canım keseni gördün mü? Naptıın?
hayır canım daha erken çarşamba gel bakalım demişti tatil malum perşembe gidicem inşllah canım acaba daha çok mu erken tahmini alarak perşembe günü değerim 1,500 civarı bekliyoruz bu rakama göre erken değilmi görmek için
ben cmtrsi gördüm hayırlısı ile kesemi cnaım. Hatta doktoruma erken değil mi dedim, o da değer 1500 üstü olunca kese çok büyük ihtimal görünür dedi.
Senin de görünür merak etme hayırlısıyla göreceksin :)
yaa bende gel deyince bilmişlik yapmim diye bişey sormadım inşllah görünür canım SEN GÖRMÜŞSÜN MAŞALLAH DARISI BAŞIMA İNŞLLAH... Senin hamilelik takvimin neden geriden geliyor senin gebeliğin benden önceydi canım neye göre hesapladın
hayatım son adet gününe göre hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 26 Kasım idi. Seninki neydi
evet benim çıta uçuyor valla :))))))))) tek çocuğum o yüzden hep geniş aile özlemi duydum İNŞALLAH nasip olur :))
günaydn canım kan verdin mi sonucu bekliyorum
canım şansın bol olsun hayırlı haberler verirsin inşllah
canım laborantı bekliyorm,ben dün gece erken gebelik yaptım negatif çıktı yok bnde sanırm
kaçıncı gün canım umudunu kaybetme
kaçıncı gün canım umudunu kaybetme
günaydn canım kan verdin mi sonucu bekliyorum
evet canım bende kan verdim kan verene kadar bi dünya aksilik oldu vardır bi hayır dedim galiba sonuç negatif çıkacak içime öyle doğuyor..sonucunu yaz merakta bırakma inşallah pozitiftir dularımdasın canım.
evet canım bende kan verdim kan verene kadar bi dünya aksilik oldu vardır bi hayır dedim galiba sonuç negatif çıkacak içime öyle doğuyor..sonucunu yaz merakta bırakma inşallah pozitiftir dularımdasın canım.
her şerde hayır vardr mutlak, canım daha çok erken değer katlanmaz hemen belki ..ben kan testi vermedm senin sonucu bekliyorm die yazdım
tamam canım yazarım alır almaz en son değer 3 tü yükselme varsa sevinicem işte hiç belirtim yoktu zaten göğüs ağrılarım da bitti hayırlısı neyse o olsun artık.
hayır canım daha erken çarşamba gel bakalım demişti tatil malum perşembe gidicem inşllah canım acaba daha çok mu erken tahmini alarak perşembe günü değerim 1,500 civarı bekliyoruz bu rakama göre erken değilmi görmek için
ovülasyon testinde gebelik çıkar mı acaba
kızlar benım 2082 de gorulmedı acaba normalmı gorulmemesi
canım ben kendimle ilgili bile yorum yapamıyorum senle aynı gün aşılama olduk senin değerlerin baya yüksek çıktı benimkine oranla ama şöyle okudum kesenin görünmesi için 6. Ve 8 . Haftalarda olması gerekiyor şuan sen 5.haftadasın o yüzden görünmemiştir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?