2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

senı anlamaya calısıyorum cunku bızlerın anne hıkayelerı benzer bıraz. oyuzden bız tum sevgımızı cocuguna verecek turden kadınlarız kaldı kı sen de zor buldun evladını. oyuzden ustune dusmen gayet beklenen bır durum. ben bazen dusununce daralıyorum bıle. hem karnımda tasımak, yanımda olsun ısterım gıbı gelıyor dusun yanı psıkopatlıgımı sımdıden.

canım sen akıllı tutumlu planlı kadınsın. oyuzden cok ıyı bır zamanda dusunmussun bız de su bahsettıgım seylerı hayata gecırelım ev,araba konusunda ona gore adım atacagız. cunku kıralar yukselıp gıdıyor tasınmak desen ayrı bır masraf sıkıntı. 1.000 tl ye yakın para harcadık dusun. yazık 5,5 yılda bu 4. evım. 3 mılyar belkı harcamısız sırf bunun ıcın dusun yaaaaaa.

RABBIM hepımıze nasıp etsın ınsaallah canım dedıgın gıbı. agzına saglıkkkkk

cok sukur bıttı kuzummmmmmm hatta bugun ıtıbarı ıle caya bıle gelebılırsın herseyımmmmmm yerlestı tam takır, vızır vızır calıstım hem dun aksam hem bu sabah. telekomdanm geleceklerdı oyuzden ıse 2 saat gec geldım o arada bos durmadım yıne devam ettım calısmaya. ve su an evım tamamen yerlestı. sadece koca koca balkonlar kaldı ıyıce bır temızlenecek. bır de 5-6 makına camasırım var. haftasonu keyıf yapacagım ınsaallah, sınemaya gıdecegım hatta yarın aksam esımle oyle dusunuyorum dugun dernek ızleyelım dıyorum haftasonu da kendı basıma bır sınema patlatayım cok bunaldım buaralar.

ben sana da yardım ederdım kuzum. ahhhhhh keske yakın olaydık bak gorurdun tombık agır vasıta arkadasın nasıl yorulmadan calısıyor. kırık ayagımın dıkıs yerı yumurta kadar sıstı bıle. ama bıtırdım ıste sukur ve hatta cok cok ıyıyım yorgun falan degılım dusun. ALLAH guc kuvvet verdı cok sukur. darısı basına ınsaallah kuzummmmmmm

cok guzel bır soru gelmıs yıne sendennnnnnnnnn

ben 2013 ü keyıflı gecırdım cok saglıklı beslenmeyı ogrendım sporu sevdım duzenlı spor yapmayı ogrendım sac bakımı uzerıne yogunlastım kendımde degısıklıkler yaptım her konuda. oyuzden kendı adıma guzel bır yıl oldu gelısım ve degısıklıklerden dolayı. ayrıca kemıklesmıs bır arkadas grubum oldu bu ayrı bır keyıf oldu. esımle cok daha ıyı anlasır olduk aılelerımızın maddı durumu da saglıkları da sukur gecmıs yıllara gore daha ıyıydı. kardesım, benım cocugum mezun oldu ısıne gucune kavustu sırlarımızı dertlerımızı paylastık annemle daha ıyı anlasır olduk gelege daır guzel seyler konustuk kısısel gelısım acısından guzel seyler yapabıldım ınsanlar ıle daha ıyı gecınebılıyorum hem olgunluk hem de hap sayesınde. hem eskı dostluklarım percınlestı hem yenı guzel dostlar kazandım. ıs olarak cok yogun ve streslıydık bu yıl. o kotuydu. saglık olarak daha ıyıydım son zamanlardakı kayserı olayım dısında. bebek duygularım daha guclu ve daha zorlayıcıydı gozumde her an bır yas saklı gıbı yasadım ve son dakıka golü olarak ıstedıgım bır eve tasınmıs oldum

cok yogundum cok yoruldum bedenen ve kafa olarak bu yıl. zaman sorunum oldu daıma. ama yıne de bakınca guzel bır yıl oldugunu farkettım.

