- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.421
ohhhhhhhhhhh ellerıne saglık canım, evın mıs gıbı olmus gule gule kırlet. maalesef temız evı gormek cok keyıflı ama cok da yorucu oluyor tabı kıGünaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir hafta olsun inşallahBen haftasonu temizlikle uğraştım, yorucuydu ama evin temiz olması ayrı keyif
Kilo konusunda moralim bozuk açıkçası, geçen hafta bolca yürüdüm, spor yaptım, fazla kaçamağım da yoktu ama kilo veremedim. Çıkmazda hissediyorum kendimi bu konuda. Yalnız şunu çözdüm kendimle ilgili, zor kilo alıp zor veren bir bünyem var. Bu hem iyi hem kötü, bu dönem kötü yanıyla karşı karşıyayım
Bugün sabahtan beri işler yoğundu, yemeğe çııkmadan gireyim istedim, geçmişe bakamadım, son sayfada gördüğüm kadarıyla Nurdanımız toparlanmış biraz, Züleyha bugün hem tatil, hem oğlunun doğum günüymüş, nice nice yıllara diyorum
Duygunun temizlik günü, kolay gelsin, senin ev zaten temizdir, çok yorma kendini
Diğer kızlar da iyidir inşallah, ben kilo bildirimimi de yapayım ve çıkayım.
senin okudukların ne güzel kişisel gelişim kitapları filizim, ben roman okuyorum iştekristen hannah var yazımını çok begendigim bi yazar, onun bi kitabının devamı çıkmıştı onu aldım, kitabın adı "ateşböcegi şarkısı " kafam dagılsın die okuyorum tamamne ama sana özendim valla bayılırım kişisel gelişim kitaplarına
starbuckstayken aklıma geldin valla filizcimben sade latte içmiyorum ama benmki chai tea latte tam sevdigim tat ve koku valla resmen beni düşünüp yapmışlar o kahveyi
kahve tutkum da bu ara çok fena yaa, tchibo nun kahve makinaları var ya onlardan istiyorum ilerde mutlaka evimehatta bütün arkadaşlarıma diyorum bana düğün hediyesi bundan alın die, sonunda evimde 5 tane kahve makinam olacak galibaa
duygusal olarak da fiziksel olarak da yogun bir hafta geçirmişsin canım, tahmin de ediyordun zaten bunu. bundan sonra daha kolay olur inşallah senin için bu yogunlukAllah yardımcın olsun canım her konuda..
kurs bütün gün sanırım deil mi canım ? işten izin almana sıkıntı yapmıyo mu patron?
bide ev için marttan sonra 1 sene kalmış olabilir diyosun da bu 2 kış daha geçireceksin demek oluyo filizcim, 2 kış da ozellkle kara iklimi olan iller için baya zorlu geçecek dönemler demektir. üşenmesen de taşınsan sanki daha iyi olmaz mi filizim ? karışmak haddim deil tabi dee şuan bizim bulundugumuz ev de çok soguk oluyo valla başka imkanım olsa kesin giderdim de ondan dedim
züleyha hocamm, keşke yakınlarda olsaydık da ben de annemde seve seve ilgilenirdik çocuklarınızlaAllah yardımcınızo lsun inşallah, en yakın zamanda bu sıkıntınız çözülür umarım
benim bitanecik sevgi kelebeğim,pamuk şekerim,izmirli olmasanda izmir ruhunu içinde taşıyan fıstığım seni burdagörmek ne güzelll gerçi sen bende heryerdesinnnvayy bee çok romantik gördüm kendimi
Günaydın kızlar yeni bir hafta yeni umutlarrr umarım herkez için harika bir hafta olurr.. heryere kar yağıyor biz soğunu çekiyoruz bari kar yağsında mikrop kırılsa birazda eğlence olur ama nerdeee izmirde ömrüm boyunca 3-4 kere kar gördümm,neyse aldım elime adaçayımı bol bolda meyva yiyorum dirincim düşmesin diye aman herkez üstdüzeyde baksın kendinee hasta olmayalımmm.
güzel tempolu bir haftasonu geçirdimm sizler neler yaptınız??? neysee biraz nete bakayım temizlik beni bekler hiçde yapasım yok ama mecburummm..
