Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

allah razı olsun canım sizlerede nasib olsun inşllah sabır göster canım ben aşılamadna sonra 45 dk kadar masada kaldım ayaklarım uyuştu artık sonra yatakta da 1 saat kadar yattım sonra işime döndüm tekrar canım

canım benim takılma doktorun dediklerine sana bu zamana kadar aşılama yapılmalıydı zaten yapılaması saçma başka bir doktora danış canım bende de pko vardı ama bana doktorum bazen engel olabiliyor demişti ama asla pko lusun aşılama olmaz demedi canım benim sen üzme tatlı canını çok büyük aptallık bu doktorların yaptığı insafsızlık üzülme sen rabbimden raha iyi mi biliyorlar

canım umutlanmak dediğin seyi anlıyorum ben çok umutluydum ama hep kendimi şuna hazırladım umutlanma kan sonucunu alacaksın negatif çıkacak ama bu ilk deneme başka şanslarında olacak üzülmeyeceksin diye kendime telkinlerde bulundum sonucumu aldığımda inanmak bile o kadar zorlaştırmışım durumumu rabbim herkese nasib etsin canım sırası gelecek allahımın izniyle

canım inş yaa o gelsin yeterki ben her cefasına razıyımm :) seninde hayırlı olsun inş kazsız belasız kucağına alırsın anasıyla babasıyla sağlıklı uzun bi ömrü olur inş..

canım allah bin kere razı olsun o kadar dua ediyorum ki burdaki arkadaşlarıma isteyen herkese öncelikle tez vakitte nasib etsin allahım

canım seni çok merak etmiştim hakkında hayırlısı olsun bence tüp bebek tedavisi için acele etme bence üst üste ara vermeden aşılama düşün derim ilk denemeydi bu sakin düşünüp karar vermelisin doktorunu dinle muhakkak

haklısın canım bende kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım yolun başındayız elbette nasipse o bizi bulacak bu bi imtihan çok şükür yine ayrıca tşklr beni rahatlattıgın için...

Gunaydin cnm bende kan verdim bugun 2082 olmus normalmi doktor ameliyatta bekliyorum

haklısın canım bende kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım yolun başındayız elbette nasipse o bizi bulacak bu bi imtihan çok şükür yine ayrıca tşklr beni rahatlattıgın için...

aynen öyle canım burda olmaktan çok mutluyum canım çünkü ben burda yıllarca sorularımın cevabını aradım birilerine faydam olsun diye burdayım canım

cnm valla kan sonucu boyle bende anlamadim cogul gebelikmi acaba int bakmistim biraz bide bugun regli gunumdu doktorumu bekliyorum artik allahim ins kotu bisey yoktur rabbim

canım içini ferah tut kötü birşey yoktur ama sana ikinci bir sürpriz gelebilir canım hadi hayırlısı bu rakam içoğul gebeliğe işaret gibi canım

bende kan verdim sabah.eşim sonucu alınca beni arayacak.benimde hiç umudum yok korkudan wc ye bile gitmiyorum aşılamayı saymazsak 12.günümüz.

kızlaaarr ben geldim.. bir hafta yoktum k.maraşta aşı kampanyası vardı başımı kaşıycak vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydi.. bende hala ufacık belirti yok aşılama günü dahil 9.günüm sizlerde durumlar nasıl?

Canim hosgeldin az kaldi artik hayirlihaberlerini bekliyoruz

laborant aşılamadn snra ağrın olmadı mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…