Beklemek çok zor allah yardımcımız olsun bende kan verdşm biraz önce 14:30 da çıkıcak sonuç 😕
canım ne oldu sonuçlar çıkmadımı hala
aşılama neden iptal oldu.aslında bizde görünen bir sorun yok.ben klomen geçen sene kullandım ama olmadı.daha sonra ege üniversitesine başvurduk temmuz ayında uzun bir bekleyişten sonra adetin 3 günü göbekten 10 gün iğne sonra çatlama iğnesi adetin 14 günü aşılama oldum.
canım bende klomen kullandım ve yumoş oluşmamış hiçç ondan iptal oldu aşılamaa...bende bidahaki aya iğnelerle denicemm yumoş olursa aşılama olacakk..
kıslarr mrb lar.
Aşılamamamın bugün 10.günü.sizler ne zaman kan testi yaptırdınız? çatlatma iğnesi ovitrelle hcg hormonu içerikli olduğundan yalnış pozitif sonuç çıkabilir diolar.bu durumu yaşayan var mı aranızda?kandan gitmemişmidir daha bu iğne?:26:
canım bende klomen kullandım ve yumoş oluşmamış hiçç ondan iptal oldu aşılamaa...bende bidahaki aya iğnelerle denicemm yumoş olursa aşılama olacakk..
canım en az 12.günü bekle mutlaka çıkar sonucun direkt kan tahlili yap ama idrarda felan erken olursa pozitif gösteriyor gebelik olmasa bile iğnenin etkisinden dolayı sonra çok üzülüyoruz.
sağol cnm bekleyecem başka çare yokk
Hamilelik takviminide totem yaptım.uğur olsun diye
Beklemek çok zor allah yardımcımız olsun bende kan verdşm biraz önce 14:30 da çıkıcak sonuç 😕
selam kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun benim aşılamam dün yapıldı.5 yıllık evliyiz.fakat 3 yıldır deniyoruz.ilk aşılama denememiz.
SAT : 12 aralık
İlk aşılama denemesi
Aşılama ücretim:120tl ilaçlar hariç.
İlaç:merional (10 ad)+ ovitrelle (2 ad)
Aşılama tarihi:25 Aralık
sonuç 9 ocakta belli olacak.
aşılama neden iptal oldu.aslında bizde görünen bir sorun yok.ben klomen geçen sene kullandım ama olmadı.daha sonra ege üniversitesine başvurduk temmuz ayında uzun bir bekleyişten sonra adetin 3 günü göbekten 10 gün iğne sonra çatlama iğnesi adetin 14 günü aşılama oldum.
amin canım inşllah seninde sancıların oluyor mu hiç?
EFSANE3510
öncelikle aramıza hoş geldin...
bende ege üniversitesine gidiyorum
5 aralıkta benim de aşılamam oldu ama maalesef tutmadı canım..
İnşallah senin tutar,hayırlısı olsun..
Ayrıca belirtilerimi anlatayım.son zamanlarda hafif başlayan başağrıları(hormonların artışı sebep oluyormuş)
Akıntı yoğunluğu
Halsizlik
Bel ve kasık ağrısı
Sabah ölçülen vücut ısısındaki artış
Sadece göğüslerimde fazla hassasiyet oluşmadı
benimde göğüslerde bişey yok bazen umudumu kesiyorum bazen olacak diyorum.belki yarın direk kan testine giderim.
ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sonradan beliren bir çizgi vardı ozaman bile 14 çıkmıştı deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?