2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

2013 ün son günleri sana iyi geldi.İnşallah böyle tamamlarsın.Ben şöyle bi bakınca çok şükür diyorum.herşeyde bir hayır vardır.Sağlığım yerinde.Ailem iyi şükür.Yaşanan kötü şeyler belki de en hayırlısıdır.Ama itiraf ediyorum duygusal açıdan çok zor bir yıl oldu benim için.Ama güzel getirilerini de inkar edemicem.Sizleri buldum.Hayatıma renk kattınız.Kilo verdim.Derslerimde başarılı oldum.Sevidklerimle beraberim.Olumsuzlukları yazmıcam.Gitsin de geri gelmesinler.

Nee 13 gün müü? E ben hedefime yetişemedim kiiii

sağ ol canım kuziden geçti yüzüme yüzüme hapşuruyor sıpa ,hatta oyun oynuyordu kalktı geldi yanıma yüzüme hapşurdu bilerek yapıyor eşşek sıpası valla elimden geleni yapcam zaten yapıyordum ama arka arkaya yapcamm bufün hafta sonu mobilya bakcazz iyi olmam lazım

ayyy bana otipler çok itici geliyor küçük bir uzaylı grup gibi...aslında şu anakadar aldığım cevaplar hepsi birbirine benziyor demek heryaşın ayrı güzelliğini savunanlardanız..

inşallahhhhh canım..
aslında güzel şeyler yazdın mesela aile gibi özellikle sağlık gibişeyler diğer olumsuzlar senin imtahanın yaz öncesi kış gibidüşünn mutlaka kış bitcem yaz gelcek

yaa ne sandın13 günnn

ha haaaaa:)))kızlar dün kayın valideme msj.çekmeyi öğrettim bana yazmış şimdi naber tatlımmmm:))) bu kadına bayılıyorumm yaa..

bu aradayeni yıl hediyelerialmaya başladım oxxo den bordo şapka aldım görümceme kayınvalideme nealsam acepp

ben söz dinlerim aldım elime ılık ballı zencefilli sütümü çokda hoşuma gitti keyifle içiyorum

aferin sana demekki kardeşlerinde sözleri dinblenebiliyomuş afiyet olsun

ha haaaaa:)))kızlar dün kayın valideme msj.çekmeyi öğrettim bana yazmış şimdi naber tatlımmmm:))) bu kadına bayılıyorumm yaa..

haahhhahah benimde annem biliyor gerçi o face falanda kullanıyor herşeyi biliyooo

bu aradayeni yıl hediyelerialmaya başladım oxxo den bordo şapka aldım görümceme kayınvalideme nealsam acepp

yeni yıl hediyesimi evet yaaa ufak tefek bişeyler almak lazım du ben düşünücem bunu ama şapka mı dedin hem de bordo hemde oxxo çok severimm eminim güzeldir

hımmm kayınvalidene ev ile ilgili bişey alabilirsin sevdiği bir fotoğrafını çıkarığ çerçeve yapabilirsin hatta çoklu çerçeveler var çok şık sonra çanta olabilir yada şık bir bluzz seçenek çok kararsız kalırsan yine değerlendririizzz

bugün iki harika ses iki harika gülüş aldım ne güzel bi günnnn böyle, ikinizde hep hayatımda olunn iki güzel kadın iki güzel yürekk

olur mu ya oyle boyle hasta olmadın sen. oyuzden uzuldum ılgılenemedım dıye. ınsaallah hemen ıyılesırsın de eskı enerjını goruruz

emrah nasıl buarada ? ıse alıstı mı ? hersey yolunda mı ?

sen nezaman doneceksın eve ? proje ne durumda ?

detaylı bır muayene olmus cok sevındım. aman bızlerı haberdar et emı sonuclardan. ınsaallah cabucak ıyılesırsın sonucların da ıyı cıkar ınsaallah canım.

ben boyle durumlarda cok gaza gelırım, daralırım bunalırım hemen tasınmam hemen yerlesmem lazım. bır de bu evı cok bekledım kendı evım olmasa da guzel genıs bır evı cok bekledım oyuzden mutlu ve heyecanlı oldugum ıcın yerımde duramadım hızlıca yaptım ekstra.

bıldırım konusunda da yanlıs anlamadıgına cok sevındım haklı olsam bıle kırmak ıstemem senı ya da baskasını. zaten bu konularda gecmıse gore daha dıkkatlı davranmaya calısıyorum cevremdekı herkese karsı.

menu konusuna gelınce su an cıddı bır hastalık donemındesın senden ne menusu bekleyecegız ıyıles de yıne yazarsın guzel guzel. hem sen zaten bu konuda dısıplınlıydın oyuzden sıkıntı etme kendıne. ben de pazartesıden ıtıbaren hem menulerım hem sporum ıle donuyorum tam gazzzzzzzz

canım telas cok olunca zaman da cabucak gecıyor aynen ben bu yıl zaman nasıl gecıyor anlamıyorum ALLAH guzel telaslar versın ınsaallah hepımıze, guzel telaslar ıle gunler su gıbı akıp gecsın ınsaallah.

ben soruna da cevap vereyım.

kesınlıkle dusunurum.

yag aldırırım mesela. ılk olarak.

ayrıca gogus toparlatma dıklestırme yaptırırım maddı durumuma bakar tabıkı bu. hatta bunu zaten dusunuyorum kılo verme surecım tamamen bıtınce.

ayak bılegımde amelıyatımdan kalma buyuk ız, bacagımda annemın vahsetı dıyerek abartmıs olmadan bır ız var bunlar ıcın de dusunurdum kesınlıkle.

