- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.821
hoşbulduk canım..gitsin canım gitsin yapışıp kalmasında üzerime canımhoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş.
inşallah veririm canım okullar açılıncaya kadar kendimi toparlamam lazım..sen verırsın verırsın hamılelıkte bıle hedef bır kıloda kaldın bu dısıplınle sen hemencık ıncelırsın kesınlıkle canım.
tekrardan hosgeldınnnnnnnnnn senı gordugume cok sevındımmmmmmmmmmm
sen nıye bukadar strese gırdın bakem, esının aılesı mı yıne ? oysa annenın yanındaydın bır suredır.
aman cok sevındım canım, enazından tamamen kesılmemıs ınsaallah artar sutunnnnnnnnn ınsaallahhhhhhhh
spora da baslanmıs cokkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmm hadı kolay gelsın sana, basarılarrrrrrrrrrrrrrrr
humana süt yapıyor canım günde 4 bardak içiliyo..bende ara öğünlerde içiyorum..gerçi dün gece ki ara öğün de içemedim sadece bir elma ve portakal yedim..misafirlikteydik...akşam yemeğinde ki bulgur pilavını da yiyemedim eşim geç gelince 5-6 kaşık bezelye 3 kaşık yoğurt iki ısırımlık ta ekmek yiyebildim acele acele...humana cayı, sut yapıyor galıba ? ama olcuısu cok degıl mı ? bıtkı cayı gunluk en fazla uc bardak olmalı denılıyor da.
bulgur pılavın gozume fazla geldı. aksam salata yeseydın daha guzel olurmus ama yıne de komple fena sayılmaz menulerın bence.
hoşbulduk canım..gitsin canım gitsin yapışıp kalmasında üzerime canım
inşallah veririm canım okullar açılıncaya kadar kendimi toparlamam lazım..
karışık mevzular canım..birde etraftakilerin sütün mü yetmiyor demeleri iyice geriyor işte..süt benim için önemliydi..bir damladaolsa vermem lazım..
humana süt yapıyor canım günde 4 bardak içiliyo..bende ara öğünlerde içiyorum..gerçi dün gece ki ara öğün de içemedim sadece bir elma ve portakal yedim..misafirlikteydik...akşam yemeğinde ki bulgur pilavını da yiyemedim eşim geç gelince 5-6 kaşık bezelye 3 kaşık yoğurt iki ısırımlık ta ekmek yiyebildim acele acele...
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Hızlıca geçmişe baktım, şimdi çıkmam lazım ama fırsat bulunca yine girerim
evet cnm bende bayağıdır börek yapmadım çünki yapınca bende dayanamıyorum yiyorumcokelek dıyınce aklıma geldı ben cokelek pek sevmem yazdan berı buzlukta vardı teyzem kendı yapmıstı neyse ıste dun aksam onunla borek yaptım esıme. sanırım 3 yıl sonra ılk kez borek yaptım hayatımdakı ıkıncı ya da ucuncu borek yapımısımdı zaten. hamurıslerınde cok zayıfım ya ınsaallah zamanla ustalasırım haftasonu da pasta yaptım onu da begenmedım begenseydım dayımları cagıracaktım caya. pratık yas pasta, kurabıye falan ogrenmem lazım benım.
menu harıka, su cok guzel, spor da yapılmıs
kocaman bır alkıs sana ne dıyımmmmmmmmmmm
ayy inşlh cnm tüp bebek yaptığın ve tutuğu günleri görelimmmmmınsaallah canım nasıp. ıstanbulda oılman bır avantaj tabıkı malum benım aılem ıstanbulda. bebek tedavısı ıcın de ıstanbul tercıh edıyorum oyuzden gorusmek nasıp olur dıye dusunuyorum ınsaallah. konularımız farklı olsa da senden fıkır alacagım zaten yazın. cunku eylul ekım gıbı tup bebek dusunuyorum ben ınsaallah bakalım.
evet evet hem regl geldı hem dıyet askı geldı yenıden sukurrrrrrrrrrrr
sağol cnm evet istikrarım gider diye korkuyorum ama yokk inşlh dr. dedği kiloya kadar inmek nasip olur:26:cemremı canı gonulden tebrık edıyorummmmmmmmm ıstıkrarlı bır sekılde kılo verıyor hasta olmasına ragmen nurdan da kılo almamıs hatta vermıs. ben ++ olmayı beklerken 500 de olsa vermısım ınsaallah daha da ıyı olur.
neslıcıgım sabıt kalmıs, almamaktan ıyıdır dıye dusunuyorum tabıkı. malum buaralar hep +++ dayız cogumuz.
esra ve lep hocayı cıkarmadım lısteden. tum yasananlara ragmen donme ıhtımallerını dusundum sonucta.
bugun gunduz spor salonu ıle gorustum plan yaptık ama sonradan esımın cok sıkkın oldugunu gordum ben de benzer durumda olunca erteledım sınemaya gıdelım dıye plan yaptık dugun dernek ızleyecektık ama oyle bır sıs bastırdı kı servıs, yolu zor buldu resmen.
bız de eve geldık ıste mecburen. yarın ve sonrakı gunler ıcın bır kac yemek yaptım sımdı dınlenıyorm erken uyurum belkı de. basım agrıyor cok fena
oooooooooooo sen ıyılesmıssın anlasılan hem yuruyus hem sunum dıyorsun. ınsaallah tamamen toparlanırsın canım. bır ıyıles de sunumu halledersın sen.
kolay gelsın, yuruyus de dıkkat et usutme emı. ankara, aksaray, konya derken tum ıc anadolu cok soguk bu yıl. ve ınanılmaz bır sıs var.
