• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2013'de Bursa'da Düğün Yapacak Arkadaşlar ???

akseliak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
135
15
98
Ankara
Arkadaşlar merhaba, 2013'de Bursa'da düğün yapacak olanlarınız, görüp beğendiğiniz mekanlar hakkında fikrinize ihtiyacım var.. :nazar: Ben bugün Konak 18 ile görüştüm.. Bahçesi çok güzel Bursa manzaralı.. Fiyat olarak hafta sonu kişi başı 20 TL (ikramlı) dediler. Hafta içi 300 kişiye kadar toplam 5500 TL (ikramlı) .
Yalnız sonra Atalay Club kır bahçesinde bir düğüne gittim ve bayıldım!! Atalay Club Kır bahçesi ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, 2013'de Bursa'da düğün yapacak olanlarınız, görüp beğendiğiniz mekanlar hakkında fikrinize ihtiyacım var.. :nazar: Ben bugün Konak 18 ile görüştüm.. Bahçesi çok güzel Bursa manzaralı.. Fiyat olarak hafta sonu kişi başı 20 TL (ikramlı) dediler. Hafta içi 300 kişiye kadar toplam 5500 TL (ikramlı) .
Yalnız sonra Atalay Club kır bahçesinde bir düğüne gittim ve bayıldım!! Atalay Club Kır bahçesi ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı?

canım hayırlı olsun öncelikle bende bursalıyım kır düğünü çok güzel olur ama riskli bi tanıdığımız da kır düğünü yaptı o gün yağmur yağdı ve rezil bir durum oluştu kıyafetler ıslandı en garantisi salon olur ama tercih senin tabikide benimkisi fikir atalay prenses var onun salonuna gitmiştim orası güzel ben kasımda düğün yapıyorum akasya düğün salonu nişanımı da orda yapmıştım çok memnun kaldım eğer yazın yapmayı düşünüyorsan balkonlu salonu var çok güzel fiyatı 4.500 sanırım erken tutarsan indirim yapıyorlar ben 4.00 olan salonu 1 sene önce tuttum 1.750 ye gelin başı, araba süsü, çerez ve meyva servisi, geline özel hostes(bütün akşam gelinle ilgileniyor) sınırsız video çekimi, özel efektler köpükler,birde düğün için büyük boy afiş hazırlanıyor kapıda size ait resim asılıyor daha sonra size veriliyor bilgin olsun canım sen yinede araştırırsın ama bu özelliklere sahip salon görmedim ben :34:

sevgili _mucizem_ çok teşekkür ediyorum.. Şimdi web sitesine baktım dediğin yerin ve ulaşım açısından biraz ters olduğunu gördüm. Ama yine de araştıracağım. Ben de sizi tebrik ederim Allah mesut etsin =)

Herkese mrb ben yeni üyeyim,

kısmetse 2013 Mayıs ta düğünümüz olacak Atalayların Nilüfer düğün salonunu tuttuk,
beğendim içim rahat ama yinede Atalay da düğün yapan birisin var ise tavsiye ve fikirlerini alabilirsem dahada
rahat edeceğim. Fikri olan var mı arkadaşlar ?

slm bende nasipse 2013 haziran gelini olacağm.
bu aksam ilk olarak çalışkanlar teras balo salonuna gittik.
bi düğün vardı...güsel bi ortam ferah serin..tüm garsonlar çılgın gibi çalışıolardı.
haziranda sadece (1 ve 22 cumartesi akşamları için) boşluk var...ve tek fiyat 7500 tl..cuma akşamı ve haftaıcı aksa 6000 tl
haftasonu gunduz 3500 tl dedi..:30:

mrb..
konak 18in fiyatına neler dahil? kişi başı 20 tl de neler var?

mrb..
konak 18in fiyatına neler dahil? kişi başı 20 tl de neler var?

Merhaba, Konak 18'de 20 TL nin içerisinde pasta, içecek, cevizli lokum, çerez, müzik dahil. Müzik olayı, istersen dj istersen canlı oluyor. Ben bu mekanı çok seviyorum. Salon düğünündense öyle Bursa manzaralı şık biryerde düğün bence süper olur..