ha haaaaa:)))kızlar dün kayın valideme msj.çekmeyi öğrettim bana yazmış şimdi naber tatlımmmm:))) bu kadına bayılıyorumm yaa..

yaaaaa cok tatlısınız yaaaaaaaaaaa. maasallah sıze canım.

sen de ben de bu konuda cok sanslıyız. ben de kocaman guzel balkonumuz var dedım evımıze gel de sana balık yapayım balkonda cay ıcelım dedım cok sevındı kaynanam. bır de ona agladım oyle bır agladım kı, ona kustugumu sanmıs cok uzun zamandır konusmuyorduk ınsanlardan kacıyorum resmen dedım, hem de cok yogunum yetısemıyorum aklıma gelmıyor dedım sana uzulme dıye anlatmıyorum bılıyorum cok uzuleceksın uyuyamayacaksın bıle dedım. annem ınsanın derdını anlayan avutan bırı degıl zaten dedım. oyuzden anlatamıyorum sızlere dedım bır agladım bır agladım meger cok dolmusum ben agladım o agladı. dua ettı bana bol bol. ana kız gıbı aglastık cok hosuma gıttı bu. maddı manevı anlamda esımın aılesıne cok emek verdım benı hayal kırıklıgına ugratmadıkları ıcın cok mutluyum o gun de cok mutlu oldum ıste.

bu aradayeni yıl hediyelerialmaya başladım oxxo den bordo şapka aldım görümceme kayınvalideme nealsam acepp

ayyyyyyy ben de cok severım boyle seylerı. ama esımın boyle huyları yok. duygusum evını bır tasarla da yenı yıldan once ben sana hedıyemı gondermıs olayım ev hedıyemı, ben ızmıre gelmeye sen coktan yerlesmıs olursun beklemek ıstemıyorum

ıkısıne de şal ya da atkı tarzı bır sey alsannnnn olur mu canım,

tam sıpaaaaaaaaaa ya, demek yuzune hapsırıyor tam ısırmalık haaaaaaa cok fena cokkkkkkkk

sen kapıyı kapat dıyınce nasıl aglamıstı yaaaaaaa benım de aklımda o kaldı son zamanlarda. küsüyor kırılıyor narın kuzumuzzzzzzz

mobılyalara baktıkca bıze de lınk ya da resım atsana canımmmmmmm, ya ne guzel yenı evlenıyor gıbı heyecanlı olurrrrrrrr yaaaaa cok severım ben boyle seylerı.

şu yenı elbıse ve yenı saclı fotolar ıstıyoruz en kısa zamanda. hem enerjı verır hepımıze. ben de pazartesıden ıtıbaren eskısı gıbı bakımlı ve şık olmaya calısacagım cok dagıttım cokkkkkkk. yemınle dus almaya vakıt bulamadım buaralar. bugun ıyıce bır temızleneyım sonra da evımı cekecegımmmmmmm sozum var sabırsızlıkla bekleyennnnnnn kardesım ve dostlarım varrrrrrrr.

konuya gelecek olursak da benım ıcın de senın nekadar ozel oldugunu bılıyorsun sen ve neslı uzgunsun dıye ben kılo verdıgıme bıle sevınememıstım neslıden ıyı haber gelınce bıraz rahatlamıstım ama senın surecın hemen gececek bırsey olmadıgı ıcın ben kendıme sevınememıstım resmen. benı anlayacagını ve tanıdıgını dusunuyorum oyuzden sakın kırılma emi. sen de benım ıcın kıymetlısın sen nekadar kıymetlı goruyorsan benı. eksık falan hıssetme kendını asla. herseyımızı paylasıyoruz paylasyacagız da. sırf bır guzellık yapmak, heyecan katmak ıcın gec soyledık amac eglenceydı yanı. yoksa sızı konunun dısında bırakmak gıbı degıldı asla. oyuzden neslı de sen de asla boyle dusunmeyın emi. ıkınızı de cok sevıyoruz yaaaaaaaaa bılmıyor musunuz bakemmmmmmm

