kızlar benım 2082 de gorulmedı acaba normalmı gorulmemesi
DOKTORUN NE DİYOR CNAIM. Sonuçta bizden daha iyi o bilir. Aama benim duyduğum çoğul gebeliklerde kese geç görünebiliyormuş. Kaldıki ben 7 aralıkta aşılama oldum ben cmtsi keseyi gördüm sizin vaktiniz var gibi geliyor bana
5 haftalık olamaz galıba cnm bızde adetın ılk gununu baz alamazlar bence asılama gunu bellı sonucta yanı bence 12den saymamız lazım benım adet 28 kasımdı daha 2 gun gectı aslında normal hesapla bende bısey anlamadım benımkınden cnm yaa ınş bır sorun olmazda saglıkla kucagımıza alırız ctesı sorucam nedır kac gunluktur
canım gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır sen son adet tarihine göre hesap yap zaten doktorunda böyle yapacak aşılama normal gebelikten farksız doğal gebeliklerde de doktorlar son adet tarihine göre hesaplar benim şuan 8 gün geçikmiş durumdayım bu durumda hesaba göre 5 hafta bitti 6 . Haftaya girmiş oluyorum canım inşllah sağlıkla sıhhatle herşey yolunda giderde canım dediğin gibi kucağımıza alırız inşllah
o zaman benım daha 4+2 gunluk cnm ya ınankı kucucuk nokta gorsem ıcım rahatlayacak boyle ınsan sankı hamıle degıl gıbı hıssedıyor:44:
merhaba arkadaşlar,
bugün 11 30 da aşılamam yapıldı.
12.günde kan testi yaptırmamı söyledi hemşire.
12. Gün erken değilmi? Belli olur mu 12. Günde?
Siz kaçıncı günde öğrendiniz?
hayır canım bende 12. Günde yaptırdım aşılama gününüde sayarak 12.gün test yaptırdım kanda sonucun kesin olarak çıkıyor canım
gerçektenmi?ben sanki 14-15.günü beklemek gerek zannediyordum.
öyleyse heyecanlı bekleyişim başladı.hadi kolay gele bana ve benim gibi bekleyen herkese
Canım seni de tebrik ederim.hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur...
her şerde hayır vardr mutlak, canım daha çok erken değer katlanmaz hemen belki ..ben kan testi vermedm senin sonucu bekliyorm die yazdım
Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya
Ya doktor bu degerle belli olmaz da dedi cokkk seviisken sevincimi kursagimda biraktitebrik ederim canım hamilesin RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :)
kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya
Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya
1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Ya doktor bu degerle belli olmaz da dedi cokkk seviisken sevincimi kursagimda birakti
kaçıncı günündü canım. Benim aşılamadan sonra 10. günde 15 çıkmıştı
Bugun 12. Gundu ins artar ya
10u geçmiş bence hamişsn canım hayırlı olsun)cumaya kdar yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?