2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hoşgeldin güzelim ohh anenle gezmeler yapılmış akrabalara gidilmiş gelinmiş ne güzel olmuş ya hakikaten bazen insan çokk özlüyo hısım akrabasını iş projenizde hayırlısı olsun.aman kendine dikkat et cnm havalar daha da soğucak aylar geçtikçe..üzülme annele gene böyle günler geçirrisin.. alalh kavuştursun....

Sevgili Arkadaşlar
Bu aralar çok gelemiyorum.Bahsetmiştim 2 sınıfa bakıyorum diye,ardından değişmez kaderim bakıcılarla gene değişmedi.Bakıcım hamilemiş.3 bebişi geliyor.O çıkmak istemedi ama ben korktum ve yollarımızı ayırdık.Allah korusun evde düşse,başına bişe gelse ben ne yaparım.Oğlum bu hafta evde tek başına kalacak.Çok huzursuzum ama çözümde yok.Bakalım çok zor bir hafta beni bekliyor.Geçmişi okuyamadım ama son sayfada Nurdanın hala iyileşemediğini öğrendim.Kıyamam ben kızıma.Tam dinlenemedi demekki.Canım kendine dikkat et.Ben bugün kilomuda yazmak istiyorum yarın girebileceğimi sanmıyorum.Kilom 59.200.Dilerim herkes eksilerdedir.Hepinizi öpüyorum.

senin okudukların ne güzel kişisel gelişim kitapları filizim, ben roman okuyorum işte kristen hannah var yazımını çok begendigim bi yazar, onun bi kitabının devamı çıkmıştı onu aldım, kitabın adı "ateşböcegi şarkısı " kafam dagılsın die okuyorum tamamne ama sana özendim valla bayılırım kişisel gelişim kitaplarına

starbuckstayken aklıma geldin valla filizcim ben sade latte içmiyorum ama benmki chai tea latte tam sevdigim tat ve koku valla resmen beni düşünüp yapmışlar o kahveyi

kahve tutkum da bu ara çok fena yaa, tchibo nun kahve makinaları var ya onlardan istiyorum ilerde mutlaka evime hatta bütün arkadaşlarıma diyorum bana düğün hediyesi bundan alın die, sonunda evimde 5 tane kahve makinam olacak galibaa

duygusal olarak da fiziksel olarak da yogun bir hafta geçirmişsin canım, tahmin de ediyordun zaten bunu. bundan sonra daha kolay olur inşallah senin için bu yogunluk Allah yardımcın olsun canım her konuda..

kurs bütün gün sanırım deil mi canım ? işten izin almana sıkıntı yapmıyo mu patron?

bide ev için marttan sonra 1 sene kalmış olabilir diyosun da bu 2 kış daha geçireceksin demek oluyo filizcim, 2 kış da ozellkle kara iklimi olan iller için baya zorlu geçecek dönemler demektir. üşenmesen de taşınsan sanki daha iyi olmaz mi filizim ? karışmak haddim deil tabi dee şuan bizim bulundugumuz ev de çok soguk oluyo valla başka imkanım olsa kesin giderdim de ondan dedim

züleyha hocamm, keşke yakınlarda olsaydık da ben de annemde seve seve ilgilenirdik çocuklarınızla Allah yardımcınızo lsun inşallah, en yakın zamanda bu sıkıntınız çözülür umarım

herkese iyi akşamlar canlarıımmm sonunda bugun ayaklanıp kendimi sokaga attım, hala hastalıgın izleri var malesef ama evde yatmak bana göre deil, yani arada olsa olur da bu kadar uzun süreli yok yookkkk

ankara karlı bugun, en çok dun yagdı, ama yerler buz bugun. arkadaşlar kahvaltıya çağırmışlardı hava soguk die çıkmayacaktım ama ta kapının onune geldiler beni almaya öle olunca çıktım bende mecburen önce kahvaltıya gittik, sonra da sinema kahvaltıyı çok ettigim için tabi ki öğlen bişey yemedim, akşam da fırında balık yedim, ama sabah neler yedigimi sölemeyecem

yarın sabah yine bi boyumun ölçüsünü alayım da tartıda yeniden planlar yapmaya başlarım artk, şimdilik güzel bi pazar geçirdim bunun tadını çıkartayım

umarım yarın herkes tartıdan gülücükler alır, ben almayacam o kesin tabi dee yılbaşı hedefine odaklanmam lazımmm

