- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.021
hala tam gaz çalışıyorum da menumu yazayım aklımdayken
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeginden beyaz peynirli tost
1 haşlanmış tumurta
yarım domates
4 siyah zeytin
şekersiz çay
ara öğün
1 küçük muz
öğle yemegi
tam bugday unundan sandviç ekmegi arasına 3 tane yagsz tavada pişmiş köfte ve marul
1 büyük bardak ayran
ara öğün
1 küçük kase meyveleri ayıklanmış aşure
akşam yemegi
1 kase tarhana çorbası
5 yk bamya yemegi
2 dilim çavdar ekmegi
marul salatası
suyum 2 lt oldu, yeşil çay da 2 kupa. ama bugun aktivite yok malesefyarın toplantı var sabah 8.30 da başlayacak ne zamn biter hiç bilmiyorum, eğer çok yotgun olmazsam dönüşte yürürüm
herkese iyi gecelerr
Duyguşum, bir Duygu klasiği olan sorularından birini sormuşsun ama bu seferki soru biraz kazık olmuş hocamGerçi benim özel durumum var, şu an tek isteğim perşembe günü sonuçların temiz çıkması. Bu da gösteriyor ki en önemli şey sağlık, gerisi er geç hallolur. Sağlıkla ilgili ufacık bir pürüz bile çıksa hemen insanın hayatındaki en önemli şey haline geliyor.
İyi gecelerrrrr kızlarrrrrrrrr herkescikler uyuyor bende uyamaya gitmeden size yazmak istedim.Ev iş ders arası mekik dokumaktayım ama merak etmeyin gayettt iyiyimmm.Herşey yolunda merkez.Hem artık sporumuda düzenli yapıyorum.Gerçi nesliyede yogayı sordm ama ona ciddi bir vakit ayırmam lazım ondan bir süreliğine ertledim.Leslie ile devam ediyorum.Topikteki herkes pek meşgul bu aralar işle güçler fena sardı hepimize.Neslican ve nurdanın da yoğunluğu varmış kolay gelsin güzel hatunlar.Filizimm canım regl oldun ve ben çok sevindim.Rabbim büyük işte çok şükür.Neslinin de dediği gibi sağlık herşeyden önemli.Bu arada Neslicim için rahat olsun perşembe günü güzel haberlerini alacağız gör bak.Duyguşumm yine sormuşsunn kazık soru ben kendimce cevap verdim ama benim istekleri dizsem burdan oraya yol olur sanırım :)
Hepinizi çooooook öpüyorum tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın
Merhaba kızlar, bugünkü sunumu sağ salim atlattım çok şükürYarın da bir uygulama yaptıracağım, perşembe sabah ta sunum var ve daha o da hazır değil Herşey ucu ucuna olacak galiba iyi tarafı sağlık işlerini düşünmeye vaktim olmuyor ne olduğunu anlamadan perşembe gelecek galiba
Filizim regl olmuşçok sevindim canım çooook, bir daha bu kadar uzun süre bekletmesin inşallah seni. Eşine de geçmiş olsun, ayakta sanırım ama erkekler pek nazlı oluyorlar, kolay gelsin
Duygucum canım arkadaşım, bu ara hepimizle empati kuruyorsun, pozitif enerji yolluyorsun, iyi ki varsın
Nurdancım benim de perşembe genel olarak bitiyor ama Cuma günü de bir uygulama göstereceğim, kısa bir sunum gibi yani. O yüzden benim işler cuma günü bitiyor ama stres perşembe bitecek inşallahHaftasonu da paso yatmayı düşünüyorum
Neslicim burdayım .Kötü birşey yok ama bu aralar gönlüm çok yorgun.Buruya gelip sizlere negatif enerji vermek istemedim.Her insanın dönem dönem yaşayabileceği bir dönemdeyim;ama , iyi olmak için çabalıyorum.Çok geçmişe bakamadım rahatsızlığın ne canım.Perşembe sonuçları alacakmışsın ,ben eminim çok iyi çıkacak.Kuş gibi hafifleyeceksin.Dualarımdasın rakibem.Bu urudu kilo vermeye devam ediyorum 5li rakamları görmmeme 1 kg civarı birşey kaldı.
Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.
