maşallah ben o zman bilmiyorum diyeyim:) sağlıklı olsunlarda zaman geçsinde çok önemli değil sanki saatler durmuş zaman geçmek bilmiyorbenim de ilk çocuk canım. Ben artık hissetmeye başladım. 29 mart akşamı ilk hissettim. ama gün içinde hissedemiyorum. sadece uzandığımda hissediyorum hafif hafif. ama o tıp tıp senin nabzındır. bende elimi karnıma koyduğumda hissediyorum o tıp tıpı. ama nabız bence. babaların hissetmesine henüz çok var önce sen hissediyormuşsun. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin canım...
Bende 22 haftaligim ve 6 kilo aldım doktor dikkat et dedi ama netten arastirdigimda bu haftada 6 yada 8 arasi kilo almak normal diyordu..Sanırım sitenin en şişman hamişi ben olucam. 6 kilo aldım bile ve hızla tırmanıyorum yukarı doğru. 7. aydan sonra cok hızlı kilo alınıyormuş ben daha 5. ayı bitirirken böyleyim 7. ay ve sonrasını düşünmek dahi istemiyorum.
maşallah ben o zman bilmiyorum diyeyim:) sağlıklı olsunlarda zaman geçsinde çok önemli değil sanki saatler durmuş zaman geçmek bilmiyorbenim doğumumda 30.08.2014 te:)
Bende 22 haftaligim ve 6 kilo aldım doktor dikkat et dedi ama netten arastirdigimda bu haftada 6 yada 8 arasi kilo almak normal diyordu..
hepsinin fazla kilo yani yaglanma olduguna eminmisin cnm?belki odemdir???23 haftalığım ve ben şimdiden 15 kilo aldım( malesefff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12 kiloya fazlami diyosun yaaa????:18::18::18: ben 12 kiloyla bitirsem 9 ayi kendimi ove ove dolasirim ortaliktaaaaMerhaba arkadaşlar benim de ikinci doğumum bende 2 kg almışım.3 haftadır da hafif hafif belirmeye başladı karnım.Kızım da daha çok kilo almıştım ve 12 kilo alarak doğuma gitmiştim.artık hayırlısı diyorum :)
Slm kizlar allah nasip ederse bnde agustos annesiyim,24.haftamizdayiz 5 kg aldim ama fazla gibi geliyor stres oluyorum( ama sadece göbegim belirginleşti onu düşününce rahatliyorum biraz:))
Bizler ayni gidiyoruzzz 24.haftamda ben de 5kilo almis gibi gozukuyordum..simdi 25im ve bu hafta fazla kacirdim sankiii23 haftalık 5kg aldım. Doktorum 24 haftada 4,5 ideal dedi. İlk üç ayda bulantı kusma iştahsızlık vs de olmadığından 3 kg aldm.
24. haftadayım ve 8 kilo aldım bebeğimse 820 gr olduğunu söyledi doktorum 2 defa kanamam oldu ve uzun dönem yatmak zorunda kaldım dolayısıylada biraz fazla kilo aldım.Allahın izniyle bebeğim sağlıklı doğsunda ondan sonra geri eski kiloma dönebilirim inşallah
24. haftadayım ve 8 kilo aldım bebeğimse 820 gr olduğunu söyledi doktorum 2 defa kanamam oldu ve uzun dönem yatmak zorunda kaldım dolayısıylada biraz fazla kilo aldım.Allahın izniyle bebeğim sağlıklı doğsunda ondan sonra geri eski kiloma dönebilirim inşallah
23 haftalığım ve ben şimdiden 15 kilo aldım( malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?