sen ne zaman gidecektin doktora perşembe mi
canım benim bi şey sorcam bu konu kapanır mı? Baska konu açsak mı,dağılmayalım baska yerlere
slm lar kızlar umarım herkes ıyıdır yenı yılınızı kutluyorum hamıslere saglıklı yıllar bebek bekleyenlere de bollll bebeklı bır yıl dılıyorum hergun acıp mutlaka okuyorum son asılama sonucunu bekleyen arkadaslarım inşşş hayırlı haberler verırsınız
kizlar bugun yine tahlil yaptirdim 12.gun 11.51 di 13.gun 23.73 olmus sanirim hamileyim
bende merakk ediyordumm...burdaki herkesi çokdandır tanıyor gibi yakınımm dagılmayalımmmyok canım sanmıyorum dağılmaz sürekliliği iyi bence bu konunun sürekli yenileri ekleniyor
Kizlar bugun yine tahlil yaptirdim 12.gun 11.51 di 13.gun 23.73 olmus sanirim hamileyim
ay canım çok şükür güzel bir haberler evime gidicem çok mutlu oldun hayırlı uğurlu olsun inşallah
bende merakk ediyordumm...burdaki herkesi çokdandır tanıyor gibi yakınımm dagılmayalımmm
canım ya sendede pko vardı dimii ??aşılama öncesi iğne kullandınmı sen yumoşlar için..yani bütün iğneler aynımı...?? dr hangisini verirse onu kabul mü edeyim yani fark varmı aralarındaa??
bide progestan kullandınmı senn??
CANIM BEN KLOMEN KULLANDIM İĞNE KULLANMADIM BUNUN YANINDA İNOFOLİC+GLUKOFEN PROGESTANI İSE AŞILAMADAN SONRA JEL OLANINI KULLANDIM CRİNONE JEL ŞİMDİDE HAP OLANINI KULLANIYORUM CANIM BİDE DOKTORUNLA İLETİŞİMİNİ İYİ KUR CANIM EMİN OL EN BÜYÜK TEDAVİ BU SENİN İÇİN EN İYİSİNİ YİNE O SÖYLEYECEKTİR.
bende cok mutlu oldum ama hala inanamiyorum ins artar ya bu degerlerde bi sikinti olusmaz benim esimde varikosel vardi sperm degerleri cok iyi degildi ondan bi problem olur die cok korkuyorum ins bebise bisey olmas
kaygılanmana gerek yok canım bir yumurta ve bir meni lazım olan rabbim kavuşturmuş çok şükür benimde 12. Gün 19.21 di çok şükür yükseldi bende inanamamıştım rakam az demiştim inşllah daha da büyüdüğünü görürsün bende perşembe keseyi görebilmeye kontrole gidicem bana dua et
kaygılanmana gerek yok canım bir yumurta ve bir meni lazım olan rabbim kavuşturmuş çok şükür benimde 12. Gün 19.21 di çok şükür yükseldi bende inanamamıştım rakam az demiştim inşllah daha da büyüdüğünü görürsün bende perşembe keseyi görebilmeye kontrole gidicem bana dua et
İyi dileklerin icin Allah razi olsun Rabbim bu yeni yilda hepimize ins hakkimizda hayirli bebisler nasip etsin
Bende Ege Ünv. de aşılama yaptırmak istiyorum.Hangi gün ve nasıl başvuruluyor veya doktor seçimi oluyormu?Bana yardımcı olabilirmisiniz?
Kizlar bugun yine tahlil yaptirdim 12.gun 11.51 di 13.gun 23.73 olmus sanirim hamileyim
Bu arada herkes bu yeni yil bussuru bebisler getirsin kim ne istiyirsa mevlam hayirliya cevirip gonlune razi eylesin
Ne demek canım...Aminn inşallah....
Valla canım,önce bir sürü tahlil yapıyorlar sana ve eşini ondan sonra karar veriliyor tedavi uygulamasına...yani hemen yapmıyorlar..bende egeye gidiyorum mesela ben mayıs da gitmeye başladım aralıkta aşılamam oldu...bir kaç ay sürer...doktor seçimi yok canım..kim denk gelirse o bakıyor..infertilite bölümündeyse sadece hemşirelerle muhattab oluyosun maalesef..bir gün git ya da önce kadın doğum bölümünden randevu al internet üzerinden..muayene olur durumunu anlatırsın gerek görürlerse zaten infertilite bölümüne yollarlar...bi de yaşın kaç ve kaç senelik evlisin bilmiyorum ama bunları da baz alıyorlar canım...hayırlısı olsun..biraz karışık olduysa kusura bakma..olmadı bir gün sadece bilgi almak için de gidebilirsin daha sağlıklı olur..
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kat kat artsın değerin çok sevindim canım kucağına sağlıkla alırsnn inş Yeni yıla güzel bi giriş yaptn devamı gelir inş
SOnucum negatif
Ins canim devamida seninle geliir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?