günaydın hanımlar nasılsınız?yenil inşallah hepimize sağlık sıhat huzur ve bebiş getirir.
Bugün 12. Günümdeyim ve göğüs ağrısı ve hafif bel ağrımdan başka bişey yok
tahlil yapıcak mısın son regl ne zaman tarih ?
hayırlı olsun ama neden bu kadar bekledin anlamadım, 14. gününde kan testi yaptırabilirdin. Umaırm kan testinde positif sonucu görürsün
Fransa da oturuyorum doktorum o gune vermisti yilbasindan dolayi persembe gunu cikiyo sonuclar bugun yine idrar testi yaptm daha net bi sonuc cikti ama hala sevinemiyorum 2dusuk yaptimonceden sanirim.bu yuzden
yok vanım cumaya kadar bekleyeceğim doktorumda perşembe yani 14. Gün tahlil yaptır demişti ben 1 günde fazladan bekleyeceğim.aşılama benim erken oldu o yüzden adet tarihim gelmemeiş oluyo daha 9 aralıkda son adet tarihim
Fransa da oturuyorum doktorum o gune vermisti yilbasindan dolayi persembe gunu cikiyo sonuclar bugun yine idrar testi yaptm daha net bi sonuc cikti ama hala sevinemiyorum 2dusuk yaptimonceden sanirim.bu yuzden
anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Düşüklerin belli bir sebebi var mı, araştırıldı mı orada
Ben hiç progesteron kullanmadım aşılama döneminde. Aama ben de yogun bir kasık ağrısı vardı buna rağmen.
Şimdi vajinal jel kullanıyorum cumartesi gününden beri farklı bir belirti yine olmadı bende
Herkes dağıldı yaa yok mu yeni bir hamiş yılın son mutlu haberini verecek birini bekliyorum
canım 12. Günüm ama kan testi yapmıcam 1 hafta var adetime
hadi inşşallh takipteyiz ama bence o kadar beklemene gerek yok diye düşünüyorum ama totem yaptıysan öyle kalsın etkilenme benden
slm kızlar sonunda geldi bugün kırmızılar.perşembe dr.gideceğim bakalım ne olcak tekrar aşılamamı yoksa tüp bebekmi.19 aydır negatifi görmekten çok sıkıldım.belki tüpte ısrar ederim ozaman.
birde benim bir kızım var o nasıl doğal yolla olmuş çok merak ediyorum 2. bizi çok uğraştırdı halada bir sonuca eremedik.
totem yapmadm canım bu aralar evden çıkamıyorm rahatsızm iyi olunca vercem canım.aslında sen bna gel bitüp kan al sonucu getir minnettar kalırım ; )
o derece diyosun yani canım
Herkes dağıldı yaa yok mu yeni bir hamiş yılın son mutlu haberini verecek birini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?