- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.601
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versinn
sorun yaşadığınız her kişi için diğer sevdiklerinizi feda etme özelliğinizin olduğuna inanmıyorum kendi adımaa burda ben sevildiğim kadar sizde seviliyorsunuzzz züley hanımm... insanlar yüzyüze gelmediği sesini duymadığı temas etmediği kişidende elektrik alır yada almaz,sever yada sevmez örnek nurdanla olan güzel ilişikiniz gibi kızınız gibi sevdiğinizi söyledinizz ne güzel insan görmediği insanıda sevebilir , endişelinir hepimizin empati yapma özelliği var çünkü benburda nurdan hasta oldu diye üzüldüm oysa görmedim nesli hastaneye gitti diye o gün bütün gün kontrolden çıkmasını bekledim halletmem gereken işleri bile geç hallettim ohhh çok şükür dedim, filiz kayseriye gitti oprerasyon geçirdi yanında olamadım diye kahroldum arkadaşlarım için dua ettim yani sandığınız gibi değil zuley hanım
her anne evladıyla olan ilişikiyi tam anlamaz ama az çok hisseder..
tekrar söylüyorum evladınız gibi gördünüz yavrucak için tekrar başınız sağ olsun diyorum, zaten çocukların içinde olan biri olarak dünkü davranışı anlayamadımmm.. siz sadece dün değil hiç bir zaman görmediniz ki beni ve yazdıklarımı düşünün alt alta msj.da, aynı satır msj.da bana yazdığınız en son msj. oğlum wc eğitimindeyken büyük wc yapamaması içindi ve pardon bide resmime yorum yapmışssınız söyle diyim oğlum nisanda wc eğitimindeydi düşünün siz o kadar zamandır bizimlesiniz bazen sohbete katıldığınızda bi üstteki kişiye yazıp beni görmezden geldiniz tekrar diyorum yazmak cvp vermek zorunda değilsiniz ama işte bu birikim dün ile birleşince duygusallık yaptım sonuçda biz burda kişinin burnu bile aksa hemen geçmiş olsun diyip öneride bulunan biriyiz bunu sizde görüyorsunuzz..
Atasözüne gelirsek siz bi öğretmensiniz bu atasözünü insan istediği yere çeker size akılsız anlamında yazmadım ki yazmamda bu benim haddimi aşar benim burda demek istediğim sizden yaşça küçük biri olarak hassas davranmam sizin aynı hassasiyet içinde olmamanız..
ayrıca burda kimseyi tarafıma çekme gibi bir durum söz konusu olamaz kimse çocuk değil burda burdaki herkez size saygı duyuyor ve seviyor ..
neysee ben kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum
amin .. çok tşk ediyorumm
bakın alt alta liste yaptınız hepsine güzel şeyler yazdınız yani benim için onları feda ediyorsunuz ben olsam asla yapmazdımm sevdiklerimi bırakmazdım ,zaten sizinle sohbet etmiyorduk genelde görmüyorsunuz yazdıklarımı böyledevam ederse sizin için sorun olmaz
Günaydınn kızlarr.. hepiniz güne uyandığınızda şöyle keyifle topik okuyayım diceksiniz ve bi bakmışınız bi gerginlik şimdiden bu durum için kusura bakmayın insanız bazen böyle şeylerde yaşayabiliyoruzz.Günler sonra erken kalktım biraz sonra doktora gitcem bizimki baya öksürmeye başladıı dünkü keyfime gölge düştü neyse düne gelirsek ev resmen bizim ,üstümden büyük bir yük kalktı sonunda tabi havaların böyle olması ve yapacak çokişimizin olması beni korkutuyor şimdidenn ev sıfır elektirik ve su aboneliğiyaptırcazz ve nasılyapılır tam bilmiyorum dün filizcimbirşeyler anlattı ama detaylı konuşmak lazımm.. neysee oğlumun karnını doyurayım doktora götüreyim hepinize keyifli günlerr dilerim..
bu arada nesli kontrol günün ne zamandı ?
