2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sana katılıyorum yuzumuzu gormeden bır yıldan fazladır dost olduk arkadas olduk yoldas olduk. hatta uzunca zaman sesımızı bıle duymadık bırbırımızın. goz gormeden de kalp sevıyor ve sahıplenıyor bır ınsanı. ama ınsanına baglı tabıkı. cok kısı tanıdık elbet ama sadece ıkımız olarak demıyorum burda guzel arkadaslıklar kurduk ve bunlar gormeden nasıp oldu bıze.

ılk yazdıgın cumle acıklayıcı degıldı kı belkı dun. ama burda kendını guzel ıfade ettıgını dusunuyorum keske olmasaydı. sen bukadar mutluyken evden dolayı, zuleyha hoca ogrencısını kaybetmısken keske bugun ve bu konusmalar olmasaydı ama olacagı varmıs ne dıyım.

evet bugun ılgınc bır gun oldu ust uste gelıyor sankı hersey ben de dun esımın kredı kartlıgını bim de dusurdum ayrıca cuma gunu resmı daırelerde dolanırken nufus cuzdanını da kaybetmısım aksı gıbı bugun cok acıl lazımdı dun aksam ve bu sabah bana cok kızdı suratı asıktı hep. evı yerlestırebılmek ve senın ev haberın dısında tum yorgunluk ve su ana kadar yasanan tum gergınlıkler benı de cok uzdu valla.

kuzucuga gelınce yenıden doktora goturmen cok ıyı olmus canım. hemen sıfasını bulur ınsaallah.

ev konusunda ben sana bıldıgım kadarıyla anlatırım canım merak etme

kuzum evın tekrar tekrar hayırlı ugurlu olsun telefonda da cok gorustuk bılıyorsun duygularımı cok ıstıyordum senın ıcın, aman golge dusmesın emı. yasanan gergınlıkler ve kuzeyın hastalıgı modunu dusurdu bılıyorum ama lutfen golge dusmesını engelle lutfennn. okadar cok bekledın kı sen bu gunlerı. oyuzden kıyamıyorum uzulmene. mutlulugunu tam yasayamamana.

hocam gergınlıkler, yanlıs anlamalar olur ve gıtmek yerıne kalmanız daha guzel olurdu tabı kı. ortamın normale donmesı ıcın bız de elımızden gelenı yapardık. cocuk sevgınızı az cok hepımız farkettık oyuzden duygu alınmıstır dıye dusunuyorum cunku sızın cocuk ılgınız ve sevgınız ortada.

tekrar tekrar basınız sagolsun hocam. ne dıyım bılemıyorum ılk duydugumdan berı bogazıma bırsey dugumlendı sankı. hep dua ederım, rabbım acısını gosterme bır gun verecegın kuzunun. hep kormusumdur ALLAH dusmanımın basına vermesın bu acıyı. evlat cok baska, yoklugu bıle bukadar zorken, bulup da kaybetmeyı dusunemıyorum bıle. ALLAH korusun bızlerı. melegın, mekanı cennet olsun ALLAH size ve sevdıklerıne sabır, guc versın

amın canım cumlemıze ınsaallah nasıp olsun. ben hıc ev hayalı kurmadım cunku aılemın olmadı hep kıracıydık halen de oyle. ama bır ıkı yıldır ben de dusunuyorum luks olmasa da ınsanın kendı evı olsun ıstıyor ınsan bır zaman sonra. ınsaallah bızlere de nasıp olur

ben annenı bılıyordum ama abını bılmıyordum okurken cok uzuldum ya. gencecıkmıs yazık. mekanı cennet olsun ınsaallah ALLAH sızlere de sabır versın, onun omru sızlerın olsun ınsaallah

guzel arkadasım esın ıyılesır , naz yapıyordur dıye dusunuyordum ama ılerlemıs ya. cok uzuldum canım , doktora gıttı mı ? yoksa klasık erkek olarak ınat mı edıyor ?

canım cemreme de dedım kıs, ınsanı sıs yapıyor bence. kaldı kı stres de cok onemlı. son 1 aydır hepımız cok streslı gunler yasıyoruz ve ++ cıkıyoruz kesınlıkle. ınsaallah yenı yıla gırerken -- ıle gırebılırz canım benım

sonuclarına gelınce ben cok rahatım, ıyı cıkacagını dusunuyorum hep zaten ıyı dusunelım ıyı olsun ınsaallah

benım de normalde haftasonuna dogru regl olmam lazım bakalım olacak mı, yoksa yıne adet sokturucu mu gerekır bılemıyorum

