Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
benim ağrım vardı iki gün önceye kadar belimde kasığımda doktorumla konustm iğneden büyük ihtimal,benim çok moralim bozuk eşimle ilgili ama.. kan veremem yarın bi kaç gün daha beklicem, sen vericekmsin

sakın stres yapma hayırlısı neyse o olsun bende bu kez olmazsa tüp bebekte şansımı deniycem..evet yarın tekrar kan vericem sonucu yazarım buraya.

sakın stres yapma hayırlısı neyse o olsun bende bu kez olmazsa tüp bebekte şansımı deniycem..evet yarın tekrar kan vericem sonucu yazarım buraya.

Sizde olmasanz iyice çıkmazdayım,senin 2.ci deil mi aşılaman hemen tüp bebeğe geçmek için nedenin ne canım
beklicm kan testinin sonucunu

Sizde olmasanz iyice çıkmazdayım,senin 2.ci deil mi aşılaman hemen tüp bebeğe geçmek için nedenin ne canım
beklicm kan testinin sonucunu
Kizlar hic bi sey icin bozmayin moralinizi benimde cok mutsuz umitsiz oldugum zaman lar oldu gerek cocuk gerek baska mevzularda biz kendimizi yirtsakda sonuc degismiyor en guzeli elimizden geleni yapip gerisini Allaha bırakmak galiba insan ne kafar uzulsede herseye zamanla alisiyor bugun bebek magazalarini gezdim abimin yarin 2. Cocugu olucak ona hediye almak icin gezerken esimle sanki hamile gibi bizim dogmamis cocuga nasil besik alsak die tartistik sonra ikimizde de aci bi tebessum oldu ama...yine de devam ettik eskiden olsa aglaya aaglaya hediye alirdim ben buirilerine alistim galiba cok aci ama... allah en tez zamanda hayirlisi ile isteyen bekleyen dua dua yalvaran herkese versin

inan çok çaba sarfediyorm ama mutlaka çıkıyor bi seyler hayat katlanılması çok güç,dileyen herkesn olsun olacaklara Allah yardm etsn sağlıkla gelsn bebekler

çok sağoll canımmm...ayrıntısıyla yazmışsınn helal et hakkınıı..inşallah sonucun pozitif olurrr...

Canim ac karnina sabah 2 aksam 2 poset suya karistiriyosun icimi cok kolay yarim cay bardagina yap ic sekerli bi tadi var zaten bu ilac ozellikle kist problemi olanlara tavsiye ediliyor canim bencede kullanmalisin fiyatini felanda yazdim sana

çooookk sağoll canımm...bakalım bende yarın alıcam inşallah hemen başlayayımm...yarın zeynep kamilden randevu aldım muayene olmucam ama tahlil yazmasını isticemm yazarlar inşallahh...AMH testinden korkuyorumm..erkenn menopozluk olabiliyormuşş sonucu onu gösterecekmşişş..

Kızlar bugün 12.gunumdu test yaptim negatif zaten karnim çok ağrıyor kırmızı lar geldi gelcek nasip değilmiş artık ver elini tupbebek tedavisi insaallah gün sayan kızlar herşey gönlünüzce olsun

Kızlar bugün 12.gunumdu test yaptim negatif zaten karnim çok ağrıyor kırmızı lar geldi gelcek nasip değilmiş artık ver elini tupbebek tedavisi insaallah gün sayan kızlar herşey gönlünüzce olsun

Canım idrar testi mi yaptın peki?
Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin canım...

Slm kizlar yeni katildim bende asilamanin 17. gunumdeyim daha adet olmadmm olacakmisim gibi karnim agriyo kan testimi yarin yaptircam acaba kistemi donustu dersiniz

Asilama ile hamile kalan arkadaşlar yumurraniz nekadarken catlatma ignesi oldunuz acaba

canım hiç üzme canını ben muayeneye gitmiştim yumurtam 17,5 mm olmustu. O akşam çatlatma iğnesi oldum diğer iğneden bir daha hyiç olmadım ve hamileym allahın izni ile :)

Yumurtanın büyüklüğü değil kalitesi önemli rahat ol :)

Sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insAllah RABBIM hayirlisini versin diorum

kesinlikle katılıyorum canım benimde 24 mm di kist olmuştur diye çok korkmuştum ama doktorum sağolsun ben ümitliyim demişti çok şükür ki rabbimde nasib etti allahım devamını getirsin inşllah darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Kizlar icimi rahatkattiniz cok tesekkur ederim.sgndmrv sen demistin cnm dokyira birak kendini die.oyle yapicam cokk sorgulsmicam kafamda

sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insallah rabbım hayirlisini versin diorum

canım hakkında hayırlısı olsun pozitif düşünmek daha zor zaten boşver takılma ümitsizim desende kalbinin bi köşesi çırpınır sana ufak bi tavsiye eğer hastanenin ortamına göre yapabiliyorsan masada en uzun süre kalabildiğin kadar kal rabbim yolunu açık etsin hepimizin duasındasınız

Sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insAllah RABBIM hayirlisini versin diorum

Allah seni inşallah birazdan bebeğinle buluşturucak canım lütfen pozitif düşün. Ben de 17,5 mm diye kesin olmadı doktor başından savdı demiştim alakası yokmuş. Allah gönlüne göre versin güzelim Hayırlı olsun şimdiden :)

Canım keseni gördün mü? Naptıın?

canım hayırda şerde allahtan gelir sen kötüsünü düşünme dualarımdasın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…