- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.621
herkese iyi güzel ve bol sağlıklı günlerrrrrrrrr
ben regly ağrısıyla uyandım şimdi yemek yiyip yatıcam gene..
duygucum altta adını gördüm nasıl oldunuz ana oğul iileştiniz mi...
herkese iyi akşamlarrr
duygucum cnm şimdide senmi şifayı kaptın yaa off kuzeyden geçmiştir sana inşlh ikinizde iileşirsiniz tabii nerde hasta yatan insalar varsa... sende tez zamada evine yerleşir huzur içinde yaşarsınız güzelim...
nesli cnm eşin dr. gitmekle ii yapmış acil şifalar dilerim senin karnının şişliği belki de regly öncesi olmasın inşlh dr.undan da güzel sağlıklı haberler alıcaksın..
çeşmi ayrıntılı bakılması ii olmuş sana bari kaynağı bulunur ona göre ilaç kullanır düzelirsin güzelim..
pomocum cnm evi yerleştirmen azalmış maşalalhh evinde huzur olsun daima emeklerine değsin...
esra cnm yoğunsun gene bu aralar kolay gelsin senin sınavların bitti galiba darısı bana önümde 4 sınav var ocağın ilk haftasına kadar bende atlatırım umarım:26:...
suna cnm sen lohusalığının verdiği sebebten ++ alıyorsun galiba bide pomocumun dediği gibi regl görmüyorsun onun da etkisi olabilir sıkma canını azz az da olsa veririsin inşlhh..
gelelim bana bugün okulum vardı yoğundum bi de regly oldum tam oldu hafiften ağrılarım başladı
veee geleyim menümeeeeeeeee regly dönemindeyimmmm
sabah(08.00): bugün cnm çay istedi şekersiz çay içtim süt yerine,1 yumurta,30 gr. köy peyniri,2 dilim ekmek,5 zeytin,yarım
domates,salatalık ve maydanoz
ara(10.00): 2 küçük mandalin
öğle(13.00):4 yk. sebze yemeği,bi kase çorba,2 yk.pilav,1 köfte,yarım su bardağı yoğurt,bi dilim ekmek
ara(16.00): 4 kuru kayısı,
akşam(19.00): 4 yk sebze yemeği,2 yk. pilav,2 dilim ekmek,yarım su bardağı yoğurt,1 köfte
ara(21.00):bi kuru incir ve şekersiz çay
aktivite: 2 mile lessie, 100 tane mekik çektim bu spor aleti ile Eki Görüntüle 899668 ama acayip karın kasını sıkıyo,2,5 lt su,bi
maydanozlu form çayı benden bu kadar yarın görüşmek üzere....
evet artık bana da günler yetmiyor artık günler hızlı ilerliyorHaftanın ortasından hepimize günaydınn herkez iyidir inşallahhhh... yaa bi sorum var ben çalışken yada okurken cumayı iple çekerdim bir türlü gelmezdi şimdi evdeyim ne zaman p.tesi nezaman hafta sonu olmuş anlayamıyorum...
bi günün sorusu patlatayımmı...
Malum yaş ilerliyor şimdi olmasada ilerleyen yaşlarda estetik yada küçük dokunuşlara sıcak bakıyormusunuz???
bu arada günlerin hızlı geçmesiyle günün sorusunu nasıl bağladım ama
neyse ben gideyim bi adaçayı içeyim dünkü titreme bitti çok şükür sadece yutkunamıyorum..
haklısın ev hanımı hasta olduğu zaman işi zor ev.cocuk,eş yemek,iş güç sana bakıyor aman şifalar versin mevlam ev hanımı olmakta zor zaaanat cnmm... ya benim meşhur ağrılarım başladı evde dolaşıyorum biraz yatıp gene dolaşıyorum ki ağrım hafifilesin bu spor aletini eşim çok oldu alalı o spora giderken almıştı ama ben korktum boynuma zararı olur diye yapmamıştım ama 2 gün denedim yavaş ve dikaktli yapınca bişey olmadı inşlh olmaz hep yaparım çünki etkisini hemen görüyorum karnım acımaya başladı ii oldu sınavlar başladı abakalım hayırlısıyla bende atlatayım inşlh iyi dileklerin için teşekkür ederim güzelim..günaydın cemrecim br önceki msj da geçmiş olsun ve ev için iyi dileklerde bulunmuşssun çokk tşk ederim canımmm
vallaçok dua ediyorum cemre ben hasta olmayım diye çünkü herşey bana bakıyor dün birden çok kötü oldum ama bugün bi boğaz ağrısı var onun dışında gücüm kuvvetim yerinde gibi ,kuzey bugün daha iyi gibi çok sağ ol sorduğun için..
sende sancı çekiyormussun geçmiş olsun papatya çayı adaçayı senide gevşetir bol su iç bu dönemde kendini yormadan yürüyüş kaslarını gevşetir ağrın azaltır..