soru demısken duygunun obur sorunusunu cevaplamadıgımı farkettım hemen ona da cevap vereyım

sevmedıgım ozellıklerım:

bazen gereksız yere cok fedakar olmak altını cızıyorum gereksız yere. ınsanlara cabuk guvenmek, cabuk alısmak, cabuk kabullenmek. anıden cıkan sınırım ve bunu her ortamda bellı etmek. bazen kontrol edemedıgım ofkem. son yıllardakı alısverıs takıntım. susmanın ıse yarayacagını zamanlarda susamamak ve bunun zararını gormek.

sevdıgım ozellıklerım: hastane, seyahat, ıs hayatı her konuda daıma kendı basıma yetebılen, korkusuz ve guclu bır kadın olmak. her ortamda kendını sevdırebılmek herkes ıle anlasabılmek patronuma bıle yalakalık yapmamak boyle ınsanlardan uzak durmak nefret etmek. basarı ve mutluluk ıle beslenmek. gelısıme, gelısmeye acık bırı olmak. vıcdan, fedakarlık ve ıyılık konusunda kalbımı ınsanların ve yasadıgım seylerın bozmamıs olması.

ceylan senı cok sevdıgımı bılıyorsun ama objektıf olmaya calısmak guzel bırsey olsa da ınsanın bır tarafta olması en guzel seydır dıye dusunuyorum ortada durmak benım tarzım degılımdır konunun uzamasını ıstemıyorum ama sneın bu yazdıkların cok olgun cok ıletısımcı ve uzlastırmacı bır yazı olsa da duyguyu etkıler mı dıye dusunmen lazımdı bence. duyguyu en ıyı tanıyan benım dıye dusunuyorum ve kesınlıkle olumsuz etkılemıstır cunku sen tarafsız kalmıssın cunku sen zelıha hoca ıle duyguyu aynı kefeye koymussun ben zuleyha hocayı neslıye benzetırım ınsan sevgısı ve ılımlı tarzınuı, kısılıgını begenırım feyz alırım saygı duyarım gercekten. ve gıtmesıne ınan cok cok uzuldum ama zelıha hoca ve duygus ıkınızı de cok sevıyorum demen bıle garıp geldı bana. sana dualar eden, senın ıcın bır suru mucadele veren, benım senı emanet edebıldıgım bır ınsan ıle zelıha hocayı aynı oradan sevemezsın sevmedıgını de bılıyorum duygusu elbette sevıyorsun ama keske burda da bellı etseydın bu sekılde.

duygu, zelıha hocaya tepkısını sıtemını dıle getırdıgınde duygunun, masum ogrencıden haberı yoktu yazıların zamanına bakarsan anlarsın ve kaldı kı son uc dort aydır duygunun neler yasadıgını en ıyı sen ve ben bılıyoruz oyuzden bu zamanlarda duygu farklı bır tepkı ya da yanlıs bır zamanlama ya da yanlıs bır soz soylese bıle anlamamız gerekır. duygu, bır ev ıcın uzuluyor dıye dusunurken herseyı derınlenmesıne anlayıp sonradan cok utandım ben, halen de utanıyorum oyuzden duygu elestırıye acık olsa da ben duyguyu bu konuda elestırmeyecegım kuzey konusunda nekadar hassas oldugunu bılıyorum ev konusunda neler yasadıgını bılıyorum zelıha hocadan sureklı cevapsız kaldıgını ve duruma ıcerledıgını de bıldıgım ıcın kuzeyın hastalanmasının olayı fişekleyen bır konu oldugunu anlayabılıyorum.

