2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Merhaba kizlarr Ben kubra daha once takipdeydim AMA sitenin degismesiyle sifremi yazip giremiyordummm bends mayis geliniyim aranizda banadaa yer varmi acabaaa

Bizede elektrik enfazla 30 geliyo vardiyali calisiuorz bazen ailelermzde kaliyorz sanirimm insan kizlar

Bizede elektrik enfazla 30 geliyo vardiyali calisiuorz bazen ailelermzde kaliyorz sanirimm insan kizlar
Hosgeldin canim aramiza :) 2014 mayis dimi ? Fatura dedik eve geldim kapi caldi komsu elinde faturayla otomatik ve merdiven isiginin parasini her ay biri oduyomus bir kere daha odemistik yine sira bize geldi 31 mi 32 tl.mi ne (

İnsan bir şeyler yaşayıp paylaştıkça farklı bir şeyler bulamıyor değil mi bizde tekrar tekrar aynı hediyeleri almışızdır birbirimize
Aynen canımda yani daha 1 yıllık evliyiz ne çabuk tükendik:)) Neyse ben yeterim ona değil mi ama Allah'ın izniyle bebiş geliyor daha ne istiyor ama değil mi :))

çoook güzelmişşş

Hosgeldin canim aramiza :) 2014 mayis dimi ? Fatura dedik eve geldim kapi caldi komsu elinde faturayla otomatik ve merdiven isiginin parasini her ay biri oduyomus bir kere daha odemistik yine sira bize geldi 31 mi 32 tl.mi ne (
evet tatlimm 2014 mayis yine iyi gelmis kuzum Ben tokide oturuyorum ARA gideri ayrica 50 tl veriyorumm gecim sor AMA Rabbim hanelerimize huzur versin kuzum

Nasil tasarruf ediyorsunuz canim bizim fatura sizinkine gore fazla ustelik ayda 1 canasir yikiyorum hic utu yapmiyorum tv izlemiyoruz vs nasil bu kdr cok geliyo ki

Tum sitenin bolunmesiyle ne kadar fatura gelecek acaba size
Aslinda dedugin gibi hic hos degil siz 2 kisisiniz az elektrik harcarsiniz

Aramiza hosgeldin sizin fatura da bizimkine gore az geliyormuş neden bazen ailelerinizde kaliyorsunuz vardiyali calistiginiz icin mi

İyi geceler canlaaar.nasılsınız? Özledim sizi :)
Biz iyiiyiyiz sukur su sıcaklar dışında :)

Hamileliğim sonlanalı tam 1 hafta doluyor bugün ama benim halen daha tiksinmelerim devam ediyor, midem bulanıyir, iştahsızım, yine su bile içemiyorum, sancım çok, canım yanıyor oturunca, sanki karnım çatlayacak gibi hissediyorum sürekli, kanamam devam ediyor ve gün geçtikçe daha çok uzuluyorum sanki bebegimi kaybettiğim icin

Hamileliğim çok zor geçiyordu ama bebeğimiz olmasını çok istiyorduk Zoruma gidiyo biraz

Niye böyle oluyor bildiğim kadarıyla kürtaj sonrası bu kadar zor geçmez zor bir operasyon dğl cünkü

Insanlar hastaneden çıkıp işe gidiyorlar hayatlarina normal devam ediyorlar ben yürüyemiyorum ve oturamıyorum çünkü çok fazla batma oluyor sancı oluyor ya ben neden böyleyim

KuZum herhangibir kontrole çağırdı mi doktor? bu konuda hiçbir bilgim yok aama ne bileyim zayifsin ya basit te olsa bunyen çabuk toparlanamadi sanırım. Diğer kısma gelince şükür ki inançlı bi insansın kuzum.Rabbim demek bu meleğe o kdr ömür biçmiş..evet hepimiz biliyoruz ne kdr cok istediginizi, belki bu insanı daha cok uzuyor ama bu demek değil ki herşey bitti.inşallah hayırlı bir zmnsa Rabbim tekrar nasip eder.sen yeter ki karamsar olma emi.

erzpost: 41962340 .!.:
evet tatlimm 2014 mayis yine iyi gelmis kuzum Ben tokide oturuyorum ARA gideri ayrica 50 tl veriyorumm gecim sor AMA Rabbim hanelerimize huzur versin kuzum
Ara gideri yılda bi öduyorsun canim

Ayda bir camasir yikamak mi haftada bile kac defa calisiyo makine cok sasirdim buna bak simdi bu sicakta kokmuyo mu ? Yada ben yanlis anladim. Tv de acmiyomusunuz zaten ama sey mi yapiyonuz odalarin isiklari acik mi kaliyo ? Ben mesela eger esim tv izlemiyosa isigi kapatiyorum salondaki karalik oturmayi hem daha bile cok seviyorum.ama dedigim gibi dogal olarak makine cok calisiyo ona bisey yapamam, bulasik.makineside calisiyo zaten

İyi geceler canlaaar.nasılsınız? Özledim sizi :)
Biz iyiiyiyiz sukur su sıcaklar dışı
sıcaklarnda :)
Ooo hosgeldin canimm gece uykularin ne alemde uyuyabiliyomusun

Canim doktora gittin mi? Bu konuda bir bilgiye sahip degilim ama uzuntuden vs olur mu acaba..annemde benden once ve benden sonra dusuk yapmis ama bak 2 kardesiz simdi

Kizlar nasil sinirliyim nasil sinirli anlatamam size..
Bi akrabamiz var yakiniz !! Dugunden once cok kelek yapti bana neyse dedim kusluk yapmayim..
Uzun zamandir sana gelicez diyip duruyolar simdi memleketten teyzeside gelmis bende davet ettim.. Annemle beraberlerdi dun konusmuslar once gelemeyiz demisler babam yarin eve gelicek sonra vazgecmisler tamam geliyoruz ! Aradilar beni gelicez dediler onlar icin haliyle ayrica alisveris vs yaptim.. Birde daha once defalarca grlicez diyip habersizce gelmemislikleri cok ama annem hep rahmetli baabaannesi gondermiyo yoksa suclari yok derdi. Ben aksamdan ufak ufak hazirliklar yapmaya basladim tabi 8 kisi olucaz diye. Hic aklimda yokken tatliyida yaptim annemde islakn kek yapmis bi guzel..gece 1 de annemi aramislar annem aramamis beni simdi uyanirsa sinirden uyumaz bi daha diye dogru uyumazdim.banada gece 1 de su mesaji atmis ayni zamanda arkadasim olan kisilik ! "MutluBulut biz yarin gelemiyoruz babam az önce geldi evdeymis yarin" bu kadar bir kusura bakma vs bile yok.. Gerizekalii.. Cevap yazsam mi yazmasam mi dedim sonra hic boyle yazmam.bende anlar belki tabi belki kafasi basar diye "tmm" yazdim. Ama sinirim gecmedi tabi..esimde fazla onemsiyosunuz siz onlari bi daha buyur etmezsin diyo.dogru hakli zaten bi daha gelmesinler kapimiz onlara kapali kesin sana gelicez derler yakin zamanlarda sadece musait degilim dicem. Ama sizce normalde yazdiginda ne yapayim surekli.konusuyoduk sonucta bundan sonra adam yerine koyasim, saygi duyasim yok.. Peynirlerin sularini dokup tabaklara koydufuma yansam su anda olur mu mesela yiyemeyiz hemen bozulurlar mesela..ayyy saydirasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…