Aşılaman hayırlı olsun,inşallah bebeğin seninledir...az kalmış sonucunu öğrenmene..burada hepimiz biliriz sonuç gününü beklemek ne kadar zor...:) Allah'ım sabırlar versin gününü bekleyenlere..
Ayyy canımm darısı isteyen herkesin başına artık...Amin arkadaşım... :) İnşallah tez zamanda Rabbim yüzümüzü güldürür
Aşılaman hayırlı olsun,inşallah bebeğin seninledir...az kalmış sonucunu öğrenmene..burada hepimiz biliriz sonuç gününü beklemek ne kadar zor...:) Allah'ım sabırlar versin gününü bekleyenlere..
Aminn canım inşallah beklemek gerçekten çok zor nerdeyse 2 yıldır istiyoruz ama nasip olmadı ilk aşılamam inşallah hayırlısıyla tutmuştur :)
Merhaba arkadaşlar aşılamamın 6.günü ve dünden beri sol kasığımda ağrı arada geçiyor ama ayakta kalınca biraz artıyor.Gaz sancısına da benziyor birz bir de .Göüs uçlarında sadece müthişbirağrı anlamadım çok korktum kötü birşey mi acaba ?
sevgılı kader arkadaslarım ınanınkı her gece kendımden once ALLAHım olmayan herkese saglıklı bı evlat ver dıyorum ıns herkesın olur ben hepınız ıcın dualarımı surdurucem ve herseyı paylasıcam asılama tutan arkadaslara belırtılerı sormussunuz benımkı tuhaftı valla agrım olmadı ara ara oda 1 yada 2 gun ve sanıyelerle agrı gelıp gıttı bende bı degısıklık olmadı herkesın vucut yapısı farklı yanı herkestekı sonuc sızde olmayabılır ne olur dua edın rabbıme sıgının mutlaka zamanı geldıgınde hepımızın olurrr umarım duygularımı ıyı anlatabılmısımdır
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. Bu arada banada ara sıra saniyelik ağrılar giriyor birde aşılamanın yapıldığı 4 yada 5 günüydü küçük kahverengi pıhtı şeklinde kan geldi önemli bişey olmadıgını düşündüğüm için doktorada sormadım şimdi aklıma takılıyor acaba normalmi sen yaşamışmıydın canım ??
cok saol cnm inş senınde asılaman tutar alırsın bebısının haberını benım ılk gun oldu az daha sonra olmadı bende cogu belırtı olmadı cnm hafıf anlık sancı oldu oda oyle dayanılmaycak degıldı korkma doktorum demıstı bana olabılır dıye ıcını ferah tut korkma
Benimde ilk gün kanama olmuştu ama sormadım kullanılan aletlerdendir diye birde çok fene gribim öksürdükçe hapşırdıkça çok korkuyorum varda bişey olcak diye 😔
kızlar aşılama ile hamile kalındığında yine son adet tarihine göremi hesaplanıyor acaba bilginiz varmı ? biraz araştırdım ama konuyla ilgili bilgi bulamadım .
Bir de kizlar siz asilamadan sonra ne kadar yattiniz, dinlendiniz ?
evet cnm aletlerdendır valla benımde bogazım agrıyor allahım yardımcımız olsunn
kızlar ya hepinize doktorunuz kan testi vermiş benim dokturum adetim 2 aralık bu arada adet olursan 2. günü olmazsan 4 aralıkta gel dedi.benle aşılama olanlar ögerendiler sonucu gerçi benimde ayaklarım kan testine hiç gitmiyo öyle adeti bekliyorum..
kızlar ya hepinize doktorunuz kan testi vermiş benim dokturum adetim 2 aralık bu arada adet olursan 2. Günü olmazsan 4 aralıkta gel dedi.benle aşılama olanlar ögerendiler sonucu gerçi benimde ayaklarım kan testine hiç gitmiyo öyle adeti bekliyorum..
kızlar ya hepinize doktorunuz kan testi vermiş benim dokturum adetim 2 aralık bu arada adet olursan 2. günü olmazsan 4 aralıkta gel dedi.benle aşılama olanlar ögerendiler sonucu gerçi benimde ayaklarım kan testine hiç gitmiyo öyle adeti bekliyorum..
Beklemek çok zor allah yardımcımız olsun bende kan verdşm biraz önce 14:30 da çıkıcak sonuç 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?