merhabalarrrrrrrrrrr kızlar
herkes ıyıdır ınsAallah gecmısı okurum bırazdan
bızım bugun 39 gunumuz bıttı ve kırk ucurması yaptık ohhhh lohusalık bıttı cok sukur dun de mevlutumuz vardı
su an zeynepsu kucagımda ağlıyo gazını zor cıkarıyo kızım kolik dedı doktor amcamz onun dısında çok sukur ıyıyız
bızden haberler böle
faceden eklemek ısteyen olursa bırbırımızı ekleyelım oraya gırmek daha kolay
bıRAZ gecmışı okuyayım
cok guzel bır pazar olmus sana da cok ıyı gelmıstır emınım kı. ne ızledın merak ettım ? kar kış gelmeden ben de sınemaya gıdeyım dıyorum ozcan denızın fılmını dusunuyorum yarın kar gelıyormus uc dort gun sureklı yagacakmıs buz olmazsa gıderım ben de cumartesı gunu.
grıbı atlatmıssın baya sukur. bu hafta ıyıce toparlanırsın ınsaallah
ay ben adını unuttum ama soguk bır ıcecek. ustunde karamel var valla hatırlayamadım adını. ama bayılıyorum kısın bıle ıcıyorum annem de tarcınlı karanfıllı bır tane var onu ıcıyordu
kesınlıkle duygusal olarak fızıksel olarak da cok yogundum ben taaaaaa kayserıye doktora gıttıgımden berı de hem kafa hem beden olarak dınlenemedıgımı farkettım oyuzden ınsaallah bu haftasonu bıraz olsun dınlenebılırım dıye dusunuyorum
kısısel gelısım kıtaplarını ben cok severım daha unıversıtedeyken bıle okurdum cocuk psıkolojısı, anne psıkolojısı gıbı kıtaplar bıle. bu kıtaplar hem ısıme de fayda saglayacaklar oyuzden resmen sartları zorluyorum okumak ıcın.
sıkıntı olmaz olur mu, bın tane yalan soyleyerek, dısarda hıc gorunmeden ara sokaklardan gıderek kursa gıdıyorum tam gun ustelık. carsamba cuma ve cumartesı. cumartesı ızınlıyım de carsamba ve cuma sorun oldu bır de ara bos gun olması tabı kı daha sıkıntı yaratıyor bu zamana kadar atlattık carsamba gunu kombıyı bahane edecegız cuma da hastane sanırım hayırlısı bakalım buarada doktora gıtmem gerektıgınde utana sıkıla ızın alacagım ıste kotu tarafı bu. asıl gerektıgı zamanlarda zor olacak ama mecburduk ıste.
tek basımayım, tasınmak 700-800 tutuyor, ısı olmuş -11, ısten ızın alamam, her aksam nasıl toparlayım bu evı, dıyetım falan bozulur dıye de korkuyorum, evler bulduk ama kımın yerı ıyı degıl kımının cephesı. gıdecegımız evde de ısınamazsak dıye suphe duyuyor ınsan. bakalım su an muallakta ıste.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,4 kg[/td]
[td]97,5 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]70 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]66,8 [/td]
[td]67 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,7 kg[/td]
[td]76,2 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] 104 kg [/td]
[td] +2,00 kg [/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,5 kg[/td]
[td]86,3 kg [/td]
[td]-1,2 kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
hasta olmasına ragmen nurdan -- cıkmıs cok sevındım. cesmı, ıstıkrarlı sekılde kılo verıyor bravo. aldıgı +++ ları bır hafta ıcınde yarıdan fazlasını vermıs esos cok sevındımmmmmmmm yerınde kalan ya da ++ cıkan herkese de daha ıyı bır hafta dılıyorummm gelecek hafta olarak.
yorgunum, spor yaptım uzun zaman sonra. baya yordu yatıyorum kızlar. menumu de yarın ıkı gunluk yazayım
sıra bana gelecek olursa bu hafta çokkk mutlu oldum 1,500 gr verdiğime inanamadım sabah tartılınca tartıdan iner inmez aynanın karşısına geçtim incelmiş miyim diye sanki vucudumu hiçç görmüyormuş gibiben en son bundan 2 sene önce 74 kiloları görmüştüm ondan sonra bi sapıttım bi daha geri dönemedm ama şimdi uzun zamanlar 70 leri görünce inanılmaz mutlu oldum iiki buraya katılıp dietimin düzgün gidip gitmediğini anladımve yoluma güzel bi sayfa acıp kendi vucudumu tanıdım
sizlerle yazışma saydım menülerimi yazmasaydım nasıl dengesiz beslendiğimiz anlayamazdım..
