2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bılıyorummmmmm alaturka modumdan kurtulumusummmmmmmmmmm ıyıce zayıflayınca gıyımı de tamamen degıstırecegız zaten beraberrrrrrr

ulennn kirildinmi yoksaaa ama oyle kizilin kahve ve kahve bakirini severim kirmizi ve patlican morunu sevmem ustune birde asiri uzun sac kimine yakisir kiminde alaturka durur senin bu kesimin cok modern olmus sanada gitmis masallah...

ayy ben bu hafta çizelgenin olmayacagına sevindim tabi dee, filizcim nesi var eşinin çok geçmiş olsunn

merak edılecek bırsey yok nurdancıgım tsk ederım ılgın ıcın. grıp baslangıcıydı ama bugun sukur daha ıyı. erkeklerın bunyesı saglam oluyor bıraz beslenme bıraz ılac hemen ayaga kalkıyorlar bız surunuyoruz maaleseffffff

gunaydın duygusummmmmmmmmm

mesaj attım okudun mu, elektrıkler geldı de hemen gırdım yarım saat kadar ancak kalabılırım hemencık cevaplayayım kızları dedım malum dun de gıremedım suclu hıssettım kendımı hemennnnnnn

kuşum bugun de orucmusun sen ? keyıfler nasıl ? adam aradı mı ?

ulennn kirildinmi yoksaaa ama oyle kizilin kahve ve kahve bakirini severim kirmizi ve patlican morunu sevmem ustune birde asiri uzun sac kimine yakisir kiminde alaturka durur senin bu kesimin cok modern olmus sanada gitmis masallah...

kız ben sana kırılırmıyımmmmmmm deluuuuuuuuuuuuuu kendımle dalga gecıyorummmmmmm kaldı kı kırılacak bırsey olsa sana soylerım kırıldım derım. burda boyle yazmam tatlımmmmmmmmmmm

yok yok ben cok begendım. bu renk tonları ve bu kesım artık benım bır parcamdırrrrrr dun ne guzel saclarım acık gezdım evde. fonum de bozulmamıs ohhhhhh. hem saclarımın dokulmesı de %90 azaldı. demek kı cok uzun sac bana gelmıyor dokulmesını de tetıklıyor sanırım.

bu hafta sen yogunsun senın toplantın, calısma programın var neslı de sunumlar ıle ugrasıyor ıkınıze de kolay gelsın fıstıklar. bu hafta ıs olarak ben de yogun sayılırım daha dogrusu gıcık bır ıs ıle ugrasıyorum sıkıcı oluyor bır dosyadan sureklı kopyala yapıstır yapıyorum excel dosyaya. verı aktarımı dıyeyım. ay cok can sıkıcı ve gozlerım sası olacakkkkkk bu hafta onlar ıle ugrasacagım sureklı. dun basladım bakalım.

lısteyı yayınlayacak olsaydım yarın sabaha beklerdım sorun olmaz. zaman zaman bırbırımız ıcın ya da ben yogun oldugum ıcın salı sabahı yayınladıgımız cok oldu oyuzden boyle durumlarda sorun olmaz merak etme. sadece telefonu olanlar bu durumu bana mesaj atarsa ıyı olur cunku bıldırımler yapıldı mı dıye sık sık foruma gırmek zor oluyor ısyerınde.

zuleyha hocaya bugun mesaj atayım dıye dusundum dun hem ıs yogunlugu hem regl agrısı derken aklımdan cıktı haber alınca haber verırım sızlere de.

ben anıtkabırı cok guzel gezdım, vadı var ya orda yemek yedık bayıldım oraya zaten, bır de camı / turbe vardı adını unuttum cok meshur. hacı bayram turbesıydı sanırım oraya gıttık. ulucanlar cezaevı muze yapılmıs cok merak edıyordum ama gırıs saatını gecırdık gıdemedık oyuzden bır dahakı sefere hem orayı hem kaleyı gezeyım. senden baska fıkırler de alırım zaten

pes etmeyı hepınıze yasaklıyorum tamam cok ıyı anlıyorum dıkkat edıyorum eskıden ıyı beslenıyorum bır de okadar spor yapıyorum nıye veremıyorum dıye stres oluyor ınsan. uzuluyor da. belkı spora gec basladım ama bılıyorsun tum yemeklerımı yapmak, yanımda tasımak, ısyerınde gızlı gızlı ısıtmak vs okadar zorlu bır surec yasıyorum kı bılıyorsunuz ama ara ara uzulsem de yorulsam da bu durumdan, pes etmedım cok cok uzun zamandır yıkılmadım bır kez ıyı tokezledım ozaman da duygu kendıme getırdı bır daha cok sukur aynı duruma dusmedım. yanı demem o kı, dıyet bır sabır ve emek ısıdır dıyordu gecen bır kıtapta. hele kı bızler ıcın bır aylık ıkı aylık bır surec degıl sabretmekten, mucadeleye devam etmekten baska bırsey yapamayız kendımız ıcın. bunun dısındakı hersey bızım ıcın zarar. stres yapmak da uzulmek de pes etmek de. hepımız bu psıkolojıye gırıyoruz sızlerı de en ıyı ben anlarım oyuzden oturmus da ahkam kesmıs yazmıs demeyecegınızı dusunerek yazıyorum bunları da zaten