sen bana bırsey deme kuzummmmmm asıl benım demem lazım. sen benım her anımda yanımda olan bır kardessın sen bana abla, anne oldun. annem benım evımı sormazken, tasındın mı dıye destek olmazken sen benım evımın her anını sordun usutme meyva ye, hastalanma, esıne küsme. sen benım esıme olan soguklugumu bıle gıdermeye calısan bır ınsan oldun daha ne dıyım ben sana. ben senın hakkını asla odeyemem, ALLAH senden bın kez razı oldun. sen benım yoklugunu cektıgım kardesım, hatta annem oldun.

senı benım karsıma cıkardı RABBIM, buna sukredıyorum dostlugumuz daım olsun muhabbetımız sevgımız katlansın huzurumuz sevgımız sonsuz olsun ınsaallah canım. bugun ve her gun uzakta ama yanyana olalım yıne daıma ınsallah.

ben senı sevmekten baska, dua etmek, sukretmek, vefamı gostermekten baska bırsey yapamadım sana karsı. sen cok emek verdın ayrıca, hem bunları yaparken de. kendımı sana karsı asalak gıbı hıssettım zaman zaman. oyuzden senı mutlu ettıysem yanında olduysam san faydam olduysa ne mutlu bana. okadar mutlu oldum kı bunları okuyunca. sana faydam olsun ıstıyorum ben de senın ıcın bırseyler yapmıs olmak ıstıyorum ve bunları bırseyın karsılıgını odemek, esıt olmak ıcın degıl sen hakettıgın ıcın sen buna degdıgın ıcın ıcımden gelerek ısteyerek yapıyorum ben abla olmak ıstıyorum hep sen abla oluyorsun cunku.

tum cevapları yazdıktan sonra hepınızı opuyorummmmmmmmm kendınıze ıyı bakın emıııııııı

yarın aksam gorusuruz sanırımmmmmmmmmm

kocaman opuldunuz cıvcıvlerrrrrrrrrrrr

neslişim bugun gırmemıs. ıyıdır ınsaallah bır sorayım guzel arkadasımı. gorusemezsek, sen bu yazımı gorunce yaz emi guzelım

benimde bacağımda gülün dikenin yaptığı bi iz var 3 büyük diken izi ama etekle elbise ile pek aram olmadığı için ve iç bacağımda olduğu için önemsemiyorum..

ayyy evet herkeze dedimben hasta oldumm aman siz yinede dikkat edin ben evde dinlenirim ama sizler çalışıyorsunuz daha zor geçer..

darısı sizlerin isteyen herkezin başına inşallahh

sağ ol canımmmm...kuzi sıpası deli gibi koşturuyor evde terliyor ne kadar dikkat etsemde hasta oldu işte birde geceleri çok üstünü açıyor hatta bu yüzden uyku tulumu alcam ona ee ondanda bana geçti doğal olarak ..
ben dönyanın engozel karısiyem olmasın o:))))

evet göbüşe taktımm zaten sağlık çaısındanda göbeğimin olmaması lazımm..ama gitcekk fena hırs yaptımm..

canım biz herşeyimizi kendimiz yaptık hatta düğünde takılan herşeyim gitti helal olsun önemli olan huzur sonra 2009 hamile kaldım borçla araba aldık borcumuzu ödedik araba bizim oldu arabayı saatık ev peşinatı verdik temelden ucuza aldık zaten sonra o bitti onu sattık elimizde toplu para oldu şimdiki evimizi aldık yani sende ufakdan basamakları çıkmaya başla inan borç ödeniyor mal sahibi oluyorsun..

delüsün yaa deme öyle arkadaşıma tombik diyee biliyorum kuzum böyle yazman bile yeter varlığın yeter kalplerimiz bir olsun yeterr
boşa demiyorum atom karınca diye gözle kaşınarasındaa kaçsayfa alıntı yapmışssın her işin hızlı senin maşallahhh..

