Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

cnm doktorum bısey demedı baktı cok kucuk bısey var dedı kanında net dedı haftaya geldıgınde daha net goruruz dedı bencede bız bu haftada zor goruruz bakalım ne olacak heyecanla beklıyorumm

canım gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır sen son adet tarihine göre hesap yap zaten doktorunda böyle yapacak aşılama normal gebelikten farksız doğal gebeliklerde de doktorlar son adet tarihine göre hesaplar benim şuan 8 gün geçikmiş durumdayım bu durumda hesaba göre 5 hafta bitti 6 . Haftaya girmiş oluyorum canım inşllah sağlıkla sıhhatle herşey yolunda giderde canım dediğin gibi kucağımıza alırız inşllah

o zaman benım daha 4+2 gunluk cnm ya ınankı kucucuk nokta gorsem ıcım rahatlayacak boyle ınsan sankı hamıle degıl gıbı hıssedıyor:44:

o zaman benım daha 4+2 gunluk cnm ya ınankı kucucuk nokta gorsem ıcım rahatlayacak boyle ınsan sankı hamıle degıl gıbı hıssedıyor:44:

evet canım çok haklısın bende görebilmek için can atıyorum inşllah herşey yolundadır dediğin gibi birşey göremeyince insan farklı oluyor rabbim onuda nasib eder inşllah

merhaba arkadaşlar,
bugün 11 30 da aşılamam yapıldı.
12.günde kan testi yaptırmamı söyledi hemşire.
12. gün erken değilmi? belli olur mu 12. günde?
siz kaçıncı günde öğrendiniz?

merhaba arkadaşlar,
bugün 11 30 da aşılamam yapıldı.
12.günde kan testi yaptırmamı söyledi hemşire.
12. Gün erken değilmi? Belli olur mu 12. Günde?
Siz kaçıncı günde öğrendiniz?

hayır canım bende 12. Günde yaptırdım aşılama gününüde sayarak 12.gün test yaptırdım kanda sonucun kesin olarak çıkıyor canım

hayır canım bende 12. Günde yaptırdım aşılama gününüde sayarak 12.gün test yaptırdım kanda sonucun kesin olarak çıkıyor canım

gerçektenmi?ben sanki 14-15.günü beklemek gerek zannediyordum.
öyleyse heyecanlı bekleyişim başladı.hadi kolay gele bana ve benim gibi bekleyen herkese
canım seni de tebrik ederim.hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur...

amin canım inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallah

kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya

canım doktorun böyle demiş inşllah yükselir değerin belli olmaz dediği gibi benim bi arkadaşımın değeri 5 ti yükselmişti inşllah seninde mucizen yoldadır 2 güne bir değerinin 2 kat artması lazım

1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..

eşime de söylemiştm bi arkadas kan verdi sonucu bekliyorm die canım hayırlı olsun 2. dene ya tüp‘e geçme bnce devlet mi özel mi senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…