Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
saol güzelim senin bir sorun varmıydı.peki seninle aynı dönemde olup tutan varmı.kaçıncı aşılaman.

benim birinci aşılamamdı canım...kimseyi tanımıyorum ben,yani benimle birlikte 2 kişiye daha yapıldı ama tanımadığım için bilmiyorum tutup tutmadığını...Bana aşılamayı Pervane hanım yaptı sende infertilite bölümüne mi gidiyorsun?kaçıncı saatte yaptılar canım çatlatma iğnesinden sonra?biraz fazla soru soruyorum galiba ama napiiimm hoşuma gitti sonunda aynı hastaneye giden birisiyle konuşmak iyi geldi açıkçası....
Bende de eşimde de bir problem yok,öyle denildi bize canım..
Ben ilk mayıs da gittim ege ünv.
ondan önce bir kere adet gecikmesi sebebi ile özele gitmiştim kordon doğum Bornova şb sine...ordaki doktor biraz takip etti..ve hemen ilk sonuçlarıma bakarak,ilaçsız olmaz vs gibi şeyler söyleyip moralimi bozmuştu..ama ege de o kadar çok tahlil yapıldı ki sonunda birşeyiniz yok dendi...

Geçmiş olsun canım yarın gidip kanda öğrenebilirsin..istersen idrarda yap ama erken olabilir çıkmayabilir canım..Şimdiden hayırlısı olsun...

Değerin inşallah yükselir canım...hayırlısı olsun...

Bende 33 yaşındayım ve 5 senelik evliyim yaklaşık 3 yıldırda çocuk istiyoruz 3 ay önce tavsiye üzerine bir profesöre yönlendirildik önce hormon testi yapıldı troid bezlerimin yavaş çalıştığı ortaya çıktı buda bebeğin yuvalanmasına engel olduğu için tedavi başlandı ardından eşimin testleri yapıldı eşimde hiçbir sorun çıkmadı bunun üzerine doktorum rahim filmi çekilip tüplere bakılması gerektiğini söyledi film sonucunda iki tüpümde tıkanık çıktı hayatımın şokuydu doktorum hemen laparoskopi ile tüpleti açmaya çalışalım açamazsak tüp bebek yapmak zorundayız dedi çpk geçmeden ameliyat oldum iki tüpümdeaçıldı ayrıca rahimde yaralar temizlenmiş o yaralarda bir engel olabilirmiş iuileşme sürecinden sonra doktorum gonalf 450 iğneleriyle tedaviye başladı ister zamanlanmış ilişki ister aşılama dedi bizde aşılamaya karar verdik bu süreçte 5 adet yumurtam oluştu aşılama yapıldı belirtilerim adet olacakmış gibi olduğu için ümitsizdim ama test sonucum 46.3 çıktı doktorum pozitif ama rahime tıtunması önemli dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 127 çıktı şu anda 2 gün sonra tekrar testim var duygularım çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin yaşadığımız süreç çok zor olsadaa Allah çok büyük ......

ne mutlu Rabbim bekleğin karşılığı vermiş sna inş sağlıklı olur gebelğin ve biz isteyenlere de nasip olsun

Değerlerin yükselsin de yükselsin canım...Allah'ım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah :)

maşallah rabbim dilemiş vermiş canım ol demiş olmuş

gnaydın kızlar hastaneye gidicem birazdan yumurta çatlamş mı bakılcak herkese hayırlı cumalar

ya ben böyle şeylerde kimseyi gereksiz yere umutlandırmak istemem. Ama bu belirtileri ben yaşadım.

Ama ben de farklı olarak 7. günü adet olucağımı zannedip hüngür hüngür ağladım. sonra eşimin telkinleri ile kendime geldim.

