Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım bende klomen kullandım ve yumoş oluşmamış hiçç ondan iptal oldu aşılamaa...bende bidahaki aya iğnelerle denicemm yumoş olursa aşılama olacakk..

Kıslarr mrb lar.
Aşılamamamın bugün 10.günü.sizler ne zaman kan testi yaptırdınız? çatlatma iğnesi ovitrelle hcg hormonu içerikli olduğundan yalnış pozitif sonuç çıkabilir diolar.bu durumu yaşayan var mı aranızda?kandan gitmemişmidir daha bu iğne?:26:

canım bende klomen kullandım ve yumoş oluşmamış hiçç ondan iptal oldu aşılamaa...bende bidahaki aya iğnelerle denicemm yumoş olursa aşılama olacakk..

bol bol yumoşun olacak canım hepimizde dua ediyoruz ben ayağımı sürüdüm valla gel artık peşimden biran önce

canım en az 12.günü bekle mutlaka çıkar sonucun direkt kan tahlili yap ama idrarda felan erken olursa pozitif gösteriyor gebelik olmasa bile iğnenin etkisinden dolayı sonra çok üzülüyoruz.

canım en az 12.günü bekle mutlaka çıkar sonucun direkt kan tahlili yap ama idrarda felan erken olursa pozitif gösteriyor gebelik olmasa bile iğnenin etkisinden dolayı sonra çok üzülüyoruz.

sağol cnm bekleyecem başka çare yokk

Hamilelik takviminide totem yaptım.uğur olsun diye

arkadaşlar merhaba benim aşılamamın 7.günü dünden itibaren sag kasıgımda hafif agrılar oldu bu sabahta sol kasıgımda biraz daha şiddetli sanki rahime baskı tarzında agrılar devam ediyor. Doktorumu aradım yumurtalar büyümeye devam ediyordur sen dön normal hayatına şiddetlenip kanama falan olursa hemen ara beni dedi sizce normal mi? dayanılmayacak gibi degil ama yine de rahatsız edici biraz panikledim bu iyiye mi kötüye mi işaret anlamadım ki yardımcı olursanız sevirim...

kızlar bugün bende bir halsizilik miğdemde bir tuaflık var sizdede varmı ? yarın sabahda dr randevum var cokta heyecanlıyım

EFSANE3510

öncelikle aramıza hoş geldin...
bende ege üniversitesine gidiyorum
5 aralıkta benim de aşılamam oldu ama maalesef tutmadı canım..
İnşallah senin tutar,hayırlısı olsun..

EFSANE3510

öncelikle aramıza hoş geldin...
bende ege üniversitesine gidiyorum
5 aralıkta benim de aşılamam oldu ama maalesef tutmadı canım..
İnşallah senin tutar,hayırlısı olsun..

saol güzelim senin bir sorun varmıydı.peki seninle aynı dönemde olup tutan varmı.kaçıncı aşılaman.

iyi akşamlar kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum.
aşılamayıda sayarsak 11. günümüzdeyiz.iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum dün akşam bir yanıyorum bir donuyorum.
bugünde sabah kasık ağrım çoktu halsizlikte vardı.avmye gittik biraz dolaştım yemek yedik sonra bana bir haller oldu betim benzim attı ayakta duramıyordum eve zor attım kendimi 1 saat kadar yattım.şimdide çok iyi olmasamda ayakta duruyorum.bu kadar erken belirti olmaz heralde eger bebiş varsa yada ben normalmi hasta oluyorum anlamadım.
sabah idrar testi yapsam yanıltıcımı olurki .

11 aralık aşılama günüm.12. Günde beta hcg değerim 10.4 çıktı.sevinmek için erken biliyorum ama çok heycanlıyım.bugün adet olmam gereken gündü.yarın tekrar kan tahlili yaptırcam.inşallah değerim katlanmıştır ve bebeğim mücadele ediyordur.bu arada idrar testinden görülen en ufacık ikînci pembelik doğruyu söylüyor.eşim görememîşti bile okadar belîrsizdi

Ayrıca belirtilerimi anlatayım.son zamanlarda hafif başlayan başağrıları(hormonların artışı sebep oluyormuş)
Akıntı yoğunluğu
Halsizlik
Bel ve kasık ağrısı
Sabah ölçülen vücut ısısındaki artış
Sadece göğüslerimde fazla hassasiyet oluşmadı

benimde göğüslerde bişey yok bazen umudumu kesiyorum bazen olacak diyorum.belki yarın direk kan testine giderim.

ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sonradan beliren bir çizgi vardı ozaman bile 14 çıkmıştı deger

Kimyasal olup olmadığı beta hcg nin artışıylamı belli oluyor.yoksa ultrasOn görüntüsündemî.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…