menuuuuuuuuu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
şekersiz çay
öğle yemegi
1 tabak kıymalı bamya yemegi
1 tabak haşlanmış brokoli üstüne yogurt
1 dilim çavdar ekmegi
ara öğün
1 elma
1 portakal
akşam yemegi
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
5 yk kıymalı karnabahar yemegi
4 yk esmer bulgurdan bol marullu kısır
suyum 2.5 lt şuan, 2 kupa yeşil çay da içtim. aktivite olarak da 60 dk tempolu yürüyüş var. yarın ki sunumu bi halledeim, sonra pilatese ve spor salonuna dönüşş
sen ankarayı bayaa bi gezmişsin canımmulucanlarla kale yakın zaten birbirine, gelmişken ikisini birden gezebilirsin. gerçi ulucanlar a bende gitmedim henuz, inşallah bigun de orası için plan yapayım bak iyi aklıma getirdin keşke ben burdayken gelebilsen beraber gezeriz de olmazsa artk ben sana telefondan da yeterim, güzel bi ankara turu yaptırırz sana
pes etmem zaten filizim, öle bi niyetim yok, hedefledigim bişey var çünkü. gelinlik bakarken çok güzel ama bana olur mu acaba telaşı yaşamak istemiyorum. o yuzden pes etmeyecegim o kesin de, acelecilik var kanımda biran önce sonuç almak istiyorumgerçi bu sabah tartıldım kilo almamışım da vermemişim da hala aynı bu haftada spor yapamayacagımdan çok umutlu deilim, haftaya artk nasipse inşallah yok vazgeçmek yok, ben o zamanlar sana da dedim, kilo veremiyor oldugun zamanda en azından almıyorsun, buda büyük bişey die. ben kilo almaya çok muzaitim zaten, eğer 1 seneden fazla zamandır eğer ara arada olsa diyeti yapmasaydım, 83 kilodan daha da ileri gidecektim, ama şuan 76 kiloyum 7 kilo vermişim ve kim bilir kaç kilo almamışım yani o yuzden pes etmek yok da bölee biran önce versem istedigim kiloyu çok güzel olmazm ı
ben gündüzleri çok verimli çalışamadıgım için gece çalışıyorum, o zamanda hep geç yatıyorum işte canım yaa, tek sorunum bu yani. uykum açılsın die kahve çekirdegi yiyorum düşün yani durumu :18::18: bol su ve yeşil çay içip ödem olmasın die uğraşırım artk, yarın öbür gün zaten dışarıda olacam toplantılar sebebiyle, cuma sabah da inşallah başka bi toplantı çıkarmazlarsa doğruuu sporaa
neslicim ikimizin de perşembe günü azalıyomuş işleri, tek fark benmki perşembe 1.30 ta, o zamana kadar sıkı çalışmam lazım, harıl harıl proje hazırlıyorumAllah ikimize de yardımcı olsun inşallah stresten yemesen de içsen olmaz mı bn öyle yapıyorum mesela, dün içtigim çayın neskafenin hesabı yok
oohhhhhh beee filizciiimmmmm nasıl sevindim anlatamammminşallah bundan sonra o sıkıntıyı yaşamazsın da her ay düzenli olarak olursun regl yi
esoşun nesi varrr :44::44: o da hep mutlu olsun, herkes hep mutlu olsunn
hepimizden razı olsun canımm
sen benim çok değer verdiğim,saygı duyduğum çok özel birisin bana nezaman ihtiyacın olursa 7/24 yanındayım bazen telefonda bazen bi msj.la ama en çok duam'la yanındayım inşallah birgün yüzyüze görüşürüz de saatlerce sohbet ederizz..
kıyamam sana seni en çok ben anlarımm herhalde nedense herkezde kendimden birşey buluyorum bu aralarr:))))
canım benim yaşadığın son sıkıntı olsun bundan sonra düzenli regl olursun inşallahhh..
günaydınnn topiğin bir birinden güzel hatunlarıı herkez iyidir inşallahh.Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün dilerimmm..
sabah şekerinin hastanede işleri var hazır regl olmuşkken hormonlarına baktırcaktıı güzel geçer inşallahhh..
bende dün çıkamadımm bugün bi zahmet çıkayımm :))
günün sorusunu kazık bulmuşssunuz pek güldüm valla:))))) benim cevapım sorarken hazırdı soruya herkez tamamlasın en son cevap vercemm
hadi bakalım duygu kaçarr
günaydınnn topiğin bir birinden güzel hatunlarıı herkez iyidir inşallahh.Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün dilerimmm..
sabah şekerinin hastanede işleri var hazır regl olmuşkken hormonlarına baktırcaktıı güzel geçer inşallahhh..
günün sorusunu kazık bulmuşssunuz pek güldüm valla:))))) benim cevapım sorarken hazırdı soruya herkez tamamlasın en son cevap vercemm
AMİN.. dilerimki kimse yaşamazz en büyük imtihanlardan..Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.
Neslicim burdayım .Kötü birşey yok ama bu aralar gönlüm çok yorgun.Buruya gelip sizlere negatif enerji vermek istemedim.Her insanın dönem dönem yaşayabileceği bir dönemdeyim;ama , iyi olmak için çabalıyorum.Çok geçmişe bakamadım rahatsızlığın ne canım.Perşembe sonuçları alacakmışsın ,ben eminim çok iyi çıkacak.Kuş gibi hafifleyeceksin.Dualarımdasın rakibem.Bu urudu kilo vermeye devam ediyorum 5li rakamları görmmeme 1 kg civarı birşey kaldı.
bu soruyu gorur gormez ılk aklıma gelen sey su oldu.
