2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]97 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]13,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]75,8 kg (regl) [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]+5,2 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,9 kg[/td]
[td]76,8 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]9,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]86,3 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]59,2 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

herkeseeeeeeeee gunaydınnnnnnnnnnnnn

guzel bır gun olsun ınsaallah

dun regl agrısı cektım baya. erkenden uyudum sokulur sandım ama tam tersı bıtmıs gıbı bır durumdayım. resmen 2 gun surdu hatta 1,5 gun. hayırlısı artık. canım cok sıkkın. endıselerden herseyden yoruldum valla ama buna da sukur dıye dıye gıdıyorum ıste bakalım. aksam spora gıdecektım planlar yaptım ama bızım 5:30 da ısten cıkma olayımız meger sadece ıkı gunlukmus. yıne eskı duzene donduk evde hazır yemekte yoktu oyuzden 7:30 ancak yemek ısı bıttı. spora gıt don gel derken 9 bucuk olacaktı esım ıstemedı gec saat dıye. oyuzden dun yemek hazırladım bugun daha erken yıyıp spora gıdecegım sanırım 7 de evden cıkabılırım bır saat yapar donerım en gec 8 bucukta evde olurum dıye planlıyorum bakalım.

patron geldı kızlar. benım cıkmam lazım. duygusumu aradım kılosunu ogrenmek ıcın ama cok da uzun arayamadım esı evdedır ya da kendısı uyuyordur belkı dıye. oyuzden duygusum kılosunu yazınca tekrar guncelleyecegım cızelgeyı.

cemremı canı gonulden tebrık edıyorummmmmmmmm ıstıkrarlı bır sekılde kılo verıyor hasta olmasına ragmen nurdan da kılo almamıs hatta vermıs. ben ++ olmayı beklerken 500 de olsa vermısım ınsaallah daha da ıyı olur.

neslıcıgım sabıt kalmıs, almamaktan ıyıdır dıye dusunuyorum tabıkı. malum buaralar hep +++ dayız cogumuz.

esra ve lep hocayı cıkarmadım lısteden. tum yasananlara ragmen donme ıhtımallerını dusundum sonucta.

hoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş.
hoşbulduk canım..gitsin canım gitsin yapışıp kalmasında üzerime canım

inşallah veririm canım okullar açılıncaya kadar kendimi toparlamam lazım..

karışık mevzular canım..birde etraftakilerin sütün mü yetmiyor demeleri iyice geriyor işte..süt benim için önemliydi..bir damladaolsa vermem lazım..

humana süt yapıyor canım günde 4 bardak içiliyo..bende ara öğünlerde içiyorum..gerçi dün gece ki ara öğün de içemedim sadece bir elma ve portakal yedim..misafirlikteydik...akşam yemeğinde ki bulgur pilavını da yiyemedim eşim geç gelince 5-6 kaşık bezelye 3 kaşık yoğurt iki ısırımlık ta ekmek yiyebildim acele acele...

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Hızlıca geçmişe baktım, şimdi çıkmam lazım ama fırsat bulunca yine girerim

gıder gıder merak etme. streslı bır yapın var senın aman dkkat et emı canım, kıloyu da stres edıp kendıne ve bebısıne sıkıntı olmasın canım.

hımmmmm anladım canım sanırım gecmıs sıkıntılar. enazından bu guzel. aman kımse ıcın kendını uzmemek lazım aslında. ah bır yapabılsek. etrafa gelınce de hastalıgını bılmezler kendılerınce yorum yaparlar hamıle olursun yorum evlenırsn yorum cocuk buyutursun yorumlar karısmalar. ah bılseler ıyılık yapıyoruz derken kotuluk yaptıklarını.

cayı anladım canım. aaaaaa yemegın cok az olmus o zaman sımdı soyledıklerıne gore.

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Hızlıca geçmişe baktım, şimdi çıkmam lazım ama fırsat bulunca yine girerim

canım kusuruma bakma ya ben sana yazarken eksık olmus cumlelerım. kafam o kadar dolu kı buaralar. kardesın gelmıs bılıyordum da zaten telefonda da demıstın ama ben unutmusum bahsetmeyı gozunaydın canım. kısacık da olsa ne guzel hasret gıdermıssınız ohhhhhhh sefanız olsunnnnnnn kotu bır vesıle ıle gelmısler ama yıne de guzel olmus gorusmenız.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td+700 gr [/td]
[td]24,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]97 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]13,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]75,8 kg (regl) [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]+5,2 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,9 kg[/td]
[td]76,8 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]9,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

kızlar duygu ve berıvanın kılosunu ogrendım ayrıca esra ve lep hocayı lısteden cıkardım boyle bır fıkrım yoktu sabah da zaten anlamıssınızdır hıc bır zaman topık benım gıbı dusunerek ya da kaptanlık gıbısınden kendı basıma hareket etmedım ama bugun yasadıgım bazı olaylar benı boyle bır seye ıttı. umarım sızlerı uzmem bu tavır ıle. ama yerımde olsanız sız de aynı seyı yapardınız emın olun.