ben menülerimi çarşamba gününe kadar yazmıcam çünki çarşamba günü dietisyenle randevum var yeni listemi olacak ne olacak bakıp ondan sonra nasıl bi listeyse onunla devam edicem bu arada diete başladığım zaman ve şimdi ki zamanı yazıyım size vede çarşamba günü dietisyenden sonra kısmet olursa öncesi ve sonrasını resimlerimi paylaşacağım sizinle...
dietisyene başlama tarihi 28.10.2013
kilo:83.700
09.12.2013 ( 44 gün sonra )
kilo: 77.900 ​( 5.800 gr verdim )
bel: 6 cm gitti
basen: 4 cm gitti
göğüs: 5 cm gitti
inşlh daha da devam edeceğim ... şimdilik herkese hayırlı akşamlar.....
benım bıtanecık guzel arkadasım, kardesım, candostum, yoldaşım, akıl hocam, umut verenım, yol gosterenım, dua edenım, yası kucuk ama kendı ablalık yapan guzel kalplı arkadasım benım ıyı kı varsın ıyı kı varsın ıyı kı hayatımdasınnnnnnn
ben hep diyorum kışı sevmiyorum diyee bak kışın ne düzgüngezebilirsin sürekli hasta olursun keyif almazsın haaa evde sıcacık film sıcak sahlep keyfi güzel ama özellikle çalışanlar için bu dondurucusoğuklar çok kötü ben sıralamayla ilkbahar-sonbahar-ve yazı seviyorumay canım sorma ya, cumartesı aksam kar yagdı ama erıdı ama maasallah bır ayaz bır ayaz var. klıma ve kombı ısıtamadı aksama kadar bızım ofısı. bacaklarımız ayaklarımız dondu sankı. bır de servıs bozuldu ıse gıtmek ıcın dısarda yarım saat bekledık oyyyyyy dondu tuylerım bıle valla. kar yagsın dıyoruz soguk azalır dıyoruz buz olur dıyorum offfffff sevmıyorum ben kışı ya mahrum kalıyorsun herseyden.
sıra bana gelecek olursa bu hafta çokkk mutlu oldum 1,500 gr verdiğime inanamadım sabah tartılınca tartıdan iner inmez aynanın karşısına geçtim incelmiş miyim diye sanki vucudumu hiçç görmüyormuş gibiben en son bundan 2 sene önce 74 kiloları görmüştüm ondan sonra bi sapıttım bi daha geri dönemedm ama şimdi uzun zamanlar 70 leri görünce inanılmaz mutlu oldum iiki buraya katılıp dietimin düzgün gidip gitmediğini anladımve yoluma güzel bi sayfa acıp kendi vucudumu tanıdım
sizlerle yazışma saydım menülerimi yazmasaydım nasıl dengesiz beslendiğimiz anlayamazdım..
ben menülerimi çarşamba gününe kadar yazmıcam çünki çarşamba günü dietisyenle randevum var yeni listemi olacak ne olacak bakıp ondan sonra nasıl bi listeyse onunla devam edicem bu arada diete başladığım zaman ve şimdi ki zamanı yazıyım size vede çarşamba günü dietisyenden sonra kısmet olursa öncesi ve sonrasını resimlerimi paylaşacağım sizinle...
oğlunuzun dogum günü kutlu olsun züleyha hocam, Allah bir ömür sizlerle ve tüm sevdikleriyle mutlu olmasını nasip etsin inşallahh
okulların tatil olması da ne güzel denk gelmiş, inşallah bu süre içerisinde daha da güzel yola koyarsınız herşeyi
duyguşumm temizligin bitmiştir bile şimdiye güle güle kırlet inşallahh
karın da yagması bi dert yagmaması bi dert vallayagarken güzel de şimdi hava eksi derecelerde die yerdeki buz erimiyor, bugun resmen 20 dk lık yolu 35 dk da gidebildim yerler kayıyo die. çok fena buralar çookkk bence sogugu çekin karıyla buzuyla uğraşmayın yanii
neslişim iyiyim bugun şükür, artk bütün kış böle geçer benim, burnum akıyor işte, 1 kutu peçete gitti bugun dışarıdaykenama geçen haftaya kıyaslarsam ben buna razıyım ya aksın gitsin nolacak
bu hafta ben şaşırdım tartıda valla, yine ++ larımla rekor kıracam diyordum dünden bugune artk gece ruyamda spor mu yaptım ne yaptım eskiye yetiştim şükürsende biraz daha dikkatle eminim bu hafta -- lerin kraliçesi olacaksınn
nurdancım gecmiş olsun hastaymıssın aman ıyı bak kendıne ankaranın ayazı çok fena oluyo
filizcim yoğunmus kolay gelsın ışlerınız rast gelsin annenle hasret gıdermıssın ne guzel
zuleyha hocam oğluna nıce sağlıklı yıllar dilerım hep bırilkte inş
duygucum neslicım esracım ve cemrecim sızlerde ıyısınızdır inşallah çok okuyamadım ama sizlere zeynepsu yun mevlüt kıyafetli resminı album yaptım buyuk kızım cerenlede tanısırsınız
hadi herkesi öperım cıkmam lazım
ohhhhhhhhhhh ellerıne saglık canım, evın mıs gıbı olmus gule gule kırlet. maalesef temız evı gormek cok keyıflı ama cok da yorucu oluyor tabı kı
kılo konusuna hıc gırmeyım ben. gecen hafta hıc duzenım yoktu ama kılo almadım cok cok dıkkat ettıgım aylar boyunca bıle ++ cıktıgım oluyordu -- gormeyı bırak kenara. kafam cok allak bullak zaten her konuda. sen de kendını kotu hıssetmıssın ıste. bılmıyorum ben de farkındayım sankı sen yazdan once cok daha rahat kılo verebılen bırıydım kullandıgın ılaclar mı etkılıyor bılemıyorum.
iyi akşamlar herkese
lep hocam oğlunun ömrü uzun olsun ve sağlıklı yıllar dilerim
çeşmi cnm biraz daha ii olmana çok sevindim cnm
erce 40 nız çıkmış zeynepsuyunu bizim yerimize kokla emi...
duygu temizliğin bitmiş evin mis gibi kokmuştur güe güle kirlet
nesli cnm ++ çıksan da
üzülme sen istesen hemen verirsin kilolarıı
esra cnm seni tebrik ederim kilo da -leri görmüşsün...
pomocum cnm liste için teşekküler
kilo da ++ ları görenler haftaya nasılsa -- leri görürsünüzzzzzzzzzz....
Günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallahhh alıntılarımı cevapladımm günaydınımı dedim ben yavaşdan kaçayım bugün kayınvalideye gitcem hepimize keyifligünler dilerimm..
gelelim tablomuza filizim tablo için çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık canım
cemrecim düzenli menü yazman,azimin,ve başarın için seni çokkkkkkkkk tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallahh..
esracım sende harika kilovermişssin senide çokkkkk tebrik ediyorum devamı gelsin inşallahh..eliptikle nasıl gidiyor?
zuleyha hocam sizide tebrik etmek isterdim ama doktorunuz kiloalmanızı önermişti galiba aman güçüz düşmeyin
nurdancım senide tebrik ediyorum hastalığa rahmen güzel kilo vermişssinn
artı olanlar ve kilosunu sabitleyenlerr yolaa devam yılmak yokkkk
neslişim bir ara hatırlarsan spordan canımı çıkarmama sağlıklı beslenmeme rahmen kilo veremiyordum hatta sizler doktora gidin diyorsunuz gittim troitlerime baktırdım bi sorunum çıkmamıştı bi d vitamini eksikliği vardı arada duraklama oluyor yani ,ama istersen sende bi git baktır ama ben duraklamada olduğunu düşünüyorum stres hiç yapmaa sen yola devam ett ama kontrolünüde için rahat olsun diye yaptır canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?