saol güzelim senin bir sorun varmıydı.peki seninle aynı dönemde olup tutan varmı.kaçıncı aşılaman.
iyi akşamlar kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum.
aşılamayıda sayarsak 11. günümüzdeyiz.iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum dün akşam bir yanıyorum bir donuyorum.
bugünde sabah kasık ağrım çoktu halsizlikte vardı.avmye gittik biraz dolaştım yemek yedik sonra bana bir haller oldu betim benzim attı ayakta duramıyordum eve zor attım kendimi 1 saat kadar yattım.şimdide çok iyi olmasamda ayakta duruyorum.bu kadar erken belirti olmaz heralde eger bebiş varsa yada ben normalmi hasta oluyorum anlamadım.
sabah idrar testi yapsam yanıltıcımı olurki .
11 aralık aşılama günüm.12. Günde beta hcg değerim 10.4 çıktı.sevinmek için erken biliyorum ama çok heycanlıyım.bugün adet olmam gereken gündü.yarın tekrar kan tahlili yaptırcam.inşallah değerim katlanmıştır ve bebeğim mücadele ediyordur.bu arada idrar testinden görülen en ufacık ikînci pembelik doğruyu söylüyor.eşim görememîşti bile okadar belîrsizdi
Bende 33 yaşındayım ve 5 senelik evliyim yaklaşık 3 yıldırda çocuk istiyoruz 3 ay önce tavsiye üzerine bir profesöre yönlendirildik önce hormon testi yapıldı troid bezlerimin yavaş çalıştığı ortaya çıktı buda bebeğin yuvalanmasına engel olduğu için tedavi başlandı ardından eşimin testleri yapıldı eşimde hiçbir sorun çıkmadı bunun üzerine doktorum rahim filmi çekilip tüplere bakılması gerektiğini söyledi film sonucunda iki tüpümde tıkanık çıktı hayatımın şokuydu doktorum hemen laparoskopi ile tüpleti açmaya çalışalım açamazsak tüp bebek yapmak zorundayız dedi çpk geçmeden ameliyat oldum iki tüpümdeaçıldı ayrıca rahimde yaralar temizlenmiş o yaralarda bir engel olabilirmiş iuileşme sürecinden sonra doktorum gonalf 450 iğneleriyle tedaviye başladı ister zamanlanmış ilişki ister aşılama dedi bizde aşılamaya karar verdik bu süreçte 5 adet yumurtam oluştu aşılama yapıldı belirtilerim adet olacakmış gibi olduğu için ümitsizdim ama test sonucum 46.3 çıktı doktorum pozitif ama rahime tıtunması önemli dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 127 çıktı şu anda 2 gün sonra tekrar testim var duygularım çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin yaşadığımız süreç çok zor olsadaa Allah çok büyük ......
Bende 33 yaşındayım ve 5 senelik evliyim yaklaşık 3 yıldırda çocuk istiyoruz 3 ay önce tavsiye üzerine bir profesöre yönlendirildik önce hormon testi yapıldı troid bezlerimin yavaş çalıştığı ortaya çıktı buda bebeğin yuvalanmasına engel olduğu için tedavi başlandı ardından eşimin testleri yapıldı eşimde hiçbir sorun çıkmadı bunun üzerine doktorum rahim filmi çekilip tüplere bakılması gerektiğini söyledi film sonucunda iki tüpümde tıkanık çıktı hayatımın şokuydu doktorum hemen laparoskopi ile tüpleti açmaya çalışalım açamazsak tüp bebek yapmak zorundayız dedi çpk geçmeden ameliyat oldum iki tüpümdeaçıldı ayrıca rahimde yaralar temizlenmiş o yaralarda bir engel olabilirmiş iuileşme sürecinden sonra doktorum gonalf 450 iğneleriyle tedaviye başladı ister zamanlanmış ilişki ister aşılama dedi bizde aşılamaya karar verdik bu süreçte 5 adet yumurtam oluştu aşılama yapıldı belirtilerim adet olacakmış gibi olduğu için ümitsizdim ama test sonucum 46.3 çıktı doktorum pozitif ama rahime tıtunması önemli dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 127 çıktı şu anda 2 gün sonra tekrar testim var duygularım çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin yaşadığımız süreç çok zor olsadaa Allah çok büyük ......
