Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

teşekkür ederim cvp için ama ne bileyim gün yaklaştıkça ümitlerim tükeniyor ve içime sıkıntılar geliyor.ve sanki olmadı gibi hissediyoruminşaallah sizde olumlu sonuç alırsınızRabbim hepimizin yüzlerimizi güldürsün inşaallah

benim çatlama iğnesinden 26 saat sonra aşılamam yapıldı.valla ben yapan bayanın ismini bilmiyorum.zaten hiç doktorlarla muhatap olmuyorsun.peki sen ne zaman ikinci tedaviye başlıyorsun.

canım bi değişiklik yok sayılır ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bugün biraz midem kötü hamileliktenmi yoksa yediklerimdenmi anlayamadım canım

gnaydın kızlar hastaneye gidicem birazdan yumurta çatlamş mı bakılcak herkese hayırlı cumalar

Hadi bakalım çat diye çatlasın inşallah sonra gelsin bebiş....

benim çatlama iğnesinden 26 saat sonra aşılamam yapıldı.valla ben yapan bayanın ismini bilmiyorum.zaten hiç doktorlarla muhatap olmuyorsun.peki sen ne zaman ikinci tedaviye başlıyorsun.

benim de çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı aşılama...aynen öyle doktor sadece dosyalarımızı inceleyip hemşirelere ne yapılması gerektiğini söylüyor...
çoğu kişiye 36.cı saatte yapılmış aşılama...bi de aşılamadan önce yumurta çatlamışmı çatlamamış mı bakmışlar..bizde hiç bişey yapılmıyor neden yaaaa biraz ihmalkar gibiler sanki sende öyle bir şey hissediyomusun? bazen memnun oluyorum bazen hiç olmuyorum...

tikita çok saol geldm hemşire 2,5ta ara çatlayıp çatlamadğını söylerim ddi. adetin geçince ara dedi bekicem ocağın 8‘ine kdar

Allahım çabalarımızı boşa çıkarmıyor inş. bebeğin seninle kalır ve değerlerin yükselir. Aallahım ben dahil çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederr :)

kızlar 8. gün olmasına rağmen sol kasığımda acaip ağrı var bacağım kasılıyo doktor olağan çok ağrın olursa şiddetli acile gel dedi bilmiyorm,progesteron verdim 2 ay önceki 7,41di bugün verdiğim 8,70 olmuş

canım ya bende bu ayın 19 da aşılamamı oldum ogünden beri göğüs uçlarım hassas bi de bu son günlerde su gibi akıntım oluyo diyorum kesin adet oldum bakıyorum bembeyaz ama çoook korkuyorum şu ocak 3 bi gelseeee

canım aşılama tarihlerimiz aynı.bendede göğüs ağrısı bayadır var iyice arttı sanki adet olacam galiba.ama progestanda yapıyor göğüs ağrısı benim zaten hiç ümidim yok bu aşılamadan

canım ya inş olmazsın da bana progestan falan vermedi doktor burda çoğuna vermişler ama bana yok ne için veriyolar onu?

gelir canım gelir sabret ben 12.günde bahsettiğin gibi sanki altıma kaçırmış gibi sürekli ıslaklık oluyordu Halende devam ediyor inşşlah belirtidir canım bahsettiğin

kızlar soruma bi cvp lütfen agrılarım davam ediyo sol tarafta ince bi sızı tarzında birde afedersiniz resmen su akıyo benden bugun aşılamanın8. günü tutmadı mı acaba da agrım var gögüslerim de çok agrıyo offff şaştım kaldım

canım önce bi yüreğini ferahlatmalısın çok panik yapma öncelikle adet belirtisi gibi birşey bu hem sancı oluyor hem göğüslerde ağrılar oluyor burda en önemli şey tahlil gününü beklemek yada 12.gün kanda belli oluyor zaten...akıntım var demişsin bende de çok oldu inşllah bir belirtidir canım sabrını koru ve biranlık bile olsa unutacağın şeylerle ilgilen canım...çok faydasını görürsün

benimde 8. gün aynı belirtiler bir tek göğüs hassasiyetm yok sanki altıma yapıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…