kızlar çok güldüm kendimeben yanlış yazdım son adetim 2 aralık 14 aralıkta aşılamam 12. Gün oldu aşılama olalı şunu demek istedim bu zamnlarda çıkar varsa kanda bebek ama doktorum bana 2 ocakta adet olmazsan 4 ocakta gel dedi onu yazmak istemiştim aslında yanlışlık oldu
şimdi oldu canımAdetin gecikmesi aslında bir anlamda olumlu yanıt olabileceğinden doktorun seni yormamk adına bunu söylemiştir canım ama eğerki merak ediyorsan gelişmeleri 12.günde sonuç çıkıyor karar senin canım dilediğin gibi yap hayırlısı olsun hakkında
bu dönemde çok yıprandım eşim bana çok kızıyo bukadar takıyorum diye üzülüyürum diye ama elimde deil merak ediyorum çünkü tek tüpüm kapalı ve 1 tane yumurtam oluşmuştu biraz kilomda var eşimin spermleri iyi ama onla bitmiyoo iş hayırlısı artık bekliyorumm.
Merhaba arkadaşlar...
Topik sahibi olarak maalesef çok ilgilenemedim sizlerle.
Ama sağolsun Tikita'm, Sevgikelebeği, Fatmaipek, Nukra'm başta olmak üzere her biriniz birer ev sahibiydiniz aslında
Kendi eviniz gibi sahiplendiniz burayı, ne mutlu size
Ben bazı önemli kararlar aldım...
Yazmıştım önceden nasipse ocak ayında tüp bebeğe geçeceğiz.
Bu süreçte kendimi 1-2 senedir aktif olduğum forumumuzdan, internetten uzaklaştırıp zihnimi başka şeylerle oyalama kararı aldım.
Bugüne dek yaptığım araştırmaların, yazdığım konuların, ölçtüğüm ateşin, ovulasyon testlerinin beni etkilemediğini düşünsem de, bu durumu kabul etmesem de sanırım ister istemez etkilenmişim, yani zihnim bu düşüncelerle dolmuş...
O yüzden foruma ve gebelikle ilgili internet sitelerine ara vereceğim, sanırım benim için en doğrusu bu olacak...
Bundan sonra başka başka şeylerle kafamı dağıtıp rahatlamaya ihtiyacım var, bununla ilgili bazı kararlar aldık eşimle birlikte.
Kendimi doktoruma emanet edip başka hiçbir şey okuyup kafamı kurcalamayacağım.
Yoga yapacağım, bol bol kitap okuyacağım, daha fazla gezip tozacağım, okuldaki faaliyetlerimi artıracağım vs. vs...
Hepinizin en hayırlı zamanda sağlıklıca gebe kalmasını, gebe olanların ve olacakların sağ salim bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum
Hoşçakalın...
Hoşça kal....Allah'ım yolunu açık etsin canım...
Phia o kadar haklı ki...
canım nasıl hissediyorsun kendine iyi misin??? doktora gittin mi?
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. Bu arada banada ara sıra saniyelik ağrılar giriyor birde aşılamanın yapıldığı 4 yada 5 günüydü küçük kahverengi pıhtı şeklinde kan geldi önemli bişey olmadıgını düşündüğüm için doktorada sormadım şimdi aklıma takılıyor acaba normalmi sen yaşamışmıydın canım ??
ctesı gıdıcem cnm beklıyorum dogal yollarla atlatmaya calıs dedı doktorummm sen nasılsın degerler nasıl
arkadaşlar benimde 19 aalıkta aşılamam oldu o günden bu yana göğüslerim acıo bu normalmi sizceeee :) yani gebelik oluşmuşsa bi işaret olabilirmi inş tabi de ???
canım en son dün vermiştim işte yükselmişti baya cumartesi bidaha vericem iki gündür gece sancılarım vardı dün rahat uyudum çok şükür bekliyoruz canım kalp atışılarını duymayı beklicez o günlerimizde gelir inşllh canım bazen sancı olunca stres yapıyorum
stres yapma cnm degerlerde yukelıyor ne guzel bende cok heyecanlıyım kalp atısını duymayı allahım bızede nasıp etsın ınsss
selam kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun benim aşılamam dün yapıldı.5 yıllık evliyiz.fakat 3 yıldır deniyoruz.ilk aşılama denememiz.
sat : 12 aralık
ilk aşılama denemesi
aşılama ücretim:120tl ilaçlar hariç.
