hayırlı olsun canım topiğin:))
ben 4ay önce düşük yaptım şimdi yine bebek istiyoruz ama bakalım...
inşallah en kısa zamanda istediğimize kavuşuruz
gecmıs olsunnn....hayırlı olsun canım topiğin:))
ben 4ay önce düşük yaptım şimdi yine bebek istiyoruz ama bakalım...
inşallah en kısa zamanda istediğimize kavuşuruz
Hayirli ugurlu olsun canimmmm
Insallah Rabbim kollarimizi bos birakmaz 2013 te
Ben 28 yasindayim 1,5 yildir hic hamilelik olusmadi,henüz birseyde yapilmadi tippi acidan
Hayirli ugurlu olsun canimmmm
Insallah Rabbim kollarimizi bos birakmaz 2013 te
Ben 28 yasindayim 1,5 yildir hic hamilelik olusmadi,henüz birseyde yapilmadi tippi acidan
evet evet o benımm 20133 hamıle gırmekk ıstıyorummm :26::26: hayırlı saglıklıı evlatlar nasıp etsınnn rabbımm isteyenn herkesee....
gecmıs olsunnn....
mrb.. doktora gıttınmı hıcc pekı??
evet evet o benımm 20133 hamıle gırmekk ıstıyorummm :26::26: hayırlı saglıklıı evlatlar nasıp etsınnn rabbımm isteyenn herkesee....
topiğiniz artık topiğimiz hayırlı olsun
ben 20313 hamile girmk istemiyorumda 2013 allahın izniyle yavrumu kucağıma almak istiyorum
kanka bnde tarihi yanlış yazmışım kız kısmetsizliğimize bakayyyyy 20133 yazmısımm allah korusunnnn
ıyı bı doktor bulmak cok onemlıı maalesef ılgısız doktorlar cookk vakııt kaybetmee cnmm gelsınn bebısınde göbüşüneeGittim ama delilerine denk geliyorum
simdi yine yenisini aramayi düsünüyorum püffffffff
inşallaaahh hepimizzzzz cnmmtopiğiniz artık topiğimiz hayırlı olsun
ben 20313 hamile girmk istemiyorumda 2013 allahın izniyle yavrumu kucağıma almak istiyorum
Amin canım amin. Aynen bende yeni yıla böyle güzel bi haberle girmeyi çok istiyorumm canım
ayyyyy 20133 yazmısımm allah korusunnnn
topiğn ilk hamilesine hediye yağmuru(gazete manşeti gibi oldu)Farketmez canım sende katıl aramıza inşallah 2013 de bebişlerimiz kucağımıza almak nasip olur burdan takip edip durumlarımızı paylaşıcaz bakalım neler olacak
Hadinnnn kizlar topigi costuralim yavvv
Insallah burada sevinclerimizi en kisa zamanda paylasiriz
topiğn ilk hamilesine hediye yağmuru(gazete manşeti gibi oldu)bakalım kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?