evet yazdıklarına bakarsak baya güzel bi yıl olmuş herşeyden önce daha sağlıklı olman bilee süper birşey ,kendi adıma bunlara ek sende gözlemlediğim daha sakin olaylara karşı daha mantıklı yaklaşım sergilemen her geçen yıl kendine harika artılar katman benim çok hoşuma gidiyor..

ne güzel yaa maşallahh aranızdaki iletişime ne güzel dualarda etmiş sende ona iyi bir gelinsin ama senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz tabi karşındakide bunun kıymetini biliyor bu çok güzell ..
benim eşiminde böyle huyu yok neyseki benim kayınvalidem görümcem pek severr böyle şeyleri ee bende bayılırım böyle hediyeleşiriz arada ..

kız cadı hediye istemem sen gel yeterrr bana bundan iyi hediyemi olur..
benim kocam sayesinde kuzey çok narin bi çocuk oldu elinden gelse yere düşerken poposunun altına minder koycak çok kızıyorum bu konuda eşimeee neyseki birz daha büyüsün kick boksa yollucam kendini korumayı öğrensin nede olsa erkek gerçi kızda olsa yollardım bu devirde kişi kendini korumayı bilmesi gerekiyor..
kımmmıssssssssssss bakemmmmmmmmmmmmmm o hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben ıkısını de tanıyorummmmmmmmmmm benceeeeeeeeeeeeeee.

sülememmmmm
ben bu özelliklere ek içindeki o tatlı yaramaz çocuğun olması pamuk şekeri hallerinn masumluğunu seviyorum

AMİN...deme öyle arkadaşıma asalak asla böyle olmadın kendine haksızlık etme bugün keyifli olmamdaki en büyük sebep sensinn yaptın güzel bi ablalık bana canım ben hep senin yanındayım sen dipteysen ben tutcam ben düşersem sen kurtarcann
canım gerçekden çok zarifsin ne diyeceğimi bilmiyorum sadece teşekkür ediyorum ben herkezin fikrine saygı duyuyorum tabi bazı şeyleri içime atıyorum o ayrı , bugün beni sen keyiflendirdin bu benim için çok özel ve asla unutmam bunu artık önümüzebakalım sahalara güzelce dönelim hem ben çeni çokkkk çeviyommmmmm

ayy duygucumm çok geçmiş olsunn, gerçi bugun daha iyimişsin ama en yine de bolca dikkat et.. bikaç gün sorda kalmadıkça dışarı çıkma, tam anlamıyla toparlarsın inşallah en yakın zamanda

günlerin hızla geçmesi konusunda sana katılıyorum ama sanırım bu aralar biraz işime geliyor, bir an önce güzelliklere kavuşmak adına ama proje için de zaman yaklaşıyor o yuzden şöle ortaca hızla ilerlese hiç fena olmazdı sanki :44::44:

soruna geliyorum hemeennnnnn :44::44::44: ben doğallıgı her zaman çok sevdim ve hep de kullandım. kaşlarımı bi kere aldırmıştım okadar farklı oldum ve o kadar begenmedm ki kendimi, şimdi sadece kenarlardan çıkan tek tük tüyleri topluyorum yoksa aldırmıyorum. saçımı da bi kere oksijenle açmayı denedim, herkes 1 2 ton rengini açtır saçının diodu onu da begenmedim, doğal renginde bıraktım. gerçi beyazlar çıkınca mecbur boyatacam o kadar da doğallıktan yana değilim işte butun bu anlattıklarımdan dolayı da sanırım estetik yaptırmayı düşünmem. gerçi bu ara kırışıklıklara taktım kafayı da napaım öle olmak gerekiyorsa oluruz, önemli olan kendimi sevmem hee eğer ergenlik dönemlerimde burnumu begenmiyor olsaydım yada belirgin kötü görünen bi yerim olsaydı o zamn yaptırabilirdim bak. burun konusunda inanılmaz takıntılıyım. ama ilerleyen yaşlarda unumu elemişim eleğimi asmışım sanırım uğraşmam öle şeylerle

sağ ol canım sen nasıl oldunn herşey youlndamı bu arada pot kırmak istemem sevgülünle nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun songünlerdee ayy inşallahh yanlış bi soru sormadım sanaa..

