- 31 Aralık 2013
- 249
- 52
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #24.461
şekerin kaç çıktı?
farklı makinalardan kaynaklı kiloda farklı çıkabiliyor..ya sağlıklı olsunda normal ya da sezeryan önemli değil bence,şeker evet ayrı bir dert Allah şifa versin..
Doktor kontrolümüz vardı bizim bugün 30+4 haftaligiz daha 1200 gr civari dedi kilosunu boyuda 38 cm felan bezelye bebekmi olcak benimki yaa2 hafta geri cikiyo ultrasonu simdilik oturur vaziyette duruyo doğum için de 7 ağustosta günüm doluyor ama bakalim herkez kız bebekler erken olur dio hayirlisi
Canım yade Farsça hatıra kürtçe anne demek anlam olarak düşününce ben koymazdim ipek bizim de seçeneklerimiz arasında
evet, resmi gazeteden baktım beklenen tarihten sonra doğarsa analık izninden düşürülemez diyor ama doğum sonrası 8 hafta için mi yoksa kalan tüm haftalar için mi geçerli bilemiyorum
Teşekkür ederim canımm ben de yarın doktorumu arayıp isteyeyim mademIyi akşamlar canım
Bugün görüştüm sendika başkanımla anlattım yapacağım şeyi yani 2 hafta önce alacağımı çalışabilir raporunu bi sıkıntıo olmuyormuş mevzuattan okudu kendisi de bizim anladığımız gibiymiş yani doğumdan sonra 12 hafta iznimi kullanabileceğim.. (Tabi erken doğumum olmazsa 😊
Bu arada bazı arkadaşlar da erken doğum olduğu taktirde doğum öncesi izinlerinin doğum sonraya aktarabilip aktaramayacaklarını sormuşlar (gerçi sen yönetmeliği olduğu gibi koymuşsun buraya ama) erken doğum olduğunda aktarabiliniyor sonraya..
Canim bende cuma gününden beri var ayağa kalktımi göbek deliğinin yukarısı göğüsumun altına kadar sert sonra geçiyor, dün acile gittim nts ye girdim kasılma değilmiş ama ne anlamadım. Bu sertleşmeler için ilaç oluyormuş inşallah doktora gidince derim verir. Ya bebek toparlanmiyor ama beni rahatsız edecek kadar sert. .ya anneme diyorum olur diyor demek olmuş ama katılmadan korkuyoruz biz o zaman böyle böyle nasıl getirmişler ki zamanı. .Kizlar merhaba..karnim cok sertlesti iki gundur.bide karnim da degisik toplanmalar oluyor.sizdede varmi bu tur durumlar.bebegim baya hareketli ama yinede bu sertlesme beni korkutuyor;((
Kizlar siz bebeklerinizin ayaklari falan nerde nasil anliyonuzki ben hic anlamıyorum
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
İyi akşamlar şafak 66 sizin kaç gününüz kaldı 😃😃😃
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Canim bende cuma gününden beri var ayağa kalktımi göbek deliğinin yukarısı göğüsumun altına kadar sert sonra geçiyor, dün acile gittim nts ye girdim kasılma değilmiş ama ne anlamadım. Bu sertleşmeler için ilaç oluyormuş inşallah doktora gidince derim verir. Ya bebek toparlanmiyor ama beni rahatsız edecek kadar sert. .ya anneme diyorum olur diyor demek olmuş ama katılmadan korkuyoruz biz o zaman böyle böyle nasıl getirmişler ki zamanı. .
Canim ben 25.haftada sormuştum başi aşağıda ayaklari yukarda sırtı sola dönük demişti,geçen hafta yine sordum başı aşağıda dedi . ya ben gobek deliğinin orayı ayağıdir diye tahmin ediyorum. .hareket ediyor çok ama canımı yakmiyor tekmesi sert gelmiyor herkesin ko farklı oluyor. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canim benim bacagimda kasilma varken magnezyum vermisti doktor ama beni ishal yapti yani yan etki olunca biraktim 3 gune.kontrolum iki hafta sonra;((
Annemde normal.diyr ama merak korku icimi kemiriyr;(
Aynen canım.. Ben cumartesi almıştım raporu şimdi yarın da okula teslim edeceğim, kaç gün aktarabilirsek karTeşekkür ederim canımm ben de yarın doktorumu arayıp isteyeyim madem2 hafta da 2 haftadır değil mu ama
Herkese iyi akşamlar idrar yolu enfeksiyonum vardi 10 gün antibiyotik kullanmıştım geçmişti sonrasında da 10 günde bir idrar tahlili yaptırdım bugün lökosit degeri 8-10 çıktı kurtulayacagim bu durumdan herhalde tekrarlayıp duruyor benim gibi olan var mı ya o kadar su içiyorum dikkat ediyorum nafile
Teşekkür ederim canım doktor okuldan kapıyorsun diyor şükür bakteri yok bu sefer doktor haftada bir tedbir olsun diye suda açılıp içilen bir ilaç var ondan kullanabilirsin dedi ama ilaçta çok gerekmedikce hamileler kullanmasin yaziyor 2 gun sonra bir daha verecegim tahlil insallah düşer lökosit yarın da gidip rapor alacağım okulda geçmez yoksaCanim sen deyince baktım benimki 2 ymis ama bende yok dedi. .canim tekrar antibiyotik alabilir misin acaba ya anlamıyorum..sen de okuldan mi kapıyorsun anlamadım geçmiş olsun.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?