2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın güzellerr hepimize hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün dilerimm..

bugün tüm enerjimi,iyi dileklerimi neslime yolluyorum harika bir günsenin olsunn arkadaşımm

kızlarr duygu kaçarr keyifli sohbetlerr

Son düzenleme:

dün ayarı verdim kuzum ben koca kafaya bütün gün de küstüm konuşmadım, akşam özür dilemek zorunda kaldı yoksa dili de kopacak kafası da valla, kendine bakmıyo da beni begenmiyomuş peehhhh gerçi o begeniyomuş benm iyiligim için diyomuş falan filan daaa herşeyde her yerde denmez canımm böle şey mi olur

dün dedim ona benm kendimle hiç bi sorunum yok, ben hem kilomu göstermiyorum hem de yüz güzelligim var, aynaya bakınca bi şikayetim derdim olmuyo. sadece ilerde nişanımda düğünümde sıkıntı olsun istemiyorum, bu konunun senle hiç alakası yok, böle söledigin zaman ancak beni kendinden soğutuyosun, şüpheye düşürüyosun, o yuzden ya seçimini yap beni her halimle kabul et, yada saygı duyarım git ve istedigin gibi birini bul dedm. bidaha özürler güzel sözlwr falann ooohhhhh koca kafa neyden rahatsız oldugumu anlamamıştı, artk anladı, bi daha bişey derse filize yollayacam dilini koparsın die

menulerın guzel olmusş. projeye dalıp bozmandan endıselenıyordum yalan degıl. aman ha boyle dıkkat etmeye devam et emi

kolay gelsın ayrıca proje ıcın.

yok canm büyüdüm artk projeye dalıp yemeler yok bide yurtta deilim ya o çok büyük avantaj. yurtta birileri yiyodu aman bi kereden bişey olmaz diyebiliyodum, şimdi öle bişeyim yok cips yemeyeli, yada şöle sevdigim gofretlerden birini agzıma atmayalı asırlar oluyo. ozellkle cipsle vedalaşmak ağır oldu benm için ama yaopacak bişey yk bitek spora gidemiyorum onu da evde halletmeye çalışıyorum işte

evet filizimmm gıcaklayacam yakında hergun yumurta yiyorummm protein tok tutuyo die her sabah annem haşlıyo bi tane, allahtan da seviyorum da sesim çıkmıyo

hee sunumum var öğlen 1 de ben hala buralardayım

gell gell ankaraya gelll ben burdayken gel beraber starbucks yaparızz ohh, chai tea latte içiyorum bu ara favorimm canm istedi bak şimdi

gece yaşamayı seviyorum ben sakin oluyo ohh gün ışığından hoşlanmıyorum oek vampir miyim neyim gündüzleri uyuyorum zaten canm genelde, yoksa akşam bitmişyo bana, öle dengeliyorum artk

bende cevap vereyimm aslında cevabım sorarken belliydi

BİR DİLEK HAKKIM OLSAYDII

dilerdimki ALLAH'A budünyada ailemle sana layık senin istediğin gibi kul olayımki ahirette cennetinle mukafatlandır bizi..

duyguşş fizik olarak zaten benzetiyodum sizi de bakış açınız istekleriniz falan da ne kadar benziyo eski görümceme Allah inşallah önce seniin sonra hepimizin dileklerini kabul etsin hepimize sonsuzh uzur ve mutluluk versin rabbimmm

Nurdancım güzel kızım bende seni seviyorum.Hiç inanmazdım tanımadan sevebileceğime;ama oluyormuş.

cnm ne güzel --leri görmen hemde bolca inşlh kalıcı olurlar hayatında bu --ler güzel haberler alalım senden inşlh bundan sonra hepppppppppppppppp

dilerdimki ALLAH'A budünyada ailemle sana layık senin istediğin gibi kul olayımki ahirette cennetinle mukafatlandır bizi..
duygucum inşlh senide dileğin gerçekleşir....

