Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Slm kizlar kimse cvp yazmamis bana bugun asilamamin 18. gunundeyim idrar testi yaptirdim silik cikti adet olmadim ve kasiklarimda kramplar var kantahlilimn sonucunu persembe alicam aranizda benim gibi olan varsa lutfen cvp yazabilur mi

Ben idrar testi yapmıştım.test günüm çarşamba günü tabi adet olmazsam karnim çok ağrıyor yarın adet tarihim

Slm kizlar kimse cvp yazmamis bana bugun asilamamin 18. gunundeyim idrar testi yaptirdim silik cikti adet olmadim ve kasiklarimda kramplar var kantahlilimn sonucunu persembe alicam aranizda benim gibi olan varsa lutfen cvp yazabilur mi

Canım insaallah bebeğin seninledir bak silik cizgiyide gormussun ne güzel :)

merhaba arkadaşlar,
bugün 11 30 da aşılamam yapıldı.
12.günde kan testi yaptırmamı söyledi hemşire.
12. gün erken değilmi? belli olur mu 12. günde?
siz kaçıncı günde öğrendiniz?

Aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah bebeğin tutunur...12.günde kanda baktırabilirsin

Kizkar ya sonucum 11.51 cikti doktor belli olmaz cuma yine yaptiralim dedi sizce hamilemiyim ya

Bugun 12. Gundu ins artar ya

Canım hayırlısı olsun....İnşallah kat kat artar canım ve sağlıkla kucağına alırsın...tebrikler :)

1.97çıktı sonuç yani hamile değilim ilk aşılama başarısız olmuş. RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Vakti gelmemiş demek ki canım,pes etmek yok,mücadeleye devam canım...Rabbim yardımcımız olsun...

Canım Allah'tan hayırlısı,inşallah sonuçların güzel çıkar ve sorunsuz tedavine devam edersin...

Canım idrar testinde silik çizgiyi gördüysen büyük ihtimalle hamilesin canım....tebrik ederim..kan testinde de güzel bir değer görürsün inşallah...hayırlısı olsun...

Ben idrar testi yapmıştım.test günüm çarşamba günü tabi adet olmazsam karnim çok ağrıyor yarın adet tarihim

Allah'ım hayırlısını versin canım...

Bu arada kızlar günlerdir pek yazamadım,ara ara okudum yazdıklarınızı...temizlik yaptım dip,köşe bucak,,bide eşim hastaydı araya haftasonu girdi..gezmeler tozmalar derken de yarın yılbaşı....hepiniz aklımdasınız...Allah'ım hamile olanları bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bu zorlu yolda benim gibi bekleyip devam edenlere de Rabbim yardımcısı olsun...Allah büyük....
Ben incir kürü yapıcaktım fakat adetim 2.günü bal-tarçın-çörekotu kürünü deneyeyim dedim önce...Belki bir faydası olur...12 gün boyunca sabah akşam yiyiorum...

Eğer giremezsem şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım..Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin...Sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum...Kendinize kocamanından iyi bakın...

Kendimi cok mutsuz hissediyorum asilamamin 12.gunu asilama ve tup bebek konusunda cok tecrubeli bi arkadasim belirtilerimin kullandigim progesterondan dolayi oldugunu asilamada asla 12.gunde belirti olmayacagini soyledi ama bende fena bi kasik agrisi ayaga kaldigim an tuhaf bi bas donmesi var goguslerimde cok agri var bu gibi belirtileri ilac mi yapiyor? Yarin test yapacaktim vaxgectim yeni yila girerken mutsuz olmak istemiyorum... kizlar sizce bu belirtileri progesteron mu yapiyo?

İyi dileklerin icin Allah razi olsun Rabbim bu yeni yilda hepimize ins hakkimizda hayirli bebisler nasip etsin

hayırlı olsun ama neden bu kadar bekledin anlamadım, 14. gününde kan testi yaptırabilirdin. Umaırm kan testinde positif sonucu görürsün

Ben hiç progesteron kullanmadım aşılama döneminde. Aama ben de yogun bir kasık ağrısı vardı buna rağmen.

Şimdi vajinal jel kullanıyorum cumartesi gününden beri farklı bir belirti yine olmadı bende

Bende Ege Ünv. de aşılama yaptırmak istiyorum.Hangi gün ve nasıl başvuruluyor veya doktor seçimi oluyormu?Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Günaydın Canım Arkadaşlarım yeni yılınızı şimdiden kutlarım hepimizinde yolu açık olur inşllah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Her yeni yıl değil her gün yeni bir başlangıç bizler için mutluluğunuz eksik olmasın...

günaydın hanımlar nasılsınız?yenil inşallah hepimize sağlık sıhat huzur ve bebiş getirir.

bugün 12. günümdeyim ve göğüs ağrısı ve hafif bel ağrımdan başka bişey yok

günaydın arkadaşlar bugün test günüm öğleden sonra işten çıkıp gideceğim inşallah ama kalbim yerinden çıkacak gibi bu arada hepimize en iyi bol bebekli yıllar olsun...

Canım sanırım senin de bugün muayene günündü, sadece keseyi görmekle kalmayıp kalp atışını da duyarsın miniğin/miniklerin inşallahhhhh :))

Lütfen bizi habersiz bırakma.

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi yıllar dilemek istiyorum. Yeni yıl tüm hayallerimize kavuştursun bizleri, herşey gönlümüzce olsun.

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız?yenil inşallah hepimize sağlık sıhat huzur ve bebiş getirir.

bugün 12. günümdeyim ve göğüs ağrısı ve hafif bel ağrımdan başka bişey yok

Bunlara takma, zaten aman aman hayatını felç edecek ağrılar olmuyor. llah gönlüne göre verir inşallah, 2014 uğurlu gelsin :)))

inşallah :)) dünden beri regl olacakmışım gibi belirtiler yoğunlukta ama umut fakirin ekmeği işte :)

canım çok ayırt edilecek gibi değil zaten regl olmadıysan umudunu kaybetmemelisin zaten hayırlı haberlerle gel inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…