- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #8.981
merhaba kızlar ben de gittim gördüm bugün bebişimi :))
cinsiyeti belli değil göstermedi
ama sağlıklı görünüyor şimdilik çok şükür..
dr.uma bel ve kasık ağrılarımdan bahsettim
ultrasondada gördü ağrıları o nasıl oluyorsa evet fazla ağrıların dedi..
progestana devam fazla ayakta kalma dedi..
minosetle bir krem verdi ağrım olunca süreyim ve içeyim diye..
bu ara da bana demir ilacı vermiyor dr.um tekrar idrar kültürü istedi
bir tane de vitamin verdi 45 tl fiyatı devlet karşılamıyor kabızlık problemi içinde iyi geliyormuş
kullanan var mı aranızda bu ilacı ya da duyan şimdilik almadım ama mecbur alıcam
ilacın adı:multibianta
herkese öpücükler azcık dinlenmeye gidiyorum ben
konuda face den bahsetmek yasak.. ban alabilirsiniz.. ve konu kapanmıştı bu yüzden bi kere..
tatlım memnun musun diğer vitaminlerden farkı ne?
kabızlık problemin varsa iyi geldi mi?
konuda face den bahsetmek yasak.. ban alabilirsiniz.. ve konu kapanmıştı bu yüzden bi kere..
bilmiyordum cnm.ban alırsam sorun değil.ama konu kapanırsa söversiniz fln.
pardon.
Canım, bebeğinin sağlıklı olmasın çok sevindim. Cinsiyet için ise, hayırlısı ne ise o olsun . Sonuç da iki seçenek var değilmi ya K yada EAma allah gönlüne göre versin, Hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
kızlaarrr bizde göbüşlerimizi paylaşalım ben ekliyorum şimdi katılan olursa çook güzel olur
Eki Görüntüle 971156
öylemi hepsi içinde yani uygunmuş fiyatı.sen bunu toplu ödememi yaptın,sigorta şirketine ya tam bılmıyorum da o yuzden soruyorumm teşekkürler
cinsiyetleri belli olan çok kişi vardı, ara sayfalarda kaynadı gitti. herkes ayçaaaaaa'ya söylese de ilk sayfadaki tabloya eklesek cinsiyetleri de :)
cnm gecen hafta test yaptiuysan hamile olsan % 100 cikardi bence 3 aylik bebek.
dogum yapmadan parasini mi odediniz cnm..
cnm daha gobegim yok aksine kilo vermisim bi kilo bu ay.
maşallah ne kdr büyümüş göbüşün:)benimde biraz büyüdü bu aralar ama zaten normalde de vardı içime çekme derdinden kurtardı beni o kdr:)
cnm saolasın evet hayırlısı olsun bizi merakta bıraktı ama 1 marta ne kaldı şurada
cnm maşallah göbiş çok tatlı çıkmış ortaya.
benım de çıksın seve seve paylaşırım
maşallah ne kdr büyümüş göbüşün:)benimde biraz büyüdü bu aralar ama zaten normalde de vardı içime çekme derdinden kurtardı beni o kdr:)
Benimde en büyük kurtaricimdir peynir ekmek.birde ayva çok iyi geliyor bana.
aynen =)) doktora karnım çok şiş dedim o senin doğal kendi göbeğin dedi dalga geçti
Canım biraz göbek vardı bende zaten. Yemek yiyip çektim birde biraz dışa doğru ittim. Normalde hep içime çekerim ama koyverdim artık çok da hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?