- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.841
bugunumu şöle kısa bi özet geçeyim cancagızlarımm
sabah normal bi şekilşde kahvaltımı ettim, beyaz peynirli salçalı tostum ve çayımlasonra gittim sunumumu yaptım biraz çuvalladım ama kötü şeyleri konuşamam şimdi hiçç sonra sunum yerinden kızılaya kadar yürüdüm tempolu bi şekilde ( bu soğukta yavaş yürüyemezsin donarsın valla :18::18: ) sonra 1 saatten fazla magaza bakındım ( arkadaşım ne kadar az bekletmiş beni deil mi ) sonra da onunla beraber ne yapsak ne yapsak die düşünürken o daha kahvaltı etmemiş benm de öğle yemegi vaktim geldi, karadeniz yemekleri yapan bi kafe varmış oraya gidelim dedi, bende karadeniz kültürüne bayılırım gittik masum bir kahvaltı tabagı yemeyi planlıyorduk ki ( masum dedigimde katıksız karadeniz tereyagı, kestane balı falan öle bi masum yani ) mıhlamayı görünce bizim gözümüz döndü dedikki 1 tane söleyelim ortaya ordan yiyelim, öle de yaptık. hatta çakal arkadaşım benm eski nişanlıma para kaptırma muhabbetimden yararlanarak mıhlamanın 4 te 3 ünden fazlasını yedi de hadi az yemiş olayım işime gelir die ses çıkarmadım sonra bi daha çay muhabbet. kapalı mekandan sıkılınca da hadi bi cesaret dedik çıktık dışarı 1 saate yakında öle yürüdük 7.30 gibi de evime geldim. yemegimi yedim ( o kahvaltının üstüne çorba ve 3 yk nohutlu pilav yedim o kadar ) internete girecektim, bilgisayarım baglanmadı ben de kızdım o ses türkiye vardı zaten ona baktım falan derken ancak bu saatte açabildim işte
benden öle fıstıklarr, biraz çenem düşmüş sanırım baya ayrıntılı yazmışımyarın sabahtan girerim sanırım ama öğleden sonra arkadaşlarla buluşup monopoly oynama planımız var perşembe günü için de yurttan bi arkadaşımla önce sinema sonra da yemek yeriz diyoruz cuma akşamı ise henuz kesinleşmemiş olmakla berabeerrr ankarada beşiktaşın maçı varrr stada onu izlemeye gidebilirzz inşallaahhh azıcık ihmal edersem sizi ve diyetimi şimdiden affola öptüm herkesiii
iyi akşamlar herkese kızlar eşim bugün dr. a gidip sperm testti yaptırdı aylardır beklediğimiz an bu gündü ve sonuç çıktı
eşimde sperm analizinde 2 canlı 1 tanede cansız sperm bulunduğu yazıyordu
veeeeeeeeeeeee bi sürüüü olgunlaşmamış spermler daha görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he spermler dondurulmadı ama hiç değilse çıkışın devam ettiğini ve geride daha olgunlaşmayı bekleyen spermlerin olduğunu öğrenmek bile bana yetti hamdolsun ki bu günleri gördüm he biraz üzüldüm donduramadık diye ama bulup ta bunamak olmaz yıllardır bu günleri bekliyordum ben gördüm ya devamını da gelir inşlhh
2013 hiç değilse gider ayak bana umudumun daha da artmasına vesile oldu......
hoşgeldin hoşgeldinnn oğluşu kokla benim içinnnmrb canım ben iyiyim..artık bayağı toparladım kendimi...annemden döndüm canım 2 hafta oldu..evimdeyim anlayacağın özlemişim de wvimi..ikinci dönem başlıyorum okula canım...psikolojik olarak başlamaya da ihtiyacım var..oğluş iyi teyzesi napsın hayat onun hayatı..herşeyden habersişz büyümeye çalışıyor...bildirimimi yaparım canım..bayağı kilo aldım..stresten tamamen sütüm kesilmişti.zaten o yüzden izin istedim sizlerden..şükür yetmese de kuzuma sütüm gelmeye başladı..bu da benim için yeter..
ben geldim ben geldim:124::124::124:
oğluş izin verdikçe burdayım artıkın...
bu arada doktora gittim..spora başlayabilirsin dedi...bende hemen leslie'nin cd.lerini çıkarrtım...akşam ilk siftahı yaptık...