Gelelim yavrunuzla ilgili yazdıklarınıza.
Bu gece bir evladımı kaybettim ben.Size bu cümleleri yazarken o soğuk odada ve ben kuracağım her cümlede çok acı çekiyorum.
Beni tanımıyorsunuz,gerçek hayatta herkes beniim nasıl çocuk delisi olduğumu bilir.Ben keşke başarabilsem bugün kuzuma ömrümden ömür verebilseydim.Çocuklarımı bitli,sümüklü diye ayırmam koklaya koklaya öperim.Bu gün yavrunuzla ilgili yazılanları okuyunca reel hayatta biri ona bişe yaptı sandım ve üzüldüm.ama o yazılanlar banaymış.Ben sizin kuzunuzun nasıl kötülüğünü isterim.Ömrümden gitsin ona ömür olsun.En çok buna üzüldüm.
Ben geçmişi çok fazla okuyamıyorum.Oğlunuzun nezle olduğunu okudum ama Neslihanın eşinin neyi olduğunu görmedim sanki ciddi birşeymiş gibi geldi ve sordum.Oğlunuza gemiş olsun dememem üzmüştür anlarım sizi.Bu benim o anki düşüncesizliğimden olmuştur,ama,bu benim akılsız olduğumu asla göstermez.Akıl yaşta değil baştadır demişsiniz.Düşüncesizlik etmiş olabilirim ama akılsızlık farklı birşey.Birde ben sizin yaptığınızı yapmıycam cevap vericem demişsiniz.Siz bana ne sordunuz da cevabını alamadınız.Eğer cevap vermediysem mutlaka görmemişimdir.
amin cnm nerde ev sahibi olmak isteyen varsa mevlam nasip etsin
bizim kendi evimizdi. bekarken amaküçüktü çok bi büyük oda bide minik odamız vardı biz orda 7 kişi büyüdük maşalalh o zamanlar ben çocukken yetmezdi bize uff odamız olsa derdik hep kardeşler olarak( kızkardeşimle birlikte uyurduk ) ama nasıl ki büyüdüm evin küçüğü büyüğü değil kendi evin olmasının öenmini anladım.. bide o evde yaşadığım günleri özledim büyüdükçe..rabbim kirada kilere kolaylık versin.. evet güldüm ya hepimizin neşesi hep bol olsun..
yazınızı okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam ben ki evlat diye yılalrca ağlayıp derdimize derman arayan biriyimbide doğur besle büyüt onu laybet yazmasıo bile korkunç geliyor bana ama kader elden bişey gelmez bende 15 yaşında abimi kaybettim annenciğimin neler yaşadığını gördüm allahım anensine sabırlar versin rabbim acısını hafifletsin inşlh.. hepinziizn başı sağolsun...
Kızlar hepimize günaydın. Bugün biraz modum düşük, eşimin hastalığı gribe dönüştü sanki, inşallah öyle değildir. Züleyha'nın öğrencisine çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Ölüm her an gelebiliyor ama ölen bir çocuk olunca hiç yürek dayanmıyor.
Uzun zamandır kilo veremediğim gibi bir de alıyorum, çözemedim ben bu işi. Karnım resmen şiş, normalde göbek sorunum yoktur ama bir süredir kocaman bir göbeğim varÖnümüzdeki pazartesi doktor kontrolüm var, rahim durumum iyidir inşallah. Cumartesi gününden beri bolca yürümeye çalışarak 12000 civarında adım atıyorum, atmaya da devam edeceğim. Haftaya perşembe-cuma günü gibi regl olacağım sanırım, inşallah ondan sonra kilom biraz düşer, yeni yıla 70 üstü bir rakamla girmek istemiyorum
Tam 1 saat düşüne düşüne yazdım yazdıklarımı yollayamadım.O yüzden parça parça yollamalıyım diye düşündüm.
