hamileyim sanırım canım :) yani inşallah :) henüz keseyi görmedik ama
hiç belli olmaz cnm.bende aşılamamın 12.günündeyim ama bende de o ağrılar kalmadı. Sadece hafif hafif arada belime kasığıma ağrı gelip gidio.belirtiler kişiden kişiye değişir.içini ferah tut.rabbim hepimize nasip edecek inş.
hamileyim sanırım canım :) yani inşallah :) henüz keseyi görmedik ama
benim birinci aşılamamdı canım...kimseyi tanımıyorum ben,yani benimle birlikte 2 kişiye daha yapıldı ama tanımadığım için bilmiyorum tutup tutmadığını...Bana aşılamayı Pervane hanım yaptı sende infertilite bölümüne mi gidiyorsun?kaçıncı saatte yaptılar canım çatlatma iğnesinden sonra?biraz fazla soru soruyorum galiba ama napiiimm hoşuma gitti sonunda aynı hastaneye giden birisiyle konuşmak iyi geldi açıkçası....
Bende de eşimde de bir problem yok,öyle denildi bize canım..
Ben ilk mayıs da gittim ege ünv.
ondan önce bir kere adet gecikmesi sebebi ile özele gitmiştim kordon doğum Bornova şb sine...ordaki doktor biraz takip etti..ve hemen ilk sonuçlarıma bakarak,ilaçsız olmaz vs gibi şeyler söyleyip moralimi bozmuştu..ama ege de o kadar çok tahlil yapıldı ki sonunda birşeyiniz yok dendi...
Beklemek çok zor allah yardımcımız olsun bende kan verdşm biraz önce 14:30 da çıkıcak sonuç 😕
verdim hayatım sabah işe gelirken. Umarım bu değer artışını yeterli görürler de bir daha vermek zorunda kalmam yeminle kollarım delik deşik oldu. Zaten gittiğim yerde artık sizi görmezsek merak ediyoruz dedi hemşire kız :)))
Sende bir değşiklik var mı ?
gnaydın kızlar hastaneye gidicem birazdan yumurta çatlamş mı bakılcak herkese hayırlı cumalar
benim çatlama iğnesinden 26 saat sonra aşılamam yapıldı.valla ben yapan bayanın ismini bilmiyorum.zaten hiç doktorlarla muhatap olmuyorsun.peki sen ne zaman ikinci tedaviye başlıyorsun.
Hadi bakalım çat diye çatlasın inşallahsonra gelsin bebiş....
benim de çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı aşılama...aynen öyle doktor sadece dosyalarımızı inceleyip hemşirelere ne yapılması gerektiğini söylüyor...
çoğu kişiye 36.cı saatte yapılmış aşılama...bi de aşılamadan önce yumurta çatlamışmı çatlamamış mı bakmışlar..bizde hiç bişey yapılmıyor neden yaaaabiraz ihmalkar gibiler sanki sende öyle bir şey hissediyomusun? bazen memnun oluyorum bazen hiç olmuyorum...
Bende 33 yaşındayım ve 5 senelik evliyim yaklaşık 3 yıldırda çocuk istiyoruz 3 ay önce tavsiye üzerine bir profesöre yönlendirildik önce hormon testi yapıldı troid bezlerimin yavaş çalıştığı ortaya çıktı buda bebeğin yuvalanmasına engel olduğu için tedavi başlandı ardından eşimin testleri yapıldı eşimde hiçbir sorun çıkmadı bunun üzerine doktorum rahim filmi çekilip tüplere bakılması gerektiğini söyledi film sonucunda iki tüpümde tıkanık çıktı hayatımın şokuydu doktorum hemen laparoskopi ile tüpleti açmaya çalışalım açamazsak tüp bebek yapmak zorundayız dedi çpk geçmeden ameliyat oldum iki tüpümdeaçıldı ayrıca rahimde yaralar temizlenmiş o yaralarda bir engel olabilirmiş iuileşme sürecinden sonra doktorum gonalf 450 iğneleriyle tedaviye başladı ister zamanlanmış ilişki ister aşılama dedi bizde aşılamaya karar verdik bu süreçte 5 adet yumurtam oluştu aşılama yapıldı belirtilerim adet olacakmış gibi olduğu için ümitsizdim ama test sonucum 46.3 çıktı doktorum pozitif ama rahime tıtunması önemli dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 127 çıktı şu anda 2 gün sonra tekrar testim var duygularım çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin yaşadığımız süreç çok zor olsadaa Allah çok büyük ......
tikita çok saol geldm hemşire 2,5ta ara çatlayıp çatlamadğını söylerim ddi. adetin geçince ara dedi bekicem ocağın 8‘ine kdar
Hadi bakalım çat diye çatlasın inşallahsonra gelsin bebiş....
benim de çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı aşılama...aynen öyle doktor sadece dosyalarımızı inceleyip hemşirelere ne yapılması gerektiğini söylüyor...
çoğu kişiye 36.cı saatte yapılmış aşılama...bi de aşılamadan önce yumurta çatlamışmı çatlamamış mı bakmışlar..bizde hiç bişey yapılmıyor neden yaaaabiraz ihmalkar gibiler sanki sende öyle bir şey hissediyomusun? bazen memnun oluyorum bazen hiç olmuyorum...
[/QU
valla allah nasip ettiyse her şekilde olur zaten peki ne zaman başlıyorsun ikinciye..
valla allah nasip ettiyse her şekilde olur zaten peki ne zaman başlıyorsun ikinciye..
canım ben aşılamanın olduğu gün 6-7 gün kadar adet sancıları çektim sonra bi şekilde bu ağrılarım gitti meme ağrılarım başladı çok aşırı şekilde ağrıyordu sonra aşılamanın 12.günü dedim ben heralde adet oluyorum artık sürekli lavaboya gittim sürekli bi akıntı hali benim belirtiler bunlar oldu canım inşallah senin sancılarının da bir anlamı vardır içerde hummalı bir çalışma vardır inşallh
canım aşılama tarihlerimiz aynı.bendede göğüs ağrısı bayadır var iyice arttı sanki adet olacam galiba.ama progestanda yapıyor göğüs ağrısı benim zaten hiç ümidim yok bu aşılamadan
canım ya bende bu ayın 19 da aşılamamı oldum ogünden beri göğüs uçlarım hassas bi de bu son günlerde su gibi akıntım oluyo diyorum kesin adet oldum bakıyorum bembeyaz ama çoook korkuyorum şu ocak 3 bi gelseeee
arkadaşlar merhaba benim aşılamamın 7.günü dünden itibaren sag kasıgımda hafif agrılar oldu bu sabahta sol kasıgımda biraz daha şiddetli sanki rahime baskı tarzında agrılar devam ediyor. Doktorumu aradım yumurtalar büyümeye devam ediyordur sen dön normal hayatına şiddetlenip kanama falan olursa hemen ara beni dedi sizce normal mi? dayanılmayacak gibi degil ama yine de rahatsız edici biraz panikledim bu iyiye mi kötüye mi işaret anlamadım ki yardımcı olursanız sevirim...
kızlar soruma bi cvp lütfen agrılarım davam ediyo sol tarafta ince bi sızı tarzında birde afedersiniz resmen su akıyo benden bugun aşılamanın8. Günü tutmadı mı acaba da agrım var gögüslerim de çok agrıyo offff şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?