Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kızlar bugün 12.gunumdu test yaptim negatif zaten karnim çok ağrıyor kırmızı lar geldi gelcek nasip değilmiş artık ver elini tupbebek tedavisi insaallah gün sayan kızlar herşey gönlünüzce olsun
kanda mı baktırdın canımm....hayırlısı ne ise hakkında o olsunn...
Sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insAllah RABBIM hayirlisini versin diorum

hadii bakalım hayırlısı olsunn.....

Waw be demek canim helal olsun.bir faydam olabilirse ne mutlu bana.okadar hosuma gidiyorki sizlerle burda icimdekileri paylasmak en yakinimdan daha yakin oluyorsunuz.hepiniz dualarimdasiniz..

aynen canımmm sende bizim dualarımızdasın..bende kimseye anlatamadıklarımı burdaanlatıyorum ve beni anlıyorsunuzdaa...
canım hayırda şerde allahtan gelir sen kötüsünü düşünme dualarımdasın arkadaşım

evet canım çok haklısın bende görebilmek için can atıyorum inşllah herşey yolundadır dediğin gibi birşey göremeyince insan farklı oluyor rabbim onuda nasib eder inşllah

inşallahh canımmmm...
Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya

canımm inşallah yükselirr değerlerinnnnnnn.....kat be kat artar insallah..tutunsun sana inşallahh...
1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..

canımm...ne desem bşlemedimm..hayırlısı değilmişş..daha vakti zamanı gelmemiş demekkiii..inşallahhh en yakın zamanda sana nasip eder...

canım tebrik ederim inşallah artar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.benimde aşılama günü saymazsak 11. günüm.canım belirtilerin neydi?

Inanamiyorum ama ins hamilyeyim dir de benim adet bekurtileri ile ayniydi hic bi belirti hissetmedim ki sadece kasigimda cok batma oluyo hatta esime dedim ki hamile deilsem kesim kis filan oldu ins hamilayimdir ve ins rabbim isteyen herkese nasip eder

kızlarr ben geldimmmm....AMH testiiçin zeynep kamilden randevü almıştımm..anammm o nee yaaa...evlendirirken milletten 3 çocukistemeyi biliyorlarr...yığmıışlarr herkezzii biyeree..odada yok yok zatenn...neyse benim fasıl kısa sürdü allahdann...1 saat bekledim sıra geldi asistan hanıma dedimm ama malesef ZK de AMH testi yapılmıyormuşş pahalı diyeee....

zaten eşimi zor götürmüştümm zk yee..baana söylene söylene kendi bildiğini okudu...istanbul laboratuara geçtik orda verdimm..4..5 güneçıkarmış anca inceiş olacak dedi bideyılbaşı tatili var dedii..ne bilem hayırlı bi sonuççıkar inşallahh...

canım göğsünde ağrı var mı?bendeki tek belirti göğüs ağrısı bugün hiç bişeyim yok ne bel nede kasık ağrısı.ama haftasonu 2 gün çok kötüydüm ateş basması ve halsizlik vardı bugün oda yok

hayırlı olsun inşallah kat kat artarak gider değerin. benimde ikinci aşılamam ama ben çok ümitsizim yarın test günüm regl olacakmışım gibi sancılarım var, ama batma şeklinde değil

Canim benim her ay gogus agrim cok oluyor zaten bel agrisida aynen ama bunlar degisiklik deildi yani benim icin ates basmasi da oluyor du ama o ev sicak oldugu icin die dusunuyodum benim farkli olarak kasik agrim batma vs cok oldu oksurunce bile batiyodu dedigim gibi deilsem eger kesin baska bisey var

Son düzenleme:

Canim benim her ay gogus agrim cok oluyor zaten bel agrisida aynen ama bunlar degisiklik deildi yani benim icin ates basmasi da oluyor du ama o ev sicak oldugu icin die dusunuyodum benim farkli olarak kasik agrim batma vs cok oldu oksurunce bile batiyodu dedigim gibi deilsem eger kesin baska bisey var

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşallah kat kat artarak gider değerin. benimde ikinci aşılamam ama ben çok ümitsizim yarın test günüm regl olacakmışım gibi sancılarım var, ama batma şeklinde değil

Canim bende cok umitsiIm ama Allah ol deyince oluyor ben hala inanamiyirum ins olur Allah isteyen gwrkeae tes Zaman da versin

canım şöyle diim benim kuzenim 42 yaşında evlenip doğum yaptı eşi bir ay hap
kullandı ve doğal yolla kaldı..

kim bilir ne kadar sevinmişlerdir :))) RABBİM herkesin bebeğini esirgesin ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. zaten hemen yaptıramam tüp bebeği bi kaç ay birikim yapmamız gerekecek belki gerek kalmadan bize de nasip olur..

Waw canim hadi hayirlisi olsun.vardir herseyde bir hayir.sonucu kendi doktoruna gistericeksin dimi canin.hakkinda hayirlisi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…