- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.001
eneeeee :18::18: duygucumm, şimdi tek bir dilek derken böle çetrefilli bi dilek olur mu, yani ailemle beraber işte şurda şöle bi hayat sürmek istiyorum gibi mi, yoksa meslegimde bir numara olmak istiyorum gibi mii :18::18:
:))) seni fındık senivalla ben anlamam tek bir hakkın varr sıralmanda en başdaki yani en önemlisi
KIZLARRRRRRRRRR NE ZAMANDIR GÜNÜN SORUSU SORMUYORDUMM SIKI DURUN HARİKA BİR SORU GELİYOR YALNIZ İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE YAZINŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM CEVAPLARI :128:
TEK BİR DİLEK HAKKINIZ OLSA NE DİLERDİNİZ????
İYİ DÜŞÜNÜN SONRA DÜZELTMEK YOK( bunu filiz için dedim hani bir önceki sorusunda kocasını unutmuştuu )
ooo tatile girdik bi hafta he güzelmiş gerçi menülere devam ama inşlh haftaya herkesler bol bol -- ler görürülerrrrrrrrrkizlaaar filizle mesajlastik az once esi rahatsizlanmis onla ilgileniyor aksam giremem dedi zaten yogun istek uzerine kilo bildirimimiz bu hafta izinli neyse haber vermeye talip oldumm..
FILIZIN MESAJINDAN ALINTIDIR..... :))))))))
valla o daha super olur canım.iyi dusundun benim denemem bitmedi gelmeyen bildirimler de var en onemlisi artı cıkan arkadaslarımız oldugu icin kimsenin morali bozulmasın istiyorum oyuzden bu hafta cizelge yok hepimiz izinliyiz :-D
cnm çokkkk ama çokkkkk sevindim ya ne güzel maşalalh her ay artık düzenli olursun bundan sonra inşlhhhhhhhhGerçekten zor bir deneme yapıyorum, ama ınsaallah karsılıgını alacagım. Ayrıca resmen mucıze gıbı bırsey yasıyorum ınanamadım saatlerce, hatta bugun yenı yenı ınanıyorum ben regl oldum kızlar. Adet sokturucu ıse yaradı anlasılan ve uc bucuk ay sonra regl oldum cok sukur. Dun agladım bıle kac kez. Meger nekadar korkmusum tamamen menopoza gırmekten, meger nekadar ozlemısım kadın oldugumu hıssetmeyı. Orkıde bakarak uzuluyordum tam tersı cok mutlu oldum sankı ılk kez kullanıyor gıbı tuhaf hıssettım. Daha neler neler, yaptıgım seylerı duysanız cok gulersınız tam saskın ordek gıbıyım.
Bu hafta guzel basladım guzel de devam edıyor maasallah. Neslıcıgım guzel haberler verırse, duygusumdan ev ıcın guzel haber alırsam, esosun da dunku yasadıgı sıkıntılar gecerse ozaman ıste tam bır cıft kasarlı tost mısalı harıka bır hafta olacak, mutlulugumu daha guzel paylasabılecegım hepınızle. Cunku su an yarım bır mutluluk hıssedıyorum, ınsaallah bunlar oldugunda tam bır mutluluk olacak benımkı.
