kanda mı baktırdın canımm....hayırlısı ne ise hakkında o olsunn...Kızlar bugün 12.gunumdu test yaptim negatif zaten karnim çok ağrıyor kırmızı lar geldi gelcek nasip değilmiş artık ver elini tupbebek tedavisi insaallah gün sayan kızlar herşey gönlünüzce olsun
Sevgikelebegi seni takip ediyordum canim.sana ve melegine saglikli mutlu bir omur diliyorum.suan asilamayi bekliyorum yatis islemleri yapiliyo.cok pozitif degildim ama msjin cok hosuma gitti insAllah RABBIM hayirlisini versin diorum
Waw be demek canim helal olsun.bir faydam olabilirse ne mutlu bana.okadar hosuma gidiyorki sizlerle burda icimdekileri paylasmak en yakinimdan daha yakin oluyorsunuz.hepiniz dualarimdasiniz..
canım hayırda şerde allahtan gelir sen kötüsünü düşünme dualarımdasın arkadaşım
evet canım çok haklısın bende görebilmek için can atıyorum inşllah herşey yolundadır dediğin gibi birşey göremeyince insan farklı oluyor rabbim onuda nasib eder inşllah
Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya
1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..
canım tebrik ederim inşallah artar sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.benimde aşılama günü saymazsak 11. günüm.canım belirtilerin neydi?
Inanamiyorum ama ins hamilyeyim dir de benim adet bekurtileri ile ayniydi hic bi belirti hissetmedim ki sadece kasigimda cok batma oluyo hatta esime dedim ki hamile deilsem kesim kis filan oldu ins hamilayimdir ve ins rabbim isteyen herkese nasip eder
hayırlı olsun inşallah kat kat artarak gider değerin. benimde ikinci aşılamam ama ben çok ümitsizim yarın test günüm regl olacakmışım gibi sancılarım var, ama batma şeklinde değilInanamiyorum ama ins hamilyeyim dir de benim adet bekurtileri ile ayniydi hic bi belirti hissetmedim ki sadece kasigimda cok batma oluyo hatta esime dedim ki hamile deilsem kesim kis filan oldu ins hamilayimdir ve ins rabbim isteyen herkese nasip eder
Ya doktor bu degerle belli olmaz da dedi cokkk seviisken sevincimi kursagimda birakti
5 in üstü pozitif kabul edilir cihazlarda.. aşılamadan kaç gün sonra baktırdın?
eşime de söylemiştm bi arkadas kan verdi sonucu bekliyorm die canım hayırlı olsun 2. dene ya tüp‘e geçme bnce devlet mi özel mi senin ki
canım göğsünde ağrı var mı?bendeki tek belirti göğüs ağrısı bugün hiç bişeyim yok ne bel nede kasık ağrısı.ama haftasonu 2 gün çok kötüydüm ateş basması ve halsizlik vardı bugün oda yok
canım göğsünde ağrı var mı?bendeki tek belirti göğüs ağrısı bugün hiç bişeyim yok ne bel nede kasık ağrısı.ama haftasonu 2 gün çok kötüydüm ateş basması ve halsizlik vardı bugün oda yok
hayırlı olsun inşallah kat kat artarak gider değerin. benimde ikinci aşılamam ama ben çok ümitsizim yarın test günüm regl olacakmışım gibi sancılarım var, ama batma şeklinde değil
özele gitmiştim ilkinde şimdi eşimde bende tüp olsun diyoruz ama kafam karışık bakalım..
Canim asilamadan sonra 12. Gunum du
o zaman kendine ve bebeğine dikkat et :))
canım şöyle diim benim kuzenim 42 yaşında evlenip doğum yaptı eşi bir ay hap
kullandı ve doğal yolla kaldı..
Icimi cok ama cok rahatlattin Allah razi olsun ins degerler artar
kızlarr ben geldimmmm....AMH testiiçin zeynep kamilden randevü almıştımm..anammm o nee yaaa...evlendirirken milletten 3 çocukistemeyi biliyorlarr...yığmıışlarr herkezzii biyeree..odada yok yok zatenn...neyse benim fasıl kısa sürdü allahdann...1 saat bekledim sıra geldi asistan hanıma dedimm ama malesef ZK de AMH testi yapılmıyormuşş pahalı diyeee....
zaten eşimi zor götürmüştümm zk yee..baana söylene söylene kendi bildiğini okudu...istanbul laboratuara geçtik orda verdimm..4..5 güneçıkarmış anca inceiş olacak dedi bideyılbaşı tatili var dedii..ne bilem hayırlı bi sonuççıkar inşallahh...
ilaç zor bulunmuyo ben ilk girdiğim eczanden aldım,sirkeli verme zeytinyağına batır veye twk incir yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?