2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:) Antalya'dan olan var mı başka?
ben 8 kg aldım ama vücudumda hiçbir değişiklik yok neredeyse , yüzüğüm vs hala geliyor, bu da bir garip :)

maşallah ben o zman bilmiyorum diyeyim:) sağlıklı olsunlarda zaman geçsinde çok önemli değil sanki saatler durmuş zaman geçmek bilmiyor benim doğumumda 30.08.2014 te:)

Bende 22 haftaligim ve 6 kilo aldım doktor dikkat et dedi ama netten arastirdigimda bu haftada 6 yada 8 arasi kilo almak normal diyordu..

Merhaba arkadaşlar benim de ikinci doğumum bende 2 kg almışım.3 haftadır da hafif hafif belirmeye başladı karnım.Kızım da daha çok kilo almıştım ve 12 kilo alarak doğuma gitmiştim.artık hayırlısı diyorum :)

maşallah ben o zman bilmiyorum diyeyim:) sağlıklı olsunlarda zaman geçsinde çok önemli değil sanki saatler durmuş zaman geçmek bilmiyor benim doğumumda 30.08.2014 te:)

yaaa doğumdaşız o zaman Allah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

Bende 22 haftaligim ve 6 kilo aldım doktor dikkat et dedi ama netten arastirdigimda bu haftada 6 yada 8 arasi kilo almak normal diyordu..

Benim dr.um bana kilomla ilgili hiç birşey söylemiyor ama ben sorun yapıyorum. Şimdide gebelik diyabeti çıktı bütün şekerlileri kestim meyve dahil. Şimdilik durdu kilom bakalım ne olacak

Slm kizlar allah nasip ederse bnde agustos annesiyim,24.haftamizdayiz 5 kg aldim ama fazla gibi geliyor stres oluyorum ( ama sadece göbegim belirginleşti onu düşününce rahatliyorum biraz:))

yarın 21 haftamız bitiyo..aslında 3 kilo almıştım ama bikaç gün önce şiddetli kusma ishal sonucu 2 kg kaybettim..muhtemelen sıwı kaybı ama henüz son durumu bilmiyorum nekadarı yerine geldi.. doktorum ayda 1 kiloyu geçmiyoruz dedi..inşallah...

23 haftalık 5kg aldım. Doktorum 24 haftada 4,5 ideal dedi. İlk üç ayda bulantı kusma iştahsızlık vs de olmadığından 3 kg aldm.

23 haftalığım ve ben şimdiden 15 kilo aldım( malesefff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hepsinin fazla kilo yani yaglanma olduguna eminmisin cnm?belki odemdir???
Olmasa bile kiloyu takmak yok kafaya... bebislerimizin guzel hayalleriyle dolduralim kafamiziiii dimi amaa

12 kiloya fazlami diyosun yaaa????:18::18::18: ben 12 kiloyla bitirsem 9 ayi kendimi ove ove dolasirim ortaliktaaaa
Odem tutmasam belki 14 15le kurtaririm bi umuttt
Slm kizlar allah nasip ederse bnde agustos annesiyim,24.haftamizdayiz 5 kg aldim ama fazla gibi geliyor stres oluyorum ( ama sadece göbegim belirginleşti onu düşününce rahatliyorum biraz:))

23 haftalık 5kg aldım. Doktorum 24 haftada 4,5 ideal dedi. İlk üç ayda bulantı kusma iştahsızlık vs de olmadığından 3 kg aldm.
Bizler ayni gidiyoruzzz 24.haftamda ben de 5kilo almis gibi gozukuyordum..simdi 25im ve bu hafta fazla kacirdim sankiii tartiya cikmaya korkuyorummm yyatagin altina ittim tartiyi gozum gormesin cikmiyayim diyeee korkuyorum napiiimmmm
ha bu arada kimse benle kiyaslamasin kendini 5kiloya fazla demiyorum sadece ben normalimden kilolu hamile kaldim ve tedaviyle hormonal ilaclarla ignelerle o yuzden dk cookk dikkat et dedi vucudun hormonal ilacla dolu firlarsin birden onun icin tedirginliyimm

24. haftadayım ve 8 kilo aldım bebeğimse 820 gr olduğunu söyledi doktorum 2 defa kanamam oldu ve uzun dönem yatmak zorunda kaldım dolayısıylada biraz fazla kilo aldım.Allahın izniyle bebeğim sağlıklı doğsunda ondan sonra geri eski kiloma dönebilirim inşallah

Benden fazla değil.ben 21 haftayı bitirdim ve 10 kilo aldım.hamileliğim riskli sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum, oturmak bile yasak.

Rabbim tüm hamilelere kolaylık versin hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bn hergun tartiya cikanlardanim sabah ayri aksam ayri :)) 7 kilo aldim toplamda dikkat etmeye calisiyorum !ama istah birakmiyo yedikce yiyesim geliyo :)

cuma günü kontrolüm vardı şimdi 26.haftadayım dr iyi gittigimi söyledi kilo artışım,6-7 kiloya kadar alabilirmişim ama inşallah geçmem gerçi çok aşırı iştahlı biri de deilim.çok az kilo ile biterse hamilelik bebek de şeker hastalığına meyilli oluyormuş Allah korusun...

24. haftada bebeğin kilosu normaLDEN FAzla DEĞİLMİ?

Yalnız değilsin. 21+3'teyim ve 10 kg almışım. Zaten şimandım iyice yuvarlaklaştım. (bildiğin şişmanım yani öyle 60-65 filan değil bildiğin 77 kg idim)
Allaha şükür ne bulantı ne kusma ne iştahsızlık yaşamadım bir gün, bir saat bile... Birde şeker hastalığımdan dolayı insülin kullandığımdan günde 6 kere yiyorum, iştahım çok ama çok açık... Zaten insülinden ötürü ilk aylar hızlıca 4 kilo aldıydım. Doktorlar şekerime taktıklarından kiloyla alakalı birşey söylemediler şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…