Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kızlar çok güldüm kendimeben yanlış yazdım son adetim 2 aralık 14 aralıkta aşılamam 12. gün oldu aşılama olalı şunu demek istedim bu zamnlarda çıkar varsa kanda bebek ama doktorum bana 2 ocakta adet olmazsan 4 ocakta gel dedi onu yazmak istemiştim aslında yanlışlık oldu

şimdi oldu canım Adetin gecikmesi aslında bir anlamda olumlu yanıt olabileceğinden doktorun seni yormamk adına bunu söylemiştir canım ama eğerki merak ediyorsan gelişmeleri 12.günde sonuç çıkıyor karar senin canım dilediğin gibi yap hayırlısı olsun hakkında

bu dönemde çok yıprandım eşim bana çok kızıyo bukadar takıyorum diye üzülüyürum diye ama elimde deil merak ediyorum çünkü tek tüpüm kapalı ve 1 tane yumurtam oluşmuştu biraz kilomda var eşimin spermleri iyi ama onla bitmiyoo iş hayırlısı artık bekliyorumm.

elden bişey gelmiyo canım ne kdar düşünmüyorum desenden aklının köşesindedir her zaman,olsun boşver allahımdan iste sen o isteyen herkese verir hazinesinden yeter ki iste

Hoşça kal....Allah'ım yolunu açık etsin canım...

Phia o kadar haklı ki...

Hoşça kal....Allah'ım yolunu açık etsin canım...

Phia o kadar haklı ki...

canım phia gibi aynı kararı aldığımda kendimi çok yalnız hissetmiştim tam tersini düşündüğüm anda geri döndüğümde moral buldum tekrar sanki ben tam aksine burda olanları herkesin hikayesini merak ediyorum ve kendimi sürekli anlatmak istiyorum inşllah phia içinde aldığı karar kendisi için çok çokkkkk iyi olur yolu açık olsun inşllah

Arkadaşlar benimde 19 aalıkta aşılamam oldu o günden bu yana göğüslerim acıo bu normalmi sizceeee :) yani gebelik oluşmuşsa bi işaret olabilirmi inş tabi de ???

arkadaşım benimde aşılamadan sonra aynısı oldu ben doktorumu aradım normalmiş korkma canım hayırlısı olsun inş tutar hepimizin :) sonucu nezaman alıcan?

ctesı gıdıcem cnm beklıyorum dogal yollarla atlatmaya calıs dedı doktorummm sen nasılsın degerler nasıl

canım en son dün vermiştim işte yükselmişti baya cumartesi bidaha vericem iki gündür gece sancılarım vardı dün rahat uyudum çok şükür bekliyoruz canım kalp atışılarını duymayı beklicez o günlerimizde gelir inşllh canım bazen sancı olunca stres yapıyorum

arkadaşlar benimde 19 aalıkta aşılamam oldu o günden bu yana göğüslerim acıo bu normalmi sizceeee :) yani gebelik oluşmuşsa bi işaret olabilirmi inş tabi de ???

canım öncelikle hayırlı olsun aşılaman inşllah bu belirtidir canım benimde çok ağrı olmuştu taki aşılamanın 10.günü geldi çok şiddetlendi ağrılarım artık yatağımda dönemiyordum ağrıdan halende öyle devam ediyor canım inşllh gebelik belirtisidir...

selam kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun benim aşılamam dün yapıldı.5 yıllık evliyiz.fakat 3 yıldır deniyoruz.ilk aşılama denememiz.
SAT : 12 aralık
İlk aşılama denemesi
Aşılama ücretim:120tl ilaçlar hariç.
İlaç:merional (10 ad)+ ovitrelle (2 ad)
Aşılama tarihi:25 Aralık
sonuç 9 ocakta belli olacak.

stres yapma cnm degerlerde yukelıyor ne guzel bende cok heyecanlıyım kalp atısını duymayı allahım bızede nasıp etsın ınsss

aşılaman hayırlı olsun 2014 te mucizeniz sizinle olsun inşllh

canımm kendini en iyi anlayacak olan sensinn..böle bişi sana iyi gelecekse çok güzel bi kararalmışsınızz ..hayırlısı olsunn...inşallah bidahaki geldiğinde çok güzel haberlerle gelirsinn.....allaha emanet ol..

canımm hayırlıı olsunnnnn...inşallah bebeğin seninledirr..ve sana nasip olmuşturr....

bende 5 yıllık evliyimmm...bende pko varr.. bişi sorucam sizde problem neydii ?? bide aşılama öncesi klomen tedavisi felan gördünüzmüü?? bende tedaviye başladımm..aşılama istiyorum bu ay aşılamam iptal oldu önümüzdeki ay denicez inşallahh..

Arkadaşlar benimde 19 aalıkta aşılamam oldu o günden bu yana göğüslerim acıo bu normalmi sizceeee :) yani gebelik oluşmuşsa bi işaret olabilirmi inş tabi de ???

canım aşılama tarihlerimiz aynı.bendede göğüs ağrısı bayadır var iyice arttı sanki adet olacam galiba.ama progestanda yapıyor göğüs ağrısı benim zaten hiç ümidim yok bu aşılamadan

aşılama neden iptal oldu.aslında bizde görünen bir sorun yok.ben klomen geçen sene kullandım ama olmadı.daha sonra ege üniversitesine başvurduk temmuz ayında uzun bir bekleyişten sonra adetin 3 günü göbekten 10 gün iğne sonra çatlama iğnesi adetin 14 günü aşılama oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…