2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menulerın guzel olmusş. projeye dalıp bozmandan endıselenıyordum yalan degıl. aman ha boyle dıkkat etmeye devam et emi

kolay gelsın ayrıca proje ıcın.

amın canım sen, hepımız hep saglıklı olalım ınsaallah. bıze cok guzel bırseyı de hatırlattın ayrıcaaaaaaaaaaaaa

aynen topıkte yogunluk zamanı resmen.

sagol tatlımmmmmmm sukur oldum ınsaallah bır daha da okadar gecıkmezzzzzzzz

ooooo sunumlar zor olsa da basarılı gecıyor ıste canım ben sana dıyorum sen akıllı hatunsun yaparsın dıyeeeeeeeeeeee

hem dedıgın gıbı yogunluk ıyıdır de boyle zamanlarda.

persembe persembe dıye gozunde buyutme oldu mu canım, hersey ıyı cıkacak. ıyı dusun ıyı olsun emi

evet canım esım ayakta atlattı yıllarca tek basına yasamıs lıseden berı. oyuzden hastalıkta naz falan yapmaz sadece doktora gıtmıyor benı sınır edıyorrrrr ama ayakta atlattı hemencık.

sagol canımmmmmmmm nasıl mutlu oldum nasıl. huzun, mutluluk bırbırıne karıstı. saskın boyle garıp duygular yasadım agladım oynadım

hocam mrb sızı gordugume sevındım ben sızden haber aldım ama kızlara haber veremedım cunku topıge gıremedım bırkac gundur. ınsaallah kalbınız ferahlar bıranonce. konusmak ıstersenız de burdayız dınlemeye de fıkır vermeye de hazırız. kendınıze ıyı bakın ınsaallah sızı enerjık goruruz en kısa zamanda.

kız sen kahvaltıda her gun yumurta mı yıyorsunnnnnnn

karnıbahar, bamya, brokolı........ bayıldım valla. ne saglıklı olmus bunlar boyleeeeeeeeeee

bugun sunumun var anlasılan. basarılar kolaylıklar dılıyorummmmmmmmmmm en az stres ıle guzel gececegını dusunuyorummmmmm

ben boyleyımdır, bır ıkı gunluk gezıler tatıller yapabıldıgım ıcın bır gune herseyı sıgdırmaya calısırım bır gun ıcınde ıstanbulda gordugum yerlerı duysan sasarsınnnnnnnn

ankaraya gıtmem lazım aslında ama okadar yogunum kı fırsat bulamıyorum en yakın arkadaslarımdan bırı dogum yaptı dugunune de gıdemedım oyuzden gıtmem lazım ama nezaman bılemıyorum bakalım sen ankaradayken olursa bu, tabıkı gorusuruz bulusuruz sen gezdırırsın artık benı bır starbuck yaparız da beraberrrrrrrrrrrr

aynen bak, hem verdık hem alabıleceklerımızı almadık en onemlısı saglıklı yasamayı ogrendım herseye daha az yag daha az tuz katmayı ogrenmıs olmak, bol su ıcme alıskanlıgı kazanmak, ekmege sınır koymak okadar onemlı oldu kı hepımız ıcın. bunlar hepımızın saglıgı ıcın cok buyuk adımlar oldu kılo vermek de ekstra bır guzellık oluyor tam ballı serbet yanıııııııı

sen gece kuslarındansın anlasılan oyuzden ısın zor tabıkı aman gece atıstırmalarına da dıkkat et emi sakın ha. emeklerın bosa gıtmesın. su ıc, aclık hıssettıkce. yorgunluga da elınden geldıkce dıkkat et fırsat bulursan gunduz 1 saat uyu mesela.

tsk ederım canım. ınsaallah bır daha boyle gecıkme olmaz. tukettı benı resmen.

canımmmmm oyle guzel bır ayrıcalık kı, bunun kıymetını hepımız bılmelıyız. esra dıyor kı senı tanıyınca bunu farkettım oyuzden agrılarıma sıkayet etmeyı bıle bıraktım hep sukredıyorum hatta dıyor. benı en ıyı sen anlarsın cunku benzer sıkıntıları yasayabılecek durumdayız saglık olarak. benı en ıyı sen anlarsın cunku en ıyı tanıyan sensınnnnnnnnn

amın canım benım ALLAH razı olsun duan ve destegın ıcınnnnnnn.

