- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
Canim bende 53 ile hamile kaldim 4 kg almisim gunlerimizde ayni gibi :) ilk hamileligimde 12 kg ile tamamlamistim 64 kg ile doğuma gittim ama son aylarda birden kilo aliyorum ben Dr diyet vvermişti hizli kilo oda bebeğe zararli... Bunda da o civarda kapatirsam super olacak...
Aynen bende.. İlk başta hamile olduğumu bilmediğim dönemde bi ara iştahım değişti 4-5 kilo birden almışım sonra ki 2 ay hep korudum hatta 2 kilo verdim.. Kilom normal ama inşallah bu kiloyla doğum yaparım, hiç almak istemiyorum..
aynen bende almak istemiyorum ,senin ilk mi birde benim ikinci olunca ikinciden sonra kilo alınır diyorlar korkuyorum.
ben zayıflığa alıştım :) kilo alırsam bir dha vermekte zor en iyisi baştan önlemi almak.diyetle filan uğraşacak ne zamanım nede vaktim olacağınıda sanmıyorum iki çocukla
Evet canım bu ilk.. Valla tek yaptığım hamile olmadan önce neyi nasıl yiyorsam aynı şekilde davranmak.. Biraz yeme alışkanlıklarım değişik hatta günümüze göre çok uçuk ama bu alışkanlığımın ekmeğini yiyorum valla.. Gebeliği 2.5 ay dolmuştu öğrendiğimde son 4 gündür alıyorum demir hapı filan o da annem sağolsun şimdi değil ama doğum kolay olur filan diye o korkuttu yoksa benimde bebeğin de maşallahı varGeçen salı kontrolüm vardı, kiloma baktı doktor koruduğumu görünce valla ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama çok iyi yapıyorsunuz dedi :) Şimdi alıyorum demir hapı magnezyum vs sanki dengem bozuldu, her tarafım ağrıyo tansiyonum düşüyo son bi kaç gündür.. Onlardan mı kaynaklı ben mi abartıyorum çözemedim..
Hamilelik süresince alınan kiloları vermek o kadar zor olmaz canım, emzirme döneminde alınanlar beton olur kalır ama hormonal dengeden dolayı.. O yüzden doğumdan sonra da hiç sallamayacağım aman emziriyosun ye ye diyenleri
Allah hayırlı kılsın.evet kendimizi frenlemezsek birdaha ucunu tutamayız bende fazla kaçırmamaya çalışıyorum.ilkindi çok demir hapı demir şurubu içtim kanım 9 dan yukarı çıkmıyordu çünkü.bunda şükür kanım iyi bende bunda sadece omega3 alıyorum hayırlısı sağlıklı doğsunlarda
hapa alışkanlığın olmadığı içindir belki..bencede ğek sallama bende sallamadım hiç bol su içtim emzirirken
+4 oldum yaffff:18::18::18::18::18:
neden 8 kilo ki?
canım ben zaten hamileliğe 68,7 ile başladım. boyum da 1.60. doktorum en fazla 8 kilo alarak hamileliği tamamlamam gerektiğini söyledi. Zira aldığım her fazla kilo bebişe zararmış...
Canim bende yaklaşık o kilolarda kaldim azda fazla yani, boyum 1.65 12 kilo dediler ama şimdi 4.5 ayda 6kilo aldım şimdi yürüyüş filan yapıyorum ama ben sanmıyorum 12 kiloda kapayim.ayrica ilerki zamanlarda ödem olacak filan tartidada zaten fazla çıkacak diye düşünüyorum.
ilk bebeğinizmi
bence daha sonraları çokta alınmıyor benim ilkinde öyle oldu boyum 164 kilom 54 dü 62 kiloyla doğum yaptım hemen de 54 e düşmüştüm emzirince gidiyor ama kızımı 19 aylıkken memeden kesince kiloları almaya başladım memedn kestikten sonra çok dikkatli olmak gerekiyor yediğiniz sizde kalıyor
düşünün ameliyat masasına yatınca hemşireler bebek bu karnın neresinde demişlerdi :)
Canim bende yaklaşık o kilolarda kaldim azda fazla yani, boyum 1.65 12 kilo dediler ama şimdi 4.5 ayda 6kilo aldım şimdi yürüyüş filan yapıyorum ama ben sanmıyorum 12 kiloda kapayim.ayrica ilerki zamanlarda ödem olacak filan tartidada zaten fazla çıkacak diye düşünüyorum.
Su anda 20+1 deyim 1.5 Kilo aldım daha öncede yazmıştım Max 8 kilo ile tamamlamak istiyorum inş Son aylarda cok almam görümcem ilk aylarda 7 Kilo aldı Son 3 ay ise 1 Kilo aldı 8 ile tamamladı darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?