Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
slm kızlarr naslsınızz...yazmasamda takipdeyimm...dilerim hepiniz iyisinzdirr...

bugün dr gittim yine..olmuyor klomenle dedi bi tüp bebek merkezine gitt..bende o şoklaa hayırr ben aşılama denemek istiyorum dedimm..ama boşuna zaman ve para kaybı dedii tabi ben o andaa çook kötü oldumm...yok aşılama istiyorum dedimm...ama gün boyu ağladımm....

ve AMH testi istedi benden aşılama öncesinde....bunu yaptıran varmıı ??? ben istanbuldayımm..gittiğim hastanede baya pahalıydı devlette yapıyorlarmı yaptıran varmıı...

bide aşılaması tutan arkadaşlarrr...yani hamile kalanlar..aranızdaa PKO olann varmıı...bende pko varr...dr o yüzden tüp dedii

ahm testi ne bilmiyorum.devlete neden gitmiyorsun peki.

mERHABA BEN DE PKOYUM iLK AŞILAMAM .Gonal f ile çok zor büyüdü tek yumurtam.Şimdi aşılama sonucumu bekliyorum.

hadi bakalım canım bekliyoruz sonucunu

arkadaşım benimde aşılamadan sonra aynısı oldu ben doktorumu aradım normalmiş korkma canım hayırlısı olsun inş tutar hepimizin :) sonucu nezaman alıcan?

Olmadı tutmadı aşılamam oysaki o kadar umutluydumki olacağından regl oldum yarın sabah doktoruma gidicem ben tüp bebek istiyorum dokturum 2. Aşılamayı yapalım sen bana bırak diyo çok kararsız ve umutsuzum

sonuç nedir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Olmadıı canım kan verdim gebelik yok 2/3 saat sonrada regl oldum %10 şans demişti doktorum zaten ben şimdi tüp bebek olsun diyorum doktorum alılama tekrar yapalım diyor tekrar düşük bir ihtimal içinde umutlanmak istemiyorum bakalım yarın dr mla ne olacağına karar vericez😔

sonuç nedir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

tatlım ya nerdesin bi gittin dün yoksun hala ne oldu sonuç merak ettim inş hayırlı bi sonucun vardır.. ama hadi gel artık

Moralim çok bozuk olduğu için girmedim kızlar kusura bakmayın umutsuzluğa kspıldım ama yavaş yavaş toparlıyorum kendimi tutmadı aşılamam yarın doktordayım tekrar sen ne yaptın cnm

mERHABA BEN DE PKOYUM iLK AŞILAMAM .Gonal f ile çok zor büyüdü tek yumurtam.Şimdi aşılama sonucumu bekliyorum.

allahımm inşallahh nasipp ederrr...güzell haberlerinii bekliyorumm....bende pkoluyumm ve klomenle 2 ay oldu bu 2 ayda olmadı yumoşş..ve dr um bugün hiç iç açıçı konuşmadıı...tüp bebek dedi..ama ben aşılama istiyorum.. o yüzden sordum pkoluaşılama yaptıran varmı diyee...

inşallah sonucun pozitif olurr...

üzülmee...hakkında hayırlısı buymuş demekki...vakti gelince seninle olacaktır bebeğinn..

canımm sorunn neydii sizdeee...?? dr un aşılama diyorsa aşılama dene bikere daha..keşke benim drumda böle bişi dese banaa....benimkinin ağzından 2 kelime laf zor çıkıyor ondada uyuz uyuz konuştu sinir etti beniii...

canım üzülme diyeceğim ama zor tabi emek veriyoruz bir umut olumlu olsun istiyoruz.sorununuz büyük değilse 2. aşılam deneyebilirsin 2. de şans biraz daha yüksekmiş.senin aşılamada kaçıncı günündü sanki biraz erken adet oldun?

Canım bende hiçbir sorun yok eşimin sperm sayıları çok düşük ama aşılamada bana verilen sperm sayısı 8 milyondu iyi çıkmış dedi doktorum bende eşimde hep ilaç kullandık yani doktorum sağolsun olması için ne kazımsa yaptı o yüzden çok umutlanmıştım ve doktorum sürekli moral veriyor bana vakti olursa bazen oturup sohbet bile ediyoruz o yönden şanslıyım ben ankaradayım başkent hastanesine gidiyorum doktorum sadece çocuğu olmayanlara bakıuor tüp bebek uzmanı prf dr hulusi bülent zeyneloğlu eğer sende ankaradaysan benim doktoru şiddetle tavsiye ederim ama çok yoğun oluyor ama gerçekten çok ilgili. Sizin sıkıntı neydi canım ne zamandan beri deniyorsunuz

Canimmm ayni sorun bende de var esimin hareketli sperm sayisi dusuk 0%di yikama sonrasi 8%oldu yapildi asilamam bekliyorum simdi bakalim sonuc ne olacak :s sizin kacti hareketli sayiniz ?

Canım Allah'ım hakkında en hayırlısı neyse onu versin...çok zor süreçler...Ahm testinden sonra karar verilir canım...kendini üzüp,yıpratma sakın ...

Hayırlısı böyleymiş demek ki canım,sakın üzülme olur mu? mücadeleye devam...pes etmek yok.....

Allah'ım çaresiz hastalık vermesin ... gerisi boş...

Canım benim eşimin sperm sayısı çok az sıkıntı ordan kaynaklanıyor aşılamada 13. Günümdü daha adetime 2 gün vardı evet erken oldum stres oldum ağladım zırladım üzüntüden erken oldum sanırım adet olmadan 1-2 saat önce aldım kan sonucunu sizin sıkıntınız neydi canım hangi şehirdesin

Canimmm ayni sorun bende de var esimin hareketli sperm sayisi dusuk 0%di yikama sonrasi 8%oldu yapildi asilamam bekliyorum simdi bakalim sonuc ne olacak :s sizin kacti hareketli sayiniz ?

Canım açıkçası aşılamada verilen sperm 8 milyondu ama detayına bakmadım çünkü çok stres oldugumdan ağladım doktorumda bana moral vererek bir yandan da aşılamamı yaptı hiç detayını sormadım o yüzden. Rabbim inşallah gönlüne göre verir hamile haberini alırız inşallah :)

Hayırlısı böyleymiş demek ki canım,sakın üzülme olur mu? mücadeleye devam...pes etmek yok.....

Allah'ım çaresiz hastalık vermesin ... gerisi boş...
[/QUOTE]

Amin canım inşallah. İşte ister istemez üzülüyosun emek veriyosun sabrediyorsun bir umut diyorsun sonuçta neyse pes etmedim tabiki devam :) senin durumun nedir

canım ben antalyadayım.benim sol tüp tıkalı ama takmıyorum artık tek tüple aşılaması baya tutan varda asıl morfoloji sorun bizde 2 ydi.ama aşılama günü 0 çıktı o yüzden ben ümitli değilim.doktor sayı hız çok iyi o önemli değil dedi. ama saçma geliyor bana tabi Allahım istedikten verdikten sonra imkansız bişey değil.hayırlısı ile rabbim kimseyi bekletmesin

Canım o tek tüpü açmanın bi yolu yokmu doktorun tek tüplemi aşılama önerdi? Birde 2 ydi dediğin nedir onu anlamadım yani asıl sorunu

kızlar kocalarınıza çakşir suyu ve incir yedirin ben sürekli yaptım ileri hız yüde 71 olmuştu,selenyum aldım içiyor .doktor spermleri yıkamadı mı sizin
aşılamanın amacı o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…