8. gün pazara denk geliyordu. Eşimin de arkadaşları ile planları vardı ben de tek kaldım bu fırsatı değerledirip alışverişe çıkayım dedim. Öncesinde de giderken markete uğramam gerekiyordu. Ama o kadar halsizdim o kadar yorgundum, öyle bir mide bulantım vardı ki alışverişe bile çıkmadan eve geri döndüm ki sonrada yediklerimi çıkardım. Ama bu sadece 1 gün oldu, sonra bir daha böyle bişey olmadı

arkadaşlar günaydın!

benim reglime 4 gün var.dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.bu testi ilk defa kullandım yanılma payı var mıdır acaba? (

sen naptın canım bugün kan verdinmi

verdim hayatım sabah işe gelirken. Umarım bu değer artışını yeterli görürler de bir daha vermek zorunda kalmam yeminle kollarım delik deşik oldu. Zaten gittiğim yerde artık sizi görmezsek merak ediyoruz dedi hemşire kız :)))

Sende bir değşiklik var mı ?

canım çok haklısın insan bişey söylemeye çekiniyo yanlış yönlendirme olur mu diye bende de çok belirtiler vardı aslında ama hiç üzerime bile alamıyordum umutlanmayayım diye yoktur diyodum kendimi gaza getirip üzülmekten çok korkuyordum inşllah arkadaşlarımızın da belirtileri iyiye işarettir çünkü insan çok algılayamıyor adet sancısı mı gebelik belirtisi mi diye site site dolaşıyoruz sonra kendimizde bir belirti aramak için sabredin kızlar günü bekleyin

tebrik ederim canım ben de ilk öğrendiğimde 15 çıkmıştı aşılama sonraıs 10. günde. Hayırlısı ile yükselicek pozitif düşün öyle olsun :)

arkadaşlar günaydın!

benim reglime 4 gün var.dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.bu testi ilk defa kullandım yanılma payı var mıdır acaba? (

canım ya lütfen üzülme bende erken gebelik testi yaptm hep negatif çıktı, testin üstünde 12,5 üstü grülür diyordu yok bende hiç çıkmadı. Ancak 100'ü geçince silik çizgi oldu.

canım ya lütfen üzülme bende erken gebelik testi yaptm hep negatif çıktı, testin üstünde 12,5 üstü grülür diyordu yok bende hiç çıkmadı. Ancak 100'ü geçince silik çizgi oldu.

ayyy cnm çoookk tşk ederim sana inan ki içime su serptin.ohh bee belki ihtimalim var daha Bunu yeni duydum 12,5 üstü olunca çıkcağını.:26:

Sen hamilesin dimi?

selam arkadaşlar bugün aşılamadan sonra 7. günüm.
daha önce de yazmıştım.ilk 3 gün çok fazla kasık ağrım oldu fakat sonraki günlerde kalmadı o ağrılar.sadece çok nadir hafif iğne ucu batar gibi oluyor her iki kasığımda ve hafif hafif sancı oluyor nadiren okadar.ama bunlarda belli belirsiz.ya acaba hiç belirtisi olmayıpta hamile olanlar oluyor mu?genelde okuduklarıma göre adet sancısı gibi şiddetli ağrılardan bahsedilmiş bunlar yok bende.birde iğnelemeden bahsetmiş bazı hamile arkadaşlar kramp gibi bende yok hiç bunlar.bu kramplar olmadanda hamile olan yok mu??ya da aşıladan sonra hiç belirti yaşamayıpta hamile olanlar yok mu acaba?ne olur cvp yazın çok mutsuzum
olmadı galiba tutmadı bu kezde ümitlerim tükeniyor
hepimizin ALLAH yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

hiç belli olmaz cnm.bende aşılamamın 12.günündeyim ama bende de o ağrılar kalmadı. Sadece hafif hafif arada belime kasığıma ağrı gelip gidio.belirtiler kişiden kişiye değişir.içini ferah tut.rabbim hepimize nasip edecek inş.

aynen öyle bende çok dolaştım. ama hepsi boş şeyler. Ayırt debilecek şiddetle farklar yok çok hafif nüans farkları var.

Allah kucağımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…