- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
neden bu kadar yüksek aşılama ücretin benim hepsi 220 tuttu.devlette tabi
valla cnm bende bılmıyorumkı carsamba gunu 336 dı aradan 3 gun gectı dunde 2082dı doktorum bısey demedı erken galıba daha hayırlısı olsun ne dıyım allahım herkesın gonlune gore versın inş aslında cocuklugumdan berı ıkız cocugum olsun ısterdım olursa cok mutlu olurum olmazsada sorun degıl cnm nasıp
kendimi yok moralsiz hissediyorum sanki yokmuş gibi 2. aşılamamda da sonuç hüsran gibi hissediyorum belirti çoktu belkide progesteron yüzündendir ama son 2 gündür kasıklarımda ki ince sızıdan başka belirti kalmadı şaşkın mutsuz bi haldeyim...
kızlar kocalarınıza çakşir suyu ve incir yedirin ben sürekli yaptım ileri hız yüde 71 olmuştu,selenyum aldım içiyor .doktor spermleri yıkamadı mı sizin
aşılamanın amacı o zaten
canım seni çok merak etmiştim hakkında hayırlısı olsun bence tüp bebek tedavisi için acele etme bence üst üste ara vermeden aşılama düşün derim ilk denemeydi bu sakin düşünüp karar vermelisin doktorunu dinle muhakkak
benimde adet terihim 9 ocak hayırlısı inşallah gelir bebişler...
canım bana 2 ocakta test yaptır dediler ama bende hiç sabırsızlanma yok ya hatta o tarihte bile yapmayacam.nasıl olsa tutmadı olursada iyi olur havasındayım.sende hayal kırıklığına uğramammak için zamanında test yap hatta bekleyebilirsen adet geçmesini bekle.
evet dinledim yine aşılama tedavisine karar verdik dün iğnelerime başladım bakalım hayırlısı inşallah. allahım o kadar büyükki biliyorum olacak ve zamanını bilmiyoruz sadece dua edelim bol bol ve hep olumlu düşünelim :)
canım bana 2 ocakta test yaptır dediler ama bende hiç sabırsızlanma yok ya hatta o tarihte bile yapmayacam.nasıl olsa tutmadı olursada iyi olur havasındayım.sende hayal kırıklığına uğramammak için zamanında test yap hatta bekleyebilirsen adet geçmesini bekle.
evet dinledim yine aşılama tedavisine karar verdik dün iğnelerime başladım bakalım hayırlısı inşallah. allahım o kadar büyükki biliyorum olacak ve zamanını bilmiyoruz sadece dua edelim bol bol ve hep olumlu düşünelim :)
evetkızlar şuan hayallerin yıkıldığı andayım 1 saat önce aşılamamın 14. gününde adet tarihimden 5 gün önce adet oldum moralim dogal olarak bozuk ama ALLAHIMA nekadar şükretsem az bana öyle güzel yürekli bi eş vermişki onun dayanagı olmasa ne olurdu bilmiyorum önüme bakıcam artık pazartesidoktora randevum var nederse o şekilde bi ilerleme olucak hakkımda ve haklarımızda ne hayırlıysa o olsun derdi veren sabrınıda veriyo.yaşadıkça hep bi umut vardır.ben sabırla duamın gerçeklşeceği günü bekliycem sen yardımcım ol ALLAHIM..AMİN
ben 19 unda oldum canım.9. gün bugün seninda idrar renginde koyuluk var mı benim baya koyuda
1.27 çıktı deger cnm
o zaman sen yap testi sonucu yaz bende merak ediyorm,senin sonuca göre bende yaparım benim adet tarihim 8 ocak
benim doktorumda eşime ace selenyum plus diye bi ilaç verdi ama çok zor bulunan bi ilaç onunla sperm sayısı baya artmış aşılamada yıkandıktan sonra çıkan ve bana verilen sperm sayısı 8 milyondu. birde şunu duydum eğer yedirebilirseniz tabi :)) tadı çok iğrenç oluyor ama kuru inciri bir gece sirkeli suda bekletip sabah eşinize yedirin baya artırıyormuş ben yediremedim eşim tadı çok kötü oluyor çünkü
Him senin da cok mus benim hic umudum yok ama yine de tutmamissa cok uzulucem bilioyrum
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo canım 6 yılın verdiği umutsuzluk işte sanki buda olmayacakmış gibi geliyo
benimde tutmamştr erken gebelik testi yaptım negatif
bence o testlere çok güvenme negatif de düşünme bende duramadım kanda baktırdım aşılama gününü de sayarsak 9.gündü 3.0 çıktı bugün gidemedim kan vermeye yarın tekrar vericem artmış olursa sevinicem yoksa da teselliyi yine sizlerin yanında arıycam.
bilmiyorm canım ne olursa hayırlı deyip yoluma bakıcam inş değern artar
İNŞALLAH canım benim senin SAT ne zaman? benim 7 aralık ama hep 2 gün önce oluyor.
benim 8 aralıktı 20‘sinde aşılama oldum
ne güzel aynı gün aşılama yaptırmşısız.. benim göğüs ağrısı dışınada hiç belirtim olmadı oda geçen ayda vardı yeni değil yani ama yine de ümitliyim..yarın bi kan versene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?