Slm kizlar kimse cvp yazmamis banabugun asilamamin 18. gunundeyim idrar testi yaptirdim silik cikti adet olmadim ve kasiklarimda kramplar var kantahlilimn sonucunu persembe alicam aranizda benim gibi olan varsa lutfen cvp yazabilur mi
Canım insaallah bebeğin seninledir bak silik cizgiyide gormussun ne güzel :)
Ben idrar testi yapmıştım.test günüm çarşamba günü tabi adet olmazsam karnim çok ağrıyor yarın adet tarihim
merhaba arkadaşlar,
bugün 11 30 da aşılamam yapıldı.
12.günde kan testi yaptırmamı söyledi hemşire.
12. gün erken değilmi? belli olur mu 12. günde?
siz kaçıncı günde öğrendiniz?
Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya
Bugun 12. Gundu ins artar ya
1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..
kızlarr ben geldimmmm....AMH testiiçin zeynep kamilden randevü almıştımm..anammm o nee yaaa...evlendirirken milletten 3 çocukistemeyi biliyorlarr...yığmıışlarr herkezzii biyeree..odada yok yok zatenn...neyse benim fasıl kısa sürdü allahdann...1 saat bekledim sıra geldi asistan hanıma dedimm ama malesef ZK de AMH testi yapılmıyormuşş pahalı diyeee....
zaten eşimi zor götürmüştümm zk yee..baana söylene söylene kendi bildiğini okudu...istanbul laboratuara geçtik orda verdimm..4..5 güneçıkarmış anca inceiş olacak dedi bideyılbaşı tatili var dedii..ne bilem hayırlı bi sonuççıkar inşallahh...
Slm kizlar kimse cvp yazmamis banabugun asilamamin 18. gunundeyim idrar testi yaptirdim silik cikti adet olmadim ve kasiklarimda kramplar var kantahlilimn sonucunu persembe alicam aranizda benim gibi olan varsa lutfen cvp yazabilur mi
Ben idrar testi yapmıştım.test günüm çarşamba günü tabi adet olmazsam karnim çok ağrıyor yarın adet tarihim
Aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah bebeğin tutunur...12.günde kanda baktırabilirsin
Canım hayırlısı olsun....İnşallah kat kat artar canım ve sağlıkla kucağına alırsın...tebrikler :)
Vakti gelmemiş demek ki canım,pes etmek yok,mücadeleye devam canım...Rabbim yardımcımız olsun...
Canım Allah'tan hayırlısı,inşallah sonuçların güzel çıkar ve sorunsuz tedavine devam edersin...
Canım idrar testinde silik çizgiyi gördüysen büyük ihtimalle hamilesin canım....tebrik ederim..kan testinde de güzel bir değer görürsün inşallah...hayırlısı olsun...
Allah'ım hayırlısını versin canım...
Bu arada kızlar günlerdir pek yazamadım,ara ara okudum yazdıklarınızı...temizlik yaptım dip,köşe bucak,,bide eşim hastaydı araya haftasonu girdi..gezmeler tozmalar derken de yarın yılbaşı....hepiniz aklımdasınız...Allah'ım hamile olanları bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bu zorlu yolda benim gibi bekleyip devam edenlere de Rabbim yardımcısı olsun...Allah büyük....
Ben incir kürü yapıcaktım fakat adetim 2.günü bal-tarçın-çörekotu kürünü deneyeyim dedim önce...Belki bir faydası olur...12 gün boyunca sabah akşam yiyiorum...
Eğer giremezsem şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım..Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin...Sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum...Kendinize kocamanından iyi bakın...
Kendimi cok mutsuz hissediyorum asilamamin 12.gunu asilama ve tup bebek konusunda cok tecrubeli bi arkadasim belirtilerimin kullandigim progesterondan dolayi oldugunu asilamada asla 12.gunde belirti olmayacagini soyledi ama bende fena bi kasik agrisi ayaga kaldigim an tuhaf bi bas donmesi var goguslerimde cok agri var bu gibi belirtileri ilac mi yapiyor? Yarin test yapacaktim vaxgectim yeni yila girerken mutsuz olmak istemiyorum... kizlar sizce bu belirtileri progesteron mu yapiyo?
günaydın arkadaşlar bugün test günüm öğleden sonra işten çıkıp gideceğim inşallah ama kalbim yerinden çıkacak gibibu arada hepimize en iyi bol bebekli yıllar olsun...
inşallah :)) dünden beri regl olacakmışım gibi belirtiler yoğunlukta ama umut fakirin ekmeği işte :)Allah güzel haberler almanı nasip etsin canım, yeni yıla çifte mutlulukla gir inşallah
günaydın hanımlar nasılsınız?yenil inşallah hepimize sağlık sıhat huzur ve bebiş getirir.
bugün 12. günümdeyim ve göğüs ağrısı ve hafif bel ağrımdan başka bişey yok
inşallah :)) dünden beri regl olacakmışım gibi belirtiler yoğunlukta ama umut fakirin ekmeği işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?