2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

merhaba maşallahınız var,cok az mı yemek yıyorsunuz,bunyenız mı almıyor,ben dıkkat edıyırum,ılk gebelıgım 6 kılo aldım,bır tek tuza hayır dıyemıyorum

Bende dikkat ediyorum sakınmıyorum herseyden yiyorum ama az az yiyorum ama iştahım cok acık bugünlerde bu sabah tartıldım 2 kilo olmus aldıgım toplam kilo

Kızlar iphone aplikasyonlarda (diğer akıllı telefonlarda var mı bilmiyorum) FMC diye bi uygulama var.Ben onu kullanıyorum. sat ve bikaç bilgi girdikten sonra ne kadarlık hamile olunduğunu hafta ve gün olarak,doğum yapma tarihini,trimesterını,kaçıncı ayda olduğunu vs gösteriyor.Takvimi var,muayene tarihi,kg takibin ve istediğin notları alabiliyorsun.Geç aklıma geldi size söylemek ama zararın neresinden dönerseniz kardır :)

merhaba canım ben de yüklüyorum şuan o programı:) kısmetse 21 ağustos ta oğluşuma kavuşucam :) 21 haftaya girdim dün.. 3 kilo aldım normal dimi?

Merhaba :)
Yükle yükle ,hem işine yarayacak hem de zevkli oluyo aklına geldikçe bilgilerine bakmak :)

3 kilo gayet iyi...iştah 5. aydan sonra çok açılır diyorlar,ben de kendimi frenliyorum sık sık ve de mumkun olan her fırsatta egzersiz yapıyorum...Yoksa çok kilo alırım,zaten kilolu başladım hamileliğe...

aynen ben de kilolu başladım normal kilomdan 7 kilo fazlayken hamile kaldım canım aslında dikkat etmiyorum hiç..iştahım 4. ayda çok daha fazlaydı şimdi normal, tekrar da açılabilir tabi:)) 10 kilo ile tamamlasak ne güzel olur ama sağlıkla gelsinler de inşallah

arkadaşlar bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 22 haftalığım ve 5 kilo aldım çok fazla dikkat ediyorum ama yinede alıyorum nasıl olacak bilmiyorum ve daha fazla kilo almaktan korkuyorum acayip derecede kafama takıyorum.

Merhaba ben 19+2 deyim 2.5-3 kilo aldim bana normal geliyor az ve sık yiyorum haftada iki kere yoga diğer günler yürüyüş yapiyorum kendimi fazla kilo almıs hayal bile etmek istemiyorum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23hafta ve 5kilooo:18::18::18:
Hersey yiyorum malesef cunki cok acikiyorum napiiimm..meyve yiyorum gunluk yemekleri yiyorum yani normalde ne yapoyordumsa simdi de oyle ne azalttim ne eksilttim..ama kilocuklar geliyooo..18hftda ultrasona gittim ve bebek zayifti korkum bebisin kilosundsn onun icin hic bisey kismiyorum..yeterki bebis saglikli olsunn..onun kilosunun iyi oldugunu oyrensem artik rahatliycam
Evet biliyorum cok kilo rahatsiz edici ama ben bu bebisin hayslini o kadar kurdumki o kadar korktum ki gelmiycek diye hep kilo muhabbeti edenlere 100kilo olsamda hic sikayet etmem yeterki bebisim gelsin dedim sukurlet olsun geldi..alicagim kilolar da bebise zarar vermiycek sinirda olsa cok mutlu olucam ama endim icin kafaya takip dorun etmiyorum..

Son düzenleme:
Valla ben önce bir 4 kilo kaybettim, sonra da o 4 kiloyu geri alip üzerine 1 kilo daha aldim. Yani 5 kilo almis mi oldum?
Cok merak ediyorum sonuna kadar kac kilo alacagim.
Cok ekmek yiyorum.

Valla ben önce bir 4 kilo kaybettim, sonra da o 4 kiloyu geri alip üzerine 1 kilo daha aldim. Yani 5 kilo almis mi oldum?
Cok merak ediyorum sonuna kadar kac kilo alacagim.
Cok ekmek yiyorum.

Ben de 2,7 kilo verip 1,5 kilosunu geri aldım henüz.Hamile kaldığımız güne göre kilo hesaplayacağız sanırım ve sen 1 kilo almış oluyosun hamileliğinin başından beri ..Doğru hesaplamayı öğrenirsen bana da söyle :)
Ben zaten kilolu hamile kaldığım için şimdi de çok dikkat ediyorum beslenmeme ,hemen her gün de spor namına bişeyler yapmaya çalışıyorum...

Haklisin. 1 kilo almis oluyorum ama öte yandan birkac hafta hizli kilo aldim. Dün tartildim bir kilo daha almisim.
Umarim bu süreden sonra cok hizli ilerlemez. Ayda 2 kilo normal diyorlar. Bu ay 60 kilo ile tamamlasam, 8 kilo daha alacagim demektir.
Umarim daha fazla olmaz.

