2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ohhhhhhhhhhh ellerıne saglık canım, evın mıs gıbı olmus gule gule kırlet. maalesef temız evı gormek cok keyıflı ama cok da yorucu oluyor tabı kı

kılo konusuna hıc gırmeyım ben. gecen hafta hıc duzenım yoktu ama kılo almadım cok cok dıkkat ettıgım aylar boyunca bıle ++ cıktıgım oluyordu -- gormeyı bırak kenara. kafam cok allak bullak zaten her konuda. sen de kendını kotu hıssetmıssın ıste. bılmıyorum ben de farkındayım sankı sen yazdan once cok daha rahat kılo verebılen bırıydım kullandıgın ılaclar mı etkılıyor bılemıyorum.

ay ben adını unuttum ama soguk bır ıcecek. ustunde karamel var valla hatırlayamadım adını. ama bayılıyorum kısın bıle ıcıyorum annem de tarcınlı karanfıllı bır tane var onu ıcıyordu

kesınlıkle duygusal olarak fızıksel olarak da cok yogundum ben taaaaaa kayserıye doktora gıttıgımden berı de hem kafa hem beden olarak dınlenemedıgımı farkettım oyuzden ınsaallah bu haftasonu bıraz olsun dınlenebılırım dıye dusunuyorum

kısısel gelısım kıtaplarını ben cok severım daha unıversıtedeyken bıle okurdum cocuk psıkolojısı, anne psıkolojısı gıbı kıtaplar bıle. bu kıtaplar hem ısıme de fayda saglayacaklar oyuzden resmen sartları zorluyorum okumak ıcın.

sıkıntı olmaz olur mu, bın tane yalan soyleyerek, dısarda hıc gorunmeden ara sokaklardan gıderek kursa gıdıyorum tam gun ustelık. carsamba cuma ve cumartesı. cumartesı ızınlıyım de carsamba ve cuma sorun oldu bır de ara bos gun olması tabı kı daha sıkıntı yaratıyor bu zamana kadar atlattık carsamba gunu kombıyı bahane edecegız cuma da hastane sanırım hayırlısı bakalım buarada doktora gıtmem gerektıgınde utana sıkıla ızın alacagım ıste kotu tarafı bu. asıl gerektıgı zamanlarda zor olacak ama mecburduk ıste.

tek basımayım, tasınmak 700-800 tutuyor, ısı olmuş -11, ısten ızın alamam, her aksam nasıl toparlayım bu evı, dıyetım falan bozulur dıye de korkuyorum, evler bulduk ama kımın yerı ıyı degıl kımının cephesı. gıdecegımız evde de ısınamazsak dıye suphe duyuyor ınsan. bakalım su an muallakta ıste.

benim bitanecik sevgi kelebeğim,pamuk şekerim,izmirli olmasanda izmir ruhunu içinde taşıyan fıstığım seni burdagörmek ne güzelll gerçi sen bende heryerdesinnn vayy bee çok romantik gördüm kendimi

benım bıtanecık guzel arkadasım, kardesım, candostum, yoldaşım, akıl hocam, umut verenım, yol gosterenım, dua edenım, yası kucuk ama kendı ablalık yapan guzel kalplı arkadasım benım ıyı kı varsın ıyı kı varsın ıyı kı hayatımdasınnnnnnn

ay canım sorma ya, cumartesı aksam kar yagdı ama erıdı ama maasallah bır ayaz bır ayaz var. klıma ve kombı ısıtamadı aksama kadar bızım ofısı. bacaklarımız ayaklarımız dondu sankı. bır de servıs bozuldu ıse gıtmek ıcın dısarda yarım saat bekledık oyyyyyy dondu tuylerım bıle valla. kar yagsın dıyoruz soguk azalır dıyoruz buz olur dıyorum offfffff sevmıyorum ben kışı ya mahrum kalıyorsun herseyden.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,4 kg[/td]
[td]97,5 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]70 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]66,8 [/td]
[td]67 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,7 kg[/td]
[td]76,2 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] 104 kg [/td]
[td] +2,00 kg [/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,5 kg[/td]
[td]86,3 kg [/td]
[td]-1,2 kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

hasta olmasına ragmen nurdan -- cıkmıs cok sevındım. cesmı, ıstıkrarlı sekılde kılo verıyor bravo. aldıgı +++ ları bır hafta ıcınde yarıdan fazlasını vermıs esos cok sevındımmmmmmmm yerınde kalan ya da ++ cıkan herkese de daha ıyı bır hafta dılıyorummm gelecek hafta olarak.

