Arkadaşlar merhaba, 2013'de Bursa'da düğün yapacak olanlarınız, görüp beğendiğiniz mekanlar hakkında fikrinize ihtiyacım var..Ben bugün Konak 18 ile görüştüm.. Bahçesi çok güzel Bursa manzaralı.. Fiyat olarak hafta sonu kişi başı 20 TL (ikramlı) dediler. Hafta içi 300 kişiye kadar toplam 5500 TL (ikramlı) .
Yalnız sonra Atalay Club kır bahçesinde bir düğüne gittim ve bayıldım!! Atalay Club Kır bahçesi ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba, 2013'de Bursa'da düğün yapacak olanlarınız, görüp beğendiğiniz mekanlar hakkında fikrinize ihtiyacım var..Ben bugün Konak 18 ile görüştüm.. Bahçesi çok güzel Bursa manzaralı.. Fiyat olarak hafta sonu kişi başı 20 TL (ikramlı) dediler. Hafta içi 300 kişiye kadar toplam 5500 TL (ikramlı) .
Yalnız sonra Atalay Club kır bahçesinde bir düğüne gittim ve bayıldım!! Atalay Club Kır bahçesi ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı?
mrb..
konak 18in fiyatına neler dahil? kişi başı 20 tl de neler var?
Kızlar Bende 2013 haziran geliniyim bizde salonumuzu tuttuk Gold Düğün Salonu Carrefour sırasında ama çok içime sindi sizde düşünürseniz kır düğünü değil ama bembeyea her yer gerçekten güzel içecek ve ikramlar çerez sınırsız
didos öncelikle çok tebrik ederim. bir ömür mutluluklar dilerim diğer tüm evlenecek arkadaşlara da sana da. gold ile ne kadara anlaştınız fiyatını yazabilir misin ? birde sitelerinde sorun mu var benim pc mi sıkıntılı anlamadım giremedim sayfasına fotoğraflarını çok görmek istemiştim çok güzel anlatmışsın. şimdilik en azından fiyat hakkında bilgi verebilir misin?
Biz 10750 anlaştık ama çok güzel gerçekten içime sindi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim senin için en güzeli olsun inş canım..[/QUOT
resimler yüklemeye çalıştım umarım görebilirsin
Biz 10750 anlaştık ama çok güzel gerçekten içime sindi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim senin için en güzeli olsun inş canım..[/QUOT
resimler yüklemeye çalıştım umarım görebilirsin
merhaba,
pazarlık yaptınız mı fiyatta...
merhaba,
pazarlık yaptınız mı fiyatta...
Ewet canım yaptık bu pazarlıklı hali yanyana yani salonlarımız senin ne zaman peki bide aynı gaceymiş:)
Ewet canım yaptık bu pazarlıklı hali yanyana yani salonlarımız senin ne zaman peki bide aynı gaceymiş:)
bizim 22 haziran cumartesi..
demek pazarlık yaptınızz.bize kesinlkle pazarlık yok filan dediler bizde safım gibi yapmadık.tuttuk:44:
şunu sölimm ben beyaz salona bayıldııııımmm..çok güsell..ama kişi sayımız az olduğu için diğer salonu tutmak zorunda kaldıkk...
o salonda güsel tabi:) ama beni en çok içime verdikleri huzur etkiledi açıkcası..profesyoneller bikere. herhangi bi düğüne gittik görmek için çok beğendik..
slm bende nasipse 2013 haziran gelini olacağm.
bu aksam ilk olarak çalışkanlar teras balo salonuna gittik.
bi düğün vardı...güsel bi ortam ferah serin..tüm garsonlar çılgın gibi çalışıolardı.
haziranda sadece (1 ve 22 cumartesi akşamları için) boşluk var...ve tek fiyat 7500 tl..cuma akşamı ve haftaıcı aksa 6000 tl
haftasonu gunduz 3500 tl dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?