bugun gunduz spor salonu ıle gorustum plan yaptık ama sonradan esımın cok sıkkın oldugunu gordum ben de benzer durumda olunca erteledım sınemaya gıdelım dıye plan yaptık dugun dernek ızleyecektık ama oyle bır sıs bastırdı kı servıs, yolu zor buldu resmen.

bız de eve geldık ıste mecburen. yarın ve sonrakı gunler ıcın bır kac yemek yaptım sımdı dınlenıyorm erken uyurum belkı de. basım agrıyor cok fena

evet cnm bende bayağıdır börek yapmadım çünki yapınca bende dayanamıyorum yiyorum
tatlım hamur işi kolay yaa elin bi kere alıştı mı arkası gelir aman usta bile olursun sen
bi daha ki sefere pastan daha güzel olur herkes hemen öğrenmiyor kii
ayy inşlh cnm tüp bebek yaptığın ve tutuğu günleri görelimmmmmtabbiki buluşuruz inşlh elimden geldiğince yardımcı olurum tüp bebek tedavisi için bildiğim herşeyi paylaşırım seninle..
sağol cnm evet istikrarım gider diye korkuyorum ama yokk inşlh dr. dedği kiloya kadar inmek nasip olur:26:

kısmet olmamış sineme bi daha ki sefere gidersin umarım dinlenmek daha ii bence de

iyi akşamlar herkese kızlar eşim bugün dr. a gidip sperm testti yaptırdı aylardır beklediğimiz an bu gündü ve sonuç çıktı
eşimde sperm analizinde 2 canlı 1 tanede cansız sperm bulunduğu yazıyordu
veeeeeeeeeeeee bi sürüüü olgunlaşmamış spermler daha görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he spermler dondurulmadı ama hiç değilse çıkışın devam ettiğini ve geride daha olgunlaşmayı bekleyen spermlerin olduğunu öğrenmek bile bana yetti hamdolsun ki bu günleri gördüm he biraz üzüldüm donduramadık diye ama bulup ta bunamak olmaz yıllardır bu günleri bekliyordum ben gördüm ya devamını da gelir inşlhh
2013 hiç değilse gider ayak bana umudumun daha da artmasına vesile oldu......

bugünki menüm

sabah: bi yumurta,bi bardak süt, 5 zeytin,maydanoz,2 dilim ekmek

ara: yok yemedim cnm hiççç istemedi stresten

öğle : eşim kahvaltı tarzı istedi bende kaçamak yaptım tabiikide 2 çatal patates kızartması,2 parça sucuk, bi köfte,2 dilim ekmek

ara: 2 mandalin

akşam: 4 yk sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, bi köfte ,6 yk makarna,ekmek yerine tamamını makarnadan yana kullandım

aktivite: 30 DK. yürüyüş,su az oldu bugün. benden bu kadar

iyiyim iyiym canım şükür, yeter bu kadar tembellikk yemek işini hala düzene sokamadım ama en azından aktivite işini ilerlettim bu durumda hoşuma gidiyor laf aramızda

off inanılmaz soguk havalar yaa, çok uzun senelerdir ankarada bu kadar soğuk görmemiştim hafızam beni yanıltmıyorsa ama bi hırka aldım geçen annemle alışverişe çıktıgımızda bugun ilk defa giyme fırsatım oldu da hiç üşütmüyor yaa, resmen bugun zıplaya zıplaya gezdim sokaklarda resmini de koyarım birazdan, H&M den aldım çok tavsiye ederim gerçekten

yani menu yazma işinden bi süre daha kaytarabilirim sanırım bu hafta çok fazla planım var çünkü arkadaşlarımla ankarada son günler olunca herkesle aynı anda görüşmek istiyorum gibi bişey oluyor o yuzden bende sıraya koydum bugun okuldan bi arkadaşımla görüştük, karadeniz kafesi gibi bi yere oturduk tabi mıhlamadan birazcık yemiş olabilirim bu durumda gerçi hain arkadaşım beni lafa tuttu, eski nşşanlımla olan para meselesinden konu açıldı ben ona anlatırken 4 te 3 ünden fazlasını o yedi ama bende biraz kaçırdım yanında bide kahvaltı tabagı yedim onda çok bişey yok ama işte mıhlama beyaz ekmek derken kaloriler şelaleee o yuzden ben bi süre daha menuden kaytarsam olur muuu

