2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

eneeeee :18::18: duygucumm, şimdi tek bir dilek derken böle çetrefilli bi dilek olur mu, yani ailemle beraber işte şurda şöle bi hayat sürmek istiyorum gibi mi, yoksa meslegimde bir numara olmak istiyorum gibi mii :18::18:

:))) seni fındık seni valla ben anlamam tek bir hakkın varr sıralmanda en başdaki yani en önemlisi

Merhaba kızlar, bugünkü sunumu sağ salim atlattım çok şükür Yarın da bir uygulama yaptıracağım, perşembe sabah ta sunum var ve daha o da hazır değil Herşey ucu ucuna olacak galiba iyi tarafı sağlık işlerini düşünmeye vaktim olmuyor ne olduğunu anlamadan perşembe gelecek galiba
Filizim regl olmuş çok sevindim canım çooook, bir daha bu kadar uzun süre bekletmesin inşallah seni. Eşine de geçmiş olsun, ayakta sanırım ama erkekler pek nazlı oluyorlar, kolay gelsin
Duygucum canım arkadaşım, bu ara hepimizle empati kuruyorsun, pozitif enerji yolluyorsun, iyi ki varsın
Nurdancım benim de perşembe genel olarak bitiyor ama Cuma günü de bir uygulama göstereceğim, kısa bir sunum gibi yani. O yüzden benim işler cuma günü bitiyor ama stres perşembe bitecek inşallah Haftasonu da paso yatmayı düşünüyorum

Duyguşum, bir Duygu klasiği olan sorularından birini sormuşsun ama bu seferki soru biraz kazık olmuş hocam Gerçi benim özel durumum var, şu an tek isteğim perşembe günü sonuçların temiz çıkması. Bu da gösteriyor ki en önemli şey sağlık, gerisi er geç hallolur. Sağlıkla ilgili ufacık bir pürüz bile çıksa hemen insanın hayatındaki en önemli şey haline geliyor.

duyguşum sen sordugundan beri düşünüyorum da o kadar çok hayalim var kiii, aralarından en çok şu diyebilecegim bişey bulamadım. hep genel şeyler çünkü, saglıklı olalım, mutlu olalım, bütün sevdiklerim yanımda olsun falan derken şöle bi tablo geldi gözümün onune...

hayallerimde bembeyaz bi salon var benim, kendi evimin salonu, duvarları mobilyaları beyaz, kırmızı ve turkuaz mavisi aksesuarlarım, minderlerim var. bembeyaz bir yemek masasına bütün ailemi oıturtmuşum, eşimde yanımda. hepimiz mutluyuzz. öle bi tablo geldi gözümün onune.

ama yakın zaman için diyorsan, yani bu dilegi arada yenileme hakkımız varsa eğer yakın zamanda tereddütsüz en çok istedigim şey emrah ın gönlündeki işi bulması. Allaha şükür başka bi derdim yok tek derdim bu, o yuzden bu ara bi peri gelse ne istersin yapacam dese net bi şekilde " EMRAHCIM Bİ İŞ BULSUN "

yalnız bize sordun da sende cevap ver mutlaka merakla bekliyoruzz

hala tam gaz çalışıyorum da menumu yazayım aklımdayken

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmeginden beyaz peynirli tost

1 haşlanmış tumurta

yarım domates

4 siyah zeytin

şekersiz çay

ara öğün

1 küçük muz

öğle yemegi

tam bugday unundan sandviç ekmegi arasına 3 tane yagsz tavada pişmiş köfte ve marul

1 büyük bardak ayran

ara öğün

1 küçük kase meyveleri ayıklanmış aşure

akşam yemegi

1 kase tarhana çorbası

5 yk bamya yemegi

2 dilim çavdar ekmegi

marul salatası

suyum 2 lt oldu, yeşil çay da 2 kupa. ama bugun aktivite yok malesef yarın toplantı var sabah 8.30 da başlayacak ne zamn biter hiç bilmiyorum, eğer çok yotgun olmazsam dönüşte yürürüm

herkese iyi gecelerr

ooo tatile girdik bi hafta he güzelmiş gerçi menülere devam ama inşlh haftaya herkesler bol bol -- ler görürülerrrrrrrrr
cnm çokkkk ama çokkkkk sevindim ya ne güzel maşalalh her ay artık düzenli olursun bundan sonra inşlhhhhhhhh
saçını kestirmişsin iyi olmuş bende uzun saç severim ama dediğin gibi eşarbın altında toplayınca sıkı sıkı bu seferde başı ağrıyo insanın ama genede uzun favorim gerçi benimde omuzlarımda saçım uzatmayı istiyorum kışın uzun yazın kısa en iisi.... eşine geçmiş olsun gribi çabuk atlatsın...

duygucum benim tabiki ilk ve tek dileğim HAYIRLISIYLA EVLADIMA KAVUŞMAK AMA HERŞEYDEN ÖNCE HUZUR YANİ BENİM DİLEĞİM İLK HUZURRRRRRRRR..... ÇÜNKİ HERŞEYİN OLMUŞ HUZURUN OLMAMIŞ HİÇÇBİ İŞE YARAMIYO BU HAYATTA....