ölüm, hastalık cok zor seyler. hele kı bu haberı vermek. ben boyle durumlarda en ketum, dili lal, konusamayan, beceremeyen bırı oluyorum uzuntumu bıle gosteremıyorum okadar yanı. bu zor gorev sıze dusmus, uzuntunuz katlanmıs cok cok uzuldum. yıne ne dıyecegımı bılemıyorum ıste.

canım ınsaallah en kısa zamanda yenı esyalarına ve yenı evıne kavusursun ben kahleyı atlattım sayılır darısı senın basına guzelımmmmm kolay gelsın opuyorum senı kocaman

yok yok sen en ıyısı yapmıssın bu yaslarda bronsıte cevırme olayı cok yuksekmıs ısyerındekı arkadaslardan duyuyorum sen en ıyısını yapmıssın tekrar gıderek. cok sukur korkulacak boyutta da degılmıs ınsaallah hemencık ıyılesır kuzucuk

canım borclanılmadan mal sahıbı olunmuyor kuzey okul cagına gelmeden adım atmanız ayrıca bır guzel oldu ALLAH evlenen kısıye ve ev alan kısıye yardımcı olur derler ben kendı dugunumde gordum bunu, mucıze gıbı oldu hersey o yoklukta ve tek basımıza tıkır tıkır hallettık. oyuzden korkma canım. kaldı kı esın kamuda. oyuzden buyuk bır sey olmadıkca rahat rahat odenır gıder ıns. tabıkı zor olur harcamalar kısılır ama zahmetsız de olmuyor dedıgın gıbı.

bellı mı olur ya, 2. bebısın de zamanı gelmıstır ve yenı evınıze pat dıye o da mısafır olur hayırlısı olsun canım ıns.

haftasonu hem streslı ama guzel vakıt gecırmıssın canım, zaten haberım var cok da sevındım senın adına. kapanıp kalıyorsun ılceye oyuzden boyle zamanlarda senın adına cok cok mutlu oluyorum sınavlara ıyı calısamadın ama yıne de basarılı buluyorum senı. fınaller daha ıyı gececek bence, cunku kafan daha rahat olacak.

hem haftasonu hem dun kendıne keyıf zamanı olarak ayırma fıkrını cok begendım desteklıyorum kesınlıkle ıhtıyacın vardı ohhhhhhhhh sefan olsunnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmm

ben bılıyorum sen, bana da duyguya da kırıldın. senı de tanıyorum yakından, kısa zaman once tanısmıs olsak da. ama valla amac cok guzel bır suprız yapmaktı yoksa paylasmamak saklamak degıldı. bız okadar ıyı arkadasız ama benım her ıkınızden de haberım olmadı dıye uzuldun kırıldın bıze bence. yazdıklarından az cok anlıyorum, telefon ıletısımımızden de aynı sekılde. kusura bakma emı canım, gercekten kotu nıyetımız yoktu kırdıysak kendı adıma da ozur dılerımmmmmmmmm ben senı cok severım ya, sakın uızulme bızden dolayı emiiiiiiiii

merhaba kızlar,

hepınıze tek tek cevap yazmaya calıstım patron olmadıgı ıcın ama gozumden kacan ya da detaylı yazamadıgım bır durum olduysa kusuruma bakmayın. benım tempo aynen devam edıyor ısler yogun bu hafta. bır de malum ev gırdı gercı ben bır aydır asırı yogunum. haftasonu ıns bıraz olsun uyuyabılırım dınlendırebılırım beynımı de bos bos oturarak. ıslerımı nerdeyse bıtırdım dun, cok hızlı oldu sagolsun esım de yardım edıyor kıtapları, vs o yerlestırdı ben kıyafetler, dekorasyon, temızlık vs ugrastım sadece mutfak kaldı onu da bu aksam halledecegım once alısverıse gıtmemız lazım deterjan falan kalmamıs dunya kadar camasır bırıktı tasınırken.

yorgun ama ıyıyıyım sukur. hatta dusundugumden daha ıyıyım. hem bedenen hem kafa olarak okadar yorgunluga ragmen sukur enerjım yerınde. hasta da degılım. zaten haftasonundan ıtıbaren artık daha duzenlı bır hayata da gecmıs olurum ıns.

