Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
günaydın hanımlar nasılsınız?yenil inşallah hepimize sağlık sıhat huzur ve bebiş getirir.

Bugün 12. Günümdeyim ve göğüs ağrısı ve hafif bel ağrımdan başka bişey yok

tahlil yapıcak mısın son regl ne zaman tarih ?

tahlil yapıcak mısın son regl ne zaman tarih ?

yok vanım cumaya kadar bekleyeceğim doktorumda perşembe yani 14. gün tahlil yaptır demişti ben 1 günde fazladan bekleyeceğim.aşılama benim erken oldu o yüzden adet tarihim gelmemeiş oluyo daha 9 aralıkda son adet tarihim

hayırlı olsun ama neden bu kadar bekledin anlamadım, 14. gününde kan testi yaptırabilirdin. Umaırm kan testinde positif sonucu görürsün

Fransa da oturuyorum doktorum o gune vermisti yilbasindan dolayi persembe gunu cikiyo sonuclar bugun yine idrar testi yaptm daha net bi sonuc cikti ama hala sevinemiyorum 2dusuk yaptim onceden sanirim.bu yuzden

Fransa da oturuyorum doktorum o gune vermisti yilbasindan dolayi persembe gunu cikiyo sonuclar bugun yine idrar testi yaptm daha net bi sonuc cikti ama hala sevinemiyorum 2dusuk yaptim onceden sanirim.bu yuzden

Pardon canm dun idrar tedti yapmistim silik cikmisti bugun ki daha net cikti onu soylemek istemistim

anladım canım daha varmış inşallah güzel haberler verirsin bizlere

anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Düşüklerin belli bir sebebi var mı, araştırıldı mı orada

anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Düşüklerin belli bir sebebi var mı, araştırıldı mı orada

Hayir canm dusuklerimin hic bisiy soylemediler saglikli olmaigi icin dusuk yaptigimi soylefiler esimde de bende de bi problem gorunmuyor testlerde ilk asilmam yapildi Allah razi olsun Rabim hayirlisinin nadip etsin ins

Ben hiç progesteron kullanmadım aşılama döneminde. Aama ben de yogun bir kasık ağrısı vardı buna rağmen.

Şimdi vajinal jel kullanıyorum cumartesi gününden beri farklı bir belirti yine olmadı bende

canım arkadaşım oyle deyince umutlarım bitti ilk aşılamamda olmayan belirtiler var bunda özellikle sol kasıgımda agrı çok oluyo kasıklarımda bir sürü damar çıktı gögüslerim agrıyo ani harekelerde baş dönmesi bunlar beni umutlandırmıştı kimseye söylemedim umudum yok dedim ama bi taraftanda hep umudum var bilmiyorum hayırlısı inş yeni yıl dilerim hepimizin gönlünden gecen muradımızı versin....

Günaydın Kızlar
Yeni yıl hepinize sağlık ,mutluluk ,huzur ve bol bebiş getirsin :103::119:

Herkes dağıldı yaa yok mu yeni bir hamiş yılın son mutlu haberini verecek birini bekliyorum

slm kızlar sonunda geldi bugün kırmızılar.perşembe dr.gideceğim bakalım ne olcak tekrar aşılamamı yoksa tüp bebekmi.19 aydır negatifi görmekten çok sıkıldım.belki tüpte ısrar ederim ozaman.

birde benim bir kızım var o nasıl doğal yolla olmuş çok merak ediyorum 2. bizi çok uğraştırdı halada bir sonuca eremedik.

hadi inşşallh takipteyiz ama bence o kadar beklemene gerek yok diye düşünüyorum ama totem yaptıysan öyle kalsın etkilenme benden

totem yapmadm canım bu aralar evden çıkamıyorm rahatsızm iyi olunca vercem canım.aslında sen bna gel bitüp kan al sonucu getir minnettar kalırım ; )

ALlahın işi canım ya inş 2. de çok bekletmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…