Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

en iyisi canım tamamdır. Peki ne zaman gidiceksin yarın mı. BU arada kime gitmeyi düşünüyosun[/QUOTE]

yok canım haftaya koru hastanesinden randevu aldım.aklımda orası vardı bende orda devam etmeyi düşündüğüm için ordan aldım haftaya salı verdiler randevuyu.sendemi ankaradaydın canım

inan kız inan hamilesin maşallah Yarabbim ya :)

doktora çıkmayı da unutmuşsun bak heyecandan

AMMMİİİNNN DİYORUM CANIM....

en iyisi canım tamamdır. Peki ne zaman gidiceksin yarın mı. BU arada kime gitmeyi düşünüyosun

yok canım haftaya koru hastanesinden randevu aldım.aklımda orası vardı bende orda devam etmeyi düşündüğüm için ordan aldım haftaya salı verdiler randevuyu.sendemi ankaradaydın canım[/QUOTE]

evet cnaım ben de Ankaradayım. Ben aşılamamı Gürgan'da yaptırdığım için hiç olmazsa kalp atışını duyana kadar oraya gideyim diyorum. Sonrasında kendi doktoruma geçiceim inşallah.

tebrikleeeeerrrr yeni hamilemizzz hayırlı uğurlu olsuuun :))

Aşılama sonrası kaçıncı günündü cnaım bugün, değeirn çok güzel maşallah

CANIM TEBRİK EDERİM HARİKA YAAA MAŞALLAHHHHHHH AY TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU YAAA ÇOK DUYGULANDIM ŞUAN:81::81::81::81::81::81::81::81:

inan kız inan hamilesin maşallah Yarabbim ya :)

doktora çıkmayı da unutmuşsun bak heyecandan

AMMMİİİNNN DİYORUM CANIM....

asılama yapan hastahaneye gıtmedım bogazım agrıyor kotuyum dunden berı dedım bı baktırayım ılac alayım eger bısey yoksa kendı doktorumuda arıycam ama fırsat bulupta arayamıyorummmm

yok canım haftaya koru hastanesinden randevu aldım.aklımda orası vardı bende orda devam etmeyi düşündüğüm için ordan aldım haftaya salı verdiler randevuyu.sendemi ankaradaydın canım

evet cnaım ben de Ankaradayım. Ben aşılamamı Gürgan'da yaptırdığım için hiç olmazsa kalp atışını duyana kadar oraya gideyim diyorum. Sonrasında kendi doktoruma geçiceim inşallah.[/QUOTE]

peki kese için ne zaman gideceksin bellimi canım ve daha sonra nereye devam edeceksin

sevgikelebeğim canım sana doktor progestan falan bişey verdimi.bana doktor vermedi söyledimde düşük önlemek için o gerek yok dedi

kızlar az once kan verdım sonuc 336 nedır bısey yazın allah askına

kızzzzz hamilesinnnnnnnnnnnn........ çok şükürrr....değerlerin harikaa..aşılamada kaç yumoşun vardııı...sendende ikizz haberii gelebilirrr...degerlerinn harika çünküüüüüüüü...

kızzzzz hamilesinnnnnnnnnnnn........ çok şükürrr....değerlerin harikaa..aşılamada kaç yumoşun vardııı...sendende ikizz haberii gelebilirrr...degerlerinn harika çünküüüüüüüü...

hayırlısı olsunn cnm valla bılmıyorum kı nasıp kısmet darısı olmayan herkese versın

sevgikelebeğim canım sana doktor progestan falan bişey verdimi.bana doktor vermedi söyledimde düşük önlemek için o gerek yok dedi

canım ben gün aşırı test yapıp bildiriyorum. Sonra gün içinde bana dönüş yapıyolar. Henüz geri dönmediler ama bundan önceki görüşmemizde değer 1500'e ulaşana kadar kan testi ile devam edicez sonrasında randevuyu konuşucaz dediler. Yani 1500 üstünü görürsem randevuya gidicem. Aallah kısmet ederse de cuma günü 1500 üstünü görmüş olurum. Cuma günü de randevuyu konuşuruz herhalde cmtsi ya da pztiye verirler.

Bana aşılama sonrasında da şimdide kimse progesteron vermedi canım, randevuya gititğimde verirler mi bilmiyorum, görücez

Benim kendi doktorum ise Prof. Kutay Biberoğlu. Kendi muayenehanesi var

tikita canım bu ayda dularımız senle inş seninkide çok uzun sürmeyecek

asılama yapan hastahaneye gıtmedım bogazım agrıyor kotuyum dunden berı dedım bı baktırayım ılac alayım eger bısey yoksa kendı doktorumuda arıycam ama fırsat bulupta arayamıyorummmm

hepimiz yanındayız hep duamızdasın versagee katılıyorum darısı bulaşacak bol bol

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ VARSINIZ...

SİZİN MUTLULUĞUNUZ İNANIN BENİ DE ÇOK MUTLU EDİYOR VE EN ÖNEMLİSİ BANA UMUT OLUYOR....İNŞALLAH BENDE EN KISA ZAMANDA HAMİLELİK HABERİMİ ALIRIM....

ALLAH'IM HEPİNİZİN HAMİLELİĞİNİ TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA...DURUN BAKALIM DAHA CİNSİYETLERİNİ PAYLAŞACAĞINIZ GÜNLER OLACAK....İSİM TARTIŞMALARI VS. :) AMAN ALLAH'IM ÇOK HEYECANLI...

ALLAH'IM DUY SESİMİ ... BANA DA ANNELİĞİ TATTIR... ( AMİN)

herseyımız aynı gıttı cnm allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

amin canım inşşalh herşey aynı gitti felan ya çok inanıyordum seninde bu haberi vericene çok şükür ki verdin güzel haberi çok mutlu oldum :101::101::109::109:

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 14 aralıkta aşılama oldum bugün 12. Günü hep olumlu düşündüm inşaallah olucak doktor 15. Den sonra adet olmazsan test yaptır demişti ama sizden umutlandım yarın sabah bende test yaptırcam ama nedense hiç bir belirti yok birde çok fena grip oldum ilaçta içemiyorum yatıyorum 3 gündür 😔 çok meraktayım bu arada zor geçti 12 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…