- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.641
ayyy yepyeni bir yılaa kaldı 13 gün bana tekli rakamlar yaramıyor yaaa gerçi 2013 son dk golü attı banaa ama yinede sevmedim bu yılı ayy bugün evdeyim yaa çenem düştü neyse soru hakline getirreyim
2013 yılını geride bırakıyoruz nasıl geçti bu yıl ? neler aldı neler verdi
sağ ol canım kuziden geçti yüzüme yüzüme hapşuruyor sıpa ,hatta oyun oynuyordu kalktı geldi yanıma yüzüme hapşurdu bilerek yapıyor eşşek sıpası valla elimden geleni yapcam zaten yapıyordum ama arka arkaya yapcamm bufün hafta sonu mobilya bakcazz iyi olmam lazımGeçmiş olsun cann kuzi hastayken sen de hasta oldun aman diyim c vitaminini eksk etme ki vucüt direncin düşmesin.Ha bi de zencefilli ballı süt.Boğazına çok iyi gelecektir.Kuzicik yaaaona mutlaka meyve suları sıkıp içir annesi.Havalr kötü yaa çocuğun bünyesi ne kadar dayanabilir ki Tekrardan geçmiş olsun
Cannn haftasonu ağır çekimde gelip hızlı çekimde bitiyor bende.Nasıl geçiyor anlamıyorum.Keşke tam tersi olsa
Evettt estetik konusunda hemen fikrimi belirteyim.Aslında ben pek sıcak bakmıyorum.Yani şu estetik çıktığından beri herkes birbirine benzer oldu.Uzun kaynak saçlar lensler elmacık kemikleri kalkık kaşlar dolgun dudaklar ve tabiki küçücük burun.Herkes aynı.Herkez benziyor.Ben öyle sevmiyorum.Estetik yaptırmayı da düşünmüyorum.Ama ileride belki kırışıklıklarım için küçük dokunuşlar ama gerçekten küçük dokunuşlar yaptırabilirim.Yani böyle mimiksiz kalacak şekilde değilde daha doğal.Abartılı olmadan.Onuda kesinle 45 gibi falan yani.Bazıları bunu doğru yaparken bazıları da öcü gibi oluyor.İyice araştırıp yaptırmak lazım.Hani sorsan burnumun daha küçük göz kapaklarımın da kalkık olmasını isterdim.Ama Allahım böyle yaratmış çok şükür.Memnunum yanii.
Amann kuzu sen böyle süsle ilgili bişey sordunmuı benim yazdıkça yazasım geliyor napayım
2013 ün son günleri sana iyi geldi.İnşallah böyle tamamlarsın.Ben şöyle bi bakınca çok şükür diyorum.herşeyde bir hayır vardır.Sağlığım yerinde.Ailem iyi şükür.Yaşanan kötü şeyler belki de en hayırlısıdır.Ama itiraf ediyorum duygusal açıdan çok zor bir yıl oldu benim için.Ama güzel getirilerini de inkar edemicem.Sizleri buldum.Hayatıma renk kattınız.Kilo verdim.Derslerimde başarılı oldum.Sevidklerimle beraberim.Olumsuzlukları yazmıcam.Gitsin de geri gelmesinler.
Nee 13 gün müü? E ben hedefime yetişemedim kiiii
ben söz dinlerim aldım elime ılık ballı zencefilli sütümü çokda hoşuma gitti keyifle içiyorum
ha haaaaa:)))kızlar dün kayın valideme msj.çekmeyi öğrettim bana yazmış şimdi naber tatlımmmm:))) bu kadına bayılıyorumm yaa..