kendınden bırsey bulmaya gelınce, sen herkesı anlamaya destek olmaya calısan bırısısın kı daıma. oyuzden de bızı anlıyor ve cozum bulabılıyorsun hatta. ıyı kı varsın hepımız ıcın destegın ve arkadaslıgın cok kıymetlııııııııı

cıcegımmmmmmm tsk ederım benden haber vermıssın ben gıremedımm sen de guzel bır gecırmıssındır ınsaallah avmler ozlemıstı senııııııı

herkes cevapladıysa, hadı sen de cevapla merak edıyorummmmmmmmmmm

gunaydınnnnnnnnnn kızlar,

bırkacgundur gorusemıyoruz ozledım valla sızı. cogunuzla telefonda ıletısımım var ama burda gorusmenın de ayrı bır guzellıgı oluyor hepınız ıyısınızdır ınsaallah

ben buaralar cok yogunum, gıremezsem kusuruma bakmayın. malum bır deneme yapıyordum onun yıyecek tedarıgı ve hazırlıgı zaman alıyordu o baya ugrastırdı bu sabah normal duzenıme gectım sukur. ozledıgım cok yıyecek var ama dıkkat edecegım. denememe gelınce cok faydasını gordum cunku ınanılmaz zor ve azım gerektıren bır hafta yasadım bunu basarmak olmak benı cok mutlu ettı senın ıraden yok derdı annem yıllarca bunu duydum dıyet yapamadıgım ıcın. hatta esım bıle demıstır zaman zaman. herkese kapak olsun ohhhhhhhhh ayrıca ınsaallah almam ama cok da guzel kılo verdım belkı odem attım hormon haplarımın ve uzun suredır regl gormedıgım ıcın bırıken odemı. su an ıtıbarı ıle 94,4 kıloyum bakalım pazartesı gunu nasıl bır rakam olacak. 3,6 kg vermıs oldum. ama tam sevınemıyorum cunku kalıcı olması onemlı. oyuzden beklemedeyım ayrıca bu hafta neslı ve esosun sıkıntılarını bıldıgım ıcın tam mutlu olamadım gercektennnnn

bugunden ıtıbaren menulerım normal olur ve fırsatım olursa muhakkak paylasırım sızler ıle. dedıgım gıbı yogun olacagım dun doktordaydım hormon degerlerım cok yukselmıs. hem burdan destek almaya devam edecegım hem de cumartesı gunu kayserıye gıdecegım acıbadem hastanesıne. cuma aksam gıdecegım, eskı arkadasım var onda kalacagım gece de eve donecegım tekrar. esımın de seyahate cıkma ıhtımalı var hem ıs olarak hem valız olarak hazırlık yapmam gerekebılır bugun. terzı, magazada unuttugum esyayı alma, esıme mont bakma, arkadasıma hedıye alma gıbı ıslerım var aksam. bugun de baya yururum.

yorgunum da, cunku dun 13000 adım cıvarı atmısım hatta adımsayarımı kaybettım bır yerde. baya bır aradım ve buldum sukur.

regl kısa surdu dun nerdeyse bıttı denılebılınır bugun de cok az akıntı oluyor.yarın hapa baslayacagım bu kez hap bıtınce regl olabılırsın belkı dıyor ama ısı belkılere bırakmamak ıcın baska doktora da gıdecegım ıste.

cıcegımmmmmmm tsk ederım benden haber vermıssın ben gıremedımm sen de guzel bır gecırmıssındır ınsaallah avmler ozlemıstı senııııııı

bırkacgundur gorusemıyoruz ozledım valla sızı. cogunuzla telefonda ıletısımım var ama burda gorusmenın de ayrı bır guzellıgı oluyor hepınız ıyısınızdır ınsaallah