Arkadaşlar dün yazdım öğrencim hasta diye.Kuzumı gece 1 de malesef kaybettik.Size acımı anlatamam.Yavrum babasına gitti.Anneyi 3 gibi ben aradım.Dedesi izin vermiyordu.Gizlice aradım ben hayatımın en zor konuşmasını yaşadım.Hayattaki en büyük korkumdu benim.Çok kötüyüm bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.4 gibi eve geldim.Oğullarım uyuyor ve ben uzun süre onların başında ağladım.Onları uyandırmadan sizlere geldim son kez.O kadar uzun yazmıştım ki şimdi o kadar uzun yazamıycam parça parça yolluycam.
Neslicim senin sohbetini bırakıp gitmeyi sevmiyorum ama benim ç.makinem bozuldu annemler alcak ev hediyesi yeni evime gelcek bu sürede kayınvalideye gidiyorum çamaşır yıkamaya:))) kaçıyorum kendine iyi bak aman hasta olma önlem almaya bak çok öptümm
istediğin zaman sorgula beni
Valla iyiyim desem yalan olur keyfim yok neslicim inşallah günün diğer yarısıhepimiz için iyi olur,sen nasılsın dicem ama seninde keyfin yokmuş
Yeni geldik doktordan çok şükür aşaya inmemiş aslında benim panik hallerim bu yüzden, nesli bir kere böyle nezleydi doktor bi ilaç verdi yolladı sonra ilerledi meğer aşaya inmiş hastalığı şok olduk o günden beri basit bi burun akıntısını bile çok büyütüyorum..teşekküler ilgin için
anam ne ettiniz iki dakikada benim çocuk olayı zor önümüzdeki 2 yıl tabi ALLAH bilir,çünkü bütçemizi aşan bi ev aldık benim alışveriş a.v.m keyfim bitti diyebilirim a.v.mlere sadece gezmek için gideceğim artık neyseki önümüzdeki 2 yıl baya zor olcak ama olsun yorulmadan sıkıntı olmadan mal sahibi olunmuyorr..
kızmaz o bizee özellikle sana kızmaz canım tebrik etti telefondan benii..
ayy evet negüzel sabahları laflardık neysee en kısa sürede eskisi gibi olcazz inşallahhh..
sagol neslim saat 2 gibi tüm işlemlerin bitmesini umuyoruzz detayları konuşuruzz denizden biraz uzaklaştım bu evde ama çarşının ortasındayımm
öperim teyzesi sağ ol herşey içinn kolay gelsinn canımm..
bendee çıkayım çok iş var hepsi kaldıı bende ikinizi çok öptümmmmm
Ercecim canım kırkınız çıkmış ne güzel Rabbim daha güzel günlerinizi görmeyi nasip etsin.Şimdi çok tatlıdır zeynepsu.Küçücük elleri miss gibi kokusu vardır.Canım çekti bi öpermisin acaba
Nurdanım böbrek sancısı da nerden çıktı yahu? Bak sen üşütüyorsun benden söylemesi.İnce falan mı giyiniyosun tatlım sopayı alır gelirim haaaŞaka bi yana dikkat et bu havalarda hem sıkı giyin hem de vitaminini eksik etme.Nazar değdi nazar.