çeşmi cnm sunumda kolaylıklar olsun güzelim

nesli cnm inşlh güzel olumlu ve bol neşeli haberler gelir bugün sana
esra cnm yoğunluğundan kolay gelsin sen gel istediğin zaman yeterki hep günün bi öncekinden güzel olsun....

iyi akşamlar herkese ben bu hafta menümü yazamadım okul ders derken kusura bakmayın zaten menüm belli sadece sebze ve meyvelerimin çeşidi değişiyor ama bugün regly oldum malesef bugün menümün dışına çıktım ve yaklaşık 25 günr ilk defa tatlı yedim hemde kabak tatlısı kav. gittim oda kabak tatlısı yapmış yok mok dedim ama 3 veya 4 çatal aldım dayanamadım hemde deim bugün ödül günüm olsun( öle bigün yokda ben uydurdum) ama yarın menüme kaldığım yerden devam bakalım pazartesi neler olacak şimdilik iyi akşamlar....

İyi geceler fıstıklarrr

Dersimi çalışıp sporumu yapıp geldim.Bu hafta güzel haberleriniz beni çok mutlu etti.Neslicanın sonuçları iyi çıkmış çok sevindim.Haberlerini Filizcikten aldım saolun.Detaylarını sen anlatırsın canım ama bir kez daha gözn aydın gözümüz aydın diyeyim çok şükür.Sonraa Filizimin gördüğü rakamdan ötürü kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum.Senin azmine hayran olduğumu aylardır söyler söyler dururum.Yine kendini gösterdin ve emeğinin karşılığını aldın.Hiç korkma da geri almazsın o kiloları.Zaten dengeli ve yeterli beslenip sporunu yapan birisin.Kalbim kalbinde.Kendim vermiş kadar sevindim.Duyguşumm canım sana hep sormak istiyorum laf giriyor unutuyorum.Ev ile ilgili bir gelişme var mı ?İnşallah senin de müjdeli haberini en kısa sürede alırız.Züleyha hocamın sıkıntıları varmış ona da çok üzüldüm.Hocam ne zaman anlatmak konuşmak isterseniz biz burdayız ve unutmayın ki hayatta çözemeyeceğimiz tek şey sağlık.Kendinize çok edin geriye kalan herşey düzelir.Rabbim yardımcınız olsun.Nurdanım yoğunluğun var biliyorum seninde.Kolaylıklar diliyorum.Bu arada Emrahla yaptığın konuşma çok yerinde olmuş en azından açıkca söylemişsin işte.O da bundan sonra ayağını denk alır ve kızımızı üzmez Cemrem senin menülerini takipteyim ben fırsat buldukça yaz olur mu ? Sanada kolaylık diliyorm ve tabiki derslerinde başarılar.

Uzun zaman sonra bir menümü yazayım

sabah
duyguşumun tavsiyesi 2 kayısı kesip bir bardak suya koydum geceden.Sabah bu suyu içtim ve kayısıları yedim

kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
yarım dom
2 marul
bir bardak çay

ara
15 çiğ fındık

öğlen
bir tabak bamya yemeği
4 kaşık yoğurt
bir dilim kepek ekmek,
yarım dom.
maydanoz

ara
yarım elma
10 çiğ fındık

akşam
bir kase yayla çorbası
2 kaşık bamya yemeği
çiğ brokoli ve kırmızı lahana salatası

ara
bir nar
bir bardal light süt

Ve tabiki leslie 3 mil 45 dakika yaptım.Kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN

sagol canım, ınsaallah ---- lerımız devam etsın ınsallah guzel haberlerımız cogalsın hepımız mutlu ve saglıklı olalım daıma ınsaallah

amın canım ınsaallah neslıcıgımız ıcın endıselı bır gun oldu ama cok sukur harıka sonuclandıııııııııııııııııııııı

ayyyyyyyy canım nasıl utandım yaaaaaa bu cevabındannnnnnnn:26:

bız ne yuzeysel seyler dılemısız yaaaaaaaaasenınkı ne kadar derın boyle. ınsaallah dılegın kabul olur canım amınnnnnnnnnnnnn

sınavların nezaman cemrem ?

kolay gelsın aman dıkkat et kendıne emi,

evet senın menulerın cok kontrollu ve dengelı. dıyetısyene tamamen uyuyorsun gercekten.

