Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
slm lar kızlar umarım herkes ıyıdır yenı yılınızı kutluyorum hamıslere saglıklı yıllar bebek bekleyenlere de bollll bebeklı bır yıl dılıyorum hergun acıp mutlaka okuyorum son asılama sonucunu bekleyen arkadaslarım inşşş hayırlı haberler verırsınız

inşşalh cnaım doktora ne zaman gideceksin canım ?

Bu arada herkes bu yeni yil bussuru bebisler getirsin kim ne istiyirsa mevlam hayirliya cevirip gonlune razi eylesin

yok canım sanmıyorum dağılmaz sürekliliği iyi bence bu konunun sürekli yenileri ekleniyor
bende merakk ediyordumm...burdaki herkesi çokdandır tanıyor gibi yakınımm dagılmayalımmm

canım ya sendede pko vardı dimii ??aşılama öncesi iğne kullandınmı sen yumoşlar için..yani bütün iğneler aynımı...?? dr hangisini verirse onu kabul mü edeyim yani fark varmı aralarındaa??

bide progestan kullandınmı senn??

Kizlar bugun yine tahlil yaptirdim 12.gun 11.51 di 13.gun 23.73 olmus sanirim hamileyim

aayyyy hamilesinnnnnnnn.....çok şükürr rabbimee..kucagına almayıda nasipp etsinnnnnn.....

ay canım çok şükür güzel bir haberler evime gidicem çok mutlu oldun hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bende cok mutlu oldum ama hala inanamiyorum ins artar ya bu degerlerde bi sikinti olusmaz benim esimde varikosel vardi sperm degerleri cok iyi degildi ondan bi problem olur die cok korkuyorum ins bebise bisey olmas

bende cok mutlu oldum ama hala inanamiyorum ins artar ya bu degerlerde bi sikinti olusmaz benim esimde varikosel vardi sperm degerleri cok iyi degildi ondan bi problem olur die cok korkuyorum ins bebise bisey olmas

kaygılanmana gerek yok canım bir yumurta ve bir meni lazım olan rabbim kavuşturmuş çok şükür benimde 12. Gün 19.21 di çok şükür yükseldi bende inanamamıştım rakam az demiştim inşllah daha da büyüdüğünü görürsün bende perşembe keseyi görebilmeye kontrole gidicem bana dua et

SOnucum negatif

Ins canim rabbim seninde hepimizinde yardimcisi olsun ins isteyen herkes gorup kucagina alir o keseyi :)

İyi dileklerin icin Allah razi olsun Rabbim bu yeni yilda hepimize ins hakkimizda hayirli bebisler nasip etsin

Ne demek canım...Aminn inşallah....

Bende Ege Ünv. de aşılama yaptırmak istiyorum.Hangi gün ve nasıl başvuruluyor veya doktor seçimi oluyormu?Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Valla canım,önce bir sürü tahlil yapıyorlar sana ve eşini ondan sonra karar veriliyor tedavi uygulamasına...yani hemen yapmıyorlar..bende egeye gidiyorum mesela ben mayıs da gitmeye başladım aralıkta aşılamam oldu...bir kaç ay sürer...doktor seçimi yok canım..kim denk gelirse o bakıyor..infertilite bölümündeyse sadece hemşirelerle muhattab oluyosun maalesef..bir gün git ya da önce kadın doğum bölümünden randevu al internet üzerinden..muayene olur durumunu anlatırsın gerek görürlerse zaten infertilite bölümüne yollarlar...bi de yaşın kaç ve kaç senelik evlisin bilmiyorum ama bunları da baz alıyorlar canım...hayırlısı olsun..biraz karışık olduysa kusura bakma..olmadı bir gün sadece bilgi almak için de gidebilirsin daha sağlıklı olur..

Kizlar bugun yine tahlil yaptirdim 12.gun 11.51 di 13.gun 23.73 olmus sanirim hamileyim

Bu arada herkes bu yeni yil bussuru bebisler getirsin kim ne istiyirsa mevlam hayirliya cevirip gonlune razi eylesin

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Insallah canim rabbim sana ve herkese nasip etsin

Bütün arkadaşlara merhaba,
Ben de ilk aşılamamı dün yaptırdım :) Allah'ım inş hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz. Ben 36 yaşında 8 yıllık evliyim. Benim de konuyu açan arkadaş gibi bir yıl arayla doğal yolla gebeliğim ve 8 haftalıkken kalp atışlarının duyulmaması sebebiyle 2 kürtajım oldu Bütün tahliller sonucunda bir şey bulunamadı. 3 yıldır da gebe kalamadım bu vesile ile de tedaviye başladık bakalım hayırlısı olur inşallah. Her ne kadar aşılama da gebelik oranları düşük olsa da ümidi kesmemek lazım. Rabbim yazmış olsun yeter ki :)
Herkese yeni yılda bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…