Neslican öncelikle cuma günkü telefonun beni çok mutlu etti.Bir kez daha söylemeden geçemedim.Filiz hep derdi kızlar ben de duyurmuş olayım bu hatunun seside enerjiside kendi gibi pek güzel.İnceliğin için çok teşekkür ederim.Geçmişe bakıyorum bir abur cubur kaçamğı gördüm.Maalesef ben de sınav haftasında hiç dikkat edemedim.Üstelik de yedim yani.Napalım nasıl yediysek öylede vereceğiz. veee kesinlikle haklısın.İnsan duygusallaşınca yemek istiyorr.Sen de eşinde hastalanmışsınız.Aman kuzu dikkat edin kendinize.Bak sende nurdan gibi sancılanmışsın.Gerçi yumurtalama dönemi demişsin ama sen de mi ince giyindin ne yaptın
Duygu soru sormuşsun geç kaldım ama cevaplıyayım.En sevdiğim özelliğim empati kurabilmek ve insanlarla hep tatlı dille iletişim kurabilmek.En sevmediğim özelliğim ise ; kafaya takılmayacak bir çok şeyi kendime dert etmem ve haketmesede insanlara fazla değer vermem.
Kuzey mi hastalandıKıyamam çok geçmiş olsun.Annesi aşkıma iyi bak lütfen.Büyüyene kadar sana büyüdükten sonra bana emanet biliyosun.Tabi en başta Rabbime emanet.
Züleyha hocam sizin oralardada hava soğukmuş.Öğrenciler hastadır sizde dikkat edin.Aman geçmesin.Tibetin hareketine mutlaka bakıcam.Ben de duymuştum ama adını bilmiyodum.Bu arada öğrencinize çok üzüldüm geçmiş olsun.Size bakınca iyi ki öğretmenliği seçmişim diyorum.
Duygu ve Filiz umarım yeni evlerinizde çok mutlu olursunuz.Rabbim huzur versin.Filiz inşallah bi dahaki taşınman kendi evine olur.
Cemrem kızzz ne incelmişsin öyle sen ba yıl dımmmm hatta bana ilham oldun gerçekten çok güzel olmuşsun çooook.
Amannn ne konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.Neyseee güzel haberler vardı.Mutlu oldum.Hastalıklar vardı üzüldüm.Çoook geçmişler olsun yeniden.
Ben ne yaptım?
Filizim haber vermiş zaten teşekkür ederim.Sınavlarım iyi geçti.O kadar çalışmıştım zaten emeğimin karşılığını almış oldum.Haftasonu keyifliydi.Perşembeden beri gezdim tozdum clube gittim dj dinledik ankaranın bağlarında döktürdüm.Yedim yok yok bayaa yedim.(PİŞMAN DEĞİLİM) Muhteşem Erzurumun bembeyaz manzarasına bir kez daha aşık oldum.Alışveriş yaptım.Aaa ben yine elbise aldım.Bu kez daha şık bişey .Tabiki görürsünüz.Saçlarımın rengini de değiştim.Bi foto atarım.Tam eve dönüyrum derken ablam ve yiğenim aklıma girdiler ve ağrıya gittim.DÜn 3 te gittim sabah 6 da döndüm.Sinemaya falan gittik.4 günde toplam 8 saat uyudum.Hiç sızlanmıyorum olsun değdi yani.Finallere 40 gün var kendime izin verdim.Bugün günlerden KEYİF.Dizim var sonra spor yapıcam sona sırada bekleyen 2 kitabım var okumam lazım.Böyle yani.İş yerinde işler birikmiş amannnn tek sıkıntı bu olsun yahu
Bu arada kızlar hafta içi duygudan bi tarif almıştım akıllara zarar.Cidden zarar ama diyet falan kalmıyor yani.Böyle bi güzel vitaminli kış kurabiyesi.Mımmm çok lezzetliydi.Kendinize yapmayın yemeden duramıyorsunz ama kıyak misafirleriniz olursa dneyin derim.
Diyetim yarın sabah itibariyle sıkı bir şekilde başlayacak.Toparlarım dediysem toparlarım gerçekten.Neyse kızlar aklıma bu kadar geldi.Hepinizi öpüyorum.Ballandıra ballandıra anlattım ama pek keyfim yok bugün.Öpüyorum hepinizi.Görüşürüzz.
