- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.441
iyi akşamlar herkese
lep hocam oğlunun ömrü uzun olsun ve sağlıklı yıllar dilerim
çeşmi cnm biraz daha ii olmana çok sevindim cnm
erce 40 nız çıkmış zeynepsuyunu bizim yerimize kokla emi...
duygu temizliğin bitmiş evin mis gibi kokmuştur güe güle kirlet
nesli cnm ++ çıksan da
üzülme sen istesen hemen verirsin kilolarıı
esra cnm seni tebrik ederim kilo da -leri görmüşsün...
pomocum cnm liste için teşekküler
kilo da ++ ları görenler haftaya nasılsa -- leri görürsünüzzzzzzzzzz....
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,4 kg[/td]
[td]97,5 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]70 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]66,8 [/td]
[td]67 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,7 kg[/td]
[td]76,2 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] 104 kg [/td]
[td] +2,00 kg [/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,5 kg[/td]
[td]86,3 kg [/td]
[td]-1,2 kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
hocam ALLAH kavustursun tekrar esınıze.
oglunuzun yenı yası kutlu olsun hep mutlu hep saglıklı bır omru olsun ınsaallah ne mutlu sızeeeeeeeeeeeee, en guzel duyguyu tattınız ve her yıl yenıden tazelenen bır anı ıle devam edıyor bu yolculugunuzzzzz
bakıcı konusuna uzuldum keske aynı sehırde olsaydık da eş dosttan bırılerını sıze bulabılseydım. bu konularda cok yardımım olmustur bırcok kısıye. el atardım valla sızın bakıcı ısıne.
ıns en kısa zamanda uygun duzgun bırı ıle karsılarsınız rahata erersınız ınsaallh
Ben de tablo yorumumu yapayım, öncelikle Filizim ellerine sağlık arkadaşım, bu yoğunlukta ne yapıp edip yayınlıyorsun valla, ne kadar teşekkür etsek azdır
Cemrem ve Esram ikinizi de tebrik ediyorum kızlar, istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolar, bize de ilham veriyorsunuz
Nurdancım, senin + çıkman normal değildi zaten, kilo vermiş olmana çok sevindim. Kendine dikkat et yalnız, kilo vermek ikinci planda unutma, önce sağlığına kavuş, bu gribi de hafife alma, geçer gibi olup tekrar artabiliyor, boş bulunma kuzum.
Filizcim sen bu hafta gayet iyisin bence, bütün düzenin bozuldu buna rağmen 100 gr almışsın, bence başarı bu arkadaşım. Menü yazmaya ve spor paylaşmaya da en kısa zamanda başlamanı bekliyorum
Züleyha, senin kilo alman gerekmiyor muyduAyyy ben senin yerinde olacam, pek güzel alırdım valla
Sunacık senin aldığın da sayılmaz, kilo vermeyi çok kafana takma, inan fıstık bir anne olmuşsun, fazlalığın da gidecek sonuçta
Duygucum koruma döneminde çok çok başarılısın arkadaşım, tebrik ediyorum
nesli cnm senin dietisyene gitmene hiç gerek yok bence çünki abartılı kilon yok çünki sen bu kiloda kalmayı başarsan o bile yeter sana ben mecburen gittim dietisyene çünki ++lar beni boğuyorduYaa Cemrem hiç öyle olmuyor, istiyorum kilo vermek ama gitmiyor yaaaaDur bakalım, bu hafta biraz daha dikkat edeyim, olmazsa haftaya diyetisyene gideceğim.
herkese günaydınlaaarrrrrkalktım kahvaltımı ettim, bugun keyif günümm gerçi yine proje çalışmam lazım, rapor hazırlamam lazım, sunumlar var falan filan ama olsun ben yine de keyifli bi şekilde yapacam bunları bugun
arada hafiften kar atıştırıyor, incecik un gibieğer kar artarsa ( kii meteorolojiye göre bugun tüm günü kar yagıslı gösteriyor ) dışarı çıkıp keyfini çıkartayım diyorum cumartesi akşamı yagarken çok imrenmiştim ama hastayım die çıkamamıştımm ben kar hastasıyım yaa, eğer kar yagacagını bilsem düğünümü kışın yaparım o kadar seviyorum yani ama soğuk oluyor işte biraz sıkıntı tabi o durum
duyguşum ve neslişim sabah mesaisine gelmişler burayavalla duygucum kış tarifine imrendim resmen, sıcacık ev, film ve sahlep ohh misss önerebilecegin bi sahlep markası var mı kuzum yaa, toz şeklinde olanları biz mi beceremiyoruz nedir, topak topak oluyoı hep hiç içemiyorum ancak dışarda içebiliyorum o da evdeki gibi keyifli olmuyo kii o yuzden onerilinize açığım hanımlar
neslicim de radikal kararlar almışşaynı kararları bende aldım ve dün başladım bakalım inşallahh pazartesiye sonuçları alırız ben bu hafta -- çıkmayı beklemiyodum çünkü geçen hafta hem hiç aktivitem olmadı hem de çok yedim meyve falan yedim ama 1 günde 3 günlük meyve yedim resmen o yuzden -- çıkmak şaşırttı ama üzümünü ye bagını sorma demişler bu hafta ikimizde şeytanın bacagını kıralım inşallahh
cemrem saolsun sporunu da anlatmış onu da dikkate alacagımdışarı çıkamazsam bugun bi leslie patlatırım artk
Hayırlı sabahlar kızlar;
Kaç gündür giremedim,haftasonu sınavlar var.Beni iyice telaş sardıüfff sanırım yetişmeyecek :18:istediğim gibi olmadı bu dönem.Ben hep yetiştirirdim.Derslerim innanılmaz zor.Yani osmanlıca,kiril,uygur,orhon,karahanlı... derken bir sürü yabancıl dil haliyle grameri oldu .Neye bakacağını şaşırıyor insan.Kalbim sıkışıyor resmen cumartesiyi hatırladıkça.