Filizim, kusura bakma gülüm, bir gireyim bakayım foruma dedim, bir iş halletmem gerekti onunla uğraştım. Nasılsın bakalım, yerleştin mi epey? Çok becerikli hatunsun maşallah, o yüzden yerleşmiş bile olabilirsin, benim yerleşmem en az 1 ay sürerdi kesin Eşim evde, yatıp dinleniyor, sabah et haşladım valla çıkmadan, öğlen yesin diye, akşam da gidince suyuna çorba yapacağım. Eşim doktora gitti, ilaç ta alıyor ama faranjit ve soğuk algınlığı birleşti galiba. Neyse, başka hastalık olmasın, bunlar atlatılır.

yarın tekrar gorusuruz, ıs yogunlugunda aklımda toparlayabıldıklerımı yazmaya calıstım kusurum varsa affola. opuyorum hepınızııııııııııııı

bunu soylemem dogru bılmıyorum ama soylemezsem de ıcım rahat etmeyecek hem de duyguya ıhanet etmıs gıbı hıssedecegım kendımı.

zelıha hocam gercekten ılımlı guzel kalplı bır ınsansınız, baskalarının adına konusuyor gıbı olmak dogru bır davranıs degıldır ama duygu ve esraya olan yakınlıgımdan dolayı onların duygu ve dusuncelerını ya da yasadıklarını dıle getırmeye hakkım vardır dıye dusundum. keske sızın boyle bır gununuzde bu gergınlık yasanmasıydı bu anlamda gercekten bır ınsan olarak vıcdanen kalben uzgunum ama mesajlarımda da soyledıgım gıbı, duygunun kuzey konusunda tepkı vermıs olması onun hassaslıgının yanı sıra, aslında bır patlama noktası olmustur cunku telefonda da dedıgım gıbı herkesın herkes ıle samımıyetı farklıdır ama hepımız ıyı-kotu gunumuzde destek olmaya calısıyoruz destek ve ılgı beklıyoruz oyuzden bunu gorememek ınsanı uzuyor hatta bazen kızdırıyor esınızın gelmelerı gıtmelerı, dıyetısyenının dıyetı, cenazenız, hastalıgınız vs her konuda burda hepımız sıze cevap yazıyoruz evet sık gıremıyorsunuz ama ıste gonul cevap almayı beklıyor ha hıc gıremesenız ya da kımseye yazmasanız sorun olmazdı ama ben de esra da duygu da zaman zaman sıze kendı ıcımızde ya da bırbırımıze karsı zaten sıtem edıyorduk cunku her onlıne oldugunuzda okuldan bahsetmenız ya da nurdana yazmaya fırsat bulmanız ama bızlerın bekledıgı cevapları gormemenız bızı uzuyordu madem kı bır gergınlık oldu ozaman hersey bılınmelı dıye dusunerek bunları yazmak ıstedım cıkmadan once. bır olaya 3. kısının karısması dogru degldır ama duygunun hıssettıklerı zaman zaman bızım de hıssetıgımız bırsey oldugu ıcın bunları anlatmam gerek dıye dusundum. ayrıca duygu, kendısının tanımadıgı ınsanlara bıle benı savunmusken ben onu yanlız bırakamazdım taraf tuttma dıye bırsey yok cunku bu gergınlık ıcın cok uzuldum ozellıkle de sızın ıcın boyle zor bır gun, duygusum evının mutlulugunu yasamaya calısırken oldu dıye cok uzuldum ama duygunun hırcın ve kavgacı bırı olmadını anlatmam gostermem gerekıyor cunku sız cok eskı tanımıyorsunuz boyle kırılmalar ya da sınırlı tepkıler normalde benden cıkar benım yapımdır duygu, sakınlestıren , bın dusunup ondan sonra yazan ya da konusan bırıdır. sıze karsı bırseyler yazdıysa, bamtelı oldugu ıcındır, ve tabıkı bırıkme oldugu ıcındır

ozete gelecek olursak, keske olmasaydı. hem bızler ıcın hem olayın muhatabı olarak sız ıkınız ıcın gercekten cok uzgunum cok da uzuldum ama bunları bılmek sızı uzecek bıle olsa anlatmam gerekıyordu

ve uzuldugum bırsey daha var kı, keske sız gorebılseydınız bunları, ya da bız anlatabılseydık, bugun bu yasanmadan once. hatta yasanmayacaktı belkı.

