kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 14 aralıkta aşılama oldum bugün 12. Günü hep olumlu düşündüm inşaallah olucak doktor 15. Den sonra adet olmazsan test yaptır demişti ama sizden umutlandım yarın sabah bende test yaptırcam ama nedense hiç bir belirti yok birde çok fena grip oldum ilaçta içemiyorum yatıyorum 3 gündür 😔 çok meraktayım bu arada zor geçti 12 gün
hayırlısı olsunn cnm valla bılmıyorum kı nasıp kısmet darısı olmayan herkese versın
hamile arkadaşlar aşılamadan 5- 6 gün sonra adet sancıları gibi ağrılarınız başladı mı ben dün akşamdan beri çok kötüyüm şiddetli adet sancısı gibi sancılar çekiyorum
hayırlısı olsunn cnm valla bılmıyorum kı nasıp kısmet darısı olmayan herkese versın
Arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim pcoluyum ve haliyle bebeğimiz olmadı kasım 30 da adet oldum ve klomene başladım doktorum yumurtalarım 6 tane falan hepsi aynı boyuttaydı olmaz dedi bitanesinin olgunlaşması gerekio ve elhamdilillah 1 tane olustu daha bu ayın 18inde çatlatma iğnesi be ardından aşılama bakalım ocak 4 de tahlil yapıcaz ama çoook korkuyorum tutmaz die her gece rüyalarımda düşünmek istemedikçe düşünüyorum ne olur dua edin yani ilk aşılamam bimiyorum tecrübeli olan arkadaşlar normalmi bu gidişat sizce?
gözün aydın cnm.allah tamamına erdirsin inş.darısı biz bekleyenlere
Bi kac gün sizi yanliz biraktim neler olmus neler... Hep aklimdaydiniz..
Yeni gebelik hbr lerine Hayirli olsun bizlere de nasip olsun dyierekden insallah yola devam.
Benim gibi bu ay dinlenip Ocak´da tekrark tedaviye baslayacak olanalar varmis aramizda,
Insallah gerek kalmaz insallah Rabbim bize de dogal yola nasip eder.
Ama Ben bu ay söyle deniyecegim sizlere de sunamak istedim.
Adetin ilk günü sayarak onuncu günü itibariye mümkünse her gün iliski öneriliyo
ki bizim kulnadigimiz ilacalarin etkisi hala üzerimizde oldugunu da baz alarkadan diyorum bunu.
Nete cok arastirdim ve genelde ki insallah bizlerde de öyle olur tedavi sonrasidogal yola hamile kalma sansi cok artiyormus.
Ben denicem sizlerle de paylasmak istedim.
çok iyi anlıyorum bana da doktorum 12 gün sonra tahlil dedi o günler geçti ama nasıl offf inşllah güzel haberler alırsın verirsin bizlerede
Paylaşımın için tşk. ederim bende adetimi bekliyorum ocak ayında 2. aşılamamın tedavisine başlıycam inş. dediğin gibi aşılamaya gerek kalmadan rabbim bizlere hayırlı bebişlernasip eder :)
Merhaba arkadaslar
iyi haberler alan arkadaslarin saglik ve mutlulugu daim olsunnnn darısı biz bekleyenlere olsunnn ;-)
İkinci aşılamami yaptirdim ve simdi hastane de birkac saatt daha istirahat edecegim... bir hafta da rapor alip evde dinlenmeye devam edecegiiimmm....
İnsaallah yeni bir yila umutla girerizzz....
hamile arkadaşlar aşılamadan 5- 6 gün sonra adet sancıları gibi ağrılarınız başladı mı ben dün akşamdan beri çok kötüyüm şiddetli adet sancısı gibi sancılar çekiyorum
asılama yapan hastahaneye gıtmedım bogazım agrıyor kotuyum dunden berı dedım bı baktırayım ılac alayım eger bısey yoksa kendı doktorumuda arıycam ama fırsat bulupta arayamıyorummmm
cnm adetin 5.günü gonal-f 75 mg başladım göbekten 5 gün vurdum.İgnem salı bitti çarşamba muayeneye gittim 18-15 çaplarında yumurtalar ayrıca sagda 3 soldada 2 yumurta daha oluşmuş çarşamba gece ovitralle çatlatma iğnesi vurundum. 1 gün bekledim cuma günü de aşılama oldum aşılamadan 3 gün sonrada progesteron kullanmaya başladım hazırlık sonrası sperm degerlerimiz %95 oldu ama yine de %20 şans varmış tabi ki bakalım hayırlısı umarım yardımcı olabilmişimdir ve inş bebegin kısa zamanda gelir...
aynennnnnnn...her haberde gözlerimmm doluyorrr...vee her yazılan duyguyu hissedebiliyorum...ve endi duygularımıda anlata biliyorumm..beni en yakınımdakiler bile sizler gibi anlayamıyorr....dediğin gibi manevi teyzelerizz...hele cinsiyetleride belli olsunn..dahada bi heycanlı..sonra isim telaşı..ayy ayyyy bizlerde katılırızz inşallahh...kızlar hamile haberi aldıkça gözlerim doluyo inanın ki, çocuklarınızın manevi teyzeleriyiz artık ilerde bizden ve bu umutlu bekleyişten söz ederiz onlara
kızlar hamile haberi aldıkça gözlerim doluyo inanın ki, çocuklarınızın manevi teyzeleriyiz artık ilerde bizden ve bu umutlu bekleyişten söz ederiz onlara
Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 14 aralıkta aşılama oldum bugün 12. Günü hep olumlu düşündüm inşaallah olucak doktor 15. Den sonra adet olmazsan test yaptır demişti ama sizden umutlandım yarın sabah bende test yaptırcam ama nedense hiç bir belirti yok birde çok fena grip oldum ilaçta içemiyorum yatıyorum 3 gündür 😔 çok meraktayım bu arada zor geçti 12 gün
Ilk hamilemiz ayagini sürüdü gerisi ne güzel geldi tüm hamile olan arkdaslari tebrik ediyorum Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Insallah bi dahaki aya TIKITA´IMLA beraber degerlerimizi yazar sizinle bizde sevincimizi paylasiriz:)
DUALARINIZI ESIRGEMEYIN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?