KIZLARRRRRRRRRR NE ZAMANDIR GÜNÜN SORUSU SORMUYORDUMM SIKI DURUN HARİKA BİR SORU GELİYOR YALNIZ İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE YAZINŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM CEVAPLARI :128:
İYİ DÜŞÜNÜN SONRA DÜZELTMEK YOK( bunu filiz için dedim hani bir önceki sorusunda kocasını unutmuştuu )
bu haftadakitüm sunumların başarılar dilerim canımmm harika bi hafta olsun b kadar yoğun olmana bu sefer seiniyorum zamanlaması güzel olmuşş.. diğer haftaya başlarken üstündeki tüm yükleri atmış olursun inşallahhMerhaba kızlar, bugünkü sunumu sağ salim atlattım çok şükürYarın da bir uygulama yaptıracağım, perşembe sabah ta sunum var ve daha o da hazır değil Herşey ucu ucuna olacak galiba iyi tarafı sağlık işlerini düşünmeye vaktim olmuyor ne olduğunu anlamadan perşembe gelecek galiba
Filizim regl olmuşçok sevindim canım çooook, bir daha bu kadar uzun süre bekletmesin inşallah seni. Eşine de geçmiş olsun, ayakta sanırım ama erkekler pek nazlı oluyorlar, kolay gelsin
Duygucum canım arkadaşım, bu ara hepimizle empati kuruyorsun, pozitif enerji yolluyorsun, iyi ki varsın
Nurdancım benim de perşembe genel olarak bitiyor ama Cuma günü de bir uygulama göstereceğim, kısa bir sunum gibi yani. O yüzden benim işler cuma günü bitiyor ama stres perşembe bitecek inşallahHaftasonu da paso yatmayı düşünüyorum
Duyguşum, bir Duygu klasiği olan sorularından birini sormuşsun ama bu seferki soru biraz kazık olmuş hocamGerçi benim özel durumum var, şu an tek isteğim perşembe günü sonuçların temiz çıkması. Bu da gösteriyor ki en önemli şey sağlık, gerisi er geç hallolur. Sağlıkla ilgili ufacık bir pürüz bile çıksa hemen insanın hayatındaki en önemli şey haline geliyor.
sanada kötü adam gülüşü çakayımmı yı ha ha ha ha :))))))))))))duyguşum sen sordugundan beri düşünüyorum da o kadar çok hayalim var kiii, aralarından en çok şu diyebilecegim bişey bulamadım. hep genel şeyler çünkü, saglıklı olalım, mutlu olalım, bütün sevdiklerim yanımda olsun falan derken şöle bi tablo geldi gözümün onune...
hayallerimde bembeyaz bi salon var benim, kendi evimin salonu, duvarları mobilyaları beyaz, kırmızı ve turkuaz mavisi aksesuarlarım, minderlerim var. bembeyaz bir yemek masasına bütün ailemi oıturtmuşum, eşimde yanımda. hepimiz mutluyuzz. öle bi tablo geldi gözümün onune.
ama yakın zaman için diyorsan, yani bu dilegi arada yenileme hakkımız varsa eğeryakın zamanda tereddütsüz en çok istedigim şey emrah ın gönlündeki işi bulması. Allaha şükür başka bi derdim yok tek derdim bu, o yuzden bu ara bi peri gelse ne istersin yapacam dese net bi şekilde " EMRAHCIM Bİ İŞ BULSUN "
yalnız bize sordun da sende cevap ver mutlaka merakla bekliyoruzz
gününü beğendim canımmhala tam gaz çalışıyorum da menumu yazayım aklımdayken
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeginden beyaz peynirli tost
1 haşlanmış tumurta
yarım domates
4 siyah zeytin
şekersiz çay
ara öğün
1 küçük muz
öğle yemegi
tam bugday unundan sandviç ekmegi arasına 3 tane yagsz tavada pişmiş köfte ve marul
1 büyük bardak ayran
ara öğün
1 küçük kase meyveleri ayıklanmış aşure
akşam yemegi
1 kase tarhana çorbası
5 yk bamya yemegi
2 dilim çavdar ekmegi
marul salatası
suyum 2 lt oldu, yeşil çay da 2 kupa. ama bugun aktivite yok malesefyarın toplantı var sabah 8.30 da başlayacak ne zamn biter hiç bilmiyorum, eğer çok yotgun olmazsam dönüşte yürürüm
herkese iyi gecelerr
insan dileklerarasında seçim yapamıyor dimi seninde dileğin güzelmiş rabbim evinizden yüreğinizden huzuru eksik etmesinnooo tatile girdik bi hafta he güzelmiş gerçi menülere devam ama inşlh haftaya herkesler bol bol -- ler görürülerrrrrrrrr
cnm çokkkk ama çokkkkk sevindim ya ne güzel maşalalh her ay artık düzenli olursun bundan sonra inşlhhhhhhhh
saçını kestirmişsin iyi olmuş bende uzun saç severim ama dediğin gibi eşarbın altında toplayınca sıkı sıkı bu seferde başı ağrıyo insanın ama genede uzun favorim gerçi benimde omuzlarımda saçım uzatmayı istiyorum kışın uzun yazın kısa en iisi.... eşine geçmiş olsun gribi çabuk atlatsın...
