Ayyy onu da eşim yapmıştı zaten:) Yok yok ben anlaşılan bugün bişey yapmayacağım:)))Küçük notları elememişsin şık bir kutuda verebilirsin sevgi sözcükleri yazarak
Hosgeldin canim aramiza :) 2014 mayis dimi ? Fatura dedik eve geldim kapi caldi komsu elinde faturaylaBizede elektrik enfazla 30 geliyo vardiyali calisiuorz bazen ailelermzde kaliyorz sanirimm insan kizlar
İnsan bir şeyler yaşayıp paylaştıkça farklı bir şeyler bulamıyor değil mi bizde tekrar tekrar aynı hediyeleri almışızdır birbirimizeAyyy onu da eşim yapmıştı zaten:) Yok yok ben anlaşılan bugün bişey yapmayacağım:)))
Aynen canımda yani daha 1 yıllık evliyiz ne çabuk tükendik:)) Neyse ben yeterim ona değil mi ama Allah'ın izniyle bebiş geliyor daha ne istiyor ama değil mi :))İnsan bir şeyler yaşayıp paylaştıkça farklı bir şeyler bulamıyor değil mi bizde tekrar tekrar aynı hediyeleri almışızdır birbirimize
Bebişiniz en güzel hediye size tabi kiAynen canımda yani daha 1 yıllık evliyiz ne çabuk tükendik:)) Neyse ben yeterim ona değil mi ama Allah'ın izniyle bebiş geliyor daha ne istiyor ama değil mi :))
Ayy acaba beklenti içinde mi bilmiyorum kiBebişiniz en güzel hediye size tabi ki
çoook güzelmişşşBiz romantik birşeyler yazmak istedik klasiklerin dışında
''Bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken şimdi aşkımıza yetecek ömür diliyoruz. Siz sevenlerimizi de bu mutlu günümüze tanık olmaya davet ediyoruz.''
İnşallah size nasip olur koymak canım belki de torunu için görmüştür bellimi olurSağlıklı olsunda kızı erkeği her evlat candan çok seviliyor zaten
umarımmGüzel soru hiç hatırlamıyorum tatlım ama öyle ahım şahım bir söz değildi hatta ben bakmaya bile gitmemiştim eşim beğenmişti..:) umarım gönlüne göre birşey bulursun
Değildir canım ya hamilesin zaten herşey zor şuanda senin içinAyy acaba beklenti içinde mi bilmiyorum ki
Beğenmene sevindim şekerimçoook güzelmişşş
evet tatlimm 2014 mayis yine iyi gelmis kuzum Ben tokide oturuyorum ARA gideri ayrica 50 tl veriyorumm gecim sor AMA Rabbim hanelerimize huzur versin kuzumHosgeldin canim aramiza :) 2014 mayis dimi ? Fatura dedik eve geldim kapi caldi komsu elinde faturaylaotomatik ve merdiven isiginin parasini her ay biri oduyomus bir kere daha odemistik yine sira bize geldi 31 mi 32 tl.mi ne (
Valla cok sicak bizde yaptik ama olduk dun :)) iyi yaparsiniz beklemekle
Guzel olur canim :)) ise giderken oyle oluyor insan bende evlenmeden once kalkamazdim ama hep erken kalkan kadinlari ornek.alir heves ederdim cok sukur olduannemlerdeydik bugun annem uyusuna diyip duruyo :)
Bende dun soracaktim bisey demismiydi diye
Kuzum dun konustugumuzu diyorsun dimi :) bu arada misrli pilav gercekteb lezzetli oluyor :))
Oyyy cok guzel canim yaa ne guzel :))
Bizede 35-40 arasi geliyo annem cok diyo ama o kadar da tasarrauf etmeye calisiyoruz
Maşallah kuzum sen unutmuşum ama yabugünde sen yap süpriz o zaman ödeşirsiniz Nice güzel yıllarınız olsun inşallah
Canım henüz bize gelmedi bir de bir kaç ay bizim bölüşümlü gelecek iskan henüz çıkmadı bütün siteye gelen fatura dairelere bölünecek diye biliyorum bu az kullananlar için kötü birşey tabi ki biz çalışıyoruz akşamları evde oluyoruz mesela 2 kişiyiz ama yan dairedekiler 5 kişilik aile onların banyosunu ütüsünü çamaşırınıda biz karşılıyor gibi birşey oluyoruz bu durumda bölündüğü için inşallah bir an önce iskan çıkar ve kurtuluruz bu durumdan
