Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

çok iyi anlıyorum bana da doktorum 12 gün sonra tahlil dedi o günler geçti ama nasıl offf inşllah güzel haberler alırsın verirsin bizlerede

hamile arkadaşlar aşılamadan 5- 6 gün sonra adet sancıları gibi ağrılarınız başladı mı ben dün akşamdan beri çok kötüyüm şiddetli adet sancısı gibi sancılar çekiyorum

hamile arkadaşlar aşılamadan 5- 6 gün sonra adet sancıları gibi ağrılarınız başladı mı ben dün akşamdan beri çok kötüyüm şiddetli adet sancısı gibi sancılar çekiyorum

oluyo canım bazen aşılamanın ilk günlerinde oluyor bazende 1 hafta sonra falan oluyor.normal bence tabi dayanılmıycak kadar şiddetliyse doktora gitmeyide ihmal etme

Canım inş. tutar bende 2 yıllık evliyim ilk aşılamamı kasımda yaptırdım aralıkta sonucu aldım olmadı ocakta ikincisine başlıycaz allah herkese hayırlı evlat nasıp eder inş. senin aşılamanda tutar :)

Ilk hamilemiz ayagini sürüdü gerisi ne güzel geldi tüm hamile olan arkdaslari tebrik ediyorum Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Insallah bi dahaki aya TIKITA´IMLA beraber degerlerimizi yazar sizinle bizde sevincimizi paylasiriz:)
DUALARINIZI ESIRGEMEYIN INSALLAH

Son düzenleme:

Paylaşımın için tşk. ederim bende adetimi bekliyorum ocak ayında 2. aşılamamın tedavisine başlıycam inş. dediğin gibi aşılamaya gerek kalmadan rabbim bizlere hayırlı bebişler nasip eder :)

İnşallah rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmaz ben dahil allahım çocuk isteyen herkese hayırlısını nasip etsin :)

canım ben aşılamanın olduğu gün 6-7 gün kadar adet sancıları çektim sonra bi şekilde bu ağrılarım gitti meme ağrılarım başladı çok aşırı şekilde ağrıyordu sonra aşılamanın 12.günü dedim ben heralde adet oluyorum artık sürekli lavaboya gittim sürekli bi akıntı hali benim belirtiler bunlar oldu canım inşallah senin sancılarının da bir anlamı vardır içerde hummalı bir çalışma vardır inşallh

asılama yapan hastahaneye gıtmedım bogazım agrıyor kotuyum dunden berı dedım bı baktırayım ılac alayım eger bısey yoksa kendı doktorumuda arıycam ama fırsat bulupta arayamıyorummmm

hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah

benimde ağrım oldu fakat benim adet sancım çok şiddetli olduğundan bu ağrılar devede kulaktı yanı , adet sancısı gıbı olmadı kişiye göre değişir tatlım içini ferah tut ve sağlıklı beslenmeyede dikkat et , bol yoğurt süt fındık ceviz gıbı

Aşılaması tutan arkadaşlar 14. Güne kadar hiç bir belirtiniz oldumu acaba 😕

kızlar hamile haberi aldıkça gözlerim doluyo inanın ki, çocuklarınızın manevi teyzeleriyiz artık ilerde bizden ve bu umutlu bekleyişten söz ederiz onlara

rabbim nasip ettiysee bu ay sende kavuşacaksın inşallah bebeğinee..iyi düşün hepp...

çok sağolll canım bilgilerr içinn...inşallah önümüzdeki ay herşey yolunda giderde bende olurum aşılamaa...

kızlar hamile haberi aldıkça gözlerim doluyo inanın ki, çocuklarınızın manevi teyzeleriyiz artık ilerde bizden ve bu umutlu bekleyişten söz ederiz onlara
aynennnnnnn...her haberde gözlerimmm doluyorrr...vee her yazılan duyguyu hissedebiliyorum...ve endi duygularımıda anlata biliyorumm..beni en yakınımdakiler bile sizler gibi anlayamıyorr....dediğin gibi manevi teyzelerizz...hele cinsiyetleride belli olsunn..dahada bi heycanlı..sonra isim telaşı..ayy ayyyy bizlerde katılırızz inşallahh...

nekdar tugaf aslinda.. sahsen birbirimizi tanimiyoruz ama bizi taniyanlardan hata aile ferdlerinden bu konuda cok daha yakin ve destek oldugumuzu düsünyorum.

Aşılaman hayırlı olsun,inşallah bebeğin seninledir...az kalmış sonucunu öğrenmene..burada hepimiz biliriz sonuç gününü beklemek ne kadar zor...:) Allah'ım sabırlar versin gününü bekleyenlere..

Ayyy canımm darısı isteyen herkesin başına artık...Amin arkadaşım... :) İnşallah tez zamanda Rabbim yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…