2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

benmkiler ikiz olduğu için babamız bizimle yatamıo malesef yatağım buyuk onları düzