2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Tamam cani sagol.

ya sahiden sorun günleri tuttuamamaklada alakali olabilir mi?

ama iki üc günde bir iliski oluyorsa??

3 gün fazla bir zaman sperm kalitesindne çok emin değilsek yapmamız gereken gün aşırı.adet bitti diğer adete kadar çalışma.yada n garanti ovulasyon testleri.

3 gün fazla bir zaman sperm kalitesindne çok emin değilsek yapmamız gereken gün aşırı.adet bitti diğer adete kadar çalışma.yada n garanti ovulasyon testleri.

Yani ayip olacak diyecegim ama burada ögrenmek ve rahatlayip eylenip bazende hüzünlenmek icin variz degil mi

canim gün asiri demek yani misal bu sabah iliski oldu,birdaha pazartesi sabahi,,,degil mi?

yani iki gün geciyor.

Doktor ranedvularımı yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iptal etti Gıcık oldum İnsan ulaşamayınca daha çok istiyor sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
maaşallah cnım.düzensizlik var diyordun o yüzden yapman gereken ay boyu gün aşırı çalışma.tutana kadar

Marifetnamede galiba okumuştum şu şu günlerde ilişki iyi değil çocuk kötü olur.. felan diye doğrumu bilmiyorum ama beni biraz etkiledi o yüzden olabilir

sanmam cnm ya hiç olurmu öyle şey helalin sonuçta günü saati olmaz ki.besmele ile yapılırsa hayırlı olur inşAllah.

bende düsünmeye baslamistim öyle bisey olabilirmi diye .hic duymamistim cünkü daha önceleri....:44::44::44:

Kizlarrrr biraz cosalimmmm

yasakhayal nerdesin kizzzz

kizlar inancin gücüde cok önemli buna inaniyormusunuz??

yani telkin gibi misal.

hamile kalacagim tez zamanda hayirlisiyla diyerek,beyine pozitiv enerji yollamak.

Almanlarin bir lafi var : inanmak daglara dile yer degistirtir

beyazlim geldim burdayim...

doru söyledin biraz kaynatalim....topik canlanmali....

Son düzenleme:
kaynanam az önce bendeydi bi akraba bayanla,iki cocugu var onunda henüz kücükler,dedi seninde olsun böyle bi yavrun Insallah

bisey demedim,gülümsedim sadece,icimdende dedim bi olsa

eee kizlar hep böyle sessiz bekleyecekmiyiz

bari hamilelikle ilgili biseyler yazalim.hangi yollari izlemeliyiz falan,önerisi olan varmi mesala kolay hamis kalmak icin...

Son düzenleme:
kaynanam az önce bendeydi bi akraba bayanla,iki cocugu var onunda henüz kücükler,dedi seninde olsun böyle bi yavrun Insallah

bisey demedim,gülümsedim sadece,icimdende dedim bi olsa

hadi insaallah ,allah söyletmistir belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…