kızlar tikita sevgi kelebeği nerelerdesiniz? sevgikelebeği aldınmı sonucunu?
canım önce bi yüreğini ferahlatmalısın çok panik yapma öncelikle adet belirtisi gibi birşey bu hem sancı oluyor hem göğüslerde ağrılar oluyor burda en önemli şey tahlil gününü beklemek yada 12.gün kanda belli oluyor zaten...akıntım var demişsin bende de çok oldu inşllah bir belirtidir canım sabrını koru ve biranlık bile olsa unutacağın şeylerle ilgilen canım...çok faydasını görürsün
canım burdayım aldım sonucumu 2500 küsür olmus değerim. Yarın sabah kese için randevu aldım. Hayırlısı ile inşallah görürürüm kesemi yaaa
Ya git sen de artık doktora güzel haberlerini duymak istiyorum artık
canım çok tesekkürler ince bi sızı gögüs hassasiyeti ve akıntı bunlarla umutlanıyorum bu benim 2. Aşılamam beta baktır yükselmeye başlamıssa hamilesindr diyen çok baktırmalı mıyım sence
canım ya inş olmazsın da bana progestan falan vermedi doktor burda çoğuna vermişler ama bana yok ne için veriyolar onu?
canım bilemeyiz ne olduğunu üzülme diye diyorum en erken 12.gün sakın idrar tahlili felan da yapma o her zaman muallakta bırakır daha çok alt üst eder seni sabret 12.gün yaptır en erken
kızlar tikita sevgi kelebeği nerelerdesiniz? sevgikelebeği aldınmı sonucunu?
canım burdayım aldım sonucumu 2500 küsür olmus değerim. Yarın sabah kese için randevu aldım. Hayırlısı ile inşallah görürürüm kesemi yaaa
Ya git sen de artık doktora güzel haberlerini duymak istiyorum artık
tamam cnm dayanıcam:) sende ne giibi blirtiler oldu kaçıncı günde test yaptın tecrübelrini anlatırmsn
dayanmalısın canım... Ben aşılama günü de dahil 12.gün test yapmamı söyledi doktorum 12.gün ayrıca benim adet tarihimdi olmadım o zamana kadarsa 6-7 gün sancı çektim kasıklarımdan sonra o sancı kesildi göğüslerim çok ağrımaya başladı sağımdan soluma dönemiyordum düşün sonra kan vereceğim gün sürekli ıslak ıslak artık ben adet oluyorum sanırım sürekli kontrol ediyordum kendimi ama olmadım kan sonucum çıktı sonra akıntım daha da arttı şuan hala var çok sık göğüslerim halen ağrıyor ve batmalar başladı canım inşllah seninde belirtilerin boş yere değildir ha bide kan vermeden iki gün önce gözümün önünü göremiyordum baş dönmesinden 2-3 saat kadar sürdü ama sonra o da bitti canım bendekiler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur
dayanmalısın canım... Ben aşılama günü de dahil 12.gün test yapmamı söyledi doktorum 12.gün ayrıca benim adet tarihimdi olmadım o zamana kadarsa 6-7 gün sancı çektim kasıklarımdan sonra o sancı kesildi göğüslerim çok ağrımaya başladı sağımdan soluma dönemiyordum düşün sonra kan vereceğim gün sürekli ıslak ıslak artık ben adet oluyorum sanırım sürekli kontrol ediyordum kendimi ama olmadım kan sonucum çıktı sonra akıntım daha da arttı şuan hala var çok sık göğüslerim halen ağrıyor ve batmalar başladı canım inşllah seninde belirtilerin boş yere değildir ha bide kan vermeden iki gün önce gözümün önünü göremiyordum baş dönmesinden 2-3 saat kadar sürdü ama sonra o da bitti canım bendekiler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur
gelir canım gelir sabret ben 12.günde bahsettiğin gibi sanki altıma kaçırmış gibi sürekli ıslaklık oluyorduHalende devam ediyor inşşlah belirtidir canım bahsettiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?