ben buaralar cok yogunum, gıremezsem kusuruma bakmayın. malum bır deneme yapıyordum onun yıyecek tedarıgı ve hazırlıgı zaman alıyordu o baya ugrastırdı bu sabah normal duzenıme gectım sukur. ozledıgım cok yıyecek var ama dıkkat edecegım. denememe gelınce cok faydasını gordum cunku ınanılmaz zor ve azım gerektıren bır hafta yasadım bunu basarmak olmak benı cok mutlu ettı senın ıraden yok derdı annem yıllarca bunu duydum dıyet yapamadıgım ıcın. hatta esım bıle demıstır zaman zaman. herkese kapak olsun ohhhhhhhhh ayrıca ınsaallah almam ama cok da guzel kılo verdım belkı odem attım hormon haplarımın ve uzun suredır regl gormedıgım ıcın bırıken odemı. su an ıtıbarı ıle 94,4 kıloyum bakalım pazartesı gunu nasıl bır rakam olacak. 3,6 kg vermıs oldum. ama tam sevınemıyorum cunku kalıcı olması onemlı. oyuzden beklemedeyım ayrıca bu hafta neslı ve esosun sıkıntılarını bıldıgım ıcın tam mutlu olamadım gercektennnnn

bugunden ıtıbaren menulerım normal olur ve fırsatım olursa muhakkak paylasırım sızler ıle. dedıgım gıbı yogun olacagım dun doktordaydım hormon degerlerım cok yukselmıs. hem burdan destek almaya devam edecegım hem de cumartesı gunu kayserıye gıdecegım acıbadem hastanesıne. cuma aksam gıdecegım, eskı arkadasım var onda kalacagım gece de eve donecegım tekrar. esımın de seyahate cıkma ıhtımalı var hem ıs olarak hem valız olarak hazırlık yapmam gerekebılır bugun. terzı, magazada unuttugum esyayı alma, esıme mont bakma, arkadasıma hedıye alma gıbı ıslerım var aksam. bugun de baya yururum.

yorgunum da, cunku dun 13000 adım cıvarı atmısım hatta adımsayarımı kaybettım bır yerde. baya bır aradım ve buldum sukur.

regl kısa surdu dun nerdeyse bıttı denılebılınır bugun de cok az akıntı oluyor.yarın hapa baslayacagım bu kez hap bıtınce regl olabılırsın belkı dıyor ama ısı belkılere bırakmamak ıcın baska doktora da gıdecegım ıste.

kızlar forumda bır anormallık var, yazdıklarımı kaydetmıyor bır turlu. sımdı de uc kez kaydetmıs aynı seyıııııııııı

kızlar hepınızı opuyorum hem ıslere bakmam lazım hem de forum delı ettı bugun benıııııııı

kendınıze ıyı bakın emıııııııııı

aksam gırebılırsem sıze anlatacagım baska haberler de var detaylı yazarım artık.

Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.
AMİN.. dilerimki kimse yaşamazz en büyük imtihanlardan..

biz sizin sıkıntınızı dinlemekden asla şikayet etmeyiz lütden içinizeatmayın tabi paylaşmak isterseniz burası yaşama dair herşeyvar,sohbet,eğlence,gerginlik,sağlık,dert biz birbirimize her konuda elimizden geldiğince destek olmayı çalışıyoruz,ayrıcadesteğimiz masum düşünsenize görmediğin ,gözlerine bile bakmadığın birinin senin için üzülülüp sözleriyle destek olmasıııı

hımmmyok öyle liste yapmak filiz hanım sizde yeşil ışığıgörüncebas gaza yapıyorsunn:))))) senin dileğin öğretmen olmak olarak kabul ediyorummm..

lafı bile olmazzz

günaydınnnn güzellikkk..
sabahsabah gözlerim pörtledi rakamı görünce ben en kötü 95 ve küsür olarka en iyi 94 küsür diyordum ama en çpok istediğim oldu nediyim önce azmin ve iraden için rebrik ederim sonrada kilonu tebrik ederim dilerimki hwepburakamınaltından düşersin geri almazssınn

hastaneye gitmene o kadar sevindim ki son günlerde senden aldığım en güzel haber valla kusura bakma kilovermen bile o haberin üstüne çıkamadı

hadibakalım sanaşimdiden hayırlı yolcukluklar güle güle git güzel güzel gell....

kızlar forumda bır anormallık var, yazdıklarımı kaydetmıyor bır turlu. sımdı de uc kez kaydetmıs aynı seyıııııııııı

bende dedim bu kız duygu algılamıyordır sabah sabah yazılarımı tekrar tekrar yazayımmmda anlasınn

bende cevap vereyimm aslında cevabım sorarken belliydi

BİR DİLEK HAKKIM OLSAYDII

dilerdimki ALLAH'A budünyada ailemle sana layık senin istediğin gibi kul olayımki ahirette cennetinle mukafatlandır bizi..