Canim ne yaptin dokturunla gorustun mu
Canim hosgeldin az kaldi artik hayirlihaberlerini bekliyoruz
laborant aşılamadn snra ağrın olmadı mı hiç
hayır canım ne akıntı ne ağrı olmadı aşılama saat 10 da yapıldı akşam saat 8 de ağrım oldu 10 dk sonra baktım bir iki damla kan gelmişti heralde tahriş olmuştu rahim ağzı.. sende peki?
canım seni çok merak etmiştim hakkında hayırlısı olsun bence tüp bebek tedavisi için acele etme bence üst üste ara vermeden aşılama düşün derim ilk denemeydi bu sakin düşünüp karar vermelisin doktorunu dinle muhakkak
Cok sevindim canm hayirli olur insallh benm ilk.asilama canim snnde son olur insallhBugün gittim tekrar aşılama için iğneye başlayacağım tekrar buda olmazsa eğer tüp bebek yapacağızsen daha önce aşılama kaç kez oldun canım
Cok sevindim canm hayirli olur insallh benm ilk.asilama canim snnde son olur insallhBugün gittim tekrar aşılama için iğneye başlayacağım tekrar buda olmazsa eğer tüp bebek yapacağızsen daha önce aşılama kaç kez oldun canım
cnm gorustum baktı cok kucuk dedı zor gorunuyor dedı ılac verdı haftaya tekrar bakalım dedı
merhaba kızlar dün doktora gittim kötü haberler aldım ağlamaktan bi hal oldum . gebelik kesesi beklediğinden küçükmüş belki bu hafta kanaman başlaya bilir dedi morelim sıfır . bir hafta bekleyelim dedi ama benim bütün umudum yok oldu(
merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim tüm isteyenlere emek harcayanlara bebişlerini tez zamanda nasip etsin (banada) ben 19 aralıkta 3. aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim ilaçlardanmı nedir bilmem ama çok başım dönüyor ve göğüslerim sızlıyor sizdede bunlar oldumu acaba
kızlaaarr ben geldim.. bir hafta yoktum k.maraşta aşı kampanyası vardı başımı kaşıycak vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydi.. bende hala ufacık belirti yok aşılama günü dahil 9.günüm sizlerde durumlar nasıl?
Canim uzme kendini kesin bisey bile yok niye boyle pat diye aoyluyolar anlmiyorum uzulme sen can veren allah
canım bebek olursa düşmesin diye veriliyor.ben alttan fitil şeklinde kullanıyorum oda hep dışarı akıyor.o yüzden akıntım oluyo mu olmuyomu anlamyorum tam çünkü
sürekli ıslaklık oluyo.bide tam adet dönemindeki göğüsüm komple ve bide uçlarındada ağrı var .öyle kasık batması falanda hiç yok aşılama tutmadı galiba
kızlar kocalarınıza çakşir suyu ve incir yedirin ben sürekli yaptım ileri hız yüde 71 olmuştu,selenyum aldım içiyor .doktor spermleri yıkamadı mı sizin
aşılamanın amacı o zaten
Insallah canm bende carsamba bakicak doktorum insllh senin ikiz mi acaba canim ya cok merak ediyorumsaglikla sihhatle buyusun hayirli evlatlatumiz olsun canm
anladım canım bana vermedi doktorum ama vardır bi bildiği neyse hayırlısı olsun inş ben aşılama olalı 10 gün oldu ilkgünden itibaren göğüs uçlarım sızlıyo ama adet olmadan öncede sızlar benm bilmem acep neler oluyor içerdee test yapmamak için zor tutuyorum bakalım nekadar dayanabilirsem artıkın
anladım canım bana vermedi doktorum ama vardır bi bildiği neyse hayırlısı olsun inş ben aşılama olalı 10 gün oldu ilkgünden itibaren göğüs uçlarım sızlıyo ama adet olmadan öncede sızlar benm bilmem acep neler oluyor içerdee test yapmamak için zor tutuyorum bakalım nekadar dayanabilirsem artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?