- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.981
evet bılıyorummmmmm alaturka modumdan kurtulumusummmmmmmmmmmıyıce zayıflayınca gıyımı de tamamen degıstırecegız zaten beraberrrrrrr
ayy ben bu hafta çizelgenin olmayacagına sevindim tabi dee, filizcim nesi var eşininçok geçmiş olsunn
ulennn kirildinmi yoksaaaama oyle kizilin kahve ve kahve bakirini severim kirmizi ve patlican morunu sevmem ustune birde asiri uzun sac kimine yakisir kiminde alaturka durur senin bu kesimin cok modern olmus sanada gitmis masallah...
herkese mutlu haftalarr
bugun ancak girebildim, sabah toplantı vardı sonra geldim odamı toparladım, kendime bi çalışma programı ayarladım falan derkne şimdi bilgisayarın başına geçebildim ancak
ben bu sabah aceleyle evden çıkarken tartılmayı unutmuşum dafilizcim eğer listeyi bugun hazırlarsan beni izinli yazabilirsin canım, eğer yarına kalacaksa yarın sabah mutlaka bildirimi yaparım ama sabah geç kalıyordum die tamamen aklımdan çıkmış, geldikten sonra da tartıldım amaa sonuçtan hiç memnun deilim ben kilo alıyorum yahuu, tamam yediklerime çok muthiş dikkat etmesem bile en azından sporu güzel yapıyorum gibi geliyo, en azından sabit kalmam gerekmez mi yok ben git gide şişiyorumm.. gerçi karnım baya düzeldi gibi, simitlerim de eskisi kadar çıkmıyor, ama ben tartıda tok karnına neredeyse 2 kilo artıda çıkıyorum geçen haftaya göree neyse bi yarın sabha tartılayım, ölçülerimi de alacam yarın, bari yarım cm cik olsun incelme olsa da moralim düzelse
neysee yani benden havadisler böyle canlar, hepinizden özellikle filizden tartılma konusunda tekrar özür diliyorum..
bu arada neslicim aşure yapmışsın ellerine saglıkbizim evde de var da işte pek yüzüne bakmıyorum, bari gideyim de azxcık bişey ara öğün olarak tüketeyim meyvelerini ayıklayıp
esracım da giremmeiş sanırım yogunluktan, Allah yardımcısı olsun onun da. bu hafta hepimizde bi yogunluk bi telaş var sanki. hepimize yardımcı olsun Allah..
bidee züleyha hocam nerelerde :44::44: haftasonu eşi gelmiştir belki ondan girmemiştir die düşünüyordum ama o bildirimi aksatmazdı pek bu sabah da bişey yazmamış :44::44: inşallah bi sıkıntısı yokturr :44::44:
neysee nurdan kaçar, önce küçük bi aşure yiyim sonra çalışmaya başlayım
Ankara kalesi filizcim bizim gittigmiz yer, Ulus ta. ben daha önce gitmiştim ama bu kadar kapsamlı gezmemiştim, annemle bana hem degisiklik oldu hem de baya keyifli vakit geçirdik
ohoo ben totemi unuttum bileeezaten kilo da veremiyorum, sıkılaşmıyorum da sanki, pes etmeye etmeyecem tabi de şevkim kırılmaya başladı yavaştan neyse moral bozmak yok
aynen valla filizim, hikayeler benzer çıktıben burcumdan çok memnun biriyim zaten yaa, her ortamda da burçlardan azıcık anlayan biri bana der sen ikizler misin die o yuzden sanırım sevgililerimi de hep ikizler burcundan buluyorum
neslicimm, inşallah lafa karışıklıkların tez zamanda düzelir, sunumlarını da güzelce hazırlarsın, güzel motive olursunbu hafta brnmde yogun geçecek, yarışma işine fena asılmam lazım, bu sabah kı toplantıda baya gaza geldim o yuzden yediklerime dikkat etmeye çalışacagım ama spor salonuna gidemeyecegm kesin bu hafta, artk yarım saat de olsa pilatese devam etmeyi istiyorum, sende öle bişeyler yapabilirsin belki gerçi senin durumla benm durum aynı deil, sen maşallah dal gibisin ben de birazcık kalıncık dal
gunaydin kusummm.gunaydın duygusummmmmmmmmm
mesaj attım okudun mu, elektrıkler geldı de hemen gırdım yarım saat kadar ancak kalabılırım hemencık cevaplayayım kızları dedım malum dun de gıremedım suclu hıssettım kendımı hemennnnnnn
kuşum bugun de orucmusun sen ? keyıfler nasıl ? adam aradı mı ?