kızlar bugün bende bir halsizilik miğdemde bir tuaflık var sizdede varmı ? yarın sabahda dr randevum var cokta heyecanlıyım
cnaım kalp atışını duydunuz mu, bir de keseyi ne zaman görmüştün
iyi akşamlar kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum.
aşılamayıda sayarsak 11. günümüzdeyiz.iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum dün akşam bir yanıyorum bir donuyorum.
bugünde sabah kasık ağrım çoktu halsizlikte vardı.avmye gittik biraz dolaştım yemek yedik sonra bana bir haller oldu betim benzim attı ayakta duramıyordum eve zor attım kendimi 1 saat kadar yattım.şimdide çok iyi olmasamda ayakta duruyorum.bu kadar erken belirti olmaz heralde eger bebiş varsa yada ben normalmi hasta oluyorum anlamadım.
sabah idrar testi yapsam yanıltıcımı olurki .
sen naptın canım bugün kan verdinmi
ya ben böyle şeylerde kimseyi gereksiz yere umutlandırmak istemem. Ama bu belirtileri ben yaşadım.
Ama ben de farklı olarak 7. Günü adet olucağımı zannedip hüngür hüngür ağladım. Sonra eşimin telkinleri ile kendime geldim.
8. Gün pazara denk geliyordu. Eşimin de arkadaşları ile planları vardı ben de tek kaldım bu fırsatı değerledirip alışverişe çıkayım dedim. öncesinde de giderken markete uğramam gerekiyordu. Ama o kadar halsizdim o kadar yorgundum, öyle bir mide bulantım vardı ki alışverişe bile çıkmadan eve geri döndüm ki sonrada yediklerimi çıkardım. Ama bu sadece 1 gün oldu, sonra bir daha böyle bişey olmadı
11 aralık aşılama günüm.12. Günde beta hcg değerim 10.4 çıktı.sevinmek için erken biliyorum ama çok heycanlıyım.bugün adet olmam gereken gündü.yarın tekrar kan tahlili yaptırcam.inşallah değerim katlanmıştır ve bebeğim mücadele ediyordur.bu arada idrar testinden görülen en ufacık ikînci pembelik doğruyu söylüyor.eşim görememîşti bile okadar belîrsizdi
arkadaşlar günaydın!
benim reglime 4 gün var.dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.bu testi ilk defa kullandım yanılma payı var mıdır acaba?(
canım ya lütfen üzülme bende erken gebelik testi yaptm hep negatif çıktı, testin üstünde 12,5 üstü grülür diyordu yok bende hiç çıkmadı. Ancak 100'ü geçince silik çizgi oldu.
ayyy cnm çoookk tşk ederim sana inan ki içime su serptin.ohh bee belki ihtimalim var dahaBunu yeni duydum 12,5 üstü olunca çıkcağını.:26:
Sen hamilesin dimi?
selam arkadaşlar bugün aşılamadan sonra 7. Günüm.
Daha önce de yazmıştım.ilk 3 gün çok fazla kasık ağrım oldu fakat sonraki günlerde kalmadı o ağrılar.sadece çok nadir hafif iğne ucu batar gibi oluyor her iki kasığımda ve hafif hafif sancı oluyor nadiren okadar.ama bunlarda belli belirsiz.ya acaba hiç belirtisi olmayıpta hamile olanlar oluyor mu?genelde okuduklarıma göre adet sancısı gibi şiddetli ağrılardan bahsedilmiş bunlar yok bende.birde iğnelemeden bahsetmiş bazı hamile arkadaşlar kramp gibi bende yok hiç bunlar.bu kramplar olmadanda hamile olan yok mu??ya da aşıladan sonra hiç belirti yaşamayıpta hamile olanlar yok mu acaba?ne olur cvp yazın çok mutsuzum
Olmadı galiba tutmadı bu kezde ümitlerim tükeniyor
canım çok haklısın insan bişey söylemeye çekiniyo yanlış yönlendirme olur mu diye bende de çok belirtiler vardı aslında ama hiç üzerime bile alamıyordum umutlanmayayım diye yoktur diyodum kendimi gaza getirip üzülmekten çok korkuyordum inşllah arkadaşlarımızın da belirtileri iyiye işarettir çünkü insan çok algılayamıyor adet sancısı mı gebelik belirtisi mi diye site site dolaşıyoruz sonra kendimizde bir belirti aramak için sabredin kızlar günü bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?