Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Ve ben halaaa sabırsızııımmm nasıl dayanıcam yaa bişe sorucam arkadaşlar yengem normal yolla hamile kaldı ve tam adet günü idrar testi yaptı gayet net bir şekilde çıktı bende diyorum ki adet günümde yapsam çıkmazmıki acepp??

canım bizde sorun bende pko varr...5 yııllık evliyizz...ilk yılında 5 ay tedavi gördüm klomenle işe yaramadı ve çokda cahildim pkoyla ilgili...iğne felan istemedim drum takip bile yapmamıştıı..sonra kilo ver dedi...

kilo verdim dahada devam ediyorumm..şimdi 4 aydır yine tedavideyizz..2 ay klomenle yumoş oldu...sonraki 2 ay olmadı..ve drum son görüşmemizde benii mahfettii..

sanada diyeceğim şukii hiç degerlere bakmaa..rabbim ol dedikten sonra bi sperm bi yumurta yetiyorr...bizide böle deniyorr..inşallah bizlerde kavuşacagız bigünn..

sormaa yaaa..vallahi şimdi yine ağlıcam yazarkenn...yaww ne olursa olsun insan düzgün konuşur birazz o annki halimi tahmin bile edemezsinn..bacaklarım felçli gibi yürüyorum gitmiyorrr...ne diyimkiii...

canımm yaa ben sana bişi sorucamm..infolikk..yumoşun zarını inceltiyor demiştinn...sen kullandın sanırımm..aşılama öncesi kullanmışmıydın..yani bana drum vermedii...ama bi çok arkadaşım 3 aylık süreyle kullandıı...merak ettim sen aşılama öncesi kullanmışmıydınn??

canımm öncelikle sakin oll...ağlama dua ett..rabbim ona canı verrse dr ne derse desin boşşş..hayılısıysa allahım onu benden alma de..ama hyırsızsa gönlümü buna alıştır diye dua ett...rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısını versinn...

canımmm hayırlıı olsunn..seni takipdeyimmm...banu hanımı görmeden öyle güvenimi kazandıkii..keşke yakın olsaydımm..2 arkadaşımda ilk aşılamalarında hamile kaldılarr..sende güvenn vurul dediği zamanda vurul iğnenii..

bide şimdi kaça anlaştınızz...sen sormuştun yaa bende sana sorayım kaç kere gittin ve daha gideceksinn...eger ilk aşılamam tutmazsa ki inşallah tutar..2.yi uzakda olsa orda denemeyi düşünüyorumm..

aminn..rabim yar ve yardımcınn olsun yüreğine serinlik versinn....evett eşlerimizindende razı olsunn..bize dert vermiş ama yanımıza yoldaşlarıda iyi vermiş çok şükür...benide eşimm toparlıyor allah razı olsunn..

hakkında hayırlısıı olsun bundan sonrada...

Malesef kızlar sonuç negatif .bundan sonra ne olur bilmiyorum ben tüp denemek istiyorum ama dr ne diyecek bakalım

canım ne desem bilmiyorummkii..böle olunca kötü oluyorumm..ama inanki hisssediyorum o hüznüü...aşılama olmasamda 5 yıl heray böle bekledimm ama olmadıı....

rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin sanaa...

kızlarr infolik hakkında birazz araştırma yaptımm çok güzel şeylerr yazıyorlarrrrrrrrrrr.........kullanan varmı burdaa nasıl kullanıldıgını bilmiyorum ama pazartesi muhakkak alıcam...klomenle beraber yazmış dr larrr...destek oluyormuşş...acaba iğneylede kullansamm olurmmuuuu...olur heralde..

Canimmm ayni sorun bende de var esimin hareketli sperm sayisi dusuk 0%di yikama sonrasi 8%oldu yapildi asilamam bekliyorum simdi bakalim sonuc ne olacak :s sizin kacti hareketli sayiniz ?

ben hareketli sayıyı bilmiyorum ege üniversitesinde oldu bugün 5 günü aşılamanın.

yılbaşı sabahı birlikte evde idrar testi yapalım çıkarsa kan verirz yok çıkmazsa adeti beklerz ne dersn,sanki bnde adet olcak gbi belirti tasıyorm

Waw canim benim asilama 850 arti ilaclar.ilaclar icin rapor cikardi doktor igneler 92 tuttu raporla catlatma ignesi 27 tl.bunun disinda benim reglimin 3.gunu cumartesiye denk gelmisti.ikinci kontrolde cumartesiye geldi isyerinden izin almak zorunda kalmadim iyi oldu.yrnda asilama yapilicak.yani toplamda 3 kez doktora gidicem.ama bu degisebilir tabi
Bunun disinda muayene ucretide 100 tl sanirim ama benim saglik sigortam var muayeneye para vernedim ama zaten kontroller 10 gunu gecmio o yuzden bir muayene ucreti ile halkedilebilir.yani toplamda 1100-1200 falan tutar canim.baska sormak istedigin bisi olursa cevaplarim tatlim sevgiyle kal

yılbaşı sabahı birlikte evde idrar testi yapalım çıkarsa kan verirz yok çıkmazsa adeti beklerz ne dersn,sanki bnde adet olcak gbi belirti tasıyorm

Canim benim zaten 1 ocak tam adet gunum ve dogum gunum sanirim bekleyeniycrm ya yarin test yaptiricam

hey maşallah,ikiz mi geliyor kız?:na
[/B][/COLOR]

valla cnm bende bılmıyorumkı carsamba gunu 336 dı aradan 3 gun gectı dunde 2082dı doktorum bısey demedı erken galıba daha hayırlısı olsun ne dıyım allahım herkesın gonlune gore versın inş aslında cocuklugumdan berı ıkız cocugum olsun ısterdım olursa cok mutlu olurum olmazsada sorun degıl cnm nasıp

kendimi yok moralsiz hissediyorum sanki yokmuş gibi 2. aşılamamda da sonuç hüsran gibi hissediyorum belirti çoktu belkide progesteron yüzündendir ama son 2 gündür kasıklarımda ki ince sızıdan başka belirti kalmadı şaşkın mutsuz bi haldeyim...

takılma o kdar ya bnde de belirti yok canım

Canim ben 4-5 ay kadar kullandim benim doktorum cok guveniyordu bu ilaca biraz bunu kullanalim normal deneyelim dedi ne dediyse sozunden cikmadim cunku bende doktoruma cok guveniyorum aslinda yeni bir ilacmis sgk karsilamiyor zaten 17 tl olmasi lazim araliksiz kullandim canm bu ilacla hamile kalanlari bile duydum

Canim ac karnina sabah 2 aksam 2 poset suya karistiriyosun icimi cok kolay yarim cay bardagina yap ic sekerli bi tadi var zaten bu ilac ozellikle kist problemi olanlara tavsiye ediliyor canim bencede kullanmalisin fiyatini felanda yazdim sana

neden bu kadar yüksek aşılama ücretin benim hepsi 220 tuttu.devlette tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…