ayy neysee öptüm herkesi canlarr, şimdiden güzel haftalarr

Sabah 5 te eşimi yolcu ettim,bütün gazeteleri okudum,kahvemi içtim oğullarımın uyanma saatini bekliyorum.Bugün anne oluşumun 16.yılı arkadaşlar.Yani oğlumun doğum günü.Bu arada Güzel Esramın doğum günü geçmiş ben geçmiişi bugün okuyabildim.Bu yaşın yeni hayatının ilk yaşı güzel arkadaşım.Çok mutlu olursun umarım.
Bu hafta yoğun olurum gelemem derken arkadaşlar bugün okullar tatil.Oğlum geldiğinde evde olucam.O yüzden çok mutluyum.
Menümü de paylaşıp oğullarımı kaldırmaya gideyim.
Sabah 2 dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
söğüş salata
çay
ara
1 meyve
5 eti form
Öğlen
2 tavuk baget
yarım su bardağı yoğurt
salata
2 dilim ekmek
Ara

1 meyve

5 eti form
Akşama
6 kaşık sebze yemeği(bakla yaptım)
1 su bardağı yoğurt
1 kepçe çorba
salata
akşam 8 de
1 meyve
spor:step kursumuz devam ediyor.
su mutlaka 2.5 lt olur
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Sabah 5 te eşimi yolcu ettim,bütün gazeteleri okudum,kahvemi içtim oğullarımın uyanma saatini bekliyorum.Bugün anne oluşumun 16.yılı arkadaşlar.Yani oğlumun doğum günü.Bu arada Güzel Esramın doğum günü geçmiş ben geçmiişi bugün okuyabildim.Bu yaşın yeni hayatının ilk yaşı güzel arkadaşım.Çok mutlu olursun umarım.
Bu hafta yoğun olurum gelemem derken arkadaşlar bugün okullar tatil.Oğlum geldiğinde evde olucam.O yüzden çok mutluyum.
Menümü de paylaşıp oğullarımı kaldırmaya gideyim.
Sabah 2 dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
söğüş salata
çay
ara
1 meyve
5 eti form
Öğlen
2 tavuk baget
yarım su bardağı yoğurt
salata
2 dilim ekmek
Ara

1 meyve

5 eti form
Akşama
6 kaşık sebze yemeği(bakla yaptım)
1 su bardağı yoğurt
1 kepçe çorba
salata
akşam 8 de
1 meyve
spor:step kursumuz devam ediyor.
su mutlaka 2.5 lt olur
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Günaydın kızlar yeni bir hafta yeni umutlarrr umarım herkez için harika bir hafta olurr.. heryere kar yağıyor biz soğunu çekiyoruz bari kar yağsında mikrop kırılsa birazda eğlence olur ama nerdeee izmirde ömrüm boyunca 3-4 kere kar gördümm,neyse aldım elime adaçayımı bol bolda meyva yiyorum dirincim düşmesin diye aman herkez üstdüzeyde baksın kendinee hasta olmayalımmm.

güzel tempolu bir haftasonu geçirdimm sizler neler yaptınız??? neysee biraz nete bakayım temizlik beni bekler hiçde yapasım yok ama mecburummm..

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir hafta olsun inşallah Ben haftasonu temizlikle uğraştım, yorucuydu ama evin temiz olması ayrı keyif
Kilo konusunda moralim bozuk açıkçası, geçen hafta bolca yürüdüm, spor yaptım, fazla kaçamağım da yoktu ama kilo veremedim. Çıkmazda hissediyorum kendimi bu konuda. Yalnız şunu çözdüm kendimle ilgili, zor kilo alıp zor veren bir bünyem var. Bu hem iyi hem kötü, bu dönem kötü yanıyla karşı karşıyayım
Bugün sabahtan beri işler yoğundu, yemeğe çııkmadan gireyim istedim, geçmişe bakamadım, son sayfada gördüğüm kadarıyla Nurdanımız toparlanmış biraz, Züleyha bugün hem tatil, hem oğlunun doğum günüymüş, nice nice yıllara diyorum
Duygunun temizlik günü, kolay gelsin, senin ev zaten temizdir, çok yorma kendini
Diğer kızlar da iyidir inşallah, ben kilo bildirimimi de yapayım ve çıkayım.

günaydın kızlar sabahtan berikoşuşturmam var nasılsınız dün misafirlikteydim bende bugün fırsat bulabilirsem evde çok işim var valla
neslicim üzülme ben hem emziriyorum hem dikkat ediyorum uykuda yok habire ayaktayım ama bende ++ gördüm bu hafta mevsimselmi acaba kışın kilo vermek cidden zoroluyor....