bu arada sınav maratonuna başlıcakmışsın ALLAH zihin açıklığı versin şimdiden başarılar dilerimm canımm
cnm ölçülerimi alıyorum fark olucak mı diye yılbaşında ölçüme bakıcam ne kadar incelmişim diyevuu aletle mekik çektin demek harika aman beline ve boynuna dikkat et ölçülerini alıyormusun? mekik gerçekden çok faydalı şu telaşım bi bitsin bende sahalara ışık hızıyla döncemm.. bu arada aleti güle güle sağlıkla kullan faydasını gör inşallahhh
Bir battaniye bir yorgan fazlasiyla titreme bogazimdaki aci tatla hastaligimi ilan ediyorum off ya nasil hasta olurum ben daha kuzi duzelmedi hem kendimede cok iyi bakiyorumken neyse
esracim bende bi yanlis goren beni elestirebilir elestiriye acigim bana mantikli gelenleri degerlendiririm.
Sacinin renginin tonunu yumusatmana sevindim.
Kuziye gelirsek sesi kisildi aksama dogru surup serum fizyolijik kullaniyoruz
bizden boyle umarim yarin daha iyi oluruz tum hasta ve hasta yakinlarina acil sifalar dilerim.
L
herkese iyi akşamlarrr
duygucum cnm şimdide senmi şifayı kaptın yaa off kuzeyden geçmiştir sana inşlh ikinizde iileşirsiniz tabii nerde hasta yatan insalar varsa... sende tez zamada evine yerleşir huzur içinde yaşarsınız güzelim...
nesli cnm eşin dr. gitmekle ii yapmış acil şifalar dilerim senin karnının şişliği belki de regly öncesi olmasın inşlh dr.undan da güzel sağlıklı haberler alıcaksın..
çeşmi ayrıntılı bakılması ii olmuş sana bari kaynağı bulunur ona göre ilaç kullanır düzelirsin güzelim..
pomocum cnm evi yerleştirmen azalmış maşalalhh evinde huzur olsun daima emeklerine değsin...
esra cnm yoğunsun gene bu aralar kolay gelsin senin sınavların bitti galiba darısı bana önümde 4 sınav var ocağın ilk haftasına kadar bende atlatırım umarım:26:...
suna cnm sen lohusalığının verdiği sebebten ++ alıyorsun galiba bide pomocumun dediği gibi regl görmüyorsun onun da etkisi olabilir sıkma canını azz az da olsa veririsin inşlhh..
gelelim bana bugün okulum vardı yoğundum bi de regly oldum tam oldu hafiften ağrılarım başladı
veee geleyim menümeeeeeeeee regly dönemindeyimmmm
sabah(08.00): bugün cnm çay istedi şekersiz çay içtim süt yerine,1 yumurta,30 gr. köy peyniri,2 dilim ekmek,5 zeytin,yarım
domates,salatalık ve maydanoz
ara(10.00): 2 küçük mandalin
öğle(13.00):4 yk. sebze yemeği,bi kase çorba,2 yk.pilav,1 köfte,yarım su bardağı yoğurt,bi dilim ekmek
ara(16.00): 4 kuru kayısı,
akşam(19.00): 4 yk sebze yemeği,2 yk. pilav,2 dilim ekmek,yarım su bardağı yoğurt,1 köfte
ara(21.00):bi kuru incir ve şekersiz çay
aktivite: 2 mile lessie, 100 tane mekik çektim bu spor aleti ile Eki Görüntüle 899668 ama acayip karın kasını sıkıyo,2,5 lt su,bi
maydanozlu form çayı benden bu kadar yarın görüşmek üzere....
Haftanın ortasından hepimize günaydınn herkez iyidir inşallahhhh... yaa bi sorum var ben çalışken yada okurken cumayı iple çekerdim bir türlü gelmezdi şimdi evdeyim ne zaman p.tesi nezaman hafta sonu olmuş anlayamıyorum...
bi günün sorusu patlatayımmı...
Malum yaş ilerliyor şimdi olmasada ilerleyen yaşlarda estetik yada küçük dokunuşlara sıcak bakıyormusunuz???
bu arada günlerin hızlı geçmesiyle günün sorusunu nasıl bağladım ama
neyse ben gideyim bi adaçayı içeyim dünkü titreme bitti çok şükür sadece yutkunamıyorum..
ayy inşallahh kuzummmcanım ınsaallah en kısa zamanda yenı esyalarına ve yenı evıne kavusursun ben kahleyı atlattım sayılır darısı senın basına guzelımmmmm kolay gelsın opuyorum senı kocaman
yok yok sen en ıyısı yapmıssın bu yaslarda bronsıte cevırme olayı cok yuksekmıs ısyerındekı arkadaslardan duyuyorum sen en ıyısını yapmıssın tekrar gıderek. cok sukur korkulacak boyutta da degılmıs ınsaallah hemencık ıyılesır kuzucuk
canım borclanılmadan mal sahıbı olunmuyor kuzey okul cagına gelmeden adım atmanız ayrıca bır guzel oldu ALLAH evlenen kısıye ve ev alan kısıye yardımcı olur derler ben kendı dugunumde gordum bunu, mucıze gıbı oldu hersey o yoklukta ve tek basımıza tıkır tıkır hallettık. oyuzden korkma canım. kaldı kı esın kamuda. oyuzden buyuk bır sey olmadıkca rahat rahat odenır gıder ıns. tabıkı zor olur harcamalar kısılır ama zahmetsız de olmuyor dedıgın gıbı.
