Canım bende hiçbir sorun yok eşimin sperm sayıları çok düşük ama aşılamada bana verilen sperm sayısı 8 milyondu iyi çıkmış dedi doktorum bende eşimde hep ilaç kullandık yani doktorum sağolsun olması için ne kazımsa yaptı o yüzden çok umutlanmıştım ve doktorum sürekli moral veriyor bana vakti olursa bazen oturup sohbet bile ediyoruz o yönden şanslıyım ben ankaradayım başkent hastanesine gidiyorum doktorum sadece çocuğu olmayanlara bakıuor tüp bebek uzmanı prf dr hulusi bülent zeyneloğlu eğer sende ankaradaysan benim doktoru şiddetle tavsiye ederim ama çok yoğun oluyor ama gerçekten çok ilgili. Sizin sıkıntı neydi canım ne zamandan beri deniyorsunuz
canım benim takılma doktorun dediklerine sana bu zamana kadar aşılama yapılmalıydı zaten yapılaması saçma başka bir doktora danış canım bende de pko vardı ama bana doktorum bazen engel olabiliyor demişti ama asla pko lusun aşılama olmaz demedi canım benim sen üzme tatlı canını çok büyük aptallık bu doktorların yaptığı insafsızlık üzülme sen rabbimden raha iyi mi biliyorlar
canımm öncelikle sakin oll...ağlama dua ett..rabbim ona canı verrse dr ne derse desin boşşş..hayılısıysa allahım onu benden alma de..ama hyırsızsa gönlümü buna alıştır diye dua ett...rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısını versinn...merhaba kızlar dün doktora gittim kötü haberler aldım ağlamaktan bi hal oldum . gebelik kesesi beklediğinden küçükmüş belki bu hafta kanaman başlaya bilir dedi morelim sıfır . bir hafta bekleyelim dedi ama benim bütün umudum yok oldu(
Selam kizlar..
Bir haftadir yazmadim ama takip ettip sizleri.
Bu bir haftadir hergun 50 doz puregon vuruldum gobekten.
Bugun kontrolum vardi 10.gunde yumurta 17.5 olmus doktorum cok iyi dedi bu sksam saat 10da ovitrelle verdi gobekten.bana yumis kucuk gibi geldi daha onceki yumurta takibimde 12.gun 19.5 olmustu ama doktor bu sefer 17.5de catlatma ignesi verdi.sordugumda yumurta buyuklugunu rahim duvarinin kalinligiyla birlikte degerlendiriyoruz dedi.suan en uygun zaman dedi.tabii doktor daha ii bilir biz arastira arastira cok bilmis oluyoruz:
Sonracima kizlar bu aksam ovitrelle vurulucam pazartesi sabahta asilama olucak kismetse.ayrica asilamadan sonra kullanmam icin crinone progesteron verdi.gelirken onuda al nasil kullanilacagini anlatalim dedi cunki hap seklinde degil rahime yerlestiricek hergun .
Simdilik benden bukadar kizlar
evetkızlar şuan hayallerin yıkıldığı andayım 1 saat önce aşılamamın 14. gününde adet tarihimden 5 gün önce adet oldum moralim dogal olarak bozuk ama ALLAHIMA nekadar şükretsem az bana öyle güzel yürekli bi eş vermişki onun dayanagı olmasa ne olurdu bilmiyorum önüme bakıcam artık pazartesidoktora randevum var nederse o şekilde bi ilerleme olucak hakkımda ve haklarımızda ne hayırlıysa o olsun derdi veren sabrınıda veriyo.yaşadıkça hep bi umut vardır.ben sabırla duamın gerçeklşeceği günü bekliycem sen yardımcım ol ALLAHIM..AMİN
Malesef kızlar sonuç negatif .bundan sonra ne olur bilmiyorum ben tüp denemek istiyorum ama dr ne diyecek bakalım
Canimmm ayni sorun bende de var esimin hareketli sperm sayisi dusuk 0%di yikama sonrasi 8%olduyapildi asilamam bekliyorum simdi bakalim sonuc ne olacak :s sizin kacti hareketli sayiniz ?
Lulum sen nezaman test yaptiricaksin ben pazartesi yaptirsam mi bilemedim hayal kirikligina ugramak istemiyorum adetimi mi beklesem simdi onu düşünüyorum gecen gun 10. Gun cikarmi diyodum simdi de 13. Gun yaptirmasam mi diyorum:S ne zir isler ya esimide umutla ndirmak istemiyorum glhic bi bekirti yok bende sanki ayni adet belirtieri gibi hersey cok umutsuzum
canım yaa çok tatlısın ama o kanama aşılama günü oldu o yüzden hayır sayılmaz :))
Canim cok sagol denicem bende, Rabbim hepimize nasip eder insallah emeklerimiz umutlarimiz bosa cikmaz..
yılbaşı sabahı birlikte evde idrar testi yapalım çıkarsa kan verirz yok çıkmazsa adeti beklerz ne dersn,sanki bnde adet olcak gbi belirti tasıyorm
Canim benim zaten 1 ocak tam adet gunum ve dogum gunum sanirim bekleyeniycrm ya yarin test yaptiricam
kendimi yok moralsiz hissediyorum sanki yokmuş gibi 2. aşılamamda da sonuç hüsran gibi hissediyorum belirti çoktu belkide progesteron yüzündendir ama son 2 gündür kasıklarımda ki ince sızıdan başka belirti kalmadı şaşkın mutsuz bi haldeyim...
takılma o kdar ya bnde de belirti yok canım
hey maşallah,ikiz mi geliyor kız?:na
[/B][/COLOR]
valla cnm bende bılmıyorumkı carsamba gunu 336 dı aradan 3 gun gectı dunde 2082dı doktorum bısey demedı erken galıba daha hayırlısı olsun ne dıyım allahım herkesın gonlune gore versın inş aslında cocuklugumdan berı ıkız cocugum olsun ısterdım olursa cok mutlu olurum olmazsada sorun degıl cnm nasıp
kızlarr infolik hakkında birazz araştırma yaptımm çok güzel şeylerr yazıyorlarrrrrrrrrrr.........kullanan varmı burdaa nasıl kullanıldıgını bilmiyorum ama pazartesi muhakkak alıcam...klomenle beraber yazmış dr larrr...destek oluyormuşş...acaba iğneylede kullansamm olurmmuuuu...olur heralde..
o zaman sen yap testi sonucu yaz bende merak ediyorm,senin sonuca göre bende yaparım benim adet tarihim 8 ocak
Asilama ile hamile kalan arkadaşlar yumurraniz nekadarken catlatma ignesi oldunuz acaba
Waw canim benim asilama 850 arti ilaclar.ilaclar icin rapor cikardi doktor igneler 92 tuttu raporla catlatma ignesi 27 tl.bunun disinda benim reglimin 3.gunu cumartesiye denk gelmisti.ikinci kontrolde cumartesiye geldi isyerinden izin almak zorunda kalmadim iyi oldu.yrnda asilama yapilicak.yani toplamda 3 kez doktora gidicem.ama bu degisebilir tabi
Bunun disinda muayene ucretide 100 tl sanirim ama benim saglik sigortam var muayeneye para vernedim ama zaten kontroller 10 gunu gecmio o yuzden bir muayene ucreti ile halkedilebilir.yani toplamda 1100-1200 falan tutar canim.baska sormak istedigin bisi olursa cevaplarim tatlim sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?