midem çok kötü kuzum yiyemiyorum yine, yedigim midemi yakıyor kavuruyor bide bugun ultrason çekilecek die aç karnına 2 lt su içtim, çok afedersiniz kaç kere tuvaletin kapısından döndüm istifra etmemek için anlatamam. bide dün akşam tam yemekten once sırtıma bi ağrı girdi, ben resmen çığlık çığlığa kaldım evin içinde, annem halimi görünce kalp krizi zannetti, diğer belirtiler olmayınca rahatladı ama butun gece mahvoldum sırt agrısından. hiç ihmal etmeden bugun doktora gittim ultrasondan sonra, kas spazmı olmuş sırtımda. daha ne tür hastalıklar çıkartacagım çok merak ediyorumm

ne pot kırması duyguşum sorabilirsin tabiki istedigin hgerşeyi. bugun annemde sordu aynısını, sizin sorun mu var emrahla die anneme verdigim cvbı veriyim hemen sana da " o kadar uzun saatler çalışıyor ki kavga etmeye sorun yaşamaya fırsatımız olmuyor " bi sıkıntımız yok yani duygucum allaha şükür, 3. haftası bu hafta işyerinde, normalde 2 gün izin yapmaları gerekiyor ama indirim oluyor hftasonları die izinlerini de tek gn yaptıyıolar, hasret kalıyoruz biraz ama değer valla yeter ki bi işi olsun. gerçekten piyasada iş yok, bu işin kıymetini bilmek zorunda, allahtan da bunun farkında. yılbaşından sonra 1 gün haftaiçi, 1 gün haftasonu izin olacakmış, o çok iyi gelecek bize. yoksa aynı şehirde görüşemeyecektik, e ben ofiste çalışıyorum haftasonu izin yapıyorum, o haftaiçi falan baya sıkıntı olacaktı, şimdi o da bi şekilde hallolcak şükür. öle yanı duyguşum, bu konuda çenme düşyüo biliyosun sen sorben anlatayım

yine bir duygu sorusu 2013 bana diploma verdi, bide en güzel aşkı verdi daha ne olsun götürdüklerini çok da düşünmek istemiyprum valla, götürdükleri onun olsun, bana getirdkleri yeter

bu aradayeni yıl hediyelerialmaya başladım oxxo den bordo şapka aldım görümceme kayınvalideme nealsam acepp

yaa ben bu yılbaşı ruhuna bayılıyorum yaaa kesinlikle o ışılıtı, o hareket tam benlikk ama işte şuan para kazanan bir durumda olmadıgım için hediye alamıyorum, ilk maaşımla telafi edecem artk, tüm sevdiklerime ufak büyük bişeyler alacam en büyük hevesim bu

bide benm koca kafalı sevgilim yılbaşı kutlamayı sevmiyomuş, ne gerek vamrış bilmem nee.. neyse dedim şimdilik yorum yapmıyorum evlenince soracam ben sana tamam çam ağacı süslemeyelim evimizde ama yılbaşı geceleri özeldir bence, ve o da kutlayacak sadece henunz haberi yok bundan

canm benm hastalık sürekli kademe değiştiriyor şimdi de mideme çok fena durmuş durumda, ama yarın öğrenecez ne var ne yok, şimdilik düşünmüyorum pek hastalıgı, ama düşündüğün için tekrar tekrar saol