Kızlar Bende 2013 haziran geliniyim bizde salonumuzu tuttuk Gold Düğün Salonu Carrefour sırasında ama çok içime sindi sizde düşünürseniz kır düğünü değil ama bembeyea her yer gerçekten güzel içecek ve ikramlar çerez sınırsız

Kızlar Bende 2013 haziran geliniyim bizde salonumuzu tuttuk Gold Düğün Salonu Carrefour sırasında ama çok içime sindi sizde düşünürseniz kır düğünü değil ama bembeyea her yer gerçekten güzel içecek ve ikramlar çerez sınırsız

didos öncelikle çok tebrik ederim. bir ömür mutluluklar dilerim diğer tüm evlenecek arkadaşlara da sana da. gold ile ne kadara anlaştınız fiyatını yazabilir misin ? birde sitelerinde sorun mu var benim pc mi sıkıntılı anlamadım giremedim sayfasına fotoğraflarını çok görmek istemiştim çok güzel anlatmışsın. şimdilik en azından fiyat hakkında bilgi verebilir misin?

didos öncelikle çok tebrik ederim. bir ömür mutluluklar dilerim diğer tüm evlenecek arkadaşlara da sana da. gold ile ne kadara anlaştınız fiyatını yazabilir misin ? birde sitelerinde sorun mu var benim pc mi sıkıntılı anlamadım giremedim sayfasına fotoğraflarını çok görmek istemiştim çok güzel anlatmışsın. şimdilik en azından fiyat hakkında bilgi verebilir misin?

Biz 10750 anlaştık ama çok güzel gerçekten içime sindi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim senin için en güzeli olsun inş canım..

Biz 10750 anlaştık ama çok güzel gerçekten içime sindi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim senin için en güzeli olsun inş canım..[/QUOT
resimler yüklemeye çalıştım umarım görebilirsin

Eklentiler

• $DSC_0010.webp
    $DSC_0010.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 137
  • $DSC_0011.webp
    $DSC_0011.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 164
  • $DSC_0014.webp
    $DSC_0014.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
mrb kızlar.

uzun gezmeler ve arastırmalardan sonra bizde gold düğün salonunda karar kıldık.
VIP SALON (kırmızı)u tuttuk. 6000 tl..
bir sürü yere gittik hep yaklasık fiyatlar verdiler ancak bu kadar güven vermediler. iç huzuruyla tuttuk dyebilirim..:38:

fiyatlar genel olarak haziran ayı için yüksek.. ramazan çok etkiledi fiyatları:( şimdi hamam kınası için biyer bakıorum.sıra onda

gold düğün salonunun teras katıda güzel kapatılmasıda var yağmur riskine açık olunca havai fişek gösteriside güzel oluyor.karlıtepeninde bir salonuna gitmiştik çok geniş ve ferahtı .kır düğünü direk toprak üzerindeyse zor oluyor gerçekten topuklu ayakkabılar batıyor.bahçe düğünü istiyorsanız kapatması olup olmadığını kontrol edin mutlaka

Ewet canım yaptık bu pazarlıklı hali yanyana yani salonlarımız senin ne zaman peki bide aynı gaceymiş:)

bizim 22 haziran cumartesi..
demek pazarlık yaptınızz.bize kesinlkle pazarlık yok filan dediler bizde safım gibi yapmadık.tuttuk:44:
şunu sölimm ben beyaz salona bayıldııııımmm..çok güsell..ama kişi sayımız az olduğu için diğer salonu tutmak zorunda kaldıkk...:40:
o salonda güsel tabi:) ama beni en çok içime verdikleri huzur etkiledi açıkcası..profesyoneller bikere. herhangi bi düğüne gittik görmek için çok beğendik..

Basligi gorunce icim kipir kipir oldu :)
Bende bursada kina gecemi yapmistim.
Besevlerde, Salon Karlitepede.
Hakkinda bilgi almak isteyen olursa, seve seve yardimci olurum.

Atalay, mudanya yolundaydi yanlis hatirlamiyorsam sanirim.
Fiyatlar normal geldi oraya gore.
Bende cok isterdim kir dugunum olmasini.
Rabbim mesut etsin ins :)

slm bende nasipse 2013 haziran gelini olacağm.
bu aksam ilk olarak çalışkanlar teras balo salonuna gittik.
bi düğün vardı...güsel bi ortam ferah serin..tüm garsonlar çılgın gibi çalışıolardı.
haziranda sadece (1 ve 22 cumartesi akşamları için) boşluk var...ve tek fiyat 7500 tl..cuma akşamı ve haftaıcı aksa 6000 tl
haftasonu gunduz 3500 tl dedi..:30:

Caliskanlar, fethiyede, evimin karsisinda sayilir :)
Bende ilk once oraya bakmistim kinam icin.
Sdc gunduz yer oldugundan tutmamistim.
Mekan olarak cok guzel ama baska yerlerde bulabilirsin bence.

Back
X