2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Züleyha Hocam Ve Duyguşum ;

Bu yazıyı ikiniz için yazıyorum.Beni umarım yanlış anlamazsınız.Çünkü ikinizi de çok seviyorum.Konuya objektif bakmaya çalışıcam.Niyetim asla birini kırmak değil ......

Aranızdaki problem ne olursa olsun ikinizde bunu konuşarak çözebilecek olgunluktaki insanlarsınız.Gayet aklı başında mantılı düşünen iki anne...İki evlat sahibi insan...Birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum.En kısa sürede sorununuzu çözmenizi diliyorum.Acaba müsait vaktinizde telefonda mı konuşsanız? Yazı diliyle bazı şeyleri çözemiyoruz maalesef.

Benim Duygucum sana bu konuda söylemek istediğim bişey var ; konunun içeriğiyle ilgili yorum yapmıyorum farkettiysen.Çünkü bu ikinizin arasında bişey.Haklı haksız diye ayırt etmek asla bana düşmez.Sadece Züleyha hocayla ilgili yazdıklarının zamanlamasının yanlış olduğunu düşünüyorum.Eminim sen de farketmişsindir.Kötü günler geçiriyor.Oldukça kötü hemde Keza sen de evine doğru düzgün sevinemedin.Bu mesele canını sıktı bilirim seni.Nacizane fikrim bu konuyu biraz ertelemenizden yana.Zaman ilaçtır hem herkes sakinleşir ne düşündüğünü bilir.Ölçer tartar değerlendirirsiniz.

Züleyha Hocam ; Filiz yazmış benden önce .Gerçi ben bu dönemde yazmayı düşünmüyordum ama adım geçtiği için açıklama yapmak zorundayım.Daha önce özellikle sizin msjlarınız alıntı yapıyordum ama cevap vermiyordunuz.Belki görmüyordunuz yada vaktiniz olmuyordu ama ben buna içlenmiştim.Uygun bir zamanda uygun bir dille sormayı düşünüyordum.Ama kesinlikle bu dönemde dillendirmeyi düşünmüyordum.Hatta Filize de bugün dedim.Ama artık biliyorsunuz hocam.Siz bu yazıya cevap vermek zorunda değilsiniz.Asla kırılmam.Bu üzüntülü döneminizde bir de ben canınızı sıkmak istemem.Nolur kusura bakmayın

Veeee güncel konulara gelebilirim şükürrrr İşlerimi toparlıyabildiğim bi gündü.Diyet açısından güzeldi.Sporumuda şimdi yaparım misss gibi.Haftasonu bana yine yol görünüyor galiba.Yuppiiiiiiiii....Erzurumda dağ oteli var bayaa iyi bi otel.Onun clubu var ve güzel bi dj çalışıyor.Ben kopuyorum resmen.Haftasonu plan yaptık ablamlarla oraya gidiyoruz.Pek sevindim doğrusu.Stres atıyorum ben orda.
Acayip uykusuzm .Gözümden uyku damlıyor resmen.

Filzim canım balım kaymağım haklısın menün konusunda haklısın.Ben döndüm ama sınav öncesi pek mümkün olamamıştı.İş olmasa hava karada yazardımda.İş temposunun üzerine sınav temposu gelince maalesef yazamadım.Artık yazabilecem,inan bunun huzuru var içimde.Hatta al bak yazıyorum

Sabah
bir dilim ekmek
bir kk peynir
yarım mandalina

ara
yeşilçay

öğlen
4 kaşık pilav
bir baget domets soslu
bir dilim ekmek

ara
bir buçuk koca güzel sulu lezzetli portakal

akşam
3 kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir parça kemikli tavuk eti

ara
bir bardam yağlı sütle hazırlanmış şekersiz nescafe
2 esmer kuru kayısı
bir portakal

spor olarak bir mil leslie ve sürebildiğim kadar bisiklet sürcem.Toplam 45-50 dakika sporum olucak.Hııı eyvahh suuuu unuttum yine tamam yatana kadar zorlucam kendimi.

