Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
arkdaşlarım yaa aşılamada 13.günüm doktorum 15 de kan ile tes yapmamı istedi lakin ben bugün dayanamadım idrardan yaptım ama negatif bebiş olsaydı çıkarmıydı sizce??

arkdaşlarım yaa aşılamada 13.günüm doktorum 15 de kan ile tes yapmamı istedi lakin ben bugün dayanamadım idrardan yaptım ama negatif bebiş olsaydı çıkarmıydı sizce??

canım aşılama sırasında deil de sonrasında çatladıysa geç döllenmedir perşembe kan ver bnce idrar da çıkmaz her zaman adetin ne zaman bekleniyo bide yaptığın test erken gebelik mi normal mi ?

Hiç boşuna canını sıkma bence bu kadar erken idrardan çıkmaz. Madem çok merak ediyosun bi kan tahlili yaptır bence orda çıkabilir. İnşallah değerlerin yüksek çıkar ve en güzel hediyeyi alırsın :))

canım aşılama sırasında deil de sonrasında çatladıysa geç döllenmedir perşembe kan ver bnce idrar da çıkmaz her zaman adetin ne zaman bekleniyo bide yaptığın test erken gebelik mi normal mi ?

normal testti lakin benim yumoşlar 22mm di aşılama dan 1 gün önce pkoluyum adet düzensizliği malum lakin ilk klomen denememde 2tane güzel yomoşum oldu ama eşiminde speerm değerleri düşük bilmem tutarmı nasrettin hoca misali ya tutarsa die yaptık bişeler hayırlısı bakalım..

kimse % 100 tutar die yapmıyo hepimiz aynı durumdayız yani şartlar eşit canım senin güzel haberlerini bekliyorm canım

evett..ama drum çokda bilgili gibi gelmiyor..yani normal dogumcu her dakka hamilelerin kontrolünde bilmiyorum pkoda ne durumdaa...

ben nasibime güveniyorumm..drumu vesile kıldımm nasip olacaksa olur diyorum bakalımm...

ama tedbiride elden bırakmıyorum böle araştırıyorum normal akış ne ben bileyimki gerek kalırsa mudahele ederim diyee...

infoliki aldım bugunn...sabah yarım çay bardagına 2 paket ti dimii.....akşamdaaynen..yani günde 4 pakett...?? o zaman 1 kutu 1 hafta giderr heralde..

kutunun üzeride 1 paket diyor ama genelde dr tavsiyesi günde 4 pakett hep..bende öyle içicem..

dualarımdasın kontrolün güzel geçsin inşallahh..keseyide görkalp atışlarınıdaa...ve bize dua et...sonuçlarımı bekliyorum korkuyorum yumurta rezervi 0 çıkar dye

3 ünde tarlusale başlıcamm sonrasında iğnelerr..inşallah yumurtaa olurr..benim üümitlerim başlamadan bitiyorr...yumurta olursa aşılama...oyy oyyy

arkadaşım bende 22 aralıkta asılama oldum bugun idrarda test yaptım negatif moralim çok bozuldu.Bide şimdi herkes soracak ne oldu diye tek tek laf anlat ((((((

bnde hersey normal eşimde sperm ve morfoloji sorunu vardı %70 hallettik sayılır baya kürler uyguladm,aşılamda 12. günüm müsait bi günümde kan vercem

hakkımızda hayırlısının en iyisi olur inş bende bekliyorum hayırlı haberi burda paylaş mutlaka :)

arkadaşım bende 22 aralıkta asılama oldum bugun idrarda test yaptım negatif moralim çok bozuldu.Bide şimdi herkes soracak ne oldu diye tek tek laf anlat ((((((

ama senin daha erken 10 günde idrardan bide çıkması imkansız hayırlısı bakalım haklısın bizim milletimizde çok gereksiz bi ilgi var bu evlenipte çocuğu olmayanlara karsı sanki biz yapmıoruz da olmuyo yapıoruz işte rabbimde nasip edicek illaki en güzel bi zamanda ben sana bişe söliyimmi evlendiğimden beri çok istiyorum evlat sahibi olmayı çok ağladım falan ama bazen diyorum vardır bi bildiği rabbimin çünkü o istediğim zamanlar çocuk için uygun vakit değilmiş onu gün geçtikçe daha iyi anladım vakti beklicez artık yapcak bişe yokk dua dan başka..bide çok konustum ama ben ailem ve beni destekleyen arkadaşlarım dan başka kimseye sölemedim aşılama olduğumu kafan rahat oluyo inş bidaha denemek zorunda kalma olaki denersen söleme kimseye bide milletle uraşma derim ben vesselam.

işten izin aldım mecburen söyledim işe dönünce baktım herkes duymuş herkes bişey duydum deyip soruyor ne oldu diye.7 yıllık evliyim ve artık evde çocuk sesi duymak istiyorum.İnşallah rabbim hepimize evlerimizde çocuk sesleri nasip eder.

yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve huzur versinnn......

bizim gibi bebeğinin olmasını isteyenlere de sağlıklı vee hayırlı evlatlar versinnnn...

aşılamamın 7. gününde beni uykumdan uyandırıp dayanılmaz hale gelirken kaybolan kasık ağrısından sonra uyuyamayinca yeni yılın yeni yazisini yazmak bana düştü....

ilk aşılamamda da karın ve kasık agrısı yasamıstım ama bugün yaşadıgım agrı bir felaketti...adet olcaksam olayim ve su agri gitsin diye dua eder olmustum ki Allahtan agri gectiii.....

artık bu aşılamayla da ilgili umutlarim azaldi...bel ve kasik agrisi sivilceler derkenn olur mu bilmiyorummmm...

rabbim hayirlisini versinnn....

amin canım inş hayırlı haberlerini alırız burdan ...

hakkımızda hayırlısının en iyisi olur inş bende bekliyorum hayırlı haberi burda paylaş mutlaka :)

kızlar yeni yılın ilk sabahından merhaba, sabah erken gebelik yaptım negatif ağlancak halime gülüyorum işte

Slm kizlar kimse cvp yazmamis bana bugun asilamamin 18. gunundeyim idrar testi yaptirdim silik cikti adet olmadim ve kasiklarimda kramplar var kantahlilimn sonucunu persembe alicam aranizda benim gibi olan varsa lutfen cvp yazabilur mi

Galiba hamilesin canım :) inşallah allahın izniyle sağlıklı bir hamileliğin olur :)

kızlar yeni yılın ilk sabahından merhaba, sabah erken gebelik yaptım negatif ağlancak halime gülüyorum işte

kesin sonuç verir miki bakalım gülme ummadığın taş inş yarar baş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…