2014 Ağustos anneleri kaç kilo aldı bakalım?

Canım bitkisel vitaminlerden bahsettiğinizi anlamamıştım ben. Normal vitamin hapları için konuştum. Bitkisel kullanmadım zaten onlar için birşey diyemem. Bana doktor elevit verdi ondan önce de folic asit içtim. Hatta profösör olan folic asiti de kullanmamamı söylemişti. Bitkisellerde muhakkak farklılık vardır dediğim gibi kullanmadım bilmiyorum. Ama normal multivitaminlerde böyle bir sıkıntı oluyor heralde. Ben birde sigarayı bırakmıştım gebeliğin başında onunda etkisi çok bana göre kilo alımımda. Sadece o ilaçların çok kilo yaptığını birçok kişiden duydum.Eşim özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde sağlık memuru. Bu yüzden bi dolu hemşire ve doktor arkadaşları var onlarda hep içmesin ihtiyacı yok dediyse doktoru demişlerdi. Dediğim gibi bitkisel olayı bambaşka bi konu ben onu bilmiyorum kusura bakma :)

Merhaba. Benimde 24. haftam bitmek üzere ve 6 kilo aldım şuan 52 kiloyum. Hızlı mı ilerliyor sizce kilolar, zayıf mı başladınız sizde hamileliğe

canım ben hamileliğe 68 ile başladım. Yani zaten fazla kiloluydum. Ama normal kiloyla başlayanlar için haftamıza göre normal kilo almışsın. Benim doktorum hamileliğimi 9 kg ile tamamlamı istedi. Bu yüzden çok dikkat etmem lazım sen gayet iyisin canım...

Merhaba. Benimde 24. haftam bitmek üzere ve 6 kilo aldım şuan 52 kiloyum. Hızlı mı ilerliyor sizce kilolar, zayıf mı başladınız sizde hamileliğe

alıyorum canım. Decavit, kan ilacı ve omega 3 desteği alıyorum. Ama abur cubur yememeye özen gösteriyorum. Gereksiz yediğim bi çikolata bile bende fark ettiriyo.:2::2::2::2:

50 ile basladim 59 oldum bu aralar nerdeyse haftada bir kilo aluyorum cokkkkk mutsuzum engel olamiyorum hamur isini kestim cukolaya abur cuburda yok nasil aliyorum bilmiyorum yaaaa

50 ile basladim 59 oldum bu aralar nerdeyse haftada bir kilo aluyorum cokkkkk mutsuzum engel olamiyorum hamur isini kestim cukolaya abur cuburda yok nasil aliyorum bilmiyorum yaaaa

aynen benimde sinirlerim bozuluyo yemem içmem aynı 8.kiloyu aldım.yürüyüşe başladım bu hafta bakalım ,elevitide bıraktırdı doktorum bu ay sonu nası olcak.

kilo konusunda rakip tanımam bugun ıtıbari ile 8.5 kilo aldımmmm... tek tesellim elbet veririm benim bebek tedavi ile oldu tedavi sonunda da kilo almıştım zaten dombili oldum cıktım vallahi.... napayım saglık olsun bebegim dogsun sonra bakarız caresine... ama biraz kilo alışımı yavaşlatabilsem keske.!!!!!!!!

bende 26+0 günlük hamileyim 5 kilo aldım zten kılolu hamıle kalmıştım bende normal yıyorum ama alıyorum yıne de. bakalım kaçla tamamlayacağım..

bende 26+0 günlük hamileyim 5 kilo aldım zten kılolu hamıle kalmıştım bende normal yıyorum ama alıyorum yıne de. bakalım kaçla tamamlayacağım..

Ya 5 kilo iyi değil mi )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında ii ama ben zaten kilolu oldugum için kendime 8 kilo sınır belirledim 5 ini simdiden aldım Son aylarda daha çok kilo alınıyor bakalım cok da sıkmıyorum bebiş ii olsun yeter sen kaç Kilo aldın cnm

ohh banada geçmiş olsun bu sabah aç karına tartıldığımda 1 kilo daha almış bulunmaktayım , 3 ay kaldı her ay 2şer kilo alsam yaklaşık 15 kiloyla kapatırım heralde doğuma yuvarlanarak giderim

İnşallah dikkat etmelerin işe yarar ve çok kilo almazsın ve almayız :) Allah bebişlere sağlık versin de artık fazla kilo alsak da sonrasın da veririz yapacak da bir şey yok malesef

İnşallah dikkat etmelerin işe yarar ve çok kilo almazsın ve almayız :) Allah bebişlere sağlık versin de artık fazla kilo alsak da sonrasın da veririz yapacak da bir şey yok malesef

ay inşallah canım ama pek dikkat edemedim şu iki gündür. umarım kilo almam. bir de mide yanması var iki gündür... :2::2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım ( Allah hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Bebişinin cinsiyeti nedir

erkek olacakmış bebişimiz. ama garibanın henüz bir adı yok. hiç bir isme de kendimizi yakın hissetmiyoruz. bakalım hayırlısı. Allah tüm hamişlere yardımcı olsun bu süreçte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…