[sıze=3]canim merhba oncelikle hayirli ugurlu olsun insallah, benim asilama gununu de sayarsak 5.gunum inanilmaz agrim var sanki regl olacakmisim gibi surekli bende gidip kontrol ediyorum daha cok mu erken acaba test falan yaptirsam cok panik halindeyim cunku moralsizimbir de sen ne kadar dinlenmistin canim asilamadan sonra ?[/sıze]
slm kızlarr naslsınızz...yazmasamda takipdeyimm...dilerim hepiniz iyisinzdirr...
Bugün dr gittim yine..olmuyor klomenle dedi bi tüp bebek merkezine gitt..bende o şoklaa hayırr ben aşılama denemek istiyorum dedimm..ama boşuna zaman ve para kaybı dedii tabi ben o andaa çook kötü oldumm...yok aşılama istiyorum dedimm...ama gün boyu ağladımm....
Ve amh testi istedi benden aşılama öncesinde....bunu yaptıran varmıı ??? Ben istanbuldayımm..gittiğim hastanede baya pahalıydı devlette yapıyorlarmı yaptıran varmıı...
Bide aşılaması tutan arkadaşlarrr...yani hamile kalanlar..aranızdaa pko olann varmıı...bende pko varr...dr o yüzden tüp dedii
yaaaa canım bunlar bende de var ilk aşılamamda hiç böyle şeyler yaşamadım acaba progesteronun etkisi mi diyorum kasıgımda ki agrı rahime baskı yapıyo afedersin ama sanki rahmin çıkacak gibi oluyorum sonra geçiyo baş dönmesi var normaldede başım döner ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama gelsin artık yaaaa 6 yıl oldu((((((((((
canım inş yaa o gelsin yeterki ben her cefasına razıyımm :) seninde hayırlı olsun inş kazsız belasız kucağına alırsın anasıyla babasıyla sağlıklı uzun bi ömrü olur inş..
olmadı tutmadı aşılamam oysaki o kadar umutluydumki olacağındanregl oldum yarın sabah doktoruma gidicem ben tüp bebek istiyorum dokturum 2. Aşılamayı yapalım sen bana bırak diyo çok kararsız ve umutsuzum
canım umutlanmak dediğin seyi anlıyorum ben çok umutluydum ama hep kendimi şuna hazırladım umutlanma kan sonucunu alacaksın negatif çıkacak ama bu ilk deneme başka şanslarında olacak üzülmeyeceksin diye kendime telkinlerde bulundum sonucumu aldığımda inanmak bile o kadar zorlaştırmışım durumumu rabbim herkese nasib etsin canım sırası gelecek allahımın izniyle
Gunaydin cnm bende kan verdim bugun 2082 olmus normalmi doktor ameliyatta bekliyorumcanım seni çok merak etmiştim hakkında hayırlısı olsun bence tüp bebek tedavisi için acele etme bence üst üste ara vermeden aşılama düşün derim ilk denemeydi bu sakin düşünüp karar vermelisin doktorunu dinle muhakkak
gunaydin cnm bende kan verdim bugun 2082 olmus normalmi doktor ameliyatta bekliyorum
haklısın canım bende kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım yolun başındayız elbette nasipse o bizi bulacak bu bi imtihan çok şükür yine ayrıca tşklr beni rahatlattıgın için...
Gunaydin cnm bende kan verdim bugun 2082 olmus normalmi doktor ameliyatta bekliyorum
cnm valla kan sonucu boyle bende anlamadim cogul gebelikmi acaba int bakmistim biraz bide bugun regli gunumdu doktorumu bekliyorum artik allahim ins kotu bisey yoktur rabbim
Hayirlisi olsun cnm ne gelirse allahimdan kabulum saglikli olsunda gerisi onemli degilcanım içini ferah tut kötü birşey yoktur ama sana ikinci bir sürpriz gelebilir canım hadi hayırlısı bu rakam içoğul gebeliğe işaret gibi canım
hayirlisi olsun cnm ne gelirse allahimdan kabulum saglikli olsunda gerisi onemli degil
Guzel haberlerle gel insallah canm takipteyizbende kan verdim sabah.eşim sonucu alınca beni arayacak.benimde hiç umudum yok korkudan wc ye bile gitmiyorum aşılamayı saymazsak 12.günümüz.
bende kan verdim sabah.eşim sonucu alınca beni arayacak.benimde hiç umudum yok korkudan wc ye bile gitmiyorum aşılamayı saymazsak 12.günümüz.
amin canım haberlerini yaz olur mu ben ara sıra girerim haftasonu merakta bırakma
Canim hosgeldin az kaldi artik hayirlihaberlerini bekliyoruzkızlaaarr ben geldim.. bir hafta yoktum k.maraşta aşı kampanyası vardı başımı kaşıycak vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydi.. bende hala ufacık belirti yok aşılama günü dahil 9.günüm sizlerde durumlar nasıl?
kızlaaarr ben geldim.. bir hafta yoktum k.maraşta aşı kampanyası vardı başımı kaşıycak vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydi.. bende hala ufacık belirti yok aşılama günü dahil 9.günüm sizlerde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?