- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
bizimkiler de bi aydır vardı ama şu aralar daha fazlalaştı aynen sırılsıklam oluo çok öpülmekten olduğunu ilk kkez duyuyorum aman diş için çok erken ben de ondan korkuorm yaa biraz daha beklerler inş diş içinBenim çoktandır var.mama önlüğü takıyorum görsen sırılsıklam oluyor.çok öpülmekten birde diş çıkartırken olurmuş diye biliyorum.benim eşim çok öper.
:) evet tek yumurta ikizleri bana göre farklılar ama herkese göre aynılar sadece eymenin biraz daha yuvarlak suratı metenn biraz daha uzunYa seninkiler tek yumurta ikizimiydi?tıpatıp aynılarmı?
Eminim çok tatlıdırlar.demek tek yüz şeklinden fark ediliyor.oy oyy yerim ben onları.Allah nazarlardan korusun.:) evet tek yumurta ikizleri bana göre farklılar ama herkese göre aynılar sadece eymenin biraz daha yuvarlak suratı metenn biraz daha uzun
teşekkürler canımm evet yüz şekilleri biraz farklı amin tatlım hepimizinkini korusun rabbim ...Eminim çok tatlıdırlar.demek tek yüz şeklinden fark ediliyor.oy oyy yerim ben onları.Allah nazarlardan korusun.
Haklısın canım ama sizin orda deniz var hiç olmazsa arada bi deniz havası koklarsınız.ben ankaradayım o yüzden ne dağ havası ne deniz havası alabiliyoruz,varsa yoksa avm bizim için.bende oğlumla çok konuşuyorum,bebek şarkıları söylüyorum çok seviniyor.bide ona masal anlatıyorum ama masal kahramanı onun adı oluyor.ilk 6 yıl diye bi prgram indirdim tel.me orada diyor masalı böyle anlatın diye.belki sizde biliyorsunuzdur.Kızlar bizimde hafta sonumuz avm de alışverişle geçti. Büyük şehirin dezavantajları :-( benim oğlumunda salyası çok akıyo pınar gibi bende önlük kullanıyorum. Benim oğlum oyuncakla oynamıyo pek ilgisini çekmiyo. Sürrkli konuşmak istiyo. Bilinçli bi şekilde kahkaha atıyo ve çok tatlı oluyogeçen gün turp yemiştim inanılmaz gaz yaptı oğluma sabaha kadar uyumadı :-( biz şimdilik böyleyiz kızlar. Keşke aynı şehirde olsaydık oyun grubu kurardık
O konuda şanslıyız sahilede çok yakınız :) =-) evet çok iyi yapıyosun canm. Bide bebek diye türkçeyi bozup çocuk gibi konuşmamak lazım. Aksine bi birey gibi konuşmak lazım. Ben çocuk gelişimi mezunuyum ne çekmiştim ben bu konulardan sınavlardanHaklısın canım ama sizin orda deniz var hiç olmazsa arada bi deniz havası koklarsınız.ben ankaradayım o yüzden ne dağ havası ne deniz havası alabiliyoruz,varsa yoksa avm bizim için.bende oğlumla çok konuşuyorum,bebek şarkıları söylüyorum çok seviniyor.bide ona masal anlatıyorum ama masal kahramanı onun adı oluyor.ilk 6 yıl diye bi prgram indirdim tel.me orada diyor masalı böyle anlatın diye.belki sizde biliyorsunuzdur.