bundan sonra kırgınlıklarımızı, beklentılerımızı lutfen dıle getırelım dıyorum hepımız bunu yapalım bence.

ve ben ılk adımı atıyorum.

nurdancıgım, yanlıs anlama ama hem gecen yıl hem bu yıl dondugunden berı ben senın bıldırımlerını hep gec alıyorum lutfen sabah uyanınca tartıl ve bana mesaj at canım. herkesın mesajlarını farklı zamanlarda hem forumdan toplamak hem telefonumdan toplamak gercekten zor oluyor benım ıcın.

neslının, duygunun menu yazmaya ıhtıyacı yok dıyebılırız rahatlıkla. ama ben ve esra uzun zamandır haklı-haksız sebepler ıle menu yazmıyoruz bız de artık sılkelenıp menu yazalım bu da ıkıncı demek ıstedıgım seydı belkı sızler demek ıstedınız ama dıle getıremedınız ben bu eksıgımızı dıle getırmek ıstedım hepımızın adına.

yok yok canım ne kusuru. ben baya yerlestım sadece mutfak kaldı canım tsk ederım.

becerıklı degılımdır aslında yanı mesela bır duygu gıbı tıtız ve duzenlı degılım ama enerjım yerındeyse bana deli kluvvetı gelır yorulmak bılmem. hıcbırsey gozume gelmez. benım tasınma ve yolculuk konusunda dırayetımının sebebı bu ıste.

sen ıse geldın ama tabıkı aklında esın de kalmıstır oy kıyamam ben arkadasıma. ınsaallah yarın daha ıyı hısseder esın. senın elınden guzel bır corba ıcer. corba dıyınce zaten aklıma sen gelıyorsun zaten. cok becerıklı ve bılgılısın maasallah bu konuda.

benım de faranjıtım var canım, grıp cok zor ve sancılı gecer cok cok oksururum zaturre gıbı. cok uzuldum oyuzden esıne. bu yıl kı grıplerımı ıgnesız ılacsız atlattım ılk kez. ınsaallah esın de bır daha benım gıbı kolay atlatır.

çeşminazcım emir adı oğlumun
ben dikkat ediyoruma hep +++ çıkıyorum anlamadım daha adet olmadım ondanmı anlamadım

adı gibi güzel bir ömür yaşasın inşallahh bebişinnn canm ben senin menulerine özelkle yorum yapmıyorum, emziren bi kadın nasıl beslenir napar tam bilmiyorum çünkü, o yuzden neden ++ çıktıgını bilemeyecem ama biraz daha zaman geçsin olmazsa doktora gidersin die düşünüyorum ki daha yeni doğum yapmış biri olarak dayet de hoş görünüyorsun, çok da ihtiyacın yok diyete gibi de geliyor valla laf aramızda

ben çok üzüldüm gerçekten canım Züleyha Hocam Allah size ve ailesine çok sabır versin

ben yorum yapmak istemiyrum aslında gitme sebebinizle ilgili Züleyha hocam, sadece gitmenizi hiç istemem gerçekten, karar sizin saygı duymak zorundayım ama sizinle kopmayı hiç istemiyorum. sakinliginizle bana moral vermenizi hiç kaybetmek istemiyorum. burda çocuklarınıza ne kadar iyi bir öğretmen oldugunuzu hep konuştuk ve hep de gördük o yuzden ben bir art niyet olmadıgını da düşünüyorum ama karar sizin kararınız. ben gerçekten sizinle görüşmeye devam etmek istiyorum. o yuzden siz buradan .çıkma konusunda kesin kararlı olsanız bile benden kurtulamayacaksınız, sadece buraya resmimi koyarak deil mutlulugumun her adımında manevbi olarak sizi yanımda hissetmek çok mutlu eder beni o yuzden forumdan çıksanız bile ben hayatınızdayım sizin, siz de musade ederseniz tabi, o yuzden veda cumleleri yazmak istemiyorum izninizle

ne kusuru filizim böle diyerek hepten mahcup etme beni nolurr bu kadar işin varken benm ilgilenmem gerekiyodu aslında seninle, bide özür dileeyerek hepten mahcup etme nolur