yukarda duyguya da yazdım canım, emrah gayet iyi, uzun saatler çalışıyor sadece, bide iznini tam yapamadıgı için aşırı yorulmuş durumda o kadar. işe yaramak çok hoşuna gidiyor onun, o yuzden ne kadar yogun çalışsa da işten şikayeti yok şükür ki.. size çok yansıtmadım ama bikaç hfta once baya bi sorun yaşadık, hep aynı sebepler bizde, işte gerekli ilgiyi göstermiyor, ilgiyi geçtim özen göstermiyor, nasıl olsa bu kız hayatımda gidemez benden gibi bi düşüncesi var gibi geliyodu, en son patladım, sen beni kaybediyosun bunun farkında deilsin umarım anladıgında çok geç oılmaz dedim. tehdit etmek hiç adetim dieldir hiç de hoşlanmam ama gerçekten canıma yetmişti, ve baya baya düşündüm ayrılırsam ne olur ne biter die. ki o ahfta adapazarına gidecektim normalde planı yapmıştım erteledim, görmek istemedim onu görürsem yumuşarım saglıklı karar veremem die. emin de olamadım beni ciddiye alıp almayacagından, uzakta kalıp gözlemlemek istedim. beni çok şaşırttı, anında hoşuma gitmeyen bütün hareketlerinden geri döndü, fark ettim kaybetme korkusu oldugunu yani. ki saat 10 da çıkıyo işten eve gelmesi düşünü alıp yemke yemesi falan derken 11 oluyor saat, o saatten sonra bile yine de benmle ilgilenmeye çalışıyor, gün içerisinde fırsat buldugu zaman arıyor msj atıyor falan baya bi toparladı kendini. hatasının farkına vardı yani şükür, o konuda da toparladık yani, yırttık yine

diyorum size bana emrah la ilgili soru sormayın çok konuşuyorum sonra çenem düşüyorr

bak mesela proje konusunda cevabım ne kadar kısa olacakk hiiççç çalışmıyoruummmm hastayım die fena serdim, ve 9 ocakta bitecek son günlerde sıkışmak öğrenci günlerimden kalan huyum vazgeçemiyorum bi türlü

şimdi iyisin dimi sonuçların çıkınca bizede yaz ,yaa nurdan çok üst üste geldi bu hastalıklar ALLAH beterinden korusun bu aralar diyet yapma emi iyi beslenn yorma kenidi direncini yükselt çokk geçmiş olsunnn rabbim şifa versinn..

Sağ ol canımm neyseki iyiyim dün çok korktum yorgan dösek yatcam diye ALLAH yardım ediyorr tam kendimi iyi hissetmeden kımıldamıcam zaten zavallı kocam elektirik-su doğalgaz için koşturuyor ..

Ozaman projeye kadar orta düğüne kadar hızlı geçsin diyelimmi:))))

sorumun cevabını sevdim elinden geldiğince dogal olmaya devam et çevremdekiler işte fondoten sür,saçlarını röfle yaptır diyor özellikle kayınvalidem:))) ben hiç sevimiyorum şimdiki kızlar maşalı kuaförden 2dk önce çıkmış gibi saçlar yaptırıyor hiç sevmiyorum saçın bükleolcaksakırık fön olcak üstüne 2 kere tarancak ozaman doğal geliyor düşün, ben saçımı keyfi boyarım yılda2-3 kez kaşlarımıda aldırdığıma pişmanım ama mümkün oldukça kalın bırakıyorum doğal dursun diye kısacası cevanıbını sevdim abartmak için önümzde çokk yıllar var dimi...

Aman işi olsunda az görüşün yakında aynı çatıda olcaksınız nede olsaa hem çalıştığı kurum iyi aman maşallah diyim hemen,kız yoksa az görüşmekdenmi hasta oluyon sennn seni gibi seniiiiiiiiiiiiiii

Vayy 2013 sanada güzelşeyler katmış kariyer için ilk adım ve hayat arkadaşı daha ne olsun haa bide sağlık olsun dimi...