bellı mı olur ya, 2. bebısın de zamanı gelmıstır ve yenı evınıze pat dıye o da mısafır olurhayırlısı olsun canım ıns.
merhaba kızlar,
hepınıze tek tek cevap yazmaya calıstım patron olmadıgı ıcın ama gozumden kacan ya da detaylı yazamadıgım bır durum olduysa kusuruma bakmayın. benım tempo aynen devam edıyor ısler yogun bu hafta. bır de malum ev gırdı gercı ben bır aydır asırı yogunum. haftasonu ıns bıraz olsun uyuyabılırım dınlendırebılırım beynımı de bos bos oturarak. ıslerımı nerdeyse bıtırdım dun, cok hızlı oldu sagolsun esım de yardım edıyor kıtapları, vs o yerlestırdı ben kıyafetler, dekorasyon, temızlık vs ugrastım sadece mutfak kaldı onu da bu aksam halledecegım once alısverıse gıtmemız lazım deterjan falan kalmamıs dunya kadar camasır bırıktı tasınırken.
yorgun ama ıyıyıyım sukur. hatta dusundugumden daha ıyıyım. hem bedenen hem kafa olarak okadar yorgunluga ragmen sukur enerjım yerınde. hasta da degılım. zaten haftasonundan ıtıbaren artık daha duzenlı bır hayata da gecmıs olurum ıns.
merhabalar canlaarrrr
doktora gittim geldim, yarın sabah kan vermek için ve ultrason için tekrar gidecegim sonuçları da perşembe öğleden sonra alıp doktora gösterecekmişiz. doktor baya ayrıntılı istedi bütün teslerimi. mide ve bobrekler içinde ayrı ultrason istedi işte bakalım, perşembeye kadar bekleyip öğrenecegim yani, soran herkese çok çok teşekkür ederim
züleyha hocam ın oğrencisine de ayrı bir üzüldüm, her ölüm erken ölümdür derler ama söz konusu daha okula giden ufak bir öğrenciyken insanın canını çok actıyor, resmen onu okuyunca kafam dagıldı, bi toparlayamadım aklımdakileri, eskikler olursa şimdiden affola
duygucum kuzey için doktora gitmişsin iyi olmuş, aklından çıkmış en azından. tez zamanda şifalar olsun kuzuya
filizcim sende yerleştirmişsin ne güzel eşyalarının çoğunu tebrikler valla, bende sanırım nesli gibi 1 ay süründürürdüm eşyaları ortada.. biz nesliyle azıcık tembeliz galibaayada keyfimize düşkün dielim
canım bu arada söledigin şey de çok haklısın, sabah kalkınca hemne tartılıyorum ama günün telaşına dalıp sana haber vermeyi unutuyorum hep daha dikkatli olurum bundan sonra
neslicim eşine de çok geçmiş olsun tekrardan, aman ona iyi bak da ilerlemesin valla, şu garip grip virüsü illeti bir an önce terk etsin eşini
kızlar bu arada menulerimi özellkle yazmıyorum diyete dikkat etmem gibi bir durum malesef yok bu ara midem çoğu şeyi almıyor. o yuzden de burda boşuna menu yazarak kalabalık etmeyim diyorum. midemdeki rahatszlık düzelsin yazmaya başlarım yine söz
evet artık bana da günler yetmiyor artık günler hızlı ilerliyor
sabah sabah ilk cvp benden olsun ben kendim estetiğe karşı değilim ama ben yaptırmam he sağlık açısından olursa mecburen ona okey ama yoksa nasıl yaşlanırsam öle olsun estetik yaptırmam..
haklısın ev hanımı hasta olduğu zaman işi zor ev.cocuk,eş yemek,iş güç sana bakıyor aman şifalar versin mevlam ev hanımı olmakta zor zaaanat cnmm... ya benim meşhur ağrılarım başladı evde dolaşıyorum biraz yatıp gene dolaşıyorum ki ağrım hafifilesin bu spor aletini eşim çok oldu alalı o spora giderken almıştı ama ben korktum boynuma zararı olur diye yapmamıştım ama 2 gün denedim yavaş ve dikaktli yapınca bişey olmadı inşlh olmaz hep yaparım çünki etkisini hemen görüyorum karnım acımaya başladı ii oldu sınavlar başladı abakalım hayırlısıyla bende atlatayım inşlh iyi dileklerin için teşekkür ederim güzelim..
cnm ölçülerimi alıyorum fark olucak mı diye yılbaşında ölçüme bakıcam ne kadar incelmişim diye
ohh sen sahalara dönünce bizleri geçersin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?