Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

muhakkak her isteyenin ama bize yola cikan yoldaslarimizin cogu gebe kaldi sükür.. darisi da bizel isteyen herkezin basina aminnnnnnnnnnn

Kizlarr asilamalarin tuttugunu hamile arkadaslari okudukca inanin nasil mutlu oluyorum..bana da umut oluyor insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz, Rabbim bize yar ve yardimci olsun..

sevgılı kader arkadaslarım ınanınkı her gece kendımden once ALLAHım olmayan herkese saglıklı bı evlat ver dıyorum ıns herkesın olur ben hepınız ıcın dualarımı surdurucem ve herseyı paylasıcam asılama tutan arkadaslara belırtılerı sormussunuz benımkı tuhaftı valla agrım olmadı ara ara oda 1 yada 2 gun ve sanıyelerle agrı gelıp gıttı bende bı degısıklık olmadı herkesın vucut yapısı farklı yanı herkestekı sonuc sızde olmayabılır ne olur dua edın rabbıme sıgının mutlaka zamanı geldıgınde hepımızın olurrr umarım duygularımı ıyı anlatabılmısımdır

Merhaba arkadaşlar aşılamamın 6.günü ve dünden beri sol kasığımda ağrı arada geçiyor ama ayakta kalınca biraz artıyor.Gaz sancısına da benziyor birz bir de .Göüs uçlarında sadece müthişbirağrı anlamadım çok korktum kötü birşey mi acaba ?

Arkadaşım hayırlı olsun aşılaman ağrı olması normal korkulacak bir durum yok benim de aşılamanın yapıldığı ilk 3 gün ağrım olmuştu hafifti ama. Sen yine ağır işler yapmamaya çalış yukarılara fazla uzanmamaya gayret et inşallah tutmuştur :)

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. Bu arada banada ara sıra saniyelik ağrılar giriyor birde aşılamanın yapıldığı 4 yada 5 günüydü küçük kahverengi pıhtı şeklinde kan geldi önemli bişey olmadıgını düşündüğüm için doktorada sormadım şimdi aklıma takılıyor acaba normalmi sen yaşamışmıydın canım ??

cok saol cnm inş senınde asılaman tutar alırsın bebısının haberını benım ılk gun oldu az daha sonra olmadı bende cogu belırtı olmadı cnm hafıf anlık sancı oldu oda oyle dayanılmaycak degıldı korkma doktorum demıstı bana olabılır dıye ıcını ferah tut korkma

Benimde ilk gün kanama olmuştu ama sormadım kullanılan aletlerdendir diye birde çok fene gribim öksürdükçe hapşırdıkça çok korkuyorum varda bişey olcak diye 😔

Merhaba arkadaşlar...
Topik sahibi olarak maalesef çok ilgilenemedim sizlerle.
Ama sağolsun Tikita'm, Sevgikelebeği, Fatmaipek, Nukra'm başta olmak üzere her biriniz birer ev sahibiydiniz aslında

Kendi eviniz gibi sahiplendiniz burayı, ne mutlu size

Ben bazı önemli kararlar aldım...
Yazmıştım önceden nasipse ocak ayında tüp bebeğe geçeceğiz.
Bu süreçte kendimi 1-2 senedir aktif olduğum forumumuzdan, internetten uzaklaştırıp zihnimi başka şeylerle oyalama kararı aldım.
Bugüne dek yaptığım araştırmaların, yazdığım konuların, ölçtüğüm ateşin, ovulasyon testlerinin beni etkilemediğini düşünsem de, bu durumu kabul etmesem de sanırım ister istemez etkilenmişim, yani zihnim bu düşüncelerle dolmuş...
O yüzden foruma ve gebelikle ilgili internet sitelerine ara vereceğim, sanırım benim için en doğrusu bu olacak...
Bundan sonra başka başka şeylerle kafamı dağıtıp rahatlamaya ihtiyacım var, bununla ilgili bazı kararlar aldık eşimle birlikte.
Kendimi doktoruma emanet edip başka hiçbir şey okuyup kafamı kurcalamayacağım.
Yoga yapacağım, bol bol kitap okuyacağım, daha fazla gezip tozacağım, okuldaki faaliyetlerimi artıracağım vs. vs...

Hepinizin en hayırlı zamanda sağlıklıca gebe kalmasını, gebe olanların ve olacakların sağ salim bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum

Hoşçakalın...

kızlar aşılama ile hamile kalındığında yine son adet tarihine göremi hesaplanıyor acaba bilginiz varmı ? biraz araştırdım ama konuyla ilgili bilgi bulamadım .

canım ben öyle biliyorum son adet tarihine göre oluyor yani adetin geciktiği ilk gün 4 haftalık hamile oluyorsun doktorlar bunu böyle hesaplıyor

Bir de kizlar siz asilamadan sonra ne kadar yattiniz, dinlendiniz ?

canım ben aşılama yaptırdıktan sonra 1-1,5 saat kadar yattım sonra işime geri döndüm sanki hiçbirşey olmamış gibi devam ettim hayatıma zaten doktorlar da bunu söylüyor normal hayatına dönebilrsin diye

kızlar ya hepinize doktorunuz kan testi vermiş benim dokturum adetim 2 aralık bu arada adet olursan 2. günü olmazsan 4 aralıkta gel dedi.benle aşılama olanlar ögerendiler sonucu gerçi benimde ayaklarım kan testine hiç gitmiyo öyle adeti bekliyorum..

Son düzenleme:

Beklemek çok zor allah yardımcımız olsun bende kan verdşm biraz önce 14:30 da çıkıcak sonuç 😕

canım bu yazdıklarına göre senin adetin gecikmiş canım ben mi yanlış anladım

canım söylediğin zamanı çoktan geçmiş hala neyi bekliyorsun kıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…