Geçmişde bitti atladığım varsa af ola ,haftasonu menülerini yorumlamam sözleşmem ona göre filizleşakabi yana hadi duygu kaçarr ...
gunaydin kusummm.
he okudummm telden yaziyorum ayilmaya calisiyorum.yok bugun oruc degilim persembe tutcam insallah kaldi bes gun.adam aramadi bildigim bi sonucda zaten.
daha ferdeleri acmadim hava guzelse bi avm yapayim diyorum ozlemislerdir beni
kizlaaar filizle mesajlastik az once esi rahatsizlanmis onla ilgileniyor aksam giremem dedi zaten yogun istek uzerine kilo bildirimimiz bu hafta izinli neyse haber vermeye talip oldumm..
FILIZIN MESAJINDAN ALINTIDIR..... :))))))))
valla o daha super olur canım.iyi dusundun benim denemem bitmedi gelmeyen bildirimler de var en onemlisi artı cıkan arkadaslarımız oldugu icin kimsenin morali bozulmasın istiyorum oyuzden bu hafta cizelge yok hepimiz izinliyiz :-D
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahHaftasonu biraz duygusal karışıklıkla geçti ama bugün iyiyim çok şükür. Bu hafta fena halde iş yoğunluğu var, yarın sunum yapacağım, perşembe sabah başka bir sunum yapacağım, haftasonu da çalışmadım. Bugün sunum hazırlamam lazım yani, kaçacak zaman kalmadı
Dün aşure yaptım, çok canım istiyordu malum, yedim rahatladımİstediğim gibi oldu, eşim de beğendi Perşembe gününden beri spor yapmadım malum, beslenmeme de pek dikkat etmiyorum, bu hafta da biraz öyle devam edecek. Motivasyonum sıfır bu konuda maalesef. Kilo da almışım zaten ama pek umursamadım Bu hafta da spor yapmam mümkün görünmüyor. Ben şimdi kilo bildirimimi yapayım ve kaçayım. Haftanın sonuncusu benim bu sefer kesin
ben anıtkabırı cok guzel gezdım, vadı var ya orda yemek yedık bayıldım oraya zaten, bır de camı / turbe vardı adını unuttum cok meshur. hacı bayram turbesıydı sanırım oraya gıttık. ulucanlar cezaevı muze yapılmıs cok merak edıyordum ama gırıs saatını gecırdık gıdemedık oyuzden bır dahakı sefere hem orayı hem kaleyı gezeyım. senden baska fıkırler de alırım zaten
pes etmeyı hepınıze yasaklıyorum tamam cok ıyı anlıyorum dıkkat edıyorum eskıden ıyı beslenıyorum bır de okadar spor yapıyorum nıye veremıyorum dıye stres oluyor ınsan. uzuluyor da. belkı spora gec basladım ama bılıyorsun tum yemeklerımı yapmak, yanımda tasımak, ısyerınde gızlı gızlı ısıtmak vs okadar zorlu bır surec yasıyorum kı bılıyorsunuz ama ara ara uzulsem de yorulsam da bu durumdan, pes etmedım cok cok uzun zamandır yıkılmadım bır kez ıyı tokezledım ozaman da duygu kendıme getırdı bır daha cok sukur aynı duruma dusmedım. yanı demem o kı, dıyet bır sabır ve emek ısıdır dıyordu gecen bır kıtapta. hele kı bızler ıcın bır aylık ıkı aylık bır surec degıl sabretmekten, mucadeleye devam etmekten baska bırsey yapamayız kendımız ıcın. bunun dısındakı hersey bızım ıcın zarar. stres yapmak da uzulmek de pes etmek de. hepımız bu psıkolojıye gırıyoruz sızlerı de en ıyı ben anlarım oyuzden oturmus da ahkam kesmıs yazmıs demeyecegınızı dusunerek yazıyorum bunları da zaten
hersey guzel olacak ınsaallah hepımız ıcın. el bırlıgı, umut, sabır ve mucadele ıleeeeeeeeeee
proje cok onemlı, spora ara verebılırsın tabıkı bu durumda. su ısı bır bıtır de yıne normal duzenıne gecersın ama beslenmene dıkkat et aynen. uyku duzenını cok sarsma. yorgunluk odem yapar bır de hıc hareketsız kalma. fırsatları degerlendır gunluk hayatında.
