Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

ben cmtrsi gördüm hayırlısı ile kesemi cnaım. Hatta doktoruma erken değil mi dedim, o da değer 1500 üstü olunca kese çok büyük ihtimal görünür dedi.
Senin de görünür merak etme hayırlısıyla göreceksin :)

yaa bende gel deyince bilmişlik yapmim diye bişey sormadım inşllah görünür canım SEN GÖRMÜŞSÜN MAŞALLAH DARISI BAŞIMA İNŞLLAH... Senin hamilelik takvimin neden geriden geliyor senin gebeliğin benden önceydi canım neye göre hesapladın

Son düzenleme:

hayatım son adet gününe göre hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 26 Kasım idi. Seninki neydi

her şerde hayır vardr mutlak, canım daha çok erken değer katlanmaz hemen belki ..ben kan testi vermedm senin sonucu bekliyorm die yazdım

her şerde hayır vardr mutlak, canım daha çok erken değer katlanmaz hemen belki ..ben kan testi vermedm senin sonucu bekliyorm die yazdım

tamam canım yazarım alır almaz en son değer 3 tü yükselme varsa sevinicem işte hiç belirtim yoktu zaten göğüs ağrılarım da bitti hayırlısı neyse o olsun artık.

kızlar benım 2082 de gorulmedı acaba normalmı gorulmemesi

kızlar benım 2082 de gorulmedı acaba normalmı gorulmemesi

canım ben kendimle ilgili bile yorum yapamıyorum senle aynı gün aşılama olduk senin değerlerin baya yüksek çıktı benimkine oranla ama şöyle okudum kesenin görünmesi için 6. Ve 8 . Haftalarda olması gerekiyor şuan sen 5.haftadasın o yüzden görünmemiştir diye düşünüyorum

5 haftalık olamaz galıba cnm bızde adetın ılk gununu baz alamazlar bence asılama gunu bellı sonucta yanı bence 12den saymamız lazım benım adet 28 kasımdı daha 2 gun gectı aslında normal hesapla bende bısey anlamadım benımkınden cnm yaa ınş bır sorun olmazda saglıkla kucagımıza alırız ctesı sorucam nedır kac gunluktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…