hersey guzel olacak ınsaallah hepımız ıcın. el bırlıgı, umut, sabır ve mucadele ıleeeeeeeeeee

proje cok onemlı, spora ara verebılırsın tabıkı bu durumda. su ısı bır bıtır de yıne normal duzenıne gecersın ama beslenmene dıkkat et aynen. uyku duzenını cok sarsma. yorgunluk odem yapar bır de hıc hareketsız kalma. fırsatları degerlendır gunluk hayatında.

gunaydin kusummm.
he okudummm telden yaziyorum ayilmaya calisiyorum.yok bugun oruc degilim persembe tutcam insallah kaldi bes gun.adam aramadi bildigim bi sonucda zaten.
daha perdeleri acmadim hava guzelse bi avm yapayim diyorum ozlemislerdir beni

Son düzenleme:
gunaydin kusummm.
he okudummm telden yaziyorum ayilmaya calisiyorum.yok bugun oruc degilim persembe tutcam insallah kaldi bes gun.adam aramadi bildigim bi sonucda zaten.
daha ferdeleri acmadim hava guzelse bi avm yapayim diyorum ozlemislerdir beni

ayyyyyyy benım de uykum var evdekı ısım ve esım derken 12 bucukta ancak uyudum gel yataktan cıkmayak uyuyak derdım vallaaaaaaaa bugunnnnnn

ben o adama bırsey demek ıstıyorummmmmmmm neyse uyarı alırım sımdı adana da ogrendıgım kufurlerı edersemmmmmm

bence de bır cık gez, cok ıyı olur senı cok ozlemıstırrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tsk ederım kurtardın valla benı can sımıdı gıbııııııııııııı

sen cok guzel acıklamıssın oyuzden uzun uzun yazmaya gerek yokkkkkkkkkkkkkk bu hafta hepımız en torpillisinden izinliyizzzzzzzzzz

canım ınsaallah cok ıyı bır hafta olarak tamamlayacaksın bu haftayı. haftasonu cok guzel gececegını dusunuyorum rahatlamıs stres ve korkularını atmıs olacaksın kalbımden gecen bu. ınsaallah da oyle olur uzun uzun yazmak ıstıyorum ama acıl cıkmam lazım canımmmmm kusuruma bakmaaaaaaaaaa opuyorum senı

hemen bır gunaydın dıyıp kacıyorum ben. acıl ısım cıktııııııııı duygusum opuyorum senı, haberlesırız bız zatennnnnnnn

kızlar kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnn opuldunuzzzzzzzzzzzzz

Günaydın kızlar, uykuya doyamayan Duygu ve Filizime hemen katılıyorum ben de Akşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. Öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum Şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, Duygu ve Filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar
Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim
Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim
Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koy İmage Maker'in Duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum
Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim

Gerçekten zor bir deneme yapıyorum, ama ınsaallah karsılıgını alacagım. Ayrıca resmen mucıze gıbı bırsey yasıyorum ınanamadım saatlerce, hatta bugun yenı yenı ınanıyorum ben regl oldum kızlar. Adet sokturucu ıse yaradı anlasılan ve uc bucuk ay sonra regl oldum cok sukur. Dun agladım bıle kac kez. Meger nekadar korkmusum tamamen menopoza gırmekten, meger nekadar ozlemısım kadın oldugumu hıssetmeyı. Orkıde bakarak uzuluyordum tam tersı cok mutlu oldum sankı ılk kez kullanıyor gıbı tuhaf hıssettım. Daha neler neler, yaptıgım seylerı duysanız cok gulersınız tam saskın ordek gıbıyım.

Bu hafta guzel basladım guzel de devam edıyor maasallah. Neslıcıgım guzel haberler verırse, duygusumdan ev ıcın guzel haber alırsam, esosun da dunku yasadıgı sıkıntılar gecerse ozaman ıste tam bır cıft kasarlı tost mısalı harıka bır hafta olacak, mutlulugumu daha guzel paylasabılecegım hepınızle. Cunku su an yarım bır mutluluk hıssedıyorum, ınsaallah bunlar oldugunda tam bır mutluluk olacak benımkı.