yorgunum, spor yaptım uzun zaman sonra. baya yordu yatıyorum kızlar. menumu de yarın ıkı gunluk yazayım

iyi akşamlar herkese
lep hocam oğlunun ömrü uzun olsun ve sağlıklı yıllar dilerim
çeşmi cnm biraz daha ii olmana çok sevindim cnm
erce 40 nız çıkmış zeynepsuyunu bizim yerimize kokla emi...
duygu temizliğin bitmiş evin mis gibi kokmuştur güe güle kirlet
nesli cnm ++ çıksan da
üzülme sen istesen hemen verirsin kilolarıı
esra cnm seni tebrik ederim kilo da -leri görmüşsün...
pomocum cnm liste için teşekküler
kilo da ++ ları görenler haftaya nasılsa -- leri görürsünüzzzzzzzzzz....

Son düzenleme:
sıra bana gelecek olursa bu hafta çokkk mutlu oldum 1,500 gr verdiğime inanamadım sabah tartılınca tartıdan iner inmez aynanın karşısına geçtim incelmiş miyim diye sanki vucudumu hiçç görmüyormuş gibi ben en son bundan 2 sene önce 74 kiloları görmüştüm ondan sonra bi sapıttım bi daha geri dönemedm ama şimdi uzun zamanlar 70 leri görünce inanılmaz mutlu oldum iiki buraya katılıp dietimin düzgün gidip gitmediğini anladımve yoluma güzel bi sayfa acıp kendi vucudumu tanıdım
sizlerle yazışma saydım menülerimi yazmasaydım nasıl dengesiz beslendiğimiz anlayamazdım..
ben menülerimi çarşamba gününe kadar yazmıcam çünki çarşamba günü dietisyenle randevum var yeni listemi olacak ne olacak bakıp ondan sonra nasıl bi listeyse onunla devam edicem bu arada diete başladığım zaman ve şimdi ki zamanı yazıyım size vede çarşamba günü dietisyenden sonra kısmet olursa öncesi ve sonrasını resimlerimi paylaşacağım sizinle...

dietisyene başlama tarihi 28.10.2013

kilo:83.700

09.12.2013 ( 44 gün sonra )
kilo: 77.900 ​( 5.800 gr verdim )
bel: 6 cm gitti
basen: 4 cm gitti
göğüs: 5 cm gitti
inşlh daha da devam edeceğim ... şimdilik herkese hayırlı akşamlar.....

Son düzenleme:

seynepsu nun resimlerine bakmak için zevklee facebook arkadaşlıgınıza talip olabilirimm

tez zamanda hastalıgı da iyileşir inşalah ercem de ne kadar güzel bi kız o yaa

geçen hafta o kadar çok yatınca bu pazar ilaç gibi geldi valla filizimm, bide ankarada son 1 ayım gibi bişey o yuzden kalan zamanımı arkadaşlarımla güzel değerlendirmek de iyi geliyor bana

valla canım biz hiç aklımda olmayan bi filme gittik.. ahmet kural ın düğün dernek die bi filmi vizyona girmiş ona gitik yani turk sinemasına destek olsun die, biraz da vizyondaki filmler hep romantik fyada dram dı, biz dram olmuşuz bari biraz gülelim dedik ve bu filme gittik kesnliklşe herşeyi unutup 2 saat aralıksız gülüyorsun filmde ama bişey katmıyor ne yalan söleyim

frapucino sanırım senin söledigin içecek ama annenin dedigi tarçınlı karanfillli olan benim favorimmm yaz günü frapucinoyu bende seviyorum da kışın özellikle o chai tea latte nin kokusuna bile bayılıyorumm bu ara zaten favorim vakıt buldummu starbucks a gidip kahvemi alıp orada kitap okumak, bugun de yaptım muthiş bi keyif, resmen dinleniyorum orda

kişisel gelişim kitaplarını ben de çok severim de konsantre olup okumam lazım o konuda biraz sıkıntılıyım bikaç senedir. panik atak ın ben de bıraktıgı izlerden biri sanırım, bi şeye tam yogunlaşamıyorum hatta bu yuzden ekrardan doktora gitmeyi bile düşünüyorum da bakalım

devlette izin almak hiç problem deil de özel de sıkıntı, bide düzenli olarak aynı günlerde izin alacak olmak patronların dikkatini çekmez inşalah ne zaman bitiyor canım kursun ? uzun bişeyse hastalık falan gibi de daha saglam bi bahane mı bulsan acaba ne olabilir ki bunu ben de bi düşüneyim