Duygucumm bu soruda ben nasıl cevap veririm bilmiyorum o kadar çok şey varmış ki olmasını istediğim şimdi bilemedim hangisini yazayım.Ama sanırım hani öğretmenlik ve bunun arasında kalınca en çok bu ağır bastı.Ben ANNE olmayı dilerdim.

İyi gecelerrrrr kızlarrrrrrrrr herkescikler uyuyor bende uyamaya gitmeden size yazmak istedim.Ev iş ders arası mekik dokumaktayım ama merak etmeyin gayettt iyiyimmm.Herşey yolunda merkez.Hem artık sporumuda düzenli yapıyorum.Gerçi nesliyede yogayı sordm ama ona ciddi bir vakit ayırmam lazım ondan bir süreliğine ertledim.Leslie ile devam ediyorum.Topikteki herkes pek meşgul bu aralar işle güçler fena sardı hepimize.Neslican ve nurdanın da yoğunluğu varmış kolay gelsin güzel hatunlar.Filizimm canım regl oldun ve ben çok sevindim.Rabbim büyük işte çok şükür.Neslinin de dediği gibi sağlık herşeyden önemli.Bu arada Neslicim için rahat olsun perşembe günü güzel haberlerini alacağız gör bak.Duyguşumm yine sormuşsunn kazık soru ben kendimce cevap verdim ama benim istekleri dizsem burdan oraya yol olur sanırım :)

Hepinizi çooooook öpüyorum tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın

bu haftadakitüm sunumların başarılar dilerim canımmm harika bi hafta olsun b kadar yoğun olmana bu sefer seiniyorum zamanlaması güzel olmuşş.. diğer haftaya başlarken üstündeki tüm yükleri atmış olursun inşallahh
ahh neslim lafı bile olmazz az değil 1 yıldan fazladır arkadaşlığımız var yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz destek oluyoruz enerji varken yolluyorum sizde olduğunda sizde yollarsınızz

(kötü adam gülüşü) yi ha ha ha ha haa:)))))) güzel cevap ,hakkından hayırlısını dilerim inşallah güzel sonuçlarr alcazzz
sanada kötü adam gülüşü çakayımmı yı ha ha ha ha :))))))))))))
inşallahh mustakbel eşin tez vakitte güzel bi iş bulurrr canımm..
gününü beğendim canımm
insan dileklerarasında seçim yapamıyor dimi seninde dileğin güzelmiş rabbim evinizden yüreğinizden huzuru eksik etmesinn
oyyyy canımm benimmm senin için herşey arka arka gelcek bak görrr rabbimm sana seni hak eden harika bi es sonrada sağlıklı bir evlat nasip etsinnn

Son düzenleme:
günaydınnn topiğin bir birinden güzel hatunlarıı herkez iyidir inşallahh.Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün dilerimmm..

sabah şekerinin hastanede işleri var hazır regl olmuşkken hormonlarına baktırcaktıı güzel geçer inşallahhh..

bende dün çıkamadımm bugün bi zahmet çıkayımm :))

günün sorusunu kazık bulmuşssunuz pek güldüm valla:))))) benim cevapım sorarken hazırdı soruya herkez tamamlasın en son cevap vercemm

hadi bakalım duygu kaçarr

Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.

Neslicim burdayım .Kötü birşey yok ama bu aralar gönlüm çok yorgun.Buruya gelip sizlere negatif enerji vermek istemedim.Her insanın dönem dönem yaşayabileceği bir dönemdeyim;ama , iyi olmak için çabalıyorum.Çok geçmişe bakamadım rahatsızlığın ne canım.Perşembe sonuçları alacakmışsın ,ben eminim çok iyi çıkacak.Kuş gibi hafifleyeceksin.Dualarımdasın rakibem.Bu urudu kilo vermeye devam ediyorum 5li rakamları görmmeme 1 kg civarı birşey kaldı.

Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.

canım züleyha hocam, bu aralar biraz durgunmuşsunuz, anlatmak isterseniz bir kardeşiniz olarak kızınız olarak her zaman dinlerim. yapabilecegim bişey olursa söylemeniz yeterli. umarım en yakın zamanda yeniden aramıza gelir eskisi gibi konuşmaya, beni arada kendime getirmeye devam edersiniz. sizi seviyorum.

menuuuuuuuuu

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 kk beyaz peynir

4 siyah zeytin

2 dilim çavdar ekmegi

şekersiz çay

öğle yemegi

1 tabak kıymalı bamya yemegi

1 tabak haşlanmış brokoli üstüne yogurt

1 dilim çavdar ekmegi

ara öğün

1 elma

1 portakal

akşam yemegi

1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası

5 yk kıymalı karnabahar yemegi

4 yk esmer bulgurdan bol marullu kısır

suyum 2.5 lt şuan, 2 kupa yeşil çay da içtim. aktivite olarak da 60 dk tempolu yürüyüş var. yarın ki sunumu bi halledeim, sonra pilatese ve spor salonuna dönüşş

bu soruyu gorur gormez ılk aklıma gelen sey su oldu.

ogretmen olmak. edebıyat ogretmenı oncelıgım, olmazsa ıngılızce ogretmenlıgı. ben ortaokuldan ıtıbaren hep bu hayalı kurdum. ben bu meslek ıcın yaratılmıs bır ınsanım. bunu ogretmen arkadaslarım da bakıs acım, karakterım vs degerlendırerek teyıt etmıslerdır daıma. oyuzden bır dılek hakkım olsa bunu dılerdım. cevabıma sasıracagınızı bılıyorum zayıf olmak ya da anne olmak beklerdınız benden. ama ogretmenlık ıcımde kalan kocaman bır uhdedır. gerı donusu de olmadıgı ıcın su an, ılk onu dılerdım.

baska haklarım olsaydı eger, gecmısı donup yaptıgım hataları yapmamayı dılerdım bunun ıcıne dıyete gec baslamaktan tutun da, karakterıme uymuyan bır kısıyle evlenmek bıle dahıl. kendımı kımse ıcın asırı hırpalamazdım, okul bıtınce hemen ıse atılmak yerıne ne olursa olsun kpss kursuna gıdıp memurluk ıcın ugrasmak, yanlıs sevgılıler yanlıs ınsanlar yanlıs arkadaslar vs vs.

ve haklarım devam etseydı, herseyı guzellestırdıgım bır hayatın ve donemın ıcınde yasıyorsan, anne olmak derdımmmmmmm

ıste benım cevaplarım boyleeeeeeee

emrahın dılını koparacagım haaaaaaaaaaaaa kız benım kocam hıc uzmez hıc boyle seyler demez benı sınırlendırdıgı uzudugu cok olmustur olur da halen ama hıc bu konularda uzmedı sagolsun bu yonunu cok severım

ya ben uykuya doyardım da ıkı uc gun evde dınlenemedım aksamları. ve 12 bucukta uyudum halıyle 6 bucukta uyanında yetmedı valla canım uyku bana.

konuya tam hakım olmasan da ıyı gececegını bılıyordum cunku sen akıllı ve basarılı bır kadınsın ıyı de gecmıs zaten sunumların. sadece stres yaptın bu da cok normal.

artı cıkmana gelınce strestendır canım. sen şu haftayı bır atlat bak haftaya super olacak super. duzenını tamamen kurarsın spor da yaparsın oıhhhhhhhhhh mıs gıbı.

ben resım ekleyemedım canım. resımler evde kayıtlı. epeydır aksamları foruma gırmıyorum oyuzden de ekleyemedım ama bugun aksam ıslerımı erken bıtırırsem eklerım. aılem de cok begenmıs hatta saclarımı

tatlım tesekkur etme bıze. cunku bız arkadasız, bırbırımızden yanında olmayacagız da ne ıse yarayacagız valla burda herkesı en cok dınleyen, destek olan, sıkıntılarını anlatmayan sen oldun. sımdı sıra bızde. senın streslı endıselı gunlerınde hem telefon hem burdan destek olmak, sana umut ve guc vermekten mutlu oluyoruz faydamız oluyorsa ne mutlu bıze. sen guclu, mantıklı, akıllı bır kadınsın oyuzden bu surecınde ustesınden sakın ve emın adımlar ıle gelecegınden emınım. sen benım cok sevdıgım, kıymet verdıgım, karakterını ornek aldıgım,olgunluk ve sakınlıgıne ımrendıgım harıka bır kadın, cok guzel bır ınsansın. oyuzden elımden ne gelırse yaparım tatlım. hersey guzel olacak, ıyı olacak. duamda ve kalbımdesın senı kocaman opuyorummmmmm

ınsaallah canım cok sagolasın dualarınızda esırgemeyın benı. cunku regl olabılmem her acıdan cok onemlı ve bana cok stres veren bırsey.

aynen bas agrısı yapıyor cok cok rahatladım belkı daha da kısaltabılırım bıle valla.

esım cabucak atlattı canım grıbı. sagolasın

dılegın ınsaallah gerceklesır tatlım ınsaallah canı gonulden ıstıyorum senın ıcın.