- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Ben herkesin yeni yılını kutlar,bütün annelerin çocuklarıyla birlikte sağlıklı mutlu nice nice yıllar geçirmelerini dilerim.
musmutlu yıllar inşallah bebeklerimiz ve tüm sevdiklerimizle inşallahh tabi sağlıkla :)Ben herkesin yeni yılını kutlar,bütün annelerin çocuklarıyla birlikte sağlıklı mutlu nice nice yıllar geçirmelerini dilerim.
Biz kandil sebebiyle annemlerdeyiz. Hayırlı kandiller bu arada. Benim oğlumda babasına aşık. Gördüğü anda gülüyo. Şebeklik yapıyo. Agular havada uçuşuyoKızlar neyapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor valla,betül eymet...buarada kandiliniz de mübarek olsun.bebişler nealemde bizimki çoook hareketli maaşallah.babasına diyorum biraz daha büyüse koltuk tepelerinde gezecek heralde.canları sağolsunda önemli olan o.
hayırlı kandiller canım ...bütün gün oğlanlarla uğraştım ev temizlendi sonunda banyo yaptırdık oğlanları ve yeni pc nn başına geciorm :) valla benm aşkların eli kolu sürekli hareket halinde ama dönemiolar sağa sola henüz hele bi banyo oyuncağı var onun sesini duyunca görsenz heyecandan nelr yapacaklarını şaşırıyorlar koltuk tepelerinde görmeye az kaldı vallaKızlar neyapıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor valla,betül eymet...buarada kandiliniz de mübarek olsun.bebişler nealemde bizimki çoook hareketli maaşallah.babasına diyorum biraz daha büyüse koltuk tepelerinde gezecek heralde.canları sağolsunda önemli olan o.
slm.. yeni katıldım aranıza.bende ağustos annesiyim.19 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.buradaki paylaşımları çok beğendim.fırsat buldukça burada sizlerle olmak istiyorum...
Hoşgeldin aramıza canm :) oğlunun gelişimi beslenmesi nasıl biraz bahseder misin ? Benim oğlumda 24 ağustosda 4.100 kg 54 cm doğdu. Şuanda 9.400 kg ve 67 cmslm.. yeni katıldım aranıza.bende ağustos annesiyim.19 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.buradaki paylaşımları çok beğendim.fırsat buldukça burada sizlerle olmak istiyorum...
hangi meyvelerden ttatırıorsun canm doktorun mu dedi verebilirsin diebeslenmede de mamayla besleniyoruz.2 ay emdi bir gecede benim sütüm kesildi.heseyı denedım ama olmadı hıc kalmadı sutum.en son mamaya gectık tamamen.bu ay ek gıdaya baslatacak sanırım doktorumuz.ama ben yınede tadımlık olsun dıye yemek sularından yogurttan meyvelerden arada tattırıyorum ogluma.
Doymuyorlarmı artık yoksa canım sütün yetmiyor olabilir.hem iki taneler hem biraz daha büyüdüler.benimki bile beraber masaya oturduğumuzda resmen elime saldırıyor banada ver diye bende valla yiyebileceği ne varsa tattırmaya çalışıyorum.doktoruna bir danış istersen sana ne yapacağını söyleraslıercan hoşgeldin aramızakızlarr acayip uykusuzum yaa aşklar 4 geecedir sürekli kıpır kıpırlar saat başı emzirmek zorunda kalıorm bi onu bi onu derken sabaha pestilim çıkmış vaziyette kalkıorm ya düzenleribozuldu cocuklarımın bi de dün kızkardeşim geldi gezdik falan acayip yoruldum iice sizinkilerin gece uykuları nasıl kaç kere kalkıosnzzzzzzzzzz...
yatmadan önce 5 cc mama veriorum pınar yaa iki saate uyanıolr alışkanlık oldu galiba bi de yanımda yatmayada alıştılar galiba umarım eski düzenlerine girerler hemenn poffffDoymuyorlarmı artık yoksa canım sütün yetmiyor olabilir.hem iki taneler hem biraz daha büyüdüler.benimki bile beraber masaya oturduğumuzda resmen elime saldırıyor banada ver diye bende valla yiyebileceği ne varsa tattırmaya çalışıyorum.doktoruna bir danış istersen sana ne yapacağını söyler
Benimki de gece benimle yatmaya alıştı.neyapayım bende çok sık kalkmaya dayanamıyorum.neyse az daha sabredelim bir kaç aya daha rahatlarız.gece yatırmadan iyice doyururuz okadar sık istemezler ozaman emmek.yatmadan önce 5 cc mama veriorum pınar yaa iki saate uyanıolr alışkanlık oldu galiba bi de yanımda yatmayada alıştılar galiba umarım eski düzenlerine girerler hemenn poffff
aslında yanımızda yatırmak hiç ii deil de alıştılar bi kere bizim de kolayımıza gelio gerçekten umarım uyurlar ya şöle deliksiz bi 5 ssaat falanBenimki de gece benimle yatmaya alıştı.neyapayım bende çok sık kalkmaya dayanamıyorum.neyse az daha sabredelim bir kaç aya daha rahatlarız.gece yatırmadan iyice doyururuz okadar sık istemezler ozaman emmek.
Çoook iyi olur valla.dinlene geliriz.amaaan onlar sağlıklı olsunlarda.aslında yanımızda yatırmak hiç ii deil de alıştılar bi kere bizim de kolayımıza gelio gerçekten umarım uyurlar ya şöle deliksiz bi 5 ssaat falan
ben sadece sabah 6 da kalktiginda dayanamsuip alıyorum yanıma. Zaten o saatte gazi oluyor sik uyaniyor diye.Allah korusun iyice yorgun duser cocugu unutursunuz falan. ben ondan korkuyorum ki uykum cok hafiftir. bu sira da benim oglumda 26 ağustosda doğdu. vee geceleri 2 saatte bi kalkiyorMaalesef benim oğlumda bizimle yatıyo. İki kişik yatakda üç kişi yatıyoruzkızlar ıhlamur verdiniz mi oğluşlarınıza verdiyseniz ne kadar veriyosunuz ?
Ben veriyorum canım.benimki alıştı epeydir veriyorum.8-10 çay kaşığı kadar veriyorum.Maalesef benim oğlumda bizimle yatıyo. İki kişik yatakda üç kişi yatıyoruzkızlar ıhlamur verdiniz mi oğluşlarınıza verdiyseniz ne kadar veriyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?