Çok sıcak canım ya dün bende yemek yaptım ama mahvoldum yemekten sonra o kadar kötü oldum ki erkenden uyudum vücudum dayanamadı
İnşallah kötü bir şey yoktur çok meraklardayım
Bizede elektrik enfazla 30 geliyo vardiyali calisiuorz bazen ailelermzde kaliyorz sanirimm insan kizlar
İyi geceler canlaaar.nasılsınız? Özledim sizi :)
Biz iyiiyiyiz sukur su sıcaklar dışında :)
yok canim hem de hiç, hele böyle uykusuz geceler de olunca...Iyi geceler canim nasıl soyon günler geçmek bilmiyor değil mi :)
KuZum herhangibir kontrole çağırdı mi doktor? bu konuda hiçbir bilgim yok aama ne bileyim zayifsin ya basit te olsa bunyen çabuk toparlanamadi sanırım. Diğer kısma gelince şükür ki inançlı bi insansın kuzum.Rabbim demek bu meleğe o kdr ömür biçmiş..evet hepimiz biliyoruz ne kdr cok istediginizi, belki bu insanı daha cok uzuyor ama bu demek değil ki herşey bitti.inşallah hayırlı bir zmnsa Rabbim tekrar nasip eder.sen yeter ki karamsar olma emi.Hamileliğim sonlanalı tam 1 hafta doluyor bugün ama benim halen daha tiksinmelerim devam ediyor, midem bulanıyir, iştahsızım, yine su bile içemiyorum, sancım çok, canım yanıyor oturunca, sanki karnım çatlayacak gibi hissediyorum sürekli, kanamam devam ediyor ve gün geçtikçe daha çok uzuluyorum sanki bebegimi kaybettiğim icin
Hamileliğim çok zor geçiyordu ama bebeğimiz olmasını çok istiyordukZoruma gidiyo biraz
Niye böyle oluyor bildiğim kadarıyla kürtaj sonrası bu kadar zor geçmez zor bir operasyon dğl cünkü
Insanlar hastaneden çıkıp işe gidiyorlar hayatlarina normal devam ediyorlar ben yürüyemiyorum ve oturamıyorum çünkü çok fazla batma oluyor sancı oluyor ya ben neden böyleyim
Ara gideri yılda bi öduyorsun canimerzpost: 41962340 .!.:evet tatlimm 2014 mayis yine iyi gelmis kuzum Ben tokide oturuyorum ARA gideri ayrica 50 tl veriyorumm gecim sor AMA Rabbim hanelerimize huzur versin kuzum
Nasil tasarruf ediyorsunuz canim bizim fatura sizinkine gore fazla ustelik ayda 1 canasir yikiyorum hic utu yapmiyorum tv izlemiyoruz vs nasil bu kdr cok geliyo ki
Tum sitenin bolunmesiyle ne kadar fatura gelecek acaba size
Aslinda dedugin gibi hic hos degil siz 2 kisisiniz az elektrik harcarsiniz
Aramiza hosgeldin sizin fatura da bizimkine gore az geliyormuş neden bazen ailelerinizde kaliyorsunuz vardiyali calistiginiz icin mi
Ooo hosgeldin canimm gece uykularin ne alemde uyuyabiliyomusunİyi geceler canlaaar.nasılsınız? Özledim sizi :)
Biz iyiiyiyiz sukur su sıcaklar dışı
sıcaklarnda :)
Canim doktora gittin mi? Bu konuda bir bilgiye sahip degilim ama uzuntuden vs olur mu acaba..annemde benden once ve benden sonra dusuk yapmis ama bak 2 kardesiz simdiHamileliğim sonlanalı tam 1 hafta doluyor bugün ama benim halen daha tiksinmelerim devam ediyor, midem bulanıyir, iştahsızım, yine su bile içemiyorum, sancım çok, canım yanıyor oturunca, sanki karnım çatlayacak gibi hissediyorum sürekli, kanamam devam ediyor ve gün geçtikçe daha çok uzuluyorum sanki bebegimi kaybettiğim icin
Hamileliğim çok zor geçiyordu ama bebeğimiz olmasını çok istiyordukZoruma gidiyo biraz
Niye böyle oluyor bildiğim kadarıyla kürtaj sonrası bu kadar zor geçmez zor bir operasyon dğl cünkü
Insanlar hastaneden çıkıp işe gidiyorlar hayatlarina normal devam ediyorlar ben yürüyemiyorum ve oturamıyorum çünkü çok fazla batma oluyor sancı oluyor ya ben neden böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?