Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Caim nereden bulacagiz caksir suyunu ve selenyumu ?

hayatım aktardan çakşir suyunu al, eczanedn de selenyum zaten fiyatları uygun selenyum 11 lira çakşirde 14- veya 18 ama gerçektn işe yaeıyo testleri karşılaştırıp inanamadk inciri de zeytinyağında beklet saf olsun ama öyle yedir o selenyumu da portakal suyu sık öyle içsn

evetkızlar şuan hayallerin yıkıldığı andayım 1 saat önce aşılamamın 14. gününde adet tarihimden 5 gün önce adet oldum moralim dogal olarak bozuk ama ALLAHIMA nekadar şükretsem az bana öyle güzel yürekli bi eş vermişki onun dayanagı olmasa ne olurdu bilmiyorum önüme bakıcam artık pazartesidoktora randevum var nederse o şekilde bi ilerleme olucak hakkımda ve haklarımızda ne hayırlıysa o olsun derdi veren sabrınıda veriyo.yaşadıkça hep bi umut vardır.ben sabırla duamın gerçeklşeceği günü bekliycem sen yardımcım ol ALLAHIM..AMİN

Malesef kızlar sonuç negatif .bundan sonra ne olur bilmiyorum ben tüp denemek istiyorum ama dr ne diyecek bakalım

Lulum sen nezaman test yaptiricaksin ben pazartesi yaptirsam mi bilemedim hayal kirikligina ugramak istemiyorum adetimi mi beklesem simdi onu düşünüyorum gecen gun 10. Gun cikarmi diyodum simdi de 13. Gun yaptirmasam mi diyorum:S ne zir isler ya esimide umutla ndirmak istemiyorum glhic bi bekirti yok bende sanki ayni adet belirtieri gibi hersey cok umutsuzum

canım ben duramadım kan verdim 3.0 çıktı kafam daha çok karıştı 5 in altı negatif ptesi bi daha baktırcam bakalım.

canım yaa çok tatlısın ama o kanama aşılama günü oldu o yüzden hayır sayılmaz :))

malesef beta hcg 10. 4Den 3.1 edüştü.dün ağlayarak uyudum.keşke erken bakmasaydımda önce tutup sonra kaybettiğîmi bilmeseydim.şimdi adet olmayı bekliyorum.adetim 2gün gecikti.böyle beklemesi daha kötü

benim aşılamamın 9. günü test yapmamak için zor tutuyorum kendimi hazırlık işleminden sonra eşlerinizin degerleri ne kadar yükseldi yaaaaa çok stresliyim yaaaaaa

malesef beta hcg 10. 4Den 3.1 edüştü.dün ağlayarak uyudum.keşke erken bakmasaydımda önce tutup sonra kaybettiğîmi bilmeseydim.şimdi adet olmayı bekliyorum.adetim 2gün gecikti.böyle beklemesi daha kötü

üzülme canım hayırlısı böyleymiş bunlar bizim imtihanımız diye düşün bende beklemedeyim içimden bi ses yok diyo ama bilmiyorum ((

benim aşılamamın 9. günü test yapmamak için zor tutuyorum kendimi hazırlık işleminden sonra eşlerinizin degerleri ne kadar yükseldi yaaaaa çok stresliyim yaaaaaa

Değerler bence önemli degil sayısı azolup tutanda var.bizim sayımız 100 milyon üstü hareketlilikte %90 üstüydü yinede tutmadı.

Amin canım inşallah. İşte ister istemez üzülüyosun emek veriyosun sabrediyorsun bir umut diyorsun sonuçta neyse pes etmedim tabiki devam :) senin durumun nedir

Canım anca girip,görebildim kusura bakma...benim durumum aynı reglim bitti bugün,şimdi bir ay beklicem bir sonraki reglimde gidicem tekrar tedaviye devam edicem canım...inşallah gerek kalmaz :) ona dua ediyorum....sen nasılsın,nasıl oldun?

Gunaydin cnm bende kan verdim bugun 2082 olmus normalmi doktor ameliyatta bekliyorum

hey maşallah,ikiz mi geliyor kız?

Bugün gittim tekrar aşılama için iğneye başlayacağım tekrar buda olmazsa eğer tüp bebek yapacağız sen daha önce aşılama kaç kez oldun canım

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

Allah'ım onları başımızdan eksik etmesin...benim eşimde çok destek oluyor bana...Allah razı olsun...Çok şanslıyız valla...
Hakkında hayırlısı olsun canım...

Malesef kızlar sonuç negatif .bundan sonra ne olur bilmiyorum ben tüp denemek istiyorum ama dr ne diyecek bakalım

Hakkında hayırlısı olsun canım...

Değerler bence önemli degil sayısı azolup tutanda var.bizim sayımız 100 milyon üstü hareketlilikte %90 üstüydü yinede tutmadı.

Aynen öyle benimde eşimin yıkama sonrası değerler 55 milyon %100 ileri hareketliydi ama tutmadı...Herşey Allah tarafından...ne zaman nasip ederse....Neticede bir sperm ve bir yumurtanın buluşması....

Canim cok sagol denicem bende, Rabbim hepimize nasip eder insallah emeklerimiz umutlarimiz bosa cikmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…