Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Canim hosgeldin az kaldi artik hayirlihaberlerini bekliyoruz

ayy canım İNŞALLAH heyecandan duramıyorum ptesi vercem kanı 11.gün oluyo.. bi kaç saat önce göğüs ağrım oldu ama o belirti sayılmaz çünkü geçen ay adete kadar ağrımıştı çok heveslenmiştim ama gelmişti kırmızılar bu ay belirtim yok ama ilk aşılama olduğundan mı bilmem çok ümitliyim dünden beri içim içime sığmıyor :))

Selam kizlar..
Bir haftadir yazmadim ama takip ettip sizleri.
Bu bir haftadir hergun 50 doz puregon vuruldum gobekten.
Bugun kontrolum vardi 10.gunde yumurta 17.5 olmus doktorum cok iyi dedi bu sksam saat 10da ovitrelle verdi gobekten.bana yumis kucuk gibi geldi daha onceki yumurta takibimde 12.gun 19.5 olmustu ama doktor bu sefer 17.5de catlatma ignesi verdi.sordugumda yumurta buyuklugunu rahim duvarinin kalinligiyla birlikte degerlendiriyoruz dedi.suan en uygun zaman dedi.tabii doktor daha ii bilir biz arastira arastira cok bilmis oluyoruz:
Sonracima kizlar bu aksam ovitrelle vurulucam pazartesi sabahta asilama olucak kismetse.ayrica asilamadan sonra kullanmam icin crinone progesteron verdi.gelirken onuda al nasil kullanilacagini anlatalim dedi cunki hap seklinde degil rahime yerlestiricek hergun .
Simdilik benden bukadar kizlar

hayır canım ne akıntı ne ağrı olmadı aşılama saat 10 da yapıldı akşam saat 8 de ağrım oldu 10 dk sonra baktım bir iki damla kan gelmişti heralde tahriş olmuştu rahim ağzı.. sende peki?

yumurtan o an çatlamış ve spermle buluşmuştur kan gelmesi hayra alamet hemşire dedi benim düne kdar çok ağrım vardı canım ben adeti beklicem canım sende 12. gün ver o gün verenler hamiş haberi alıyo totem yap

Bugün gittim tekrar aşılama için iğneye başlayacağım tekrar buda olmazsa eğer tüp bebek yapacağız sen daha önce aşılama kaç kez oldun canım

Bugün gittim tekrar aşılama için iğneye başlayacağım tekrar buda olmazsa eğer tüp bebek yapacağız sen daha önce aşılama kaç kez oldun canım
Cok sevindim canm hayirli olur insallh benm ilk.asilama canim snnde son olur insallh

Cok sevindim canm hayirli olur insallh benm ilk.asilama canim snnde son olur insallh
C

cnm gorustum baktı cok kucuk dedı zor gorunuyor dedı ılac verdı haftaya tekrar bakalım dedı

Insallah canm bende carsamba bakicak doktorum insllh senin ikiz mi acaba canim ya cok merak ediyorum saglikla sihhatle buyusun hayirli evlatlatumiz olsun canm

merhaba kızlar dün doktora gittim kötü haberler aldım ağlamaktan bi hal oldum . gebelik kesesi beklediğinden küçükmüş belki bu hafta kanaman başlaya bilir dedi morelim sıfır . bir hafta bekleyelim dedi ama benim bütün umudum yok oldu (

Canim uzme kendini kesin bisey bile yok niye boyle pat diye aoyluyolar anlmiyorum uzulme sen can veren allah

arkadaşım bende aynı gün 1.aşılamamı yaptırdım baş dönmesi yok ama aşılama olduğu günden beri göğsüm sızlıyo

canım bende 9. gündeyim.ilk başlarda baya ağrım oldu ama şimdi hiç bişey yok.göğüs ağrım var ve çok şiş.progestan mı yaptı yoksa her ayki adet belirtisimi bilmiyorum.ama bugün bi tuhaflık var evdeyim ve hiç halim yok bi ateş basıyo bi halsizlik oluyo sanki canım çekiliyor gibi.hayra yoralım hayır çıksın:)

anladım canım bana vermedi doktorum ama vardır bi bildiği neyse hayırlısı olsun inş ben aşılama olalı 10 gün oldu ilkgünden itibaren göğüs uçlarım sızlıyo ama adet olmadan öncede sızlar benm bilmem acep neler oluyor içerdee test yapmamak için zor tutuyorum bakalım nekadar dayanabilirsem artıkın

kızlar kocalarınıza çakşir suyu ve incir yedirin ben sürekli yaptım ileri hız yüde 71 olmuştu,selenyum aldım içiyor .doktor spermleri yıkamadı mı sizin
aşılamanın amacı o zaten

Caim nereden bulacagiz caksir suyunu ve selenyumu ?

Insallah canm bende carsamba bakicak doktorum insllh senin ikiz mi acaba canim ya cok merak ediyorum saglikla sihhatle buyusun hayirli evlatlatumiz olsun canm

valla cnm ınan bende anlamadımkı doktorda zaten goremedı kucuk ınş saglıklı bısekılde devam ederse kac tane olursa olsun

canım bana 2 ocakta test yaptır dediler ama bende hiç sabırsızlanma yok ya hatta o tarihte bile yapmayacam.nasıl olsa tutmadı olursada iyi olur havasındayım.sende hayal kırıklığına uğramammak için zamanında test yap hatta bekleyebilirsen adet geçmesini bekle.

canım bana 2 ocakta test yaptır dediler ama bende hiç sabırsızlanma yok ya hatta o tarihte bile yapmayacam.nasıl olsa tutmadı olursada iyi olur havasındayım.sende hayal kırıklığına uğramammak için zamanında test yap hatta bekleyebilirsen adet geçmesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…