Ilaç:merional (10 ad)+ ovitrelle (2 ad)
aşılama tarihi:25 aralık
sonuç 9 ocakta belli olacak.
Merhaba arkadaşlar...
Topik sahibi olarak maalesef çok ilgilenemedim sizlerle.
Ama sağolsun Tikita'm, Sevgikelebeği, Fatmaipek, Nukra'm başta olmak üzere her biriniz birer ev sahibiydiniz aslında
Kendi eviniz gibi sahiplendiniz burayı, ne mutlu size
Ben bazı önemli kararlar aldım...
Yazmıştım önceden nasipse ocak ayında tüp bebeğe geçeceğiz.
Bu süreçte kendimi 1-2 senedir aktif olduğum forumumuzdan, internetten uzaklaştırıp zihnimi başka şeylerle oyalama kararı aldım.
Bugüne dek yaptığım araştırmaların, yazdığım konuların, ölçtüğüm ateşin, ovulasyon testlerinin beni etkilemediğini düşünsem de, bu durumu kabul etmesem de sanırım ister istemez etkilenmişim, yani zihnim bu düşüncelerle dolmuş...
O yüzden foruma ve gebelikle ilgili internet sitelerine ara vereceğim, sanırım benim için en doğrusu bu olacak...
Bundan sonra başka başka şeylerle kafamı dağıtıp rahatlamaya ihtiyacım var, bununla ilgili bazı kararlar aldık eşimle birlikte.
Kendimi doktoruma emanet edip başka hiçbir şey okuyup kafamı kurcalamayacağım.
Yoga yapacağım, bol bol kitap okuyacağım, daha fazla gezip tozacağım, okuldaki faaliyetlerimi artıracağım vs. vs...
Hepinizin en hayırlı zamanda sağlıklıca gebe kalmasını, gebe olanların ve olacakların sağ salim bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum
Hoşçakalın...
selam kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun benim aşılamam dün yapıldı.5 yıllık evliyiz.fakat 3 yıldır deniyoruz.ilk aşılama denememiz.
SAT : 12 aralık
İlk aşılama denemesi
Aşılama ücretim:120tl ilaçlar hariç.
İlaç:merional (10 ad)+ ovitrelle (2 ad)
Aşılama tarihi:25 Aralık
sonuç 9 ocakta belli olacak.
Arkadaşlar benimde 19 aalıkta aşılamam oldu o günden bu yana göğüslerim acıo bu normalmi sizceeee :) yani gebelik oluşmuşsa bi işaret olabilirmi inş tabi de ???
aşılaman hayırlı olsun 2014 te mucizeniz sizinle olsun inşllh
canımm kendini en iyi anlayacak olan sensinn..böle bişi sana iyi gelecekse çok güzel bi kararalmışsınızz ..hayırlısı olsunn...inşallah bidahaki geldiğinde çok güzel haberlerle gelirsinn.....allaha emanet ol..
canımm hayırlıı olsunnnnn...inşallah bebeğin seninledirr..ve sana nasip olmuşturr....
bende 5 yıllık evliyimmm...bende pko varr.. bişi sorucam sizde problem neydii ?? bide aşılama öncesi klomen tedavisi felan gördünüzmüü?? bende tedaviye başladımm..aşılama istiyorum bu ay aşılamam iptal oldu önümüzdeki ay denicez inşallahh..
muhakkak her isteyenin ama bize yola cikan yoldaslarimizin cogu gebe kaldi sükür.. darisi da bizel isteyen herkezin basina aminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?