Bu arada diyet ve spor konusunda güzel devam ediyorum.Cısss yok.Spor var.Duygucum eliptiği sormuşsun.Ben sevdim.Her akşam düzenli yarım saat sürüyorum.Acayip terletiyor beni.Hatta 3 milde terlediğim kadar terliyoorum.Genelde elimde telefon okey oynayarak yapıyorum.Ozaman daha çabuk bitiyor.Çoğu zaman oturmuyorum.Ters düz yapıyorum.Sabah vaktim olursa 5 dk öğlen yemeğindede 10 dk sürüyorum.
Buralarda hava -25i gösterir oldu.İşyerinde sadece ufo var ısınamıyorum.3 kat giyiniyoruz.Çok ama çok soğuk.Kirpiklerim buz tutuyor işe gelene kadar
İşyerinde ise boş olmam gereken bir hafta ama saçma sapan nedenlerden dolayı ben yine dopdoluyum.Gündüz derse elimi vuramıyroum.Haliyle geç saate kadar ders çalışuıyorum.Filtre kahve içe içe midem ağrıyor artık.
Herkes menülerini yazıyor çok hoşuma gitti.Geçmişi okuyamasamda çok özendim size.Neslicanda bayaa yazmış.Bloga daha sonra ben de bakıcam.Bi pazartesi gelsede ben de rahatlasam.Üstümde hep bir yük var gibi.
Umarım herkes afiyettedir.Kendinize çok iyi bakın fit hatunlar.Görüşmek üzere,hoşçakalın
nurdancım kış daha başlar başlamaz ben sahlep aramaya başladım bile ben toz içmeyi sevmiyorum hani 1lt kutu sütler varya aynı onlar gibi olan sahleplerden içiyorum yani hazır sahlep sadece ısıtıyorsun ve marka olarak kesinlikle tikveşli öneriyorum hemen hemen hepsini denedim hiç biri tikveşli gibi değil genelde migrs tansağlarda buluyorum diğer küçük marketlerde içim markası var oda fena değil ama ikisini dene farkı kendin gör..
kızlar resim yükledim ama yüzüm kapalı eşimden veto yediğim için :26: ama olsun ileri doğru yüzümüde gösteririm inşlhhhhh
hosbuldum canımm amınn teyzesı inşallahhoooooooo kımler gelmıs hosgelmıs. ALLAH dogumgununu okulunu dugununu de gostermeyı nasıp etsın ınsaallah kırk ucurmak ne demek kız oyleeeee
ben senı duygudan bulup ekleyeyım cok merak edıyorum ana-kız sız ucluyu
ben hep diyorum kışı sevmiyorum diyee bak kışın ne düzgüngezebilirsin sürekli hasta olursun keyif almazsın haaa evde sıcacık film sıcak sahlep keyfi güzel ama özellikle çalışanlar için bu dondurucusoğuklar çok kötü ben sıralamayla ilkbahar-sonbahar-ve yazı seviyorum
maşallahh cemreme seni çok taktir ediyorum meraklada takip ediyorum emeklerinin karşılığnı görmeye devam et canımm..
sağ ol canımmm
hastalık yavaş yavaş gidiyor anlaşılan burnunun akması iyidir hadi bakalım bugün daha iyisindir inşallahh
iyiyim canım sen nasılsınnn dün fac.den tatlı niyetine yemelik kızını gördümm ayyy bayıldımm ne tatlılık birdegiydirmişssi öle kız nazara gelcek felak-nas oku devamlı bendende kocaman bi maşallahhhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?