Haydi çenem düştü ben kaçar.Çok işim var yine öpüyorummmmmm

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
1 yumurta
10 gram peynir
2 zeytin

ara
1adet türk kahvesi
1 nescafe

öğle
1 nesfit

ara
yarım muz

akşam
1 adet palamut kızartma
salata
1 bardak kola

ara
1 muz
1 hurma
2 mandalina
yarım elma

Bir battaniye bir yorgan fazlasiyla titreme bogazimdaki aci tatla hastaligimi ilan ediyorum off ya nasil hasta olurum ben daha kuzi duzelmedi hem kendimede cok iyi bakiyorumken neyse

esracim bende bi yanlis goren beni elestirebilir elestiriye acigim bana mantikli gelenleri degerlendiririm.
Sacinin renginin tonunu yumusatmana sevindim.
Kuziye gelirsek sesi kisildi aksama dogru surup serum fizyolijik kullaniyoruz
bizden boyle umarim yarin daha iyi oluruz tum hasta ve hasta yakinlarina acil sifalar dilerim.
L

herkese iyi akşamlarrr
duygucum cnm şimdide senmi şifayı kaptın yaa off kuzeyden geçmiştir sana inşlh ikinizde iileşirsiniz tabii nerde hasta yatan insalar varsa... sende tez zamada evine yerleşir huzur içinde yaşarsınız güzelim...
nesli cnm eşin dr. gitmekle ii yapmış acil şifalar dilerim senin karnının şişliği belki de regly öncesi olmasın inşlh dr.undan da güzel sağlıklı haberler alıcaksın..
çeşmi ayrıntılı bakılması ii olmuş sana bari kaynağı bulunur ona göre ilaç kullanır düzelirsin güzelim..
pomocum cnm evi yerleştirmen azalmış maşalalhh evinde huzur olsun daima emeklerine değsin...
esra cnm yoğunsun gene bu aralar kolay gelsin senin sınavların bitti galiba darısı bana önümde 4 sınav var ocağın ilk haftasına kadar bende atlatırım umarım:26:...
suna cnm sen lohusalığının verdiği sebebten ++ alıyorsun galiba bide pomocumun dediği gibi regl görmüyorsun onun da etkisi olabilir sıkma canını azz az da olsa veririsin inşlhh..

gelelim bana bugün okulum vardı yoğundum bi de regly oldum tam oldu hafiften ağrılarım başladı
veee geleyim menümeeeeeeeee regly dönemindeyimmmm

sabah(08.00): bugün cnm çay istedi şekersiz çay içtim süt yerine,1 yumurta,30 gr. köy peyniri,2 dilim ekmek,5 zeytin,yarım

domates,salatalık ve maydanoz

ara(10.00): 2 küçük mandalin

öğle(13.00):4 yk. sebze yemeği,bi kase çorba,2 yk.pilav,1 köfte,yarım su bardağı yoğurt,bi dilim ekmek

ara(16.00): 4 kuru kayısı,

akşam(19.00): 4 yk sebze yemeği,2 yk. pilav,2 dilim ekmek,yarım su bardağı yoğurt,1 köfte

ara(21.00):bi kuru incir ve şekersiz çay

aktivite: 2 mile lessie, 100 tane mekik çektim bu spor aleti ile ama acayip karın kasını sıkıyo,2,5 lt su,bi

maydanozlu form çayı benden bu kadar yarın görüşmek üzere....

Son düzenleme:
herkese iyi güzel ve bol sağlıklı günlerrrrrrrrr
ben regly ağrısıyla uyandım şimdi yemek yiyip yatıcam gene..
duygucum altta adını gördüm nasıl oldunuz ana oğul iileştiniz mi...

Haftanın ortasından hepimize günaydınn herkez iyidir inşallahhhh... yaa bi sorum var ben çalışken yada okurken cumayı iple çekerdim bir türlü gelmezdi şimdi evdeyim ne zaman p.tesi nezaman hafta sonu olmuş anlayamıyorum...

bi günün sorusu patlatayımmı...

Malum yaş ilerliyor şimdi olmasada ilerleyen yaşlarda estetik yada küçük dokunuşlara sıcak bakıyormusunuz???

bu arada günlerin hızlı geçmesiyle günün sorusunu nasıl bağladım ama

neyse ben gideyim bi adaçayı içeyim dünkü titreme bitti çok şükür sadece yutkunamıyorum..

herkese iyi güzel ve bol sağlıklı günlerrrrrrrrr
ben regly ağrısıyla uyandım şimdi yemek yiyip yatıcam gene..
duygucum altta adını gördüm nasıl oldunuz ana oğul iileştiniz mi...

günaydın cemrecim br önceki msj da geçmiş olsun ve ev için iyi dileklerde bulunmuşssun çokk tşk ederim canımmm

vallaçok dua ediyorum cemre ben hasta olmayım diye çünkü herşey bana bakıyor dün birden çok kötü oldum ama bugün bi boğaz ağrısı var onun dışında gücüm kuvvetim yerinde gibi ,kuzey bugün daha iyi gibi çok sağ ol sorduğun için..