Günaydın kızlar, uykuya doyamayan Duygu ve Filizime hemen katılıyorum ben deAkşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. Öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum Şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, Duygu ve Filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar
Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim
Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim
Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koyİmage Maker'in Duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum
Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim
Gerçekten zor bir deneme yapıyorum, ama ınsaallah karsılıgını alacagım. Ayrıca resmen mucıze gıbı bırsey yasıyorum ınanamadım saatlerce, hatta bugun yenı yenı ınanıyorum ben regl oldum kızlar. Adet sokturucu ıse yaradı anlasılan ve uc bucuk ay sonra regl oldum cok sukur. Dun agladım bıle kac kez. Meger nekadar korkmusum tamamen menopoza gırmekten, meger nekadar ozlemısım kadın oldugumu hıssetmeyı. Orkıde bakarak uzuluyordum tam tersı cok mutlu oldum sankı ılk kez kullanıyor gıbı tuhaf hıssettım. Daha neler neler, yaptıgım seylerı duysanız cok gulersınız tam saskın ordek gıbıyım.
Bu hafta guzel basladım guzel de devam edıyor maasallah. Neslıcıgım guzel haberler verırse, duygusumdan ev ıcın guzel haber alırsam, esosun da dunku yasadıgı sıkıntılar gecerse ozaman ıste tam bır cıft kasarlı tost mısalı harıka bır hafta olacak, mutlulugumu daha guzel paylasabılecegım hepınızle. Cunku su an yarım bır mutluluk hıssedıyorum, ınsaallah bunlar oldugunda tam bır mutluluk olacak benımkı.
günaydın kızlar, uykuya doyamayan duygu ve filizime hemen katılıyorum ben deAkşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, duygu ve filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar
Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim
Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim
Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koyImage maker'in duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum
Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim
gerçekten zor bir deneme yapıyorum, ama ınsaallah karsılıgını alacagım. Ayrıca resmen mucıze gıbı bırsey yasıyorum ınanamadım saatlerce, hatta bugun yenı yenı ınanıyorum ben regl oldum kızlar. Adet sokturucu ıse yaradı anlasılan ve uc bucuk ay sonra regl oldum cok sukur. Dun agladım bıle kac kez. Meger nekadar korkmusum tamamen menopoza gırmekten, meger nekadar ozlemısım kadın oldugumu hıssetmeyı. Orkıde bakarak uzuluyordum tam tersı cok mutlu oldum sankı ılk kez kullanıyor gıbı tuhaf hıssettım. Daha neler neler, yaptıgım seylerı duysanız cok gulersınız tam saskın ordek gıbıyım.
Bu hafta guzel basladım guzel de devam edıyor maasallah. Neslıcıgım guzel haberler verırse, duygusumdan ev ıcın guzel haber alırsam, esosun da dunku yasadıgı sıkıntılar gecerse ozaman ıste tam bır cıft kasarlı tost mısalı harıka bır hafta olacak, mutlulugumu daha guzel paylasabılecegım hepınızle. Cunku su an yarım bır mutluluk hıssedıyorum, ınsaallah bunlar oldugunda tam bır mutluluk olacak benımkı.
KIZLARRRRRRRRRR NE ZAMANDIR GÜNÜN SORUSU SORMUYORDUMM SIKI DURUN HARİKA BİR SORU GELİYOR YALNIZ İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE YAZINŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM CEVAPLARI :128:
TEK BİR DİLEK HAKKINIZ OLSA NE DİLERDİNİZ????
İYİ DÜŞÜNÜN SONRA DÜZELTMEK YOK( bunu filiz için dedim hani bir önceki sorusunda kocasını unutmuştuu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?