aleykum selam canım, ben face aylarca gırmıyorum yerı gelıyor. bır gorusemedık erce ıle.
sana kolay gelsınnnnnnn mımar hanımmmmmmmmmmmm
ooooooooo ıyılesılmıs ıse donulmus hatta menu bıle yazılacakmısssssssssss sana da kocaman bır alkıs gelsınnnnnnnn
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]97 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]13,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,2 kg[/td]
[td]75,8 kg (regl) [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]+5,2 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,9 kg[/td]
[td]76,8 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]9,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]86,3 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]59,2 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
ayyyyyyyyy pek bır sakın olmus bugun forummmmmmmmmmmmm
kızlar duygu ve berıvanın kılosunu ogrendım ayrıca esra ve lep hocayı lısteden cıkardım boyle bır fıkrım yoktu sabah da zaten anlamıssınızdır hıc bır zaman topık benım gıbı dusunerek ya da kaptanlık gıbısınden kendı basıma hareket etmedım ama bugun yasadıgım bazı olaylar benı boyle bır seye ıttı. umarım sızlerı uzmem bu tavır ıle. ama yerımde olsanız sız de aynı seyı yapardınız emın olun.
iyi akşamlar herkese kızlar eşim bugün dr. a gidip sperm testti yaptırdı aylardır beklediğimiz an bu gündü ve sonuç çıktı
eşimde sperm analizinde 2 canlı 1 tanede cansız sperm bulunduğu yazıyordu
veeeeeeeeeeeee bi sürüüü olgunlaşmamış spermler daha görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he spermler dondurulmadı ama hiç değilse çıkışın devam ettiğini ve geride daha olgunlaşmayı bekleyen spermlerin olduğunu öğrenmek bile bana yetti hamdolsun ki bu günleri gördüm he biraz üzüldüm donduramadık diye ama bulup ta bunamak olmaz yıllardır bu günleri bekliyordum ben gördüm ya devamını da gelir inşlhh
2013 hiç değilse gider ayak bana umudumun daha da artmasına vesile oldu......
evet cnm bende bayağıdır börek yapmadım çünki yapınca bende dayanamıyorum yiyorum
tatlım hamur işi kolay yaa elin bi kere alıştı mı arkası gelir aman usta bile olursun sen
bi daha ki sefere pastan daha güzel olur herkes hemen öğrenmiyor kii
ayy inşlh cnm tüp bebek yaptığın ve tutuğu günleri görelimmmmmtabbiki buluşuruz inşlh elimden geldiğince yardımcı olurum tüp bebek tedavisi için bildiğim herşeyi paylaşırım seninle..
sağol cnm evet istikrarım gider diye korkuyorum ama yokk inşlh dr. dedği kiloya kadar inmek nasip olur:26:
kısmet olmamış sineme bi daha ki sefere gidersin umarım dinlenmek daha ii bence de
iyiyim iyiym canım şükür, yeter bu kadar tembellikkyemek işini hala düzene sokamadım ama en azından aktivite işini ilerlettim bu durumda hoşuma gidiyor laf aramızda
off inanılmaz soguk havalar yaa, çok uzun senelerdir ankarada bu kadar soğuk görmemiştim hafızam beni yanıltmıyorsaama bi hırka aldım geçen annemle alışverişe çıktıgımızda bugun ilk defa giyme fırsatım oldu da hiç üşütmüyor yaa, resmen bugun zıplaya zıplaya gezdim sokaklarda resmini de koyarım birazdan, H&M den aldım çok tavsiye ederim gerçekten
yani menu yazma işinden bi süre daha kaytarabilirim sanırım bu hafta çok fazla planım var çünkü arkadaşlarımlaankarada son günler olunca herkesle aynı anda görüşmek istiyorum gibi bişey oluyor o yuzden bende sıraya koydum bugun okuldan bi arkadaşımla görüştük, karadeniz kafesi gibi bi yere oturduk tabi mıhlamadan birazcık yemiş olabilirim bu durumda gerçi hain arkadaşım beni lafa tuttu, eski nşşanlımla olan para meselesinden konu açıldı ben ona anlatırken 4 te 3 ünden fazlasını o yedi ama bende biraz kaçırdım yanında bide kahvaltı tabagı yedim onda çok bişey yok ama işte mıhlama beyaz ekmek derken kaloriler şelaleee o yuzden ben bi süre daha menuden kaytarsam olur muuu
şu gezmelerim bitsin cemrenin menuleri harfi harfiyen uygulayacagım yaa, nasıl güzel kilo veriyorsun maşallahh
filizime de kocaman tebrikleerrrbana da küçük tebrikler o kadar hastaydım günlerce yemek yiyemedim guyaa ama nerdeee, gide gide 400 gr gitmişş neyse buna da şükür diyorumm ve haftaya herkese bol --- ler diliyorummm
ben yoktum ya ondandır
canım geri gelen olursa ekleriz listeye, sen üzme canını
tıbbi terimlerden çok anlamıyorum amaa sen sevinmişsin ya bu bana yeterrinşallahh her ne gerekiyorsa daha da güzel olur, hayırlısıyla Rabbim tez zamanda verir bebegini kucagına
bugünki menüm
sabah: bi yumurta,bi bardak süt, 5 zeytin,maydanoz,2 dilim ekmek
ara: yok yemedim cnm hiççç istemedi stresten
öğle : eşim kahvaltı tarzı istedi bende kaçamak yaptım tabiikide 2 çatal patates kızartması,2 parça sucuk, bi köfte,2 dilim ekmek
ara: 2 mandalin
akşam: 4 yk sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, bi köfte ,6 yk makarna,ekmek yerine tamamını makarnadan yana kullandım
aktivite: 30 DK. yürüyüş,su az oldu bugün. benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?