kızlar az once kan verdım sonuc 336 nedır bısey yazın allah askına
canım zaten buna gidermiyim hiç bana salı gününe radyolojiden randevu al orda bakalım dedi radyoloji ne alaka bilmiyorum ne yapacaktı orda bende güvenemediğim için almadım randevu falan. senin değerinde güzel artmış canım doktorun ne zaman çağırdı kontrole ne zaman gideceksin
gözünaydın canım hamilesinnnnn benimde ilk ölçtürdüğüm değer 328 di 15. günüydü aşılamamın
tebrikleeeeerrrr yeni hamilemizzz hayırlı uğurlu olsuuun :))
Aşılama sonrası kaçıncı günündü cnaım bugün, değeirn çok güzel maşallah
cnm ınankı ınanamıyorum sonuc yerınde 336 yazıyor ben heyecandan doktora falan cıkmadım hastaneden cıkıp eve geldım pekde anlamıyorum bugun 14. asılama gunuyle beraber allahım sanada nasıp etsın en kısa zamanada herkese ya herkeseeee
en iyisi canım tamamdır. Peki ne zaman gidiceksin yarın mı. BU arada kime gitmeyi düşünüyosun
tebrikleeeeerrrr yeni hamilemizzz hayırlı uğurlu olsuuun :))
Aşılama sonrası kaçıncı günündü cnaım bugün, değeirn çok güzel maşallah
inan kız inan hamilesin maşallah Yarabbim ya :)
doktora çıkmayı da unutmuşsun bak heyecandan
AMMMİİİNNN DİYORUM CANIM....
CANIM TEBRİK EDERİM HARİKA YAAA MAŞALLAHHHHHHHAY TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU YAAA ÇOK DUYGULANDIM ŞUAN:81::81::81::81::81::81::81::81:
yok canım haftaya koru hastanesinden randevu aldım.aklımda orası vardı bende orda devam etmeyi düşündüğüm için ordan aldım haftaya salı verdiler randevuyu.sendemi ankaradaydın canım
tikita canım bu ayda dularımız senle inş seninkide çok uzun sürmeyecek
kızlar az once kan verdım sonuc 336 nedır bısey yazın allah askına
kızzzzz hamilesinnnnnnnnnnnn........çok şükürrr....değerlerin harikaa..aşılamada kaç yumoşun vardııı...sendende ikizz haberii gelebilirrr...degerlerinn harika çünküüüüüüüü...
sevgikelebeğim canım sana doktor progestan falan bişey verdimi.bana doktor vermedi söyledimde düşük önlemek için o gerek yok dedi
tikita canım bu ayda dularımız senle inş seninkide çok uzun sürmeyecek
asılama yapan hastahaneye gıtmedım bogazım agrıyor kotuyum dunden berı dedım bı baktırayım ılac alayım eger bısey yoksa kendı doktorumuda arıycam ama fırsat bulupta arayamıyorummmm
hepimiz yanındayız hep duamızdasın versagee katılıyorum darısı bulaşacak bol bol
herseyımız aynı gıttı cnm allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
canımm bilgiler sende daha taze diye sorayım dedim..önümüzdeki ayy bende iğneye geçicemm....bikaç sorum olsa yardımcı olurmusunn ??
iğneye adetin kaçıncı günü başladınn ?? ve kaç gün kullandın..iğneden kaç gün sonra çatlama iğnesi vuruldun..ve aşılamaa?? kısacası bu süreç kaç günden oluştu adetten sonra..?? sınavlarım var gelecek ay yinee..o yüzden hesap kitap yapıyorumdaa..şaşırma bu sorularımaa..[/
cnm adetin 5.günü gonal-f 75 mg başladım göbekten 5 gün vurdum.İgnem salı bitti çarşamba muayeneye gittim 18-15 çaplarında yumurtalar ayrıca sagda 3 soldada 2 yumurta daha oluşmuş çarşamba gece ovitralle çatlatma iğnesi vurundum. 1 gün bekledim cuma günü de aşılama oldum aşılamadan 3 gün sonrada progesteron kullanmaya başladım hazırlık sonrası sperm degerlerimiz %95 oldu ama yine de %20 şans varmış tabi ki bakalım hayırlısı umarım yardımcı olabilmişimdir ve inş bebegin kısa zamanda gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?