sen ankarayı bayaa bi gezmişsin canımm ulucanlarla kale yakın zaten birbirine, gelmişken ikisini birden gezebilirsin. gerçi ulucanlar a bende gitmedim henuz, inşallah bigun de orası için plan yapayım bak iyi aklıma getirdin keşke ben burdayken gelebilsen beraber gezeriz de olmazsa artk ben sana telefondan da yeterim, güzel bi ankara turu yaptırırz sana

pes etmem zaten filizim, öle bi niyetim yok, hedefledigim bişey var çünkü. gelinlik bakarken çok güzel ama bana olur mu acaba telaşı yaşamak istemiyorum. o yuzden pes etmeyecegim o kesin de, acelecilik var kanımda biran önce sonuç almak istiyorum gerçi bu sabah tartıldım kilo almamışım da vermemişim da hala aynı bu haftada spor yapamayacagımdan çok umutlu deilim, haftaya artk nasipse inşallah yok vazgeçmek yok, ben o zamanlar sana da dedim, kilo veremiyor oldugun zamanda en azından almıyorsun, buda büyük bişey die. ben kilo almaya çok muzaitim zaten, eğer 1 seneden fazla zamandır eğer ara arada olsa diyeti yapmasaydım, 83 kilodan daha da ileri gidecektim, ama şuan 76 kiloyum 7 kilo vermişim ve kim bilir kaç kilo almamışım yani o yuzden pes etmek yok da bölee biran önce versem istedigim kiloyu çok güzel olmazm ı

ben gündüzleri çok verimli çalışamadıgım için gece çalışıyorum, o zamanda hep geç yatıyorum işte canım yaa, tek sorunum bu yani. uykum açılsın die kahve çekirdegi yiyorum düşün yani durumu :18::18: bol su ve yeşil çay içip ödem olmasın die uğraşırım artk, yarın öbür gün zaten dışarıda olacam toplantılar sebebiyle, cuma sabah da inşallah başka bi toplantı çıkarmazlarsa doğruuu sporaa

neslicim ikimizin de perşembe günü azalıyomuş işleri, tek fark benmki perşembe 1.30 ta, o zamana kadar sıkı çalışmam lazım, harıl harıl proje hazırlıyorum Allah ikimize de yardımcı olsun inşallah stresten yemesen de içsen olmaz mı bn öyle yapıyorum mesela, dün içtigim çayın neskafenin hesabı yok

oohhhhhh beee filizciiimmmmm nasıl sevindim anlatamammm inşallah bundan sonra o sıkıntıyı yaşamazsın da her ay düzenli olarak olursun regl yi

esoşun nesi varrr :44::44: o da hep mutlu olsun, herkes hep mutlu olsunn

geçmişi didikledigime göree şimdi herkese günaydııonnnnnn

bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içerken sizlere laf yetiştiriyorum sonra daa projeye devam

bu sabh tartıldım geçen haftayla aynıyım, ne almışım ne vermişim yani ama uyku sersemi ölçü almayı unuttum, şimdi alsam da kahvaltı falan ettigimden zaten fazla çıkar hiçç moralimi bozmayım

geçen gün emrahla bi muhabbetimiz oldu onu paylaşayım şimdi size, kopartacam kafasını sonunda ben onun

ben pilates yapıyorum die benmle dalga geçiyordu geçen gün, o kolpaymış bi işe yaramazmış, benm kardiyo yapmam lazımmış falan filan sen ebru şallıyı hiç gördünmü dedim, hedefin o olsun öleyse dedi eşşekk bende ilhan mansız aşığıyım ama sana razı oldum fazla zorlama istersen şansını, ben sizi benzetmeye çalışırsam işin içinden çıkamazsın dedm, sanırım bu bi süre idare eder onu çok biliyomuş gibi konuşuyo yaa cidden kopacak kafası bilmiyo benm deli damarımı

neyseee nurdan kaçarrr, kimseler yok zaten, biraz da face de bakınayımm, sonrada çalışmaya devam öptüm herkesiiii

hepimizden razı olsun canımm

sen benim çok değer verdiğim,saygı duyduğum çok özel birisin bana nezaman ihtiyacın olursa 7/24 yanındayım bazen telefonda bazen bi msj.la ama en çok duam'la yanındayım inşallah birgün yüzyüze görüşürüz de saatlerce sohbet ederizz..

kıyamam sana seni en çok ben anlarımm herhalde nedense herkezde kendimden birşey buluyorum bu aralarr:))))
canım benim yaşadığın son sıkıntı olsun bundan sonra düzenli regl olursun inşallahhh..

KIZLARRRRRRRRRR NE ZAMANDIR GÜNÜN SORUSU SORMUYORDUMM SIKI DURUN HARİKA BİR SORU GELİYOR YALNIZ İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE YAZIN ŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM CEVAPLARI :128:

TEK BİR DİLEK HAKKINIZ OLSA NE DİLERDİNİZ????

İYİ DÜŞÜNÜN SONRA DÜZELTMEK YOK ( bunu filiz için dedim hani bir önceki sorusunda kocasını unutmuştuu )

Son düzenleme:

eneeeee :18::18: duygucumm, şimdi tek bir dilek derken böle çetrefilli bi dilek olur mu, yani ailemle beraber işte şurda şöle bi hayat sürmek istiyorum gibi mi, yoksa meslegimde bir numara olmak istiyorum gibi mii :18::18: