2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Ben o iki çizgiyi bir göremedim, geçen haftasonu doktora gittim şu an da bir yumurtam gelişmiş bu hafta kritik benim için bakalım ne sonuç verecek, evlendim evleneli nerdeyse ilk yumurtam bu (, yoksa şimdiye çoktan hamileliğim gerçekleşirdi sanırım. Kızlar bana dua edin 2012 yılı bitti bari 2013 yılında yüzüm gülsün (

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. 1.5 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz, korundugumuz aylarda adetim düzenliydi fakat korunmadıgımız aylarda son adetim hariç düzensizlik oldu adetim 3-4 gün hep erken geldi. Son ay gününde geldi sizce bu olumlu bi gelişmemi. Birde korunmadıgım aylar niye erken adet oldum yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar merhaba hala beklemekteyim, sizinle ilk hamile kalmak istediğimi paylaşmamdan yana bayağa bir zaman geçti, temmuzda evlendim şimdi ocaktayız, eşimin troidlerinde sorun çıktı tedavi görüyor trioid ilacı almaya başladı umarım işe yarayacak bizde bebek sahibi olmacağız. Beklemeye devam ediyorum. Bat:29 ocak 2013..hadi hayırlısı..bu ay yine psikolojik belirtilerim var :) canım ayva çekti kasıklarım ağrıyo belim kopuyo göğüslerime dokunamıyorum bile :) ha birde ağzımda kan tadı var hiç bir yediğimden tad alamıyorum herşey saman gibi geliyor ne tuzlu tuzlu nede tatlının tadı var hatta ekşi bile acı..

selam!
niye kimse yazmıyor buraya? yoksa bereketli bir sene ve 2013'ün başında hamile kaldı mı herkes? :)))
bir de şu suratlar nasıl yapılıyor, bende görünmüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…