bu aradayeni yıl hediyelerialmaya başladım oxxo den bordo şapka aldım görümceme kayınvalideme nealsam acepp
adı gibi güzel bir ömür yaşasın inşallahh bebişinnncanm ben senin menulerine özelkle yorum yapmıyorum, emziren bi kadın nasıl beslenir napar tam bilmiyorum çünkü, o yuzden neden ++ çıktıgını bilemeyecem ama biraz daha zaman geçsin olmazsa doktora gidersin die düşünüyorum ki daha yeni doğum yapmış biri olarak dayet de hoş görünüyorsun, çok da ihtiyacın yok diyete gibi de geliyor valla laf aramızda
ben çok üzüldüm gerçekten canım Züleyha HocamAllah size ve ailesine çok sabır versin
ben yorum yapmak istemiyrum aslında gitme sebebinizle ilgili Züleyha hocam, sadece gitmenizi hiç istemem gerçekten, karar sizin saygı duymak zorundayım ama sizinle kopmayı hiç istemiyorum. sakinliginizle bana moral vermenizi hiç kaybetmek istemiyorum. burda çocuklarınıza ne kadar iyi bir öğretmen oldugunuzu hep konuştuk ve hep de gördük o yuzden ben bir art niyet olmadıgını da düşünüyorum ama karar sizin kararınız. ben gerçekten sizinle görüşmeye devam etmek istiyorum. o yuzden siz buradan .çıkma konusunda kesin kararlı olsanız bile benden kurtulamayacaksınız, sadece buraya resmimi koyarak deil mutlulugumun her adımında manevbi olarak sizi yanımda hissetmek çok mutlu eder beni o yuzden forumdan çıksanız bile ben hayatınızdayım sizin, siz de musade ederseniz tabi, o yuzden veda cumleleri yazmak istemiyorum izninizle
ne kusuru filizim böle diyerek hepten mahcup etme beni nolurrbu kadar işin varken benm ilgilenmem gerekiyodu aslında seninle, bide özür dileeyerek hepten mahcup etme nolur
merhabalar canlaarrrr
doktora gittim geldim, yarın sabah kan vermek için ve ultrason için tekrar gidecegim sonuçları da perşembe öğleden sonra alıp doktora gösterecekmişiz. doktor baya ayrıntılı istedi bütün teslerimi. mide ve bobrekler içinde ayrı ultrason istedi işte bakalım, perşembeye kadar bekleyip öğrenecegim yani, soran herkese çok çok teşekkür ederim
züleyha hocam ın oğrencisine de ayrı bir üzüldüm, her ölüm erken ölümdür derler ama söz konusu daha okula giden ufak bir öğrenciyken insanın canını çok actıyor, resmen onu okuyunca kafam dagıldı, bi toparlayamadım aklımdakileri, eskikler olursa şimdiden affola
duygucum kuzey için doktora gitmişsin iyi olmuş, aklından çıkmış en azından. tez zamanda şifalar olsun kuzuya
filizcim sende yerleştirmişsin ne güzel eşyalarının çoğunu tebrikler valla, bende sanırım nesli gibi 1 ay süründürürdüm eşyaları ortada.. biz nesliyle azıcık tembeliz galibaayada keyfimize düşkün dielim
canım bu arada söledigin şey de çok haklısın, sabah kalkınca hemne tartılıyorum ama günün telaşına dalıp sana haber vermeyi unutuyorum hep daha dikkatli olurum bundan sonra
neslicim eşine de çok geçmiş olsun tekrardan, aman ona iyi bak da ilerlemesin valla, şu garip grip virüsü illeti bir an önce terk etsin eşini
kızlar bu arada menulerimi özellkle yazmıyorum diyete dikkat etmem gibi bir durum malesef yok bu ara midem çoğu şeyi almıyor. o yuzden de burda boşuna menu yazarak kalabalık etmeyim diyorum. midemdeki rahatszlık düzelsin yazmaya başlarım yine söz
Haftanın ortasından hepimize günaydınn herkez iyidir inşallahhhh... yaa bi sorum var ben çalışken yada okurken cumayı iple çekerdim bir türlü gelmezdi şimdi evdeyim ne zaman p.tesi nezaman hafta sonu olmuş anlayamıyorum...
bi günün sorusu patlatayımmı...
