2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sunum, telafı edılebılecek bırsey mı ? kotu gectı demıssın uzuldum yaaaaaaa

boyle kotu bır anın ardından tam bır keyıf yapmıssınız arkadasınla vallaaaaaaaaaaaaaa

oooooo cok heveslendım valla. monopoly, magaza gezmeler, arkadaslar ıle yemekler, sınemaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk

anaaaaaaaaaaa maca da gıdecekmıssssssssssssssss yattı yattı sonra costu bızım kızzzzzzzzzzzz

dun bır suru sey yazdım ama tam o sırada elektrık gıttı kıs sartlarından dolayı elektrık cok yogun kullanılıyormus ozellıkle dogal gaz kullanımından dolayı. oyuzden ara ara ufak kesıntıler yapıyorlar bılerek. neyse tam o sırada gıttı tum yazdıklarım yaaaaaa sınır oldum.

kızlar ben bu hafta cok yogunum. ıs olarak. oyuzden kusura bakmayın aksamları da mayışıyorum bu aralar valla. beynen ve bedenen cok yorulmusum meger ben. yenı yenı cıkıyor ortaya valla.

pazartesı menum:

sabah 7:00

bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegı
uc zeytın
bır cay kasıgı recel
bır cay kasıgı tereyag
bır yemek kasıgı kadar domates sosu
bır kasık nar
bır kk suzme beyaz peynır

ara: ıkı bardak yesıl cay, bır kase nar

oglene kadar suyum 1 lt

oglen :12

6 kasık nohut, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı

ara: bır yas hurma, bır bardak yesıl cay

aksama kadar su 2 lt oldu.

aksam: 19:00

mercımek corbası bır kase, bır dılım tam bugday ekmegı, bır tabak karnıbahar yemegı sarımsaklı yogurtlu, 4-5 kasık roka salatası

suyum 2,5 lt oldu toplam.

salı menum:

kahvaltı 7:00

ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır cay kasıgı tereyag
1 kk suzme beyaz peynır
bır yemek kasıgı domates sosu

ara: bır uzumlu kurabıye

oglene kadar 1 lt su

oglen: bır baget fırında, ıkı kepce mercımek corbası, 5-6 kasık salata, 3 kasık pırınc pılavı

ara: bır yas hurma

aksama kadar 2 lt oldu suyum

aksam: 19:00

bır kase tarhana corbası, bır tabak sucuklu domateslı ıspanak yemegı, bır bardak ayran, yarım domates

suyum 3 lt oldu.

bugun aksam artık bır manı olmazsa spora gıdecegım stresıme de ıyı gelır dıye dusunuyorum buaralar ust uste seyler yasadım yıprandım valla. allahtan ev ıyı geldı bana. aksamları evde vızır vızır hıc durmuyorum ılk kez pastalar borekler denedım aksamları esımle tv, cay keyfı yapıyoruz ben yaptıklarımdan yemıyorum tabıkı. elım alıssın dıye sardım buaralar bu ıslere. haftasonu koca evın temızlıgını yaptım utusunu yaptım kı uzun zamandır yapmıyordum bunları. ozellıkle utuyu komsuya bırakıyordum ama azmıs utu. kendım yaptım. hem bu sogukta bebekle gelmesı de zor olacak komsumun.

neyse ıste benden havadısler boyle. dun aılevı seyler yasadım cok moralım bozuldu vıcdanım bır taraftan, artık bencıl olmalısın dusuncesı bır taraftan kavurdu benı. ısyerımız desen ucmus durumda. herseye karısıyorlar dısarda telefonla konusuyorsun mesaı saatınde dısarda olunmasın dıyorlar ofıste konusuyorsun ayıp oluyormus aılemızle gorusmek. hatta ısyerımıze karsı hata yapmıs bırı ıle telefonda tartıs, ona bıle bozuluyormus buyuk patron. benım yanımda seslerını yukseltıyorlar dıyormus ıyıce daraldık yanı. sankı keyfımızden yapıyoruz kendı ısı ıcın ugrasıyoruz eskı anam babam usulu saygı beklıyorlar of yaaaaaaaa nekadar banal yanı. daraldım bunaldım ıyıce boyle seylerde. stajyer bır cocuk var kendı tanıdıkları. gecen ofıse geldı hosgeldın dedık sınavlarını sorduk onu bıle yasaklamıs benı ezıp gecıp ona selam verıyorlar demıs nasıl bır mantıktır anlamadım dınden, ısten, herseyden sogutuyorlar yemın ederım. hele ben boyle seylere hıc gelemıyorum aılemde ve etrafımda ozgur buyudum ama saygımı hurmetımı bılırım fakat bırılerının zorakı ve gereksız hurmet beklemesıne de gelemıyorum bız gurbettekı cocuga sınav soruyoruz ılgılenıyoruz dıye sevınmesı gerekır bız ınsanlık yapıyoruz daha neler neler. hersey ust uste gelıyor buaralar. ALLAHTAN hayırlısı artık. tek guzel sey buaralar evın bana ıyı gelmıs olması. sabah erkenden rahatca uyanıyorum kahvaltımızı hazırlıyorum keyıfle. hatta esımden once cıkıyorum evden. havalar ısınsın odalarım, pencerelerım,i balkonlarım daha guzel kullanmaya baslayınca daha da keyıflı olacagını dusunuyorum resımlerı de ekleyecektım ama neslının evı, nurdanın secımlerını gorunce kendı evımı cok alaturka buldum valla.

ısteeeeeeeeeeee ne guzelllllllll bır haberrrrrrrrrrrr ıcım acıldı vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hayırlı olsunnnnnn bu habere okadar cok sevındım kıııııııııı ınsaallah bebısını de duyacagız en kısa zamanda ay cok heyecanlandımmmmmmmmmm

umudun daım olsun mutlulugun artarak cogalsın ınsaallah 2014 senın bebısının dogum gunu olacak ınsaallahhhhhhhhhhhhh

ha buarada ıcımdekı sıkıntılar uykuma da yansımıs acayıp kotu ruya gordum korkuyla uyandım aglıyordum kadın satıcıları kacırmıs benı ve teyzemı. acayıp korkutucuydu boyle evde kılıtlenmıstık falan. ALLAH ESIRGESIN DUSMANIMA BILE YASATMASIN INSAALLAH

günaydın kızlar, bugün erkenciyim biraz. dün gece sütü kaynattıktan sonra bardaklara dökerken elime döküldü ve yandım ne yazık ki, şimdi daha iyi ama akşam epey su ve buz tuttum, eşim nöbetçi eczane arayıp merhem aldı, onu sürünce biraz rahatlattı. şimdi sol elimde parmak boğumlarım ve bazı yerler kızarık ve acıyor, birazdan yine merhem süreceğiz, bugün işe de gitmeyeceğim. bu nedenlerden dolayı da canım çok sıkkın. sizler güzel bir gün geçirirsiniz inşallah

hoşgeldin hoşgeldinnn oğluşu kokla benim içinnn
hımmm bu hiç aklıma gelmemişti cam görsel olarak iyi fakat endişelerim vardı buda önemli bi ayrıntı sağ ol canım

valla canım çıktı iki gündürr bugün zaten pert durumdayımmm kımıldayamam herhaldee
telefonda filiz söylediğinde o kadarsevindimki cemre çok şükür ALLAHA,en kısa sürede beklediğin güzel haberi alırsın inşallahhh nerde varsa RABBİM nasip etsin günün en güzel haberi oldu benim için

günaydın canımmm çok geçmiş olsun yanık çok kötü bir şey evde çocukda olduğu için böyle bir merhem bulunduruyorum ben herkez bulundursun neyseki eşin bulmuş yoksa baya zor bir gece geçirirdin.

sana mahcubum neslim dün resim yükledin ben hala daha bakamadım dün geç eve geldim bi duş aldım sızmışım vucudum kırıktı bugün hafifden nezle başladı şimdi bakıyorum ve şimdiden çokkkk tşk.ediyorummm

neslicim öncelikle tekrar teşekkür ediyorum paylaşımın için kopyalarımı çektim notlarımı aldımm gerçekden faydası oldu resimlerin

evin abartıdan uzak yalın,sıcak,huzurlu bence bir evde olması gereken herşey senin evinde var ben çok sevdim ayrıca evim küçük diyorsun ama o kadar akıllıca döşemişsinki ben hayran oldum zevkine emeğine sağlıkk

günaydın kızlarr nasılsınızz herkez iyidir inşallahh geçmişe hızlıca baktım atladıklarım varsa af ola
günlerim çok yorucu geçiyor sonuç ellerim boş beğenemiyorum hiç bir şey havaların soğuk olması günlerin kısa olması birde kuzey işlerimi zorlaştırıyor nasıl olcak bilmiyorum bildiğim tek şey bu gidişde 2014de taşınabilcem neyse geç olsun temiz olsun diyorum.
mobilyacıların çoğu minimum 15 günde teslim ederim diyor 21 gün diyen bile var düşünün neysee bende durumlar böyle işin kötü tarafı tüm gün dışarda olduğum için sürekli hazır yemek yiyorum sonum hayır olsun

neyse günün güzel haberi cemreden geldi geçrekden çok mutlu oldum umarım daha güzel haberler alırsınızz ..

nurdancım proje kötü geçmiş diye yazmışsın neolcak şimdi?

evim hem dağanık hemde tozlu bugün dışarı çıkmayım evimi temizlesem iyi olcakk hepimize keyifli günler dilerimm

Duygucum geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canım, şimdi daha iyiyim, moralim bozuktu biraz ama çok şükür daha büyük bir kaza olmadı. Bugün evde dinlenmiş olurum böylece ben de Ev konusunda fikir verebildiysem ne mutlu bana Senin de evinizi çok güzel dekore edeceğinden eminim canım

kıyamam sana bugün nasılsın peki acıyormu?
ben küçükdüm anneler kömür sobası yakardı bende kedi gibi sobanın etrafındaydım ,aldım sandalyeyi sobanın yanına elimi uzattım sobanın ağzına sözde ısınıyorum bir tüttü soba ellerim yandı evde krem vs yok sabaha kadar acıdan kıvrandım o yüzden çektiğin acıyı tahmin edebiliyorum kremi sürekli sür canım

ev konusunda kesinlikle fikrim oldu duvardaki raf özellikle, perde konusunda düşüncem belliydi ama nasıl durur diye düşünüyordum kesinlikle perden benim emin olmamı sağladı

Son düzenleme:
temizlik için uygun bir saat olduğuna göre başlasam iyi olcak hepimize keyifli günler dilerim,neslişim kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun..

Sağol canım, gece rahattım, krem mucizevi birşey valla, yoksa küçücük bir yanık bile fena sızlar, bütün parmaklarımda yanık oluştu düşün. Neyse nazar çıktı diyelim:) Merhemi sürünce gayet iyiyim, sanırım kuru bırakmamak lazım. Oyyy çocukken de daha zordur yanık yaa, Allah korusun hepimizi, özellikle çocukları.

çok yogundun ya filizim demek ki aktiviten çok fazlaymış ki kilo almamış üstüne de vermişsin daha da çok sevindim şimdi kilo verdigine şişligin de regl den kaynaklanıyodur, bol suyla yeşil çayla telafi edersen sen eminim

telafi edilecek bişey canım, önemli olan teslime hazırlanmak şimdi daha da bi asılmam gerekiyor yani

hala öğrenci sayıyorum ben kendimi o yuzden günlerimin tadını çıkarıyorum tabi biraz da son günler sayılır, adapazarına dönünce iş hayatı düğün hazırlıgı falan filan derken baya bi tempoda beni bekliyor bende şimdiden keyfi depoluyorum ilerde lazım olursa die