hımmm bu hiç aklıma gelmemişti cam görsel olarak iyi fakat endişelerim vardı buda önemli bi ayrıntı sağ ol canımDuygucum cam olan şık görünüyor yalnız güvenli midir bilmiyorum açıkçası. Sadece cam olması değil kafamda soru işareti yaratan, tencere tava koyulacak yerlerin tek tek olması da bende soru işareti yarattı açıkçası. Bir de sen çocuklu bir kadınsın, güvenli olması en önemli şey, o yüzden ben 2.'yi öneririm. Bir de 2. koyduğun benimkine çok benziyorYine de çok beğendiysen iyice araştır forumlardan ve öyle karar ver derim ben.
gunaydınnnnnnnnnn pıtırcığımmmmmmmmmmm
sen sımdı bızlerı dusunme emııııııııı hem esya alıyorsun hem tasınmaya calısacaksın cok ısın var sen evıne guzelce yerles sonra bızımle ılgılenırsın canımmmmmmm
kolay gelsın kardesımeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendını cok yorma emııııııııııııııııı
telefonda filiz söylediğinde o kadarsevindimki cemre çok şükür ALLAHA,en kısa sürede beklediğin güzel haberi alırsın inşallahhh nerde varsa RABBİM nasip etsin günün en güzel haberi oldu benim içiniyi akşamlar herkese kızlar eşim bugün dr. a gidip sperm testti yaptırdı aylardır beklediğimiz an bu gündü ve sonuç çıktı
eşimde sperm analizinde 2 canlı 1 tanede cansız sperm bulunduğu yazıyordu
veeeeeeeeeeeee bi sürüüü olgunlaşmamış spermler daha görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he spermler dondurulmadı ama hiç değilse çıkışın devam ettiğini ve geride daha olgunlaşmayı bekleyen spermlerin olduğunu öğrenmek bile bana yetti hamdolsun ki bu günleri gördüm he biraz üzüldüm donduramadık diye ama bulup ta bunamak olmaz yıllardır bu günleri bekliyordum ben gördüm ya devamını da gelir inşlhh
2013 hiç değilse gider ayak bana umudumun daha da artmasına vesile oldu......
günaydın kızlar, bugün erkenciyim biraz. dün gece sütü kaynattıktan sonra bardaklara dökerken elime döküldü ve yandım ne yazık ki, şimdi daha iyi ama akşam epey su ve buz tuttum, eşim nöbetçi eczane arayıp merhem aldı, onu sürünce biraz rahatlattı. şimdi sol elimde parmak boğumlarım ve bazı yerler kızarık ve acıyor, birazdan yine merhem süreceğiz, bugün işe de gitmeyeceğim. bu nedenlerden dolayı da canım çok sıkkın. sizler güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Duygucum geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canım, şimdi daha iyiyim, moralim bozuktu biraz ama çok şükür daha büyük bir kaza olmadı. Bugün evde dinlenmiş olurum böylece ben deEv konusunda fikir verebildiysem ne mutlu bana Senin de evinizi çok güzel dekore edeceğinden eminim canım
Duygucum geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canım, şimdi daha iyiyim, moralim bozuktu biraz ama çok şükür daha büyük bir kaza olmadı. Bugün evde dinlenmiş olurum böylece ben deEv konusunda fikir verebildiysem ne mutlu bana Senin de evinizi çok güzel dekore edeceğinden eminim canım
kıyamam sana bugün nasılsın peki acıyormu?
ben küçükdüm anneler kömür sobası yakardı bende kedi gibi sobanın etrafındaydım ,aldım sandalyeyi sobanın yanına elimi uzattım sobanın ağzına sözde ısınıyorum bir tüttü soba ellerim yandı evde krem vs yok sabaha kadar acıdan kıvrandım o yüzden çektiğin acıyı tahmin edebiliyorum kremi sürekli sür canım
temizlik için uygun bir saat olduğuna göre başlasam iyi olcak hepimize keyifli günler dilerim,neslişim kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun..
mıhlama harıka bırsey ya. neslının tavsıyesı ıle karadenız gezısındeyken yedım bayıldımmmmmmmmm afıyet olsun herzaman yıyecek degılsın hem de az yemıssın artık ıyılesmıssın de zaten. oyuzden eskı duzenıne donersın en kısa zamanda. benım bır aydan fazladır duzenım bozuktu dısarda sımıt vs yemem gerektı ogunlerımde. mısafırıydı yemegıydı oldu annemler gelınce. dayımlara yemege gıttık o gun ana yemek gozleme, sıkmaydı dusunun. sonra ev ısım basladı 10 gun kadar hazır yedık lahmacun, pıde, pasta borek oldu aparatif hızlıca yedık vs kesın 2-3 kılo alınabılınırdı ama cok sukur almamısım hatta vermısım ama bu hafta kendımı cok sıs hıssedıyorum sankı kılo aldım gıbı ınsaallah almamısımdır
ayyyyyyy uzun zamandır aynen bukadar sogugu ılk kez gordum kar yagmıyor kolay kolay ama ınanılmaz sıs ve ayaz var.
sunum, telafı edılebılecek bırsey mı ? kotu gectı demıssın uzuldum yaaaaaaa
boyle kotu bır anın ardından tam bır keyıf yapmıssınız arkadasınla vallaaaaaaaaaaaaaa
oooooo cok heveslendım valla. monopoly, magaza gezmeler, arkadaslar ıle yemekler, sınemaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk
anaaaaaaaaaaa maca da gıdecekmıssssssssssssssss yattı yattı sonra costu bızım kızzzzzzzzzzzz
dun bır suru sey yazdım ama tam o sırada elektrık gıttı kıs sartlarından dolayı elektrık cok yogun kullanılıyormus ozellıkle dogal gaz kullanımından dolayı. oyuzden ara ara ufak kesıntıler yapıyorlar bılerek. neyse tam o sırada gıttı tum yazdıklarım yaaaaaa sınır oldum.
kızlar ben bu hafta cok yogunum. ıs olarak. oyuzden kusura bakmayın aksamları da mayışıyorum bu aralar valla. beynen ve bedenen cok yorulmusum meger ben. yenı yenı cıkıyor ortaya valla.
pazartesı menum:
sabah 7:00
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegı
uc zeytın
bır cay kasıgı recel
bır cay kasıgı tereyag
bır yemek kasıgı kadar domates sosu
bır kasık nar
bır kk suzme beyaz peynır
ara: ıkı bardak yesıl cay, bır kase nar
oglene kadar suyum 1 lt
oglen :12
6 kasık nohut, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı
ara: bır yas hurma, bır bardak yesıl cay
aksama kadar su 2 lt oldu.
aksam: 19:00
mercımek corbası bır kase, bır dılım tam bugday ekmegı, bır tabak karnıbahar yemegı sarımsaklı yogurtlu, 4-5 kasık roka salatası
suyum 2,5 lt oldu toplam.
salı menum:
kahvaltı 7:00
ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır cay kasıgı tereyag
1 kk suzme beyaz peynır
bır yemek kasıgı domates sosu
ara: bır uzumlu kurabıye
oglene kadar 1 lt su
oglen: bır baget fırında, ıkı kepce mercımek corbası, 5-6 kasık salata, 3 kasık pırınc pılavı
ara: bır yas hurma
aksama kadar 2 lt oldu suyum
aksam: 19:00
bır kase tarhana corbası, bır tabak sucuklu domateslı ıspanak yemegı, bır bardak ayran, yarım domates
suyum 3 lt oldu.
bugun aksam artık bır manı olmazsa spora gıdecegım stresıme de ıyı gelır dıye dusunuyorum buaralar ust uste seyler yasadım yıprandım valla. allahtan ev ıyı geldı bana. aksamları evde vızır vızır hıc durmuyorum ılk kez pastalar borekler denedım aksamları esımle tv, cay keyfı yapıyoruz ben yaptıklarımdan yemıyorum tabıkı. elım alıssın dıye sardım buaralar bu ıslere. haftasonu koca evın temızlıgını yaptım utusunu yaptım kı uzun zamandır yapmıyordum bunları. ozellıkle utuyu komsuya bırakıyordum ama azmıs utu. kendım yaptım. hem bu sogukta bebekle gelmesı de zor olacak komsumun.