Malum yaş ilerliyor şimdi olmasada ilerleyen yaşlarda estetik yada küçük dokunuşlara sıcak bakıyormusunuz???
bu arada günlerin hızlı geçmesiyle günün sorusunu nasıl bağladım ama
neyse ben gideyim bi adaçayı içeyim dünkü titreme bitti çok şükür sadece yutkunamıyorum..
günaydın cemrecim br önceki msj da geçmiş olsun ve ev için iyi dileklerde bulunmuşssun çokk tşk ederim canımmm
vallaçok dua ediyorum cemre ben hasta olmayım diye çünkü herşey bana bakıyor dün birden çok kötü oldum ama bugün bi boğaz ağrısı var onun dışında gücüm kuvvetim yerinde gibi ,kuzey bugün daha iyi gibi çok sağ ol sorduğun için..
sende sancı çekiyormussun geçmiş olsun papatya çayı adaçayı senide gevşetir bol su iç bu dönemde kendini yormadan yürüyüş kaslarını gevşetir ağrın azaltır..
bu arada sınav maratonuna başlıcakmışsın ALLAH zihin açıklığı versin şimdiden başarılar dilerimm canımm
herkese iyi güzel ve bol sağlıklı günlerrrrrrrrr
ben regly ağrısıyla uyandım şimdi yemek yiyip yatıcam gene..
duygucum altta adını gördüm nasıl oldunuz ana oğul iileştiniz mi...
herkese iyi akşamlarrr
duygucum cnm şimdide senmi şifayı kaptın yaa off kuzeyden geçmiştir sana inşlh ikinizde iileşirsiniz tabii nerde hasta yatan insalar varsa... sende tez zamada evine yerleşir huzur içinde yaşarsınız güzelim...
nesli cnm eşin dr. gitmekle ii yapmış acil şifalar dilerim senin karnının şişliği belki de regly öncesi olmasın inşlh dr.undan da güzel sağlıklı haberler alıcaksın..
çeşmi ayrıntılı bakılması ii olmuş sana bari kaynağı bulunur ona göre ilaç kullanır düzelirsin güzelim..
pomocum cnm evi yerleştirmen azalmış maşalalhh evinde huzur olsun daima emeklerine değsin...
esra cnm yoğunsun gene bu aralar kolay gelsin senin sınavların bitti galiba darısı bana önümde 4 sınav var ocağın ilk haftasına kadar bende atlatırım umarım:26:...
suna cnm sen lohusalığının verdiği sebebten ++ alıyorsun galiba bide pomocumun dediği gibi regl görmüyorsun onun da etkisi olabilir sıkma canını azz az da olsa veririsin inşlhh..
gelelim bana bugün okulum vardı yoğundum bi de regly oldum tam oldu hafiften ağrılarım başladı
veee geleyim menümeeeeeeeee regly dönemindeyimmmm
sabah(08.00): bugün cnm çay istedi şekersiz çay içtim süt yerine,1 yumurta,30 gr. köy peyniri,2 dilim ekmek,5 zeytin,yarım
domates,salatalık ve maydanoz
ara(10.00): 2 küçük mandalin
öğle(13.00):4 yk. sebze yemeği,bi kase çorba,2 yk.pilav,1 köfte,yarım su bardağı yoğurt,bi dilim ekmek
ara(16.00): 4 kuru kayısı,
akşam(19.00): 4 yk sebze yemeği,2 yk. pilav,2 dilim ekmek,yarım su bardağı yoğurt,1 köfte
ara(21.00):bi kuru incir ve şekersiz çay
aktivite: 2 mile lessie, 100 tane mekik çektim bu spor aleti ile Eki Görüntüle 899668 ama acayip karın kasını sıkıyo,2,5 lt su,bi
maydanozlu form çayı benden bu kadar yarın görüşmek üzere....
bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
1 yumurta
10 gram peynir
2 zeytin
ara
1adet türk kahvesi
1 nescafe
öğle
1 nesfit
ara
yarım muz
akşam
1 adet palamut kızartma
salata
1 bardak kola
ara
1 muz
1 hurma
2 mandalina
yarım elma
Bir battaniye bir yorgan fazlasiyla titreme bogazimdaki aci tatla hastaligimi ilan ediyorum off ya nasil hasta olurum ben daha kuzi duzelmedi hem kendimede cok iyi bakiyorumken neyse
esracim bende bi yanlis goren beni elestirebilir elestiriye acigim bana mantikli gelenleri degerlendiririm.
Sacinin renginin tonunu yumusatmana sevindim.
Kuziye gelirsek sesi kisildi aksama dogru surup serum fizyolijik kullaniyoruz
bizden boyle umarim yarin daha iyi oluruz tum hasta ve hasta yakinlarina acil sifalar dilerim.
