Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım hayırlısı tabii sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tatlım .... tek ya da ikiz olması yani...

Canım belirti aramak bence çok yanlış,insanın psikolojisini bozuyor,biliyorum zor ama kendini dinlememeye çalış canım...tutarsa mutlu olucaz seninle beraber tutmazsa da dünyanın sonu değil arkadaşım....bir sonrakinde olur sakın umudunu kaybetme...lütfen!!!Allah'ım yeter ki ol desin ...sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin dua et...

Çok zor süreçler olduğunu hepimiz biliyoruz...Allah'ım yardımcımız olsun...

kızlar kocalarınıza çakşir suyu ve incir yedirin ben sürekli yaptım ileri hız yüde 71 olmuştu,selenyum aldım içiyor .doktor spermleri yıkamadı mı sizin
aşılamanın amacı o zaten

benim doktorumda eşime ace selenyum plus diye bi ilaç verdi ama çok zor bulunan bi ilaç onunla sperm sayısı baya artmış aşılamada yıkandıktan sonra çıkan ve bana verilen sperm sayısı 8 milyondu. birde şunu duydum eğer yedirebilirseniz tabi :)) tadı çok iğrenç oluyor ama kuru inciri bir gece sirkeli suda bekletip sabah eşinize yedirin baya artırıyormuş ben yediremedim eşim tadı çok kötü oluyor çünkü

evet dinledim yine aşılama tedavisine karar verdik dün iğnelerime başladım bakalım hayırlısı inşallah. allahım o kadar büyükki biliyorum olacak ve zamanını bilmiyoruz sadece dua edelim bol bol ve hep olumlu düşünelim :)

benimde adet terihim 9 ocak hayırlısı inşallah gelir bebişler...

Cok sevindim canim insallah son olur bu baska tedaviye gerek kalmaz insallah bu son olsun

benimde adet terihim 9 ocak hayırlısı inşallah gelir bebişler...

Cok sevindim canim insallah son olur bu baska tedaviye gerek kalmaz insallah bu son olsun

tatlım hiç bozma moralini. allahım büyüktür vardır bi vakti zamanı inşallah senin için en hayırlı zamanda olur her zaman hayırlısını dile allahtan rabbim en kısa ve hayırlı oldugu zaman hepimize nasip eder inşallah üzülme..

ilaç zor bulunmuyo ben ilk girdiğim eczanden aldım,sirkeli verme zeytinyağına batır veye twk incir yesin

benimde tutmamştr erken gebelik testi yaptım negatif

bence o testlere çok güvenme negatif de düşünme bende duramadım kanda baktırdım aşılama gününü de sayarsak 9.gündü 3.0 çıktı bugün gidemedim kan vermeye yarın tekrar vericem artmış olursa sevinicem yoksa da teselliyi yine sizlerin yanında arıycam.

bilmiyorm canım ne olursa hayırlı deyip yoluma bakıcam inş değern artar

ne güzel aynı gün aşılama yaptırmşısız.. benim göğüs ağrısı dışınada hiç belirtim olmadı oda geçen ayda vardı yeni değil yani ama yine de ümitliyim..yarın bi kan versene.

benim ağrım vardı iki gün önceye kadar belimde kasığımda doktorumla konustm iğneden büyük ihtimal,benim çok moralim bozuk eşimle ilgili ama.. kan veremem yarın bi kaç gün daha beklicem, sen vericekmsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…