taşınmak tabi ki, masraflı da üşümek de çok kötü bişey ya filizim ondan dedim düşünsen mi acaba taşınmayı die sizi noralar da ankara gibi soğuğu benzemiyo hiç bişeye :18::18: hayırlı olan kararı verirsiniz inşalah

cemrem e ve esra yaa kocamaann alkışllaarrr

valla canım -- çıkmama o kadar şaşırdım kii özellikle dün sabha da kahvaltı yaptım baya bi kalabalık olanından hem de falan hastalık yüzünden çok dikkat de edemedim, bu hafta daha da bi ++ çıkar die düşünüyodum ama regl nin etkisi geçince sanırım odemi atmıişım eski halime döndüm o yuzden pek bi gaza geldim valla, yılbaşına kadar o tartı 75 in altına düşecekk

senin de bu yogunlukla bence 100 gr aldıgın sayılmaz bile sporu da ekleyebiliyomuşsun azıcık ne güzel haftaya bol -- ler olur eminimm

valla cemremm çok büyük tebrik ediyorum senii hiç bozmadan muthiş gidiyorsun senin menulerden kopya çekecem bende bundan sonra biraz

bide bişey sorcam canım. doktor sana aktiviteyle ilgili ne söledi ne kadar süre yapacaksın neleri yapacaksın falan gibi

menumu yazyaım şimdi dee

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

2 dilim esmer un ve esmer şekerden yapılmış havuçlu kek

şekersiz çay

ara öğün

orta boy chai tea lattee

öğle yemegi

2 tabak kereviz yemegi ( çok seviyorum da ondan porsiyonu çok oldu, başka da bişey yemedimm )

ara öğün

1 mandalina

3 adet kestane

akşam yemegi

1 kase yayla çorbası

yagsız tavada 3 köfte, yarım haşlanmış patates

3 yk kereviz yemegi

ara öğün

1 dilim ananas

2 yk yoğurt

aktivite olarak da normalde 50 dk sayılabilecek bi yürüyüşü kaldırımlar buz kaplı oldugu içişn 80 dk gibi bi sürede yürüyebildim ancak

benden bu kadar canlar, öperim herkesi, iyi geceleerrr

herkese günaydın...
çeşmi cnm teşekkür ederim cnm evet harfiyyen uyuyorum inşlh daha da güzel emeklerimin karşılığını alırız...

activite olarak dietisyeen gittiğimde ilk 15 gün spor yok demişti sonra gittiğimdesporu abartılı değil yürüyüş pilates tarzı yap dedi yani ağır fitness gibi hareketleri yasakladı spor yap ama fazla agır olunca yağdan değil kasdan kaybedersin demişti yarın 1 ay olcak kontrolum var bakalım gene sorucam sporu bakalım liste değişecek mi bu arada kan tahlilide yaptırdım değerlerim de normale dönmüş bende aşırı kansızlık olduğu için biraz da krkuyordum diette ama allahıma hamdolsun ki kan değerlerim düzeen girdi tatlı isteğimde kalmadı 45 gündür ne çikolata ne pasta ne kurabiye yedim hiççç de ccnm istemedi ama yarın dr.dan sonra ufak bi kaçamak yapmak istiyorum da... aman genede yapamam pişman olmaktan korkuyorum... yarın gelişmeleri yazarm inşlhhhhh

ben hep diyorum kışı sevmiyorum diyee bak kışın ne düzgüngezebilirsin sürekli hasta olursun keyif almazsın haaa evde sıcacık film sıcak sahlep keyfi güzel ama özellikle çalışanlar için bu dondurucusoğuklar çok kötü ben sıralamayla ilkbahar-sonbahar-ve yazı seviyorum

maşallahh cemreme seni çok taktir ediyorum meraklada takip ediyorum emeklerinin karşılığnı görmeye devam et canımm..

sağ ol canımmm
hastalık yavaş yavaş gidiyor anlaşılan burnunun akması iyidir hadi bakalım bugün daha iyisindir inşallahh

iyiyim canım sen nasılsınnn dün fac.den tatlı niyetine yemelik kızını gördümm ayyy bayıldımm ne tatlılık birdegiydirmişssi öle kız nazara gelcek felak-nas oku devamlı bendende kocaman bi maşallahhhhhhh...

gelelim tablomuza filizim tablo için çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık canım

cemrecim düzenli menü yazman,azimin,ve başarın için seni çokkkkkkkkk tebrik ediyorum devamı hep gelsin inşallahh..