şu gezmelerim bitsin cemrenin menuleri harfi harfiyen uygulayacagım yaa, nasıl güzel kilo veriyorsun maşallahh

filizime de kocaman tebrikleerrr bana da küçük tebrikler o kadar hastaydım günlerce yemek yiyemedim guyaa ama nerdeee, gide gide 400 gr gitmişş neyse buna da şükür diyorumm ve haftaya herkese bol --- ler diliyorummm

ayyyyyyyyy pek bır sakın olmus bugun forummmmmmmmmmmmm

ben yoktum ya ondandır

canım geri gelen olursa ekleriz listeye, sen üzme canını

tıbbi terimlerden çok anlamıyorum amaa sen sevinmişsin ya bu bana yeterr inşallahh her ne gerekiyorsa daha da güzel olur, hayırlısıyla Rabbim tez zamanda verir bebegini kucagına

bugunumu şöle kısa bi özet geçeyim cancagızlarımm

sabah normal bi şekilşde kahvaltımı ettim, beyaz peynirli salçalı tostum ve çayımla sonra gittim sunumumu yaptım biraz çuvalladım ama kötü şeyleri konuşamam şimdi hiçç sonra sunum yerinden kızılaya kadar yürüdüm tempolu bi şekilde ( bu soğukta yavaş yürüyemezsin donarsın valla :18::18: ) sonra 1 saatten fazla magaza bakındım ( arkadaşım ne kadar az bekletmiş beni deil mi ) sonra da onunla beraber ne yapsak ne yapsak die düşünürken o daha kahvaltı etmemiş benm de öğle yemegi vaktim geldi, karadeniz yemekleri yapan bi kafe varmış oraya gidelim dedi, bende karadeniz kültürüne bayılırım gittik masum bir kahvaltı tabagı yemeyi planlıyorduk ki ( masum dedigimde katıksız karadeniz tereyagı, kestane balı falan öle bi masum yani ) mıhlamayı görünce bizim gözümüz döndü dedikki 1 tane söleyelim ortaya ordan yiyelim, öle de yaptık. hatta çakal arkadaşım benm eski nişanlıma para kaptırma muhabbetimden yararlanarak mıhlamanın 4 te 3 ünden fazlasını yedi de hadi az yemiş olayım işime gelir die ses çıkarmadım sonra bi daha çay muhabbet. kapalı mekandan sıkılınca da hadi bi cesaret dedik çıktık dışarı 1 saate yakında öle yürüdük 7.30 gibi de evime geldim. yemegimi yedim ( o kahvaltının üstüne çorba ve 3 yk nohutlu pilav yedim o kadar ) internete girecektim, bilgisayarım baglanmadı ben de kızdım o ses türkiye vardı zaten ona baktım falan derken ancak bu saatte açabildim işte

benden öle fıstıklarr, biraz çenem düşmüş sanırım baya ayrıntılı yazmışım yarın sabahtan girerim sanırım ama öğleden sonra arkadaşlarla buluşup monopoly oynama planımız var perşembe günü için de yurttan bi arkadaşımla önce sinema sonra da yemek yeriz diyoruz cuma akşamı ise henuz kesinleşmemiş olmakla berabeerrr ankarada beşiktaşın maçı varrr stada onu izlemeye gidebilirzz inşallaahhh azıcık ihmal edersem sizi ve diyetimi şimdiden affola öptüm herkesiii

yemegım ıyıdır ozellıkle edvdekı malzemeler ıle acayıp uydurma yemekler yaparım mesela dun ıspanak, kurutulmus domates ve sucuk ıle uydurma bır yemek yaptım harıka olmus. ama pasta borek nadır yapmısımdır bu yasıma kadar. oyuzden el alıskanlıgı lazım.

amın canım amın ınsaallah sen ve ben, bekleyen herkese nasıp olsun ınsaallah bu haberler. evet muhakkak goruselım detayları. doktor ve hastane konusunda yenı secımler yapacagım eskı hastanemı de doktorum da bıraktım.

yok yok maasallah cok dıkkatlısın ben boyle devam edecegını dusunuyorummmmmmm

gıderız tabıkı , bu aralar cok bunaldık ısyerı ortam cok gergın. ıyı gelır bugun gıderız belkı de. ya da yarın.

mıhlama harıka bırsey ya. neslının tavsıyesı ıle karadenız gezısındeyken yedım bayıldımmmmmmmmm afıyet olsun herzaman yıyecek degılsın hem de az yemıssın artık ıyılesmıssın de zaten. oyuzden eskı duzenıne donersın en kısa zamanda. benım bır aydan fazladır duzenım bozuktu dısarda sımıt vs yemem gerektı ogunlerımde. mısafırıydı yemegıydı oldu annemler gelınce. dayımlara yemege gıttık o gun ana yemek gozleme, sıkmaydı dusunun. sonra ev ısım basladı 10 gun kadar hazır yedık lahmacun, pıde, pasta borek oldu aparatif hızlıca yedık vs kesın 2-3 kılo alınabılınırdı ama cok sukur almamısım hatta vermısım ama bu hafta kendımı cok sıs hıssedıyorum sankı kılo aldım gıbı ınsaallah almamısımdır

ayyyyyyy uzun zamandır aynen bukadar sogugu ılk kez gordum kar yagmıyor kolay kolay ama ınanılmaz sıs ve ayaz var.

bence ıyı olmus bu kacamak dedıgın sey. kaldı kı ben buyuk bırsey goremedım
suyun az olmus spor sadece yuruyus olmus ama yıne de komple gun olarak ıyı bence.