25 gun sonra hem de regl oldugun donemde tatlı yemenı gayet normal karsılıyorum ben. onemlı olan bunu sık sık tekrar etmemek zaten.

sen yolla bana, koparırım dılını. hıc gelemem boyle kadınla ugrasan erkeklere ozguvenımızı zedeleyemez hıcbır erkek, cunku herzaman ıcın her kadın guzeldır

evet evet yurt ortamı o acıdan cok kotuydu ben de cıps cok severım vedalasmak benım ıcın de zor oldu.

sen yıne de dıkkat et emı, her gun yumurta yemek belkı alerjı olmana da sebep olabılır yumurtanın cogu ınsanda boyle etkısı olur da.

bırer gun ara ver ıstersen.

zaten ılk dılegım ogretmenlık dıye soyledım tamam tamam kızmaaaaaaaaaa

bu aksam yolcuyum canım sagolasın.

ayyyyyy ne dıyorsun nasıl ıyı geldı kılo vermek bana, sankı 10 kılo hafıfledım. regl de oldum su an kafamdakı sıkıntı cok yukselmıs olan hormon tahlıllerım ama ınsaallah o da duser dıye umut edıyorum doktora da gıdelım bakalım bır de farklı doktordan dınleyelım ne dıyecek nasıl bır tedavı uygulayacak.

canım senı gormek ne guzelllllllllllll ıslerın kısın hafıflesın de ınsaallah yıne burda bol bol gorusuruzzzzzzz

sonuclara gelınce benım ıcın ne hıssettıgını bılıyorum ALLAH razı olsun ben de senın ıcın aynı seylerı hıssedıyor, ıstıyor ve dılıyorum daıma. kendıne her durumda ıyı baktıgın ıcın, cok guclu oldugun ıcın, sukretmeyı unutmadıgın ıcın, pozıtıflıgını korumayı basarabıldıgın ıcın senı canı gonuldek tebrık edıyorummmmmmmmmm

uzun zaman sonra menu yazmana da cok sevındım. menulerın guzel olmus zaten. spor da yapılmıs su ve bıtkı cayın oldu mu ?

horozunuzzzzzzzzzzz topıgı actı yıneeeeeeeeeeee

gunaydınlarrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrrrrrr cıvcıvlerrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım, ınsaallah aksam, sımdı ve ben buralarda yok hep ıyı olursunuzzzzzzzz ben pazar aksam ancak gırerım sanırım, ozamana kadar kendınıze ıyı bakın emi

aksam 6 bucukta yolcuyum, ısten yarım saat erken cıkıp bınecegım otobuse. havalar sogudu, kar kış gelmeden gıdıp gelebılırım ıns.

cok yorgunum, otobuste uyurum desem gulmezsınız umarımmmmm cunku carsamba gunu sureklı dısardaydım 13000 adımdan fazla yurudum. dun esıme mont baktık, benım yolculuk oncesı ıslerımı hallettık derken 12000 e yakın adım olmus 11800 cıvarıydı. cok yoruldum eve geldım dınlenemedım de esya falan hazırladım gunduz ısler de yogundu derken baya yorgunum hem kafa hem bedenen 2 gundur yanı. ayrıca bugun hıc ıyı uyuyamadım uykuya ıyı dalamadım resmen. yorgunluktan mı oldu nıye oldu onu da anlamadım zaten 12 de uyudum yetmıyor 6 saat. onu da böluk pörcuk uyuyunca hıc ıyı olmadı yanıııııı

kızlar ben cok yogun olurum, eger telefonda da gorusemezsek merak etmeyın musaıt olunca aksamları ya da gecelerı mesaj atarım sızlere oldu mu

hepınızı opuyorummmmmmm haftasonu haberler ıle donuyorum sızeeeeeeeeeeeee

uzun zaman sonra ben de menu yazayım

sabah:

500 ml su
ıkı adet cevız
bır bardak taze greyfurt suyu
bır adet ev pogacası ( ozel bır fırından aldım tam bugday unundan ve dıyete uygun yapıyorlar malzemelerını )
uc zeytın
bır kk suzme peynır

ara:acık sekersız cay, cıg lahana bır mıktar

oglene kadar suyum 1,5 lt oldu

1 bardak yesıl cay ıctım

oglen:bır kase mercımek corbası, bır yemek tabagı marul salatası, 3 kasık makarna, 2 kasık fırında patates ( kuru fasulye cıkacak dıye yanımda yemek getırmedım, yemek degısmıs ben de mecburen bunları yemek zorunda kaldım )

ara: 2 cevız, bır bardak yesıl cay, ceyrek demet maydonoz

aksama kadar suyum 2,5 lt oldu

aksam yemegım: kocaman buyuk bır kasede tavuklu salata, ayran

aktıvıte: ıste dedıgım gıbı 12800 cıvarı adım ve bu adımlarım 7000den sonrası cok hızlı tempoda oldu

suyum da toplam 3,5 lt oldu