neyse ıste benden havadısler boyle. dun aılevı seyler yasadım cok moralım bozuldu vıcdanım bır taraftan, artık bencıl olmalısın dusuncesı bır taraftan kavurdu benı. ısyerımız desen ucmus durumda. herseye karısıyorlar dısarda telefonla konusuyorsun mesaı saatınde dısarda olunmasın dıyorlar ofıste konusuyorsun ayıp oluyormus aılemızle gorusmek. hatta ısyerımıze karsı hata yapmıs bırı ıle telefonda tartıs, ona bıle bozuluyormus buyuk patron. benım yanımda seslerını yukseltıyorlar dıyormus ıyıce daraldık yanı. sankı keyfımızden yapıyoruz kendı ısı ıcın ugrasıyoruz eskı anam babam usulu saygı beklıyorlar of yaaaaaaaa nekadar banal yanı. daraldım bunaldım ıyıce boyle seylerde. stajyer bır cocuk var kendı tanıdıkları. gecen ofıse geldı hosgeldın dedık sınavlarını sorduk onu bıle yasaklamıs benı ezıp gecıp ona selam verıyorlar demıs nasıl bır mantıktır anlamadım dınden, ısten, herseyden sogutuyorlar yemın ederım. hele ben boyle seylere hıc gelemıyorum aılemde ve etrafımda ozgur buyudum ama saygımı hurmetımı bılırım fakat bırılerının zorakı ve gereksız hurmet beklemesıne de gelemıyorum bız gurbettekı cocuga sınav soruyoruz ılgılenıyoruz dıye sevınmesı gerekır bız ınsanlık yapıyoruz daha neler neler. hersey ust uste gelıyor buaralar. ALLAHTAN hayırlısı artık. tek guzel sey buaralar evın bana ıyı gelmıs olması. sabah erkenden rahatca uyanıyorum kahvaltımızı hazırlıyorum keyıfle. hatta esımden once cıkıyorum evden. havalar ısınsın odalarım, pencerelerım,i balkonlarım daha guzel kullanmaya baslayınca daha da keyıflı olacagını dusunuyorum resımlerı de ekleyecektım ama neslının evı, nurdanın secımlerını gorunce kendı evımı cok alaturka buldum valla.
ha buarada ıcımdekı sıkıntılar uykuma da yansımıs acayıp kotu ruya gordum korkuyla uyandım aglıyordum kadın satıcıları kacırmıs benı ve teyzemı. acayıp korkutucuydu boyle evde kılıtlenmıstık falan. ALLAH ESIRGESIN DUSMANIMA BILE YASATMASIN INSAALLAH
günaydın kızlar, bugün erkenciyim biraz. dün gece sütü kaynattıktan sonra bardaklara dökerken elime döküldü ve yandım ne yazık ki, şimdi daha iyi ama akşam epey su ve buz tuttum, eşim nöbetçi eczane arayıp merhem aldı, onu sürünce biraz rahatlattı. şimdi sol elimde parmak boğumlarım ve bazı yerler kızarık ve acıyor, birazdan yine merhem süreceğiz, bugün işe de gitmeyeceğim. bu nedenlerden dolayı da canım çok sıkkın. sizler güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
günaydın kızlarr nasılsınızz herkez iyidir inşallahh geçmişe hızlıca baktım atladıklarım varsa af ola
günlerim çok yorucu geçiyor sonuç ellerim boş beğenemiyorum hiç bir şey havaların soğuk olması günlerin kısa olması birde kuzey işlerimi zorlaştırıyor nasıl olcak bilmiyorum bildiğim tek şey bu gidişde 2014de taşınabilcem neyse geç olsun temiz olsun diyorum.
mobilyacıların çoğu minimum 15 günde teslim ederim diyor 21 gün diyen bile var düşünün neysee bende durumlar böyle işin kötü tarafı tüm gün dışarda olduğum için sürekli hazır yemek yiyorum sonum hayır olsun
neyse günün güzel haberi cemreden geldi geçrekden çok mutlu oldum umarım daha güzel haberler alırsınızz ..
nurdancım proje kötü geçmiş diye yazmışsın neolcak şimdi?
evim hem dağanık hemde tozlu bugün dışarı çıkmayım evimi temizlesem iyi olcakk hepimize keyifli günler dilerimm
temizlik için uygun bir saat olduğuna göre başlasam iyi olcak hepimize keyifli günler dilerim,neslişim kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun..
hoşgeldin hoşgeldinnn oğluşu kokla benim içinnn
gıder gıder merak etme. streslı bır yapın var senın aman dkkat et emı canım, kıloyu da stres edıp kendıne ve bebısıne sıkıntı olmasın canım.
hımmmmm anladım canım sanırım gecmıs sıkıntılar. enazından bu guzel. aman kımse ıcın kendını uzmemek lazım aslında. ah bır yapabılsek. etrafa gelınce de hastalıgını bılmezler kendılerınce yorum yaparlar hamıle olursun yorum evlenırsn yorum cocuk buyutursun yorumlar karısmalar. ah bılseler ıyılık yapıyoruz derken kotuluk yaptıklarını.
cayı anladım canım. aaaaaa yemegın cok az olmus o zaman sımdı soyledıklerıne gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?