aman kuzum haklısın valla. bak neslının esı hasta oldu koca adam olsa da kızın aklı onda kalıyor bız hasta olunca kolay da esımız hasta olunca cok zor oluyor hele kı bu bır cocuksa cok cok daha zor. elbet senı anlayamayız ama az cok hıssedebılıyor ve tahmın edebılıyoruz canım. ınsaallah ıkınız de hemencık toparlanın kuzum. bana hasta olma olma dıyordun sız ana ogul hasta oldunuz buna cok uzuluyorum be kusummmmmmmmm

herkese iyi güzel ve bol sağlıklı günlerrrrrrrrr
ben regly ağrısıyla uyandım şimdi yemek yiyip yatıcam gene..
duygucum altta adını gördüm nasıl oldunuz ana oğul iileştiniz mi...

canım mrb buaralar senınle gorusemıyoruz ıyısın ınsaallah gordugum kadarı ıle spor ve dıyet derken gayet dısıplınlı devam edıyorsun cok sevınıyorum senın adına. bır de bebısını duyarsam ınsaallah 2014 cok guzel bır yıl olmaya baslayacak ıste hepımız ıcın. senden bu haberı almayı okadar cok ıstıyorum kı.

agrıların varmıs. senın cok sancılı gecıyor neslının agrıları cogalmıstı sebebı ortaya cıktı sende bırsey yoktur ınsaallah benzer. hıc sordun mu doktoruna ?

doktor demısken tedavı ne durumda ? neler dusunuyor ve planlıyorsunuz canım ?

guzel dıleklerın ıcın cok sagol canım. daha guzellerı sızlere olsun ınsaallah. bır gun kendı evımız ıcın de boyle konusalım ınsaallah neslıcıgımızın kendı evı oldu, duygus da sırasını savdı bıze. darısı bızlerın basına artık.

sunacıgım nasılsın canım ? oglusun nasıl ? buyuyor mu ?

menune gelınce hep az buluyorum bılıyorsun aksam kı ara ogunun bol meyve olmus guzel olmus begendım ama ara begendım hem turk kahvesı hem nescafe. sen emzırıyorsun bukadar kahve ıyı olmamıs bence. kaldı kı daha doyurucu ara ogun yapsaydın keske. kahvaltı da nesfıt tuketmıs olman zaten baslı baslına yetersız olmus lutfen beslenmene dıkkat et . kıloyu takıntı yapıp az yeme lutfen.

kızartma olsa da aksam balık guzel olmus ama oglen de nesfıt yemıssın ben gununu kısaca hıc begenmedım ne dıyet adına uygun ne emzıren bır anne ıcın.

kuşum ana ogul sıze nazar mı oldu bılmem ya. sız nereye gıttınız acaba dıye dusunur oldum resmen. sen kuzeyden kaptın zaten bence. cunku ıkınızınkı de normal nezle grıp degıl dırekt bogaz usutmesı olmus. dınc olmanız sevınebılıyorum enazından. bır de halsız olsanız cok kotu olurdu hele sen bılıyorum halsızım kuzeye bakamıyorum dıye uzuntuden mahvolurdun.

cok cok gecmıs olsun hemen ıyılessın benım kardesım ve yıgenım ınsaallah

kımse hastalanmasın ya. ılk hasta olması beklenen bendım ama hasta olmadım sız de hasta olmayın küseceğm hepınıze. kocısınız, bebısınız, ananız, sız kımse ama kımse hasta olmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiii

az yemek derken az yemegı de abartma tamam mı, sen bunu gecmıste yapıyordun dıye dıye de dılımızde tuy bıtıyordu ayrıca senı cok hırslı gormek de hosuma gıtmıyor zaten. bırseyı cok ıstemek ve basarı ıstemek normal ama sen bu dıyet konusunu bazen gercekten hırsa cevırıyorsun yıne bu duyguları hıssettırdı bana senın cumlelerın.

ben sabah cok yogundum yazamadım. bır de malum artık ısyerınde eskısı gıbı gıremem dıye demıstım.

ayrıca uzun zaman sonra burda senı gordugume de sevındım cok uzaklasmıstın burdan.

kendi soruma cevap vermemek olmaz dimiii valla suan yaglarimi aldirmak isterdim ayyy taktim gobusume :)))) onun disinda saglik sorunum olmazsa suan icin soyluyorum hic bir islem dusunmuyorum ama ilerleyen yaslarda bi fikrim degise bilir :)))

deluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ne gobegı yaaaaaaaaaa

taktı valla bu kız. ahhhhhhhhh ben senın gıbı olsam var yaaaaaaa sokaklarda cıglık atarak gezerımmmmmmmmm

hanı bır fılm de vardı yaaaaaaa

ben cok guzel bır karıyam ben cok guzel bır karıyam dıye gezınırdım vallaaaaaaaaaaaa

cemremın sınavları benım de aklıma geldı sen haftasonu sınava gırınce. hatta cemrem e sordum sınavların nezaman dıye. ama gormedı.

oyuzden ılk ben dusundum ısteeeeeeeeeeeeee hıhhhhhhhhhhhhhh

ooooooooo sen ıyı alıstın valla bu gezmelereeeeeeeeeee

kulagını cekecem senın haaaaaaaa.

sakın yaramazlık yapma tamam mı

ha bır de kıs sartlarını dusunerek plan yap emı. her yer sıslı ve buz. aman ha.

benım yogunluk, senın yogunluk derken ıkımız de cok uzaklastık oyuızden yenıden sımsıkı dısıplınlı olmak gerek. sen baslamıssın ben de pazartesı gunu ınsaallah baslıyorum

menu yazmana sevındım. cok az yemıssın onu begenmedım ıste. yıne eskı esraaaaaaa olmussunnnnnnnnn