Spor yapabilmen ne güzel, ben azicik yürüyünce niye bilmiyorum hemen yoruluyorum. Kendimden geciyorum.

Bayanlar bende yeniyim burda. 27 haftalık hamileyim ve 10 kg aldım(
Sadece bebeğe kilo aldıracak şekilde beslenmek istiyorum ama biraz geç kaldım sanırım. Zayıftım zayıflığıma güvendim bi baktım ki 5 kg almışım. Şimdi nasıl kontrol altına alabilirim
Yardım edin banaaa(

benimle aynı tarihde doğum yapacaksınız ama maalesef ben hiç kilo alamadım hatta verdim bile diyebilirim şuanda zaten 20. haftayım bu aydan sonraa alırsın diyorlar hayırlısı bakalım(emir_bebek:

benimle aynı tarihde doğum yapacaksınız ama maalesef ben hiç kilo alamadım hatta verdim bile diyebilirim şuanda zaten 20. haftayım bu aydan sonraa alırsın diyorlar hayırlısı bakalım(emir_bebek:

ne şanslısın aslında. Kiloyu ne kadar geç almaya başlasak iyidir diye düşünüyorum. Ben 4,5 kilo aldım bile..:18::18::18::18::18:

Ben de yürürken hatta bazen sadece ayaklarıma doğru eğilince nefes nefese kalıyorum :) Zaten o şekil halsiz olduğum günler yürüyemiyorum bile ama bazı gün enerjim iyi oluyo onu değerlendiriyorum.Dediğim gibi zaten öncesinde kilolu olduğum için dikkat etmek istiyorum. youtube izleyebiliyosan çok güzel videolar var,istersen paylaşırım bikaç örnek,bazıları yer hareketleri ,pilates ,yoga ...onları daha az eforla yapabilirsin.Mesela bak bi örnek vericem,sol bacagımın kasık tarafında hamile kaldıgımdan beri bi kramp vardı,bacagımı tam açamıyordum 3 aydır,sancıyordu.Şimdi tamamen geçti kasık sancısı

Demek ki hamileligin etkisi bu kadar nefessiz kalmamiz. Telefonda esimle konusuyordum gecen bir yandan da evin icinde yürüyorum, hayatim otur ya nefes nefesesin dedi. Evet haklisin benim de bazi günlerim daha enerjik bazi günlerim de sanki depresif nedenini bilmiyorum. :) Aslinda ben de videolara bakmistim 6.haftamdayken falan, bir daha bakayip en iyisi pilates yoga egzersizlerine, düzenli yapayim. Tembellikten denememistim bile. :) Tesvik oldu sagol!

ne şanslısın aslında. Kiloyu ne kadar geç almaya başlasak iyidir diye düşünüyorum. Ben 4,5 kilo aldım bile..:18::18::18::18::18:
bu benim ilk çocuğum deneyimli değilim yani ama çocuk sağlıklı olsun da kilo çok da dert ettiğim bir şey değil Allah kucağımıza almayı sevmeyi nasip eylesin
bide ben hareketlerinide hissetmiyorum bazen eşim diyoki sen yatarken bazen karnıma dokunuyormuş malum çocuğu sevecek tıp tıp diye ses geliyor onada anlam veremedim bu arada bebeğin cinsiyeti erkek

Kesinlikle hamilelikten...Sürekli yürüdüğüm yolu artık neneler gibi 2-3 otobüs durağında oturmadan tamamlayamıyorum çoğu zaman:) Telefonla konuşurken de nefes nefese kalıyorum ben de ...O depresyon olayları ilk 3-4 ayda çok fenaydı bende,mide bulantılarının hayatımı zehir etmesinin de etkisi büyüktü sanırım. ...Sporu da doktorun izin veriyorsa mutlaka dene yavaştan,hem ruhsal hem de fiziksel olarak farkı hissedeceksin Rica ederim ne demek...

Duyunca biraz rahatliyorum böyle. Yoksa kendimi cidden sürekli sorunlu biri gibi hissetmeye baslamistim. Bazi hamileler öyle hareketli ki, insan ben nine gibi oldum diye düsünüyor cidden. :) Doktor hafif jimnastik yoga pilatese izin verdi evet. 22. hafta ile yeni bir döneme giriyorum o zaman. :)

benim de ilk çocuk canım. Ben artık hissetmeye başladım. 29 mart akşamı ilk hissettim. ama gün içinde hissedemiyorum. sadece uzandığımda hissediyorum hafif hafif. ama o tıp tıp senin nabzındır. bende elimi karnıma koyduğumda hissediyorum o tıp tıpı. ama nabız bence. babaların hissetmesine henüz çok var önce sen hissediyormuşsun. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…