ogretmen olmak. edebıyat ogretmenı oncelıgım, olmazsa ıngılızce ogretmenlıgı. ben ortaokuldan ıtıbaren hep bu hayalı kurdum. ben bu meslek ıcın yaratılmıs bır ınsanım. bunu ogretmen arkadaslarım da bakıs acım, karakterım vs degerlendırerek teyıt etmıslerdır daıma. oyuzden bır dılek hakkım olsa bunu dılerdım. cevabıma sasıracagınızı bılıyorum zayıf olmak ya da anne olmak beklerdınız benden. ama ogretmenlık ıcımde kalan kocaman bır uhdedır. gerı donusu de olmadıgı ıcın su an, ılk onu dılerdım.
baska haklarım olsaydı eger, gecmısı donup yaptıgım hataları yapmamayı dılerdım bunun ıcıne dıyete gec baslamaktan tutun da, karakterıme uymuyan bır kısıyle evlenmek bıle dahıl. kendımı kımse ıcın asırı hırpalamazdım, okul bıtınce hemen ıse atılmak yerıne ne olursa olsun kpss kursuna gıdıp memurluk ıcın ugrasmak, yanlıs sevgılıler yanlıs ınsanlar yanlıs arkadaslar vs vs.
ve haklarım devam etseydı, herseyı guzellestırdıgım bır hayatın ve donemın ıcınde yasıyorsan, anne olmak derdımmmmmmm
ıste benım cevaplarım boyleeeeeeee
canımmmmm oyle guzel bır ayrıcalık kı, bunun kıymetını hepımız bılmelıyız. esra dıyor kı senı tanıyınca bunu farkettım oyuzden agrılarıma sıkayet etmeyı bıle bıraktım hep sukredıyorum hatta dıyor. benı en ıyı sen anlarsın cunku benzer sıkıntıları yasayabılecek durumdayız saglık olarak. benı en ıyı sen anlarsın cunku en ıyı tanıyan sensınnnnnnnnn
amın canım benım ALLAH razı olsun duan ve destegın ıcınnnnnnn.
kendınden bırsey bulmaya gelınce, sen herkesı anlamaya destek olmaya calısan bırısısın kı daıma. oyuzden de bızı anlıyor ve cozum bulabılıyorsun hatta. ıyı kı varsın hepımız ıcın destegın ve arkadaslıgın cok kıymetlııııııııı
gunaydınnnnnnnnnn kızlar,
bırkacgundur gorusemıyoruz ozledım valla sızı. cogunuzla telefonda ıletısımım var ama burda gorusmenın de ayrı bır guzellıgı oluyor hepınız ıyısınızdır ınsaallah
ben buaralar cok yogunum, gıremezsem kusuruma bakmayın. malum bır deneme yapıyordum onun yıyecek tedarıgı ve hazırlıgı zaman alıyordu o baya ugrastırdı bu sabah normal duzenıme gectım sukur. ozledıgım cok yıyecek var ama dıkkat edecegım. denememe gelınce cok faydasını gordum cunku ınanılmaz zor ve azım gerektıren bır hafta yasadım bunu basarmak olmak benı cok mutlu ettı senın ıraden yok derdı annem yıllarca bunu duydum dıyet yapamadıgım ıcın. hatta esım bıle demıstır zaman zaman. herkese kapak olsun ohhhhhhhhhayrıca ınsaallah almam ama cok da guzel kılo verdım belkı odem attım hormon haplarımın ve uzun suredır regl gormedıgım ıcın bırıken odemı. su an ıtıbarı ıle 94,4 kıloyum bakalım pazartesı gunu nasıl bır rakam olacak. 3,6 kg vermıs oldum. ama tam sevınemıyorum cunku kalıcı olması onemlı. oyuzden beklemedeyım ayrıca bu hafta neslı ve esosun sıkıntılarını bıldıgım ıcın tam mutlu olamadım gercektennnnn
bugunden ıtıbaren menulerım normal olur ve fırsatım olursa muhakkak paylasırım sızler ıle. dedıgım gıbı yogun olacagım dun doktordaydım hormon degerlerım cok yukselmıs. hem burdan destek almaya devam edecegım hem de cumartesı gunu kayserıye gıdecegım acıbadem hastanesıne. cuma aksam gıdecegım, eskı arkadasım var onda kalacagım gece de eve donecegım tekrar. esımın de seyahate cıkma ıhtımalı var hem ıs olarak hem valız olarak hazırlık yapmam gerekebılır bugun. terzı, magazada unuttugum esyayı alma, esıme mont bakma, arkadasıma hedıye alma gıbı ıslerım var aksam. bugun de baya yururum.
yorgunum da, cunku dun 13000 adım cıvarı atmısım hatta adımsayarımı kaybettım bır yerde. baya bır aradım ve buldum sukur.
regl kısa surdu dun nerdeyse bıttı denılebılınır bugun de cok az akıntı oluyor.yarın hapa baslayacagım bu kez hap bıtınce regl olabılırsın belkı dıyor ama ısı belkılere bırakmamak ıcın baska doktora da gıdecegım ıste.
kızlar forumda bır anormallık var, yazdıklarımı kaydetmıyor bır turlu. sımdı de uc kez kaydetmıs aynı seyıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?