oğlunuzun dogum günü kutlu olsun züleyha hocam, Allah bir ömür sizlerle ve tüm sevdikleriyle mutlu olmasını nasip etsin inşallahh

okulların tatil olması da ne güzel denk gelmiş, inşallah bu süre içerisinde daha da güzel yola koyarsınız herşeyi

duyguşumm temizligin bitmiştir bile şimdiye güle güle kırlet inşallahh

karın da yagması bi dert yagmaması bi dert valla yagarken güzel de şimdi hava eksi derecelerde die yerdeki buz erimiyor, bugun resmen 20 dk lık yolu 35 dk da gidebildim yerler kayıyo die. çok fena buralar çookkk bence sogugu çekin karıyla buzuyla uğraşmayın yanii

neslişim iyiyim bugun şükür, artk bütün kış böle geçer benim, burnum akıyor işte, 1 kutu peçete gitti bugun dışarıdayken ama geçen haftaya kıyaslarsam ben buna razıyım ya aksın gitsin nolacak

bu hafta ben şaşırdım tartıda valla, yine ++ larımla rekor kıracam diyordum dünden bugune artk gece ruyamda spor mu yaptım ne yaptım eskiye yetiştim şükür sende biraz daha dikkatle eminim bu hafta -- lerin kraliçesi olacaksınn

merhabalarrrrrrrrrrr kızlar
herkes ıyıdır ınsAallah gecmısı okurum bırazdan
bızım bugun 39 gunumuz bıttı ve kırk ucurması yaptık ohhhh lohusalık bıttı cok sukur dun de mevlutumuz vardı
su an zeynepsu kucagımda ağlıyo gazını zor cıkarıyo kızım kolik dedı doktor amcamz onun dısında çok sukur ıyıyız
bızden haberler böle
faceden eklemek ısteyen olursa bırbırımızı ekleyelım oraya gırmek daha kolay
bıRAZ gecmışı okuyayım

nurdancım gecmiş olsun hastaymıssın aman ıyı bak kendıne ankaranın ayazı çok fena oluyo
filizcim yoğunmus kolay gelsın ışlerınız rast gelsin annenle hasret gıdermıssın ne guzel
zuleyha hocam oğluna nıce sağlıklı yıllar dilerım hep bırilkte inş
duygucum neslicım esracım ve cemrecim sızlerde ıyısınızdır inşallah çok okuyamadım ama sizlere zeynepsu yun mevlüt kıyafetli resminı album yaptım buyuk kızım cerenlede tanısırsınız
hadi herkesi öperım cıkmam lazım

suna senınle tanışamadık oğlusunu gule gule buyut
diyet sutunu etkilemıyo canım benım moralim bozuk olsa yada az yesem hemen farkediyo korkuyorum diyet yapmaya nisana kadar

sagolasın canım. hep yogundum da buaralar daha da bır yogunum. dus almaya vakıt bulamıyorum buraya zor gırıyorum artık.

oooooooo kımler gelmıs hosgelmıs. ALLAH dogumgununu okulunu dugununu de gostermeyı nasıp etsın ınsaallah kırk ucurmak ne demek kız oyleeeee

ben senı duygudan bulup ekleyeyım cok merak edıyorum ana-kız sız ucluyu

ayyyyyy hem bebıs hem mısafır zor valla. benım bır kac gun mısafırım oldu da yoruldum vallaaaaaaa dusunnnn

hocam ALLAH kavustursun tekrar esınıze.

oglunuzun yenı yası kutlu olsun hep mutlu hep saglıklı bır omru olsun ınsaallah ne mutlu sızeeeeeeeeeeeee, en guzel duyguyu tattınız ve her yıl yenıden tazelenen bır anı ıle devam edıyor bu yolculugunuzzzzz

bakıcı konusuna uzuldum keske aynı sehırde olsaydık da eş dosttan bırılerını sıze bulabılseydım. bu konularda cok yardımım olmustur bırcok kısıye. el atardım valla sızın bakıcı ısıne.

ıns en kısa zamanda uygun duzgun bırı ıle karsılarsınız rahata erersınız ınsaallh

cok guzel bır pazar olmus sana da cok ıyı gelmıstır emınım kı. ne ızledın merak ettım ? kar kış gelmeden ben de sınemaya gıdeyım dıyorum ozcan denızın fılmını dusunuyorum yarın kar gelıyormus uc dort gun sureklı yagacakmıs buz olmazsa gıderım ben de cumartesı gunu.

grıbı atlatmıssın baya sukur. bu hafta ıyıce toparlanırsın ınsaallah

evet eglencelı yorucun kosusturmacalı kalabalık bır hayatım oldu benım ıcın ılgınctı yanı.

sagol canım guzel dıleklerın ıcın. ıns gonlumuzdekıler gercek olur.

gurbetlık, aıleden uzak olmak sankı yıllar gectkce ınsanı daha cok uzuyor galıba benım son uc dort yıldır yasadıgım bu yanı.