maç kesin deil filziim yaa bilet 100 tl imiş, düşünüyorum kara kara acaba maça gitmesem de o parayla alışveirş mi yapsam die bakalım bugun arkadaşlarla görüşüp karar verecez işte

bu elektrik kesintisi çok oluyo yaa, dün biz kafede otururken kızılayda o kadar çok kesildi ki, çok da kızıyorum ole olunca, ankaranın yada aksaray oın sogugunda nasıl kalalım elektrikler doğalgaz yokken. bizim şuan kaldıgımız ev merkezi ısıtma olmasına ragmen yetmiyo, bide elektrikleri kesiyolar donalım die heralde

çok çok kolay gelsin sana cnaım kendine dikkat et de hasta olma

kahvaltın ne kadar güzel ve kalabalık, ben bu ara öle kahvaltı edemiyorum, aç karnına içtigim ilaç yüzünden heralde canım hiç istemiyor gerçi gününü genel olarak çok begendim, sporu da ekledim mi var yaa muthiş olacak mutişşş

ee bugunu de kocaman bir alkış o zman

herşey yoluna girecektir canım eminim, azıcık daha sabretmen lazım demek ki

ayrıcaa ben eminim ki senin evin de çok güzeldir, çok merak ediyorum sen de koy resimleri lütfeeenn

hayırlara vesile olsun inşallah kuzum ruyan, bende sunumdan önceki gece ruyamda tam sunum için toplantı slaonuna giriyorum, bi bakıyorum orada bi kanepe var babam uyuyo uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo falan bi sinirle uyandım anlatamam stresliyiz ya canım ondan böle ruyalar görüyüruzdur hayır olsun dielim, dualarımızı edip uyuyalım

neslicimmm çok geçmiş olsunnn neyseki merhem acını hafifletiyomuş, hiç iş yapma da bugun elin zorlanmasın tekrardan çok geçmiş olsun

duygucum senin de dedigin gibi geç olsun güç olmasın, içine en sinen mobilyalar olsun da varsın geç olsun yaa nolacak, bunca zaman beklemişsin bikaç hafta daha beklersin sen sabırlısın bundan eminim gönlüne göre olur hepsi inşallahh

temizlik için uygun bir saat olduğuna göre başlasam iyi olcak hepimize keyifli günler dilerim,neslişim kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun..

kolay gelsin canımmm

merhabalarrr dünya güzeli hatunlaarrr bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım sütlü neskafemi de içtim, yavaştan hazırlanmaya başlamam lazım ama derin üşenmelerdeyim neyse biraz daha yayılayım da öle hazırlanırım madem

herkeslere bugun içerisinde kolay gelsin kendinize dikkat edin, akşama görüşürüz öpüyorum hepinizii

hoşgeldin hoşgeldinnn oğluşu kokla benim içinnn

koklarım canım benim senin için

geçmiş olsun canım..seni çok iyi anlayabiliyorum..zamanın birinde benimde el ve koluma kızgın yağ dökülmüştü..o an kalbim durdu zannettim ölüyorum dedim o acıyı tarif bile edemem..neyse gelmiş geçmiş olsun..merhem sürdükçe toparlanır...

evet stresli bir tipim ben...herşey dört dörtlük olacak..kilo da olunca tuhaf oluyorum...spora başlamıştım bıraktım canım bebeği düşündüğüm için..6 aydan öncesi yasakmış..ben yağ yaktıkça toksinler süte geçiyormuş birazı terle birazı sütle atılıyormuş..kuzu da sütle beslendiği için bende ki toksinler sütle kuzuya geçiyormuş..o yüzden leslienin cd.lerini de kaldırdım..yemeği çocuğu etkilemeden azaltmaya çalışacağım bazı egzersizler verdi artık onları yapacağım...bakalıminşallah verebilirim bu kilolalrı..