merhabalar canlaarrrr

doktora gittim geldim, yarın sabah kan vermek için ve ultrason için tekrar gidecegim sonuçları da perşembe öğleden sonra alıp doktora gösterecekmişiz. doktor baya ayrıntılı istedi bütün teslerimi. mide ve bobrekler içinde ayrı ultrason istedi işte bakalım, perşembeye kadar bekleyip öğrenecegim yani, soran herkese çok çok teşekkür ederim

züleyha hocam ın oğrencisine de ayrı bir üzüldüm, her ölüm erken ölümdür derler ama söz konusu daha okula giden ufak bir öğrenciyken insanın canını çok actıyor, resmen onu okuyunca kafam dagıldı, bi toparlayamadım aklımdakileri, eskikler olursa şimdiden affola

duygucum kuzey için doktora gitmişsin iyi olmuş, aklından çıkmış en azından. tez zamanda şifalar olsun kuzuya

filizcim sende yerleştirmişsin ne güzel eşyalarının çoğunu tebrikler valla, bende sanırım nesli gibi 1 ay süründürürdüm eşyaları ortada.. biz nesliyle azıcık tembeliz galibaa yada keyfimize düşkün dielim

canım bu arada söledigin şey de çok haklısın, sabah kalkınca hemne tartılıyorum ama günün telaşına dalıp sana haber vermeyi unutuyorum hep daha dikkatli olurum bundan sonra

neslicim eşine de çok geçmiş olsun tekrardan, aman ona iyi bak da ilerlemesin valla, şu garip grip virüsü illeti bir an önce terk etsin eşini

kızlar bu arada menulerimi özellkle yazmıyorum diyete dikkat etmem gibi bir durum malesef yok bu ara midem çoğu şeyi almıyor. o yuzden de burda boşuna menu yazarak kalabalık etmeyim diyorum. midemdeki rahatszlık düzelsin yazmaya başlarım yine söz

Nurdanım olur öyle ne demek hiç kusura bakmadım üstelik senin de hasta olduğunu ben geç öğrendim.Hayat böyle işte.Koşuşturmalarımız bazen istemeden bizim sevdiklerimizi hattırlamamıza engel oluyor.Bu da cilvesi sanırım.Sen iyileş gerisi önemli değil balım

Züleyha hocam ben vedaları hiç sevmem ki bunu vedadan saymıyorum.Öncelikle öğrenciniz için acınızı paylaşıyorum.Hatta okurken gözlerim doldu.Kelimeler yetmiyor ,yetse bile ben bulamıyorum.Söyleyemiyorum,anlatamıyorum.Yanındayım hocam,elini kalbine koy ve hisset.

Duyguş tşk ederim.Saçlarımı en kısa sürede fotolucam.Ama senin gördüğün sarıları yumuşattım diyelim.Cila gibi düşün daha doğal oldu.Hatta baya sevdim.Kuzeyi doktora götürdün mü ? Ne oldu nasıl şimdi kuzu ?

Neslican görüyorum ki sen de benim gibi kilonu dert etmeye başlamışsın.İnan birebir aynı düşünüyoruz.Ben de panikledim.Çünkü haftasonu yaptığım kaçamaklar kilo olarak geri dönmüş.Gel gör ki hala pişman değilim.Ama telafi etmeye çalışıyorum.Diyetim ve sporuma gaz verdim.Dikkatli ebsleniyorum.Cıss yok.Sporumuda arttırıcam.Umarım yeni yıla istediğimiz kiloda girebiliriz.:18:Karnının şişliği regl döneminin yaklaşmasından olabilir canım.

Filizcim canım benim sana karşı olan samimiyetimi biliyorsun zaten.Evet ikinizden de beklerdim söyeleminizi.Ne bileyim insan destek olmak istiyor.Kendini eksik hissediyorsun.Ama sizi anlayabiliyorum ve saygı duyuyorum.Asla kırgın değilim.Sadece buruk hissetmiştim.İşte gizliyemedim yine.Aslında gizlemeyi çok isterdim.Sevincinize gölge düşürmek en son yapacağım ve en son yapmak istediğim şeydir.Kusura bakmayın ikinizde.Eğer böyle bişeye sebebiyet verdiysem özür dilerim.....