sende sancı çekiyormussun geçmiş olsun papatya çayı adaçayı senide gevşetir bol su iç bu dönemde kendini yormadan yürüyüş kaslarını gevşetir ağrın azaltır..
bu arada sınav maratonuna başlıcakmışsın ALLAH zihin açıklığı versin şimdiden başarılar dilerimm canımm

vuu aletle mekik çektin demek harika aman beline ve boynuna dikkat et ölçülerini alıyormusun? mekik gerçekden çok faydalı şu telaşım bi bitsin bende sahalara ışık hızıyla döncemm.. bu arada aleti güle güle sağlıkla kullan faydasını gör inşallahhh

Son düzenleme:
evet artık bana da günler yetmiyor artık günler hızlı ilerliyor
sabah sabah ilk cvp benden olsun ben kendim estetiğe karşı değilim ama ben yaptırmam he sağlık açısından olursa mecburen ona okey ama yoksa nasıl yaşlanırsam öle olsun estetik yaptırmam..
haklısın ev hanımı hasta olduğu zaman işi zor ev.cocuk,eş yemek,iş güç sana bakıyor aman şifalar versin mevlam ev hanımı olmakta zor zaaanat cnmm... ya benim meşhur ağrılarım başladı evde dolaşıyorum biraz yatıp gene dolaşıyorum ki ağrım hafifilesin bu spor aletini eşim çok oldu alalı o spora giderken almıştı ama ben korktum boynuma zararı olur diye yapmamıştım ama 2 gün denedim yavaş ve dikaktli yapınca bişey olmadı inşlh olmaz hep yaparım çünki etkisini hemen görüyorum karnım acımaya başladı ii oldu sınavlar başladı abakalım hayırlısıyla bende atlatayım inşlh iyi dileklerin için teşekkür ederim güzelim..
cnm ölçülerimi alıyorum fark olucak mı diye yılbaşında ölçüme bakıcam ne kadar incelmişim diye
ohh sen sahalara dönünce bizleri geçersin şekerim

Geçmiş olsun cann kuzi hastayken sen de hasta oldun aman diyim c vitaminini eksk etme ki vucüt direncin düşmesin.Ha bi de zencefilli ballı süt.Boğazına çok iyi gelecektir.Kuzicik yaaa ona mutlaka meyve suları sıkıp içir annesi.Havalr kötü yaa çocuğun bünyesi ne kadar dayanabilir ki Tekrardan geçmiş olsun

İnan cemrem bu sabah aklıma geldin,dedim bu kızz sınavlarını ne yaptı diye.Hadi bakalım seninde az kalmış .İnan sınav stresi çok zor oluyor.Bütün kış çekiyoruz bu stresi.Rabiim inşallah sınavlarını vermeyi nasip eder.Çalış kuzu çalışşşş.Başka türlü veremiyoruz bu dersleri.Sizde nasıl bilmiyorum ama bizde çıkmış soruları tekrar sorabiliyor.Kitaptaki dikkat ve sıra sizde kısımları çıkıyor.Aslında aynı bölümde olsak sana ne tüyolar veririmm ohooooo

Sende sprorunu arttırmışsın benm gibi valla spor şart hep söylüyorum.Abartmadan hergün düzenli yapılmalı.Bende leslie artı bisiklet sürüyorum.Çok iyi geliyor.Şimdi bölgesel de eklemeyi düşünüyoum.Vaktimi çok alsada yılbaşına bişey kalmadı.Hedeflerimizi yazmıştım zaten.Bakalım ne kadar başarılı olacammm :18:

Cannn haftasonu ağır çekimde gelip hızlı çekimde bitiyor bende.Nasıl geçiyor anlamıyorum.Keşke tam tersi olsa

Evettt estetik konusunda hemen fikrimi belirteyim.Aslında ben pek sıcak bakmıyorum.Yani şu estetik çıktığından beri herkes birbirine benzer oldu.Uzun kaynak saçlar lensler elmacık kemikleri kalkık kaşlar dolgun dudaklar ve tabiki küçücük burun.Herkes aynı.Herkez benziyor.Ben öyle sevmiyorum.Estetik yaptırmayı da düşünmüyorum.Ama ileride belki kırışıklıklarım için küçük dokunuşlar ama gerçekten küçük dokunuşlar yaptırabilirim.Yani böyle mimiksiz kalacak şekilde değilde daha doğal.Abartılı olmadan.Onuda kesinle 45 gibi falan yani.Bazıları bunu doğru yaparken bazıları da öcü gibi oluyor.İyice araştırıp yaptırmak lazım.Hani sorsan burnumun daha küçük göz kapaklarımın da kalkık olmasını isterdim.Ama Allahım böyle yaratmış çok şükür.Memnunum yanii.