Haklısın canım bizde öyle yapıyoruz zaten.O konuda şanslıyız sahilede çok yakınız :) =-) evet çok iyi yapıyosun canm. Bide bebek diye türkçeyi bozup çocuk gibi konuşmamak lazım. Aksine bi birey gibi konuşmak lazım. Ben çocuk gelişimi mezunuyum ne çekmiştim ben bu konulardan sınavlardan
pınarcım ankarada mı oturuosun ailem de orda benmm çok severim ankarayı atatürk orman çiftliği göksu harikalar diyarı tam çocukları gezdirmek için ideal aoç özellikle çok ii olur ağaçlar falan atmosfer süper açıksa tabiHaklısın canım ama sizin orda deniz var hiç olmazsa arada bi deniz havası koklarsınız.ben ankaradayım o yüzden ne dağ havası ne deniz havası alabiliyoruz,varsa yoksa avm bizim için.bende oğlumla çok konuşuyorum,bebek şarkıları söylüyorum çok seviniyor.bide ona masal anlatıyorum ama masal kahramanı onun adı oluyor.ilk 6 yıl diye bi prgram indirdim tel.me orada diyor masalı böyle anlatın diye.belki sizde biliyorsunuzdur.
Haklısın canım ama sizin orda deniz var hiç olmazsa arada bi deniz havası koklarsınız.ben ankaradayım o yüzden ne dağ havası ne deniz havası alabiliyoruz,varsa yoksa avm bizim için.bende oğlumla çok konuşuyorum,bebek şarkıları söylüyorum çok seviniyor.bide ona masal anlatıyorum ama masal kahramanı onun adı oluyor.ilk 6 yıl diye bi prgram indirdim tel.me orada diyor masalı böyle anlatın diye.belki sizde biliyorsunuzdur.
betülcüm sahile yakınsan süper vallaa ben olsam her zaman kaçırırım oğluşumu misss gibi deniz havası ohhhh ...Haklısın canım bizde öyle yapıyoruz zaten.
Ay negüzel anlattın,şimdi bana ankara daha bir güzel gelmeye başladı.ama oralarada biz havalar iyiyken gidiyoruz.pınarcım ankarada mı oturuosun ailem de orda benmm çok severim ankarayı atatürk orman çiftliği göksu harikalar diyarı tam çocukları gezdirmek için ideal aoç özellikle çok ii olur ağaçlar falan atmosfer süper açıksa tabi
tabi yediriorum üç gün kuralını bilmiorm ama yoğurt elma suyu yoğurt havuç suyu şeklinde veriorm birer gün sen farklı bi şeyler veriomusun bi de üç gün kuralı neymişşşEymet ikizlerine hala bişeyler yediriyormusun?şu üç gün aynı verme kuralına uydunmu?
Allah yardımcın olsun canm. Baya erken çıkarıyo senin kiImdat diş çıkarıyoruz 9 doguruyorum çok huysuz bittim artık yardimmmm
offff oğlanları yeni yatırdım şimdi babaları sallıo bittim yorgunluktan umarım uyurlar :) canım ben henüz sebze vermiorm zaten alerji olsa 3 gün yedirmeye gerek kalmaz herhalde hemen belli eder kendini sebzelere gecince bakarız artıkYani ilk önce sebzeden başlıyorlar.mesela üç gün sadece kabak veriyorlar böylece alerjisi varmı öğreniyorlar sonra ona dördüncü günü patates ekliyorlar üç gün öyle veriyorlar sonra baßka sebzelerle devam ediyorlar.bende uymadım aman ben öyle sabırlı değilimdir.
Yani ilk önce sebzeden başlıyorlar.mesela üç gün sadece kabak veriyorlar böylece alerjisi varmı öğreniyorlar sonra ona dördüncü günü patates ekliyorlar üç gün öyle veriyorlar sonra baßka sebzelerle devam ediyorlar.bende uymadım aman ben öyle sabırlı değilimdir.
canımm yaaa Allah yardımcın olsun...doktoruna bi sorsan rahatlatmak için bi şeyler veriliomu die zor çünkü daha çok küçükler benmkilerde yakında çıkarr herhalde eller sürekli ağızda salya desen aldı başını gittii umarım çabuk atlatır yavrucak ...Imdat diş çıkarıyoruz 9 doguruyorum çok huysuz bittim artık yardimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?