L
Günaydınnnnnnnnnn;
Herkes iyidir inşallah.Aslında neredeyse herkes hasta ama ben iyi olmanızı umut ediyorum.Hasta zincirimize duyguş da eklendi.Çok geçmiş olsun kuzu.Amann sağlam azcık kişi kaldık kızlar dikkat edelim pleaseeeee
Diyetimi seviyorum ve az yemeye başladım.Cemremin menülerini örnek alıyorum.Umarım ben de onun gibi kilo verebilirim.Yılbaşına az kaldı malum.Hem ben yaza gerçekten zayıf biri olarak girmek istiyorum.öyle balık etli falan değil.Şok diyet falan denemicem.Ama spor ve az yiyerek kilo vermeye çalışıcam.Sıkıldım sekizlerden.Ha gayret yediler gelsin artıkkkk.Ben de cemrem ve nurdan gibi yedilerle boğuşmak istiyorum
Haydi ben gideyim işlerime bakayım
Filiz Nesli Nurdan nerdesinuzzz da hatunlarrr ????
kendi soruma cevap vermemek olmaz dimiii valla suan yaglarimi aldirmak isterdim ayyy taktim gobusume :)))) onun disinda saglik sorunum olmazsa suan icin soyluyorum hic bir islem dusunmuyorum ama ilerleyen yaslarda bi fikrim degise bilir :)))
İnan cemrem bu sabah aklıma geldin,dedim bu kızz sınavlarını ne yaptı diye.Hadi bakalım seninde az kalmış .İnan sınav stresi çok zor oluyor.Bütün kış çekiyoruz bu stresi.Rabiim inşallah sınavlarını vermeyi nasip eder.Çalış kuzu çalışşşş.Başka türlü veremiyoruz bu dersleri.Sizde nasıl bilmiyorum ama bizde çıkmış soruları tekrar sorabiliyor.Kitaptaki dikkat ve sıra sizde kısımları çıkıyor.Aslında aynı bölümde olsak sana ne tüyolar veririmm ohooooo
Sende sprorunu arttırmışsın benm gibi valla spor şart hep söylüyorum.Abartmadan hergün düzenli yapılmalı.Bende leslie artı bisiklet sürüyorum.Çok iyi geliyor.Şimdi bölgesel de eklemeyi düşünüyoum.Vaktimi çok alsada yılbaşına bişey kalmadı.Hedeflerimizi yazmıştım zaten.Bakalım ne kadar başarılı olacammm :18:
Veeee güncel konulara gelebilirim şükürrrrİşlerimi toparlıyabildiğim bi gündü.Diyet açısından güzeldi.Sporumuda şimdi yaparım misss gibi.Haftasonu bana yine yol görünüyor galiba.Yuppiiiiiiiii....Erzurumda dağ oteli var bayaa iyi bi otel.Onun clubu var ve güzel bi dj çalışıyor.Ben kopuyorum resmen.Haftasonu plan yaptık ablamlarla oraya gidiyoruz.Pek sevindim doğrusu.Stres atıyorum ben orda.
Acayip uykusuzm .Gözümden uyku damlıyor resmen.
Filzim canım balım kaymağımhaklısın menün konusunda haklısın.Ben döndüm ama sınav öncesi pek mümkün olamamıştı.İş olmasa hava karada yazardımda.İş temposunun üzerine sınav temposu gelince maalesef yazamadım.Artık yazabilecem,inan bunun huzuru var içimde.Hatta al bak yazıyorum
Sabah
bir dilim ekmek
bir kk peynir
yarım mandalina
ara
yeşilçay
öğlen
4 kaşık pilav
bir baget domets soslu
bir dilim ekmek
ara
bir buçuk koca güzel sulu lezzetli portakal
akşam
3 kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir parça kemikli tavuk eti
ara
bir bardam yağlı sütle hazırlanmış şekersiz nescafe
2 esmer kuru kayısı
bir portakal
spor olarak bir mil leslie ve sürebildiğim kadar bisiklet sürcem.Toplam 45-50 dakika sporum olucak.Hııı eyvahh suuuuunuttum yine tamam yatana kadar zorlucam kendimi.
Haydi çenem düştü ben kaçar.Çok işim var yine öpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?