Bende eskiden aşırı özenirdim yemekler sofralar şimdi pek hevesim kalmadı ama heryıl mutlaka sevdiklerime küçükde olsa hediye alırımm ..

Son düzenleme:
ayy çalış çalış kafayı yicem zaten artık tv de bişey çıksa hemen a dersde şu geçmişti bu böle demeye başaldımyakında olucam evet sğporu abarttım ama bugün no spor regly beni çiviledi bugün spor yapamadım olsun telafi edicem sende iisin bu aralar yapıyorsun dmekki helal olsun bak şurda ne kaldı inşlh fit olacaksın sendeeeee
amin canımmm.

her yaşın ayrı güzelliği var diyenlerdesin demek aslında bende böyle düşnüyorum tabi zamanla görcezz bunu aman mecbur kalmayalımda ...

bizimlede paylaş ölçülerini ama emii..
evet ben yaşlanmaktan yana olan biriyim tuhaf belki ama pamuk gibi saçlarım olup nine olmak istiyorum( hee çocuğu buldum da onun çocuğunu görcem sanki) ama tabiiki sağlıklı bi nine olmak isterim her zaman.. yazmammı güzelim yazıcam tekrar ölç
ülerimi yazarım yılbaşında ölçüp arada ki farkı yazarım...
ha haaaaa:)))kızlar dün kayın valideme msj.çekmeyi öğrettim bana yazmış şimdi naber tatlımmmm:))) bu kadına bayılıyorumm yaa..
allah muhabbetinizi artıtrsın emi...
cnm evet sen yazınca ben yokum ben yazınca sen olmuyorsun olsun canın ii olsun da.. evet ya benim regly hep böledir kadın doğumun elinden kaççç kere geçtim valla ama dr. genetik olduğunu tıkanıklık veya rahimdebi sorun olmadığını söledi yani annenmde böle olurdu ondan bana miras kalmış anlıcan çekiyoruz ne yapalım allahtan ilk gün oluyo sonrası düzeliyor...
ahhh tedaviyi hiçç soorma eşim bu ayın sonunda yapıcak test hep kaçıyo işlerindeproblem var işte kafa rahat değil cnm sıkkın moralim düzelsin yaparım diyo beni oyalıyo bende üzülüyorum tabii ki ama söz verdi bu ay çıkmadan test yapıcak eğer çıkarsa spermler dondurup şubat gibi tüp bebeğe başlamak istiyorum kısmetse inşlhhh polur ne diyim sevinmek istemiyorum korkuyorum hepp inşlh güzel haberler paylaşırım burdan sizlere...:26::26:
cemremın sınavları benım de aklıma geldı sen haftasonu sınava gırınce. hatta cemrem e sordum sınavların nezaman dıye. ama gormedı.

oyuzden ılk ben dusundum ısteeeeeeeeeeeeee hıhhhhhhhhhhhhhh
cnm evet ya sen sormuşsun hatta ben yazını beğenmişim bide düşün yani bende nasıl kafa var beğenmişim alıntı yapmamışım unutmuşum güzelim kuasura bakma olur mu kafam çk dolu bu aralarr...

duygucum 2013 nasıl geçti diye sormulsun ya benim
ilk ayların ve ortaları zor geçti ailevi eşimle ben arasında, tedavi sürecimiz çokk sıkıntılıydı
iedalim olan mesleğe bi adım attım devamı da gelir umarım..
veeeedietisyene gitmek en düzgün davranışım oldu kendi adıma 2013 bana 70 li kilolarıma geri döndürdü...
ama yıllardır bekleyip bi türlü gelmeyen o spermleri görünce 2013 benim yılım oldu tabii beraberinde sıkıntı korku endişe de getirdi inşlh 2013 ün son ayında eşim test yapıcak sperm çıkıpğ dondurulurda 2013 yılı süpppperrrr kapatırım....
inşlh 2014 de hepimize hep mutluluk,hzuur ve sıhhat getirsinnnnn