duygucum benim tabiki ilk ve tek dileğim HAYIRLISIYLA EVLADIMA KAVUŞMAK AMA HERŞEYDEN ÖNCE HUZUR YANİ BENİM DİLEĞİM İLK HUZURRRRRRRRR..... ÇÜNKİ HERŞEYİN OLMUŞ HUZURUN OLMAMIŞ HİÇÇBİ İŞE YARAMIYO BU HAYATTA....
oyyyy canımm benimmm senin için herşey arka arka gelcek bak görrr rabbimm sana seni hak eden harika bi es sonrada sağlıklı bir evlat nasip etsinnnDuygucumm bu soruda ben nasıl cevap veririm bilmiyorum o kadar çok şey varmış ki olmasını istediğim şimdi bilemedim hangisini yazayım.Ama sanırım hani öğretmenlik ve bunun arasında kalınca en çok bu ağır bastı.Ben ANNE olmayı dilerdim.
Günaydın kızlar, uykuya doyamayan Duygu ve Filizime hemen katılıyorum ben deAkşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. Öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum Şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, Duygu ve Filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar
Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim
Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim
Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koyİmage Maker'in Duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum
Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim
Allah bana evlat acısı yaşatmasın bunu dilerdim rabbimden.
geçmişi didikledigime göree şimdi herkese günaydııonnnnnn
bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içerken sizlere laf yetiştiriyorum sonra daa projeye devam
bu sabh tartıldım geçen haftayla aynıyım, ne almışım ne vermişim yaniama uyku sersemi ölçü almayı unuttum, şimdi alsam da kahvaltı falan ettigimden zaten fazla çıkar hiçç moralimi bozmayım
geçen gün emrahla bi muhabbetimiz oldu onu paylaşayım şimdi size, kopartacam kafasını sonunda ben onun
ben pilates yapıyorum die benmle dalga geçiyordu geçen gün, o kolpaymış bi işe yaramazmış, benm kardiyo yapmam lazımmış falan filansen ebru şallıyı hiç gördünmü dedim, hedefin o olsun öleyse dedi eşşekk bende ilhan mansız aşığıyım ama sana razı oldum fazla zorlama istersen şansını, ben sizi benzetmeye çalışırsam işin içinden çıkamazsın dedm, sanırım bu bi süre idare eder onu çok biliyomuş gibi konuşuyo yaa cidden kopacak kafası bilmiyo benm deli damarımı
neyseee nurdan kaçarrr, kimseler yok zaten, biraz da face de bakınayımm, sonrada çalışmaya devamöptüm herkesiiii
Günaydın kızlar, uykuya doyamayan Duygu ve Filizime hemen katılıyorum ben deAkşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. Öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum Şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, Duygu ve Filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar
Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim
Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim
Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koyİmage Maker'in Duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum
Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim
ooo tatile girdik bi hafta he güzelmiş gerçi menülere devam ama inşlh haftaya herkesler bol bol -- ler görürülerrrrrrrrr
cnm çokkkk ama çokkkkk sevindim ya ne güzel maşalalh her ay artık düzenli olursun bundan sonra inşlhhhhhhhh
saçını kestirmişsin iyi olmuş bende uzun saç severim ama dediğin gibi eşarbın altında toplayınca sıkı sıkı bu seferde başı ağrıyo insanın ama genede uzun favorim gerçi benimde omuzlarımda saçım uzatmayı istiyorum kışın uzun yazın kısa en iisi.... eşine geçmiş olsun gribi çabuk atlatsın...
duygucum benim tabiki ilk ve tek dileğim HAYIRLISIYLA EVLADIMA KAVUŞMAK AMA HERŞEYDEN ÖNCE HUZUR YANİ BENİM DİLEĞİM İLK HUZURRRRRRRRR..... ÇÜNKİ HERŞEYİN OLMUŞ HUZURUN OLMAMIŞ HİÇÇBİ İŞE YARAMIYO BU HAYATTA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?