- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.041
emrahın dılını koparacagım haaaaaaaaaaaaakız benım kocam hıc uzmez hıc boyle seyler demez benı sınırlendırdıgı uzudugu cok olmustur olur da halen ama hıc bu konularda uzmedı sagolsun bu yonunu cok severım
menulerın guzel olmusş. projeye dalıp bozmandan endıselenıyordum yalan degıl. aman ha boyle dıkkat etmeye devam et emi
kolay gelsın ayrıca proje ıcın.
kız sen kahvaltıda her gun yumurta mı yıyorsunnnnnnn
karnıbahar, bamya, brokolı........ bayıldım valla. ne saglıklı olmus bunlar boyleeeeeeeeeee
bugun sunumun var anlasılan. basarılar kolaylıklar dılıyorummmmmmmmmmmen az stres ıle guzel gececegını dusunuyorummmmmm
ben boyleyımdır, bır ıkı gunluk gezıler tatıller yapabıldıgım ıcın bır gune herseyı sıgdırmaya calısırım bır gun ıcınde ıstanbulda gordugum yerlerı duysan sasarsınnnnnnnn
ankaraya gıtmem lazım aslında ama okadar yogunum kı fırsat bulamıyorum en yakın arkadaslarımdan bırı dogum yaptı dugunune de gıdemedım oyuzden gıtmem lazım ama nezaman bılemıyorum bakalım sen ankaradayken olursa bu, tabıkı gorusuruz bulusuruz sen gezdırırsın artık benıbır starbuck yaparız da beraberrrrrrrrrrrr
aynen bak, hem verdık hem alabıleceklerımızı almadık en onemlısı saglıklı yasamayı ogrendım herseye daha az yag daha az tuz katmayı ogrenmıs olmak, bol su ıcme alıskanlıgı kazanmak, ekmege sınır koymak okadar onemlı oldu kı hepımız ıcın. bunlar hepımızın saglıgı ıcın cok buyuk adımlar oldu kılo vermek de ekstra bır guzellık oluyor tam ballı serbet yanıııııııı
sen gece kuslarındansın anlasılanoyuzden ısın zor tabıkı aman gece atıstırmalarına da dıkkat et emi sakın ha. emeklerın bosa gıtmesın. su ıc, aclık hıssettıkce. yorgunluga da elınden geldıkce dıkkat et fırsat bulursan gunduz 1 saat uyu mesela.
tsk ederım canım. ınsaallah bır daha boyle gecıkme olmaz. tukettı benı resmen.
bende cevap vereyimm aslında cevabım sorarken belliydi
BİR DİLEK HAKKIM OLSAYDII
dilerdimki ALLAH'A budünyada ailemle sana layık senin istediğin gibi kul olayımki ahirette cennetinle mukafatlandır bizi..
Nurdancım güzel kızım bende seni seviyorum.Hiç inanmazdım tanımadan sevebileceğime;ama oluyormuş.canım züleyha hocam, bu aralar biraz durgunmuşsunuz, anlatmak isterseniz bir kardeşiniz olarak kızınız olarak her zaman dinlerim. yapabilecegim bişey olursa söylemeniz yeterli. umarım en yakın zamanda yeniden aramıza gelir eskisi gibi konuşmaya, beni arada kendime getirmeye devam edersiniz. sizi seviyorum.
Nurdancım güzel kızım bende seni seviyorum.Hiç inanmazdım tanımadan sevebileceğime;ama oluyormuş.
cnm ne güzel --leri görmen hemde bolcagunaydınnnnnnnnnn kızlar,
bırkacgundur gorusemıyoruz ozledım valla sızı. cogunuzla telefonda ıletısımım var ama burda gorusmenın de ayrı bır guzellıgı oluyor hepınız ıyısınızdır ınsaallah
ben buaralar cok yogunum, gıremezsem kusuruma bakmayın. malum bır deneme yapıyordum onun yıyecek tedarıgı ve hazırlıgı zaman alıyordu o baya ugrastırdı bu sabah normal duzenıme gectım sukur. ozledıgım cok yıyecek var ama dıkkat edecegım. denememe gelınce cok faydasını gordum cunku ınanılmaz zor ve azım gerektıren bır hafta yasadım bunu basarmak olmak benı cok mutlu ettı senın ıraden yok derdı annem yıllarca bunu duydum dıyet yapamadıgım ıcın. hatta esım bıle demıstır zaman zaman. herkese kapak olsun ohhhhhhhhhayrıca ınsaallah almam ama cok da guzel kılo verdım belkı odem attım hormon haplarımın ve uzun suredır regl gormedıgım ıcın bırıken odemı. su an ıtıbarı ıle 94,4 kıloyum bakalım pazartesı gunu nasıl bır rakam olacak. 3,6 kg vermıs oldum. ama tam sevınemıyorum cunku kalıcı olması onemlı. oyuzden beklemedeyım ayrıca bu hafta neslı ve esosun sıkıntılarını bıldıgım ıcın tam mutlu olamadım gercektennnnn
bugunden ıtıbaren menulerım normal olur ve fırsatım olursa muhakkak paylasırım sızler ıle. dedıgım gıbı yogun olacagım dun doktordaydım hormon degerlerım cok yukselmıs. hem burdan destek almaya devam edecegım hem de cumartesı gunu kayserıye gıdecegım acıbadem hastanesıne. cuma aksam gıdecegım, eskı arkadasım var onda kalacagım gece de eve donecegım tekrar. esımın de seyahate cıkma ıhtımalı var hem ıs olarak hem valız olarak hazırlık yapmam gerekebılır bugun. terzı, magazada unuttugum esyayı alma, esıme mont bakma, arkadasıma hedıye alma gıbı ıslerım var aksam. bugun de baya yururum.
yorgunum da, cunku dun 13000 adım cıvarı atmısım hatta adımsayarımı kaybettım bır yerde. baya bır aradım ve buldum sukur.
regl kısa surdu dun nerdeyse bıttı denılebılınır bugun de cok az akıntı oluyor.yarın hapa baslayacagım bu kez hap bıtınce regl olabılırsın belkı dıyor ama ısı belkılere bırakmamak ıcın baska doktora da gıdecegım ıste.
duygucum inşlh senide dileğin gerçekleşir....bende cevap vereyimm aslında cevabım sorarken belliydi
dilerdimki ALLAH'A budünyada ailemle sana layık senin istediğin gibi kul olayımki ahirette cennetinle mukafatlandır bizi..
cnm ne güzel --leri görmen hemde bolcainşlh kalıcı olurlar hayatında bu --ler güzel haberler alalım senden inşlh bundan sonra hepppppppppppppppp
duygucum inşlh senide dileğin gerçekleşir....
çeşmi cnm sunumda kolaylıklar olsun güzelim
nesli cnm inşlh güzel olumlu ve bol neşeli haberler gelir bugün sana
esra cnm yoğunluğundan kolay gelsin sen gel istediğin zaman yeterki hep günün bi öncekinden güzel olsun....
Nurdancım güzel kızım bende seni seviyorum.Hiç inanmazdım tanımadan sevebileceğime;ama oluyormuş.
haydi nurdan son hazırlıkları yapar sonra da sunuma kaçarrr
günaydın güzellerr hepimize hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün dilerimm..
bugün tüm enerjimi,iyi dileklerimi neslime yolluyorum harika bir günsenin olsunn arkadaşımm
kızlarr duygu kaçarr keyifli sohbetlerr
bende cevap vereyimm aslında cevabım sorarken belliydi
iyi akşamlar herkese ben bu hafta menümü yazamadım okul ders derken kusura bakmayın zaten menüm belli sadece sebze ve meyvelerimin çeşidi değişiyor ama bugün regly oldum malesef bugün menümün dışına çıktım ve yaklaşık 25 günr ilk defa tatlı yedim hemde kabak tatlısı kav. gittim oda kabak tatlısı yapmış yok mok dedim ama 3 veya 4 çatal aldım dayanamadım hemde deim bugün ödül günüm olsun( öle bigün yokda ben uydurdum) ama yarın menüme kaldığım yerden devam bakalım pazartesi neler olacak şimdilik iyi akşamlar....
dün ayarı verdim kuzum ben koca kafayabütün gün de küstüm konuşmadım, akşam özür dilemek zorunda kaldı yoksa dili de kopacak kafası da valla, kendine bakmıyo da beni begenmiyomuş peehhhh gerçi o begeniyomuş benm iyiligim için diyomuş falan filan daaa herşeyde her yerde denmez canımm böle şey mi olur
dün dedim ona benm kendimle hiç bi sorunum yok, ben hem kilomu göstermiyorum hem de yüz güzelligim var, aynaya bakınca bi şikayetim derdim olmuyo. sadece ilerde nişanımda düğünümde sıkıntı olsun istemiyorum, bu konunun senle hiç alakası yok, böle söledigin zaman ancak beni kendinden soğutuyosun, şüpheye düşürüyosun, o yuzden ya seçimini yap beni her halimle kabul et, yada saygı duyarım git ve istedigin gibi birini bul dedm. bidaha özürler güzel sözlwr falannooohhhhh koca kafa neyden rahatsız oldugumu anlamamıştı, artk anladı, bi daha bişey derse filize yollayacam dilini koparsın die
yok canm büyüdüm artk projeye dalıp yemeler yokbide yurtta deilim ya o çok büyük avantaj. yurtta birileri yiyodu aman bi kereden bişey olmaz diyebiliyodum, şimdi öle bişeyim yok cips yemeyeli, yada şöle sevdigim gofretlerden birini agzıma atmayalı asırlar oluyo. ozellkle cipsle vedalaşmak ağır oldu benm için ama yaopacak bişey yk bitek spora gidemiyorum onu da evde halletmeye çalışıyorum işte
evet filizimmm gıcaklayacam yakında hergun yumurta yiyorummmprotein tok tutuyo die her sabah annem haşlıyo bi tane, allahtan da seviyorum da sesim çıkmıyo
hee sunumum var öğlen 1 de ben hala buralardayım
gell gell ankaraya gelllben burdayken gel beraber starbucks yaparızz ohh, chai tea latte içiyorum bu ara favorimm canm istedi bak şimdi
gece yaşamayı seviyorum ben sakin oluyo ohhgün ışığından hoşlanmıyorum oek vampir miyim neyim gündüzleri uyuyorum zaten canm genelde, yoksa akşam bitmişyo bana, öle dengeliyorum artk
duyguşş fizik olarak zaten benzetiyodum sizi de bakış açınız istekleriniz falan da ne kadar benziyo eski görümcemeAllah inşallah önce seniin sonra hepimizin dileklerini kabul etsin hepimize sonsuzh uzur ve mutluluk versin rabbimmm
AMİN.. dilerimki kimse yaşamazz en büyük imtihanlardan..