Amann kuzu sen böyle süsle ilgili bişey sordunmuı benim yazdıkça yazasım geliyor napayım

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn;

Herkes iyidir inşallah.Aslında neredeyse herkes hasta ama ben iyi olmanızı umut ediyorum.Hasta zincirimize duyguş da eklendi.Çok geçmiş olsun kuzu.Amann sağlam azcık kişi kaldık kızlar dikkat edelim pleaseeeee

Diyetimi seviyorum ve az yemeye başladım.Cemremin menülerini örnek alıyorum.Umarım ben de onun gibi kilo verebilirim.Yılbaşına az kaldı malum.Hem ben yaza gerçekten zayıf biri olarak girmek istiyorum.öyle balık etli falan değil.Şok diyet falan denemicem.Ama spor ve az yiyerek kilo vermeye çalışıcam.Sıkıldım sekizlerden.Ha gayret yediler gelsin artıkkkk.Ben de cemrem ve nurdan gibi yedilerle boğuşmak istiyorum

Haydi ben gideyim işlerime bakayım

Filiz Nesli Nurdan nerdesinuzzz da hatunlarrr ????

kendi soruma cevap vermemek olmaz dimiii valla suan yaglarimi aldirmak isterdim ayyy taktim gobusume :)))) onun disinda saglik sorunum olmazsa suan icin soyluyorum hic bir islem dusunmuyorum ama ilerleyen yaslarda bi fikrim degise bilir :)))

Son düzenleme:
canım ınsaallah en kısa zamanda yenı esyalarına ve yenı evıne kavusursun ben kahleyı atlattım sayılır darısı senın basına guzelımmmmm kolay gelsın opuyorum senı kocaman
ayy inşallahh kuzummm

neden pimpirikli olduğumu anlamışssınızdır yoksa düşe kalka hasta olarak büyücekler sadece ekstra özen gösteriyorum böyle zamanlardaa

bizde öyle düşündük kuşum kuzeye şuan ne verirsek onu yiyor ne giydirsek onu giyiniyor ama büyüdüğünde kendi seçimlerini yapcak bazen bi arkadaşından görcek isticek neticede çocuk iyi bir eğitim,faliyetlere katılan bi çocuk olsun istiyorum o büyüdüğünde borcumuz bitmiş olcakk inşallahhh o yüzden ev olayını çok istedimm herşey onlar için ALLAH sanada isteyen herkezede nasip etsin..

oyyy bitti gitti kuzum yaaa maşallahh, atom karıncamm valla taktir ediyorum hem iş,hem kurs,hem ev üstesinden geldinn artık keyif vakti dimi sen düzene gir arkandan yetişcem bende emiii tekrarr benden sana kocaman bi maşallahhhhhhh..

sağ ol canım sen nasıl oldunn herşey youlndamı bu arada pot kırmak istemem sevgülünle nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun songünlerdee ayy inşallahh yanlış bi soru sormadım sanaa..

çok şükür bilgisayar kendine geldi ay minicik ekranda yazmak çok zor oluyorrrr

filizcim ben sana nedesem bilemedimm ALLAH karşılaştırdı bizi ben buna inanıyorum şöyle bi düşün en başı nasılda bu noktaya geldik maşallah bizee iki farklı insan ayrı şehirde,çok güzel bi bağ

dünkü yazın benim için çok değerli bunu biliyorsun zaten iyisiyle kötüsüyle yanımdasın bu özellikle çok değerli benim içn hep demişimidir iyi bir dost olsamda zor biriyim bilirsin sen zor halimle benim yanımdasınn yerin asla doldurulamaz bir çok konuda ortak noktamız var aile, sağlık,ve bir çok konu mesela senin yazdığın tek bi harfden senin ruh halini anlıyorum sende benim:))))

neyse dünkü yazına gelecek olursak yanlış bulduğun birşey varsa yaza bilirsin eleştiriye açığım hele sana asla kırılmam ,hiç birşey yazmamış olsaydın bile bana asla ihanet etmiş olmazsınki için rahat olsun bitanem ulen banada böyle kelimeler yazdırtıyon yaa helal olsunn sanaa çok fazla detaya girmicem konunun kapanmasını istiyorum artık sadece seni çok seviyorum pamuk şekerimm demek istiyorum kalpden hemdee

ayyy yepyeni bir yılaa kaldı 13 gün bana tekli rakamlar yaramıyor yaaa gerçi 2013 son dk golü attı banaa ama yinede sevmedim bu yılı ayy bugün evdeyim yaa çenem düştü neyse soru hakline getirreyim

2013 yılını geride bırakıyoruz nasıl geçti bu yıl ? neler aldı neler verdi

amin canımmm.

her yaşın ayrı güzelliği var diyenlerdesin demek aslında bende böyle düşnüyorum tabi zamanla görcezz bunu aman mecbur kalmayalımda ...

bizimlede paylaş ölçülerini ama emii..