Filizim, kusura bakma gülüm, bir gireyim bakayım foruma dedim, bir iş halletmem gerekti onunla uğraştım. Nasılsın bakalım, yerleştin mi epey? Çok becerikli hatunsun maşallah, o yüzden yerleşmiş bile olabilirsin, benim yerleşmem en az 1 ay sürerdi kesinEşim evde, yatıp dinleniyor, sabah et haşladım valla çıkmadan, öğlen yesin diye, akşam da gidince suyuna çorba yapacağım. Eşim doktora gitti, ilaç ta alıyor ama faranjit ve soğuk algınlığı birleşti galiba. Neyse, başka hastalık olmasın, bunlar atlatılır.
çeşminazcım emir adı oğlumun
ben dikkat ediyoruma hep +++ çıkıyorum anlamadım daha adet olmadım ondanmı anlamadım
Tam 1 saat düşüne düşüne yazdım yazdıklarımı yollayamadım.O yüzden parça parça yollamalıyım diye düşündüm.
Arkadaşlar dün yazdım öğrencim hasta diye.Kuzumı gece 1 de malesef kaybettik.Size acımı anlatamam.Yavrum babasına gitti.Anneyi 3 gibi ben aradım.Dedesi izin vermiyordu.Gizlice aradım ben hayatımın en zor konuşmasını yaşadım.Hayattaki en büyük korkumdu benim.Çok kötüyüm bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.4 gibi eve geldim.Oğullarım uyuyor ve ben uzun süre onların başında ağladım.Onları uyandırmadan sizlere geldim son kez.O kadar uzun yazmıştım ki şimdi o kadar uzun yazamıycam parça parça yolluycam.
Çok uzattım biliyorum ama son kez yazdığım için umarım çok görmezsiniz.
Ben tek tek veda etmek istiyorum.
FİLİZCİM.Lütfen hakkını helal et.Beni listene aldın emek verdin.Allah kucağını biran önce doldurur inşallah.Sen mükemmel bir anne olacaksın
NESLİHANCIM Güzel rakibem sağlıklı,eğlenceli,musmutlu bir hayat diliyorum.Kocaman öpüyorum
NURDANIM.Sanalda ilk kez birine bir duygu hissettim seni çok sevdim.2oğlan annesi olarak hep kız özlemi çektim.Seni kızım saydım.Canım sevdiğinle çok mutlu ol emi.Evlendiğinde mutlaka resmini görmek isterim.Msj at gelirim resmine bakmaya.Seni sımsıkı kucaklayıp öpüyorum.
GÜZEL ESRA.Soğuklar şehrindeki sıcak yürekli arkadaşım.Yüreğinden geçen herşeyi yaşarsın umarım.
DUYGU. Aldığın evde sevdiklerinle huzur içinde yaşa.Oğlunun sünnetini düğününü o evde gör inşallah.
Erce,Cemrem,Tultan, Suna ,Berivan ve unuttuğum kim varsa hepiniz ALLAHA emanetsiniz Hoşçakalın
nurdancıgım kusura bakma eger senınle yeterı kadar ılgılenemedıysem. hızlıca okuyum derken ınsan detaylı cumlelerı goremıyor. gercı sureklı gecmıs olsun dedım ama yıne de ne bılıyım cok cok hasta oldugunu ıyıce farkettım ılgılenemedıysem kusura bakma emi.
sen nıye boyle hasta oldun yaaaaaaaa kıyamam. unıversıte hastanesıne gıtsen barı, ne bılıyım bır turlu toparlanamadın grıp, bobrek agrısı derken. ıyı bır kontrolden gecsen keske. bence bu hafta da toparlanamazsan yenıden doktora gıt.
acık sıfalar dılıyorum canım sana.
guzel dıleklerın ve duaların ıcın de hem kendı adıma hem duygunun adına cok tsk edıyorum ALLAH razı olsun daha guzel evler hepımızın olsun hem de kendı evımız olsun ınsaallah agız tadıyla da oturalım ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?