biz sizin sıkıntınızı dinlemekden asla şikayet etmeyiz lütden içinizeatmayın tabi paylaşmak isterseniz burası yaşama dair herşeyvar,sohbet,eğlence,gerginlik,sağlık,dert biz birbirimize her konuda elimizden geldiğince destek olmayı çalışıyoruz,ayrıcadesteğimiz masum düşünsenize görmediğin ,gözlerine bile bakmadığın birinin senin için üzülülüp sözleriyle destek olmasıııı
hımmmyok öyle liste yapmak filiz hanım sizde yeşil ışığıgörüncebas gaza yapıyorsunn:))))) senin dileğin öğretmen olmak olarak kabul ediyorummm..
lafı bile olmazzz
günaydınnnn güzellikkk..
sabahsabah gözlerim pörtledi rakamı görünce ben en kötü 95 ve küsür olarka en iyi 94 küsür diyordum ama en çpok istediğim oldu nediyim önce azmin ve iraden için rebrik ederim sonrada kilonu tebrik ederim dilerimki hwepburakamınaltından düşersin geri almazssınn
hastaneye gitmene o kadar sevindim ki son günlerde senden aldığım en güzel haber valla kusura bakma kilovermen bile o haberin üstüne çıkamadı
hadibakalım sanaşimdiden hayırlı yolcukluklar güle güle git güzel güzel gell....
bende dedim bu kız duygu algılamıyordır sabah sabah yazılarımı tekrar tekrar yazayımmmda anlasınn
İyi geceler fıstıklarrr
Dersimi çalışıp sporumu yapıp geldim.Bu hafta güzel haberleriniz beni çok mutlu etti.Neslicanın sonuçları iyi çıkmış çok sevindim.Haberlerini Filizcikten aldım saolun.Detaylarını sen anlatırsın canım ama bir kez daha gözn aydın gözümüz aydın diyeyim çok şükür.Sonraa Filizimin gördüğü rakamdan ötürü kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum.Senin azmine hayran olduğumu aylardır söyler söyler dururum.Yine kendini gösterdin ve emeğinin karşılığını aldın.Hiç korkma da geri almazsın o kiloları.Zaten dengeli ve yeterli beslenip sporunu yapan birisin.Kalbim kalbinde.Kendim vermiş kadar sevindim.Duyguşumm canım sana hep sormak istiyorum laf giriyor unutuyorum.Ev ile ilgili bir gelişme var mı ?İnşallah senin de müjdeli haberini en kısa sürede alırız.Züleyha hocamın sıkıntıları varmış ona da çok üzüldüm.Hocam ne zaman anlatmak konuşmak isterseniz biz burdayız ve unutmayın ki hayatta çözemeyeceğimiz tek şey sağlık.Kendinize çok edin geriye kalan herşey düzelir.Rabbim yardımcınız olsun.Nurdanım yoğunluğun var biliyorum seninde.Kolaylıklar diliyorum.Bu arada Emrahla yaptığın konuşma çok yerinde olmuş en azından açıkca söylemişsin işte.O da bundan sonra ayağını denk alır ve kızımızı üzmezCemrem senin menülerini takipteyim ben fırsat buldukça yaz olur mu ? Sanada kolaylık diliyorm ve tabiki derslerinde başarılar.
Uzun zaman sonra bir menümü yazayım
sabah
duyguşumun tavsiyesi 2 kayısı kesip bir bardak suya koydum geceden.Sabah bu suyu içtim ve kayısıları yedim
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
yarım dom
2 marul
bir bardak çay
ara
15 çiğ fındık
öğlen
bir tabak bamya yemeği
4 kaşık yoğurt
bir dilim kepek ekmek,
yarım dom.
maydanoz
ara
yarım elma
10 çiğ fındık
akşam
bir kase yayla çorbası
2 kaşık bamya yemeği
çiğ brokoli ve kırmızı lahana salatası
ara
bir nar
bir bardal light süt
Ve tabiki leslie 3 mil 45 dakika yaptım.Kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?