esracım sende harika kilovermişssin senide çokkkkk tebrik ediyorum devamı gelsin inşallahh..eliptikle nasıl gidiyor?

zuleyha hocam sizide tebrik etmek isterdim ama doktorunuz kiloalmanızı önermişti galiba aman güçüz düşmeyin

nurdancım senide tebrik ediyorum hastalığa rahmen güzel kilo vermişssinn

artı olanlar ve kilosunu sabitleyenlerr yolaa devam yılmak yokkkk

neslişim bir ara hatırlarsan spordan canımı çıkarmama sağlıklı beslenmeme rahmen kilo veremiyordum hatta sizler doktora gidin diyorsunuz gittim troitlerime baktırdım bi sorunum çıkmamıştı bi d vitamini eksikliği vardı arada duraklama oluyor yani ,ama istersen sende bi git baktır ama ben duraklamada olduğunu düşünüyorum stres hiç yapmaa sen yola devam ett ama kontrolünüde için rahat olsun diye yaptır canımm

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallahhh alıntılarımı cevapladımm günaydınımı dedim ben yavaşdan kaçayım bugün kayınvalideye gitcem hepimize keyifligünler dilerimm..

Yaa evet ev temiz olunca çok iyi hissediyorum Filizcim ben en güzel kilo verdiğim zamanlarda bile haftada 1 kg veremiyordum, geriye dönüp baktığımda yaklaşık 1 senede 8 kilo verdiğimi gördüm, pek hızlı değil Ama şöyle bir şey de var, çok cozuttuğum, hiç dikkat etmediğim zamanlarsda da çabuk kilo almıyorum. Dediğim gibi zor alıp zor veriyorum galiba. İşin ilginç yanı şu an hiç hap kullanmıyorum. Düzenli kullandığım dkh vardı, onu da bıraktım malum. Belki vücut anca toparlıyordur hormonal dengeyi ama bilemedim işte. Bugünden itibaren menü paylaşıcam, spor yapıcam, haftasonu da dikkat edeceğim, yine azalma olmazsa haftaya diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Cemrem de çok zor kilo veriyordu, diyetisyenden sonra coştu maşallah Gerçi ben onun kadar dikkat edebilir miyim bilmiyorum, kısıtlanmaya gelemiyorum hiç malum Neyse pazartesiye kadar veririm belki ve hiç gerek kalmaz.

Yaa Cemrem hiç öyle olmuyor, istiyorum kilo vermek ama gitmiyor yaaaa Dur bakalım, bu hafta biraz daha dikkat edeyim, olmazsa haftaya diyetisyene gideceğim.

Maşallah Cemrem, harika gidiyorsun, hem de sağlıklı ve bilinçli bir şekilde kilo veriyorsun İdeal kilona ulaşman çok uzun sürmez senin Diyetisyen sonrası yeni haberleri bekliyoruz.

Yağmurlu ve soğuk (şu an Ankarada ve Erzurumda bulunan arkadaşlara göre ılık) İzmirimizden hepinize gecikmiş bir günaydın diyoruuummm. Bugünden itibaren menü paylaşmaya başlıyorum arkadaşlar. Kıracağım ben bu şeytanın bacağını. Eşimle de birbirimizi gaza getiriyoruz zaten, ona da dur demem lazım. Ben menülerimi gün içinde yazmayı planlıyorum. Akşam da toplu hale getiririm. Böylece dengelemek için fikir almış olurum. Kahvaltımı yazarak başlıyorum;

- 1 dilim çok tahıllı ekmek (20 gr)
- 1 dilim tam yağlı beyaz peynir (30 gr)
- 3 tane siyah zeytin (az tuzlu)
- 2 ceviz (10 gr)
- 1 tk çemen (baharatlı, cevizli, z.yağlı salça)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara olarak da şu anda kocaman bir kupa sade neskafe içiyorum.

Canım teşekkür ederim, dediğim gibi bu hafta biraz dikkat edeyim, kendi usulümce tabi, malum yemeği seviğyorum yine veremezsem haftaya düşünüyorum kontrol olmayı. Şu an bildiğim, B12 eksikliğim devam ediyor. Jinekoloğum diğer testlerin yanında onu da yazmıştı ve düşük çıkmıştı. Filize de yazdığım gibi, kullandığım ilaç da yok şu anda. Gerçi yıllarca dkh kullandıktan sonra vücutta bir şaşırma olmuştur kesin bırakınca