benim ağrım vardı iki gün önceye kadar belimde kasığımda doktorumla konustm iğneden büyük ihtimal,benim çok moralim bozuk eşimle ilgili ama.. kan veremem yarın bi kaç gün daha beklicem, sen vericekmsin
sakın stres yapma hayırlısı neyse o olsun bende bu kez olmazsa tüp bebekte şansımı deniycem..evet yarın tekrar kan vericem sonucu yazarım buraya.
Kizlar hic bi sey icin bozmayin moralinizi benimde cok mutsuz umitsiz oldugum zaman lar oldu gerek cocuk gerek baska mevzularda biz kendimizi yirtsakda sonuc degismiyor en guzeli elimizden geleni yapip gerisini Allaha bırakmak galiba insan ne kafar uzulsede herseye zamanla alisiyor bugun bebek magazalarini gezdim abimin yarin 2. Cocugu olucak ona hediye almak icin gezerken esimle sanki hamile gibi bizim dogmamis cocuga nasil besik alsak die tartistik sonra ikimizde de aci bi tebessum oldu ama...yine de devam ettik eskiden olsa aglaya aaglaya hediye alirdim ben buirilerine alistim galiba cok aci ama... allah en tez zamanda hayirlisi ile isteyen bekleyen dua dua yalvaran herkese versinSizde olmasanz iyice çıkmazdayım,senin 2.ci deil mi aşılaman hemen tüp bebeğe geçmek için nedenin ne canım
beklicm kan testinin sonucunu
Sizde olmasanz iyice çıkmazdayım,senin 2.ci deil mi aşılaman hemen tüp bebeğe geçmek için nedenin ne canım
beklicm kan testinin sonucunu
Kizlar hic bi sey icin bozmayin moralinizi benimde cok mutsuz umitsiz oldugum zaman lar oldu gerek cocuk gerek baska mevzularda biz kendimizi yirtsakda sonuc degismiyor en guzeli elimizden geleni yapip gerisini Allaha bırakmak galiba insan ne kafar uzulsede herseye zamanla alisiyor bugun bebek magazalarini gezdim abimin yarin 2. Cocugu olucak ona hediye almak icin gezerken esimle sanki hamile gibi bizim dogmamis cocuga nasil besik alsak die tartistik sonra ikimizde de aci bi tebessum oldu ama...yine de devam ettik eskiden olsa aglaya aaglaya hediye alirdim ben buirilerine alistim galiba cok aci ama... allah en tez zamanda hayirlisi ile isteyen bekleyen dua dua yalvaran herkese versin
bu ilk aşılamamamdı canım ama yaşım 31 ve ben nasip olursa 4 veya 5 çocuk istiyorum o yüzden zaman kaybetmeden hayırlısıyla anne olmaya çalışıyorum.
senin çıta yükseklerde arka arka ya denersn olmazsa inş tutar da aramayz
Waw canim benim asilama 850 arti ilaclar.ilaclar icin rapor cikardi doktor igneler 92 tuttu raporla catlatma ignesi 27 tl.bunun disinda benim reglimin 3.gunu cumartesiye denk gelmisti.ikinci kontrolde cumartesiye geldi isyerinden izin almak zorunda kalmadim iyi oldu.yrnda asilama yapilicak.yani toplamda 3 kez doktora gidicem.ama bu degisebilir tabi
Bunun disinda muayene ucretide 100 tl sanirim ama benim saglik sigortam var muayeneye para vernedim ama zaten kontroller 10 gunu gecmio o yuzden bir muayene ucreti ile halkedilebilir.yani toplamda 1100-1200 falan tutar canim.baska sormak istedigin bisi olursa cevaplarim tatlim sevgiyle kal
Canim ben 4-5 ay kadar kullandim benim doktorum cok guveniyordu bu ilaca biraz bunu kullanalim normal deneyelim dedi ne dediyse sozunden cikmadim cunku bende doktoruma cok guveniyorum aslinda yeni bir ilacmis sgk karsilamiyor zaten 17 tl olmasi lazim araliksiz kullandim canm bu ilacla hamile kalanlari bile duydum
Canim ac karnina sabah 2 aksam 2 poset suya karistiriyosun icimi cok kolay yarim cay bardagina yap ic sekerli bi tadi var zaten bu ilac ozellikle kist problemi olanlara tavsiye ediliyor canim bencede kullanmalisin fiyatini felanda yazdim sana
Kızlar bugün 12.gunumdu test yaptim negatif zaten karnim çok ağrıyor kırmızı lar geldi gelcek nasip değilmiş artık ver elini tupbebek tedavisi insaallah gün sayan kızlar herşey gönlünüzce olsun
Asilama ile hamile kalan arkadaşlar yumurraniz nekadarken catlatma ignesi oldunuz acaba
canım hiç üzme canını ben muayeneye gitmiştim yumurtam 17,5 mm olmustu. O akşam çatlatma iğnesi oldum diğer iğneden bir daha hyiç olmadım ve hamileym allahın izni ile :)
Yumurtanın büyüklüğü değil kalitesi önemli rahat ol :)
canım hiç üzme canını ben muayeneye gitmiştim yumurtam 17,5 mm olmustu. O akşam çatlatma iğnesi oldum diğer iğneden bir daha hyiç olmadım ve hamileym allahın izni ile :)
yumurtanın büyüklüğü değil kalitesi önemli rahat ol :)
çok sağoll canımmm...ayrıntısıyla yazmışsınn helal et hakkınıı..inşallah sonucun pozitif olurrr...
Waw be demek canim helal olsun.bir faydam olabilirse ne mutlu bana.okadar hosuma gidiyorki sizlerle burda icimdekileri paylasmak en yakinimdan daha yakin oluyorsunuz.hepiniz dualarimdasiniz..
kesinlikle katılıyorum canım benimde 24 mm di kist olmuştur diye çok korkmuştum ama doktorum sağolsun ben ümitliyim demişti çok şükür ki rabbimde nasib etti allahım devamını getirsin inşllah darısı diğer arkadaşlarımızın başına
sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insallah rabbım hayirlisini versin diorum
Sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insAllah RABBIM hayirlisini versin diorum
canım hakkında hayırlısı olsun pozitif düşünmek daha zor zaten boşver takılma ümitsizim desende kalbinin bi köşesi çırpınır sana ufak bi tavsiye eğer hastanenin ortamına göre yapabiliyorsan masada en uzun süre kalabildiğin kadar kal rabbim yolunu açık etsin hepimizin duasındasınız
çok sağoll canımmm...ayrıntısıyla yazmışsınn helal et hakkınıı..inşallah sonucun pozitif olurrr...
çooookk sağoll canımm...bakalım bende yarın alıcam inşallah hemen başlayayımm...yarın zeynep kamilden randevu aldım muayene olmucam ama tahlil yazmasını isticemm yazarlar inşallahh...amh testinden korkuyorumm..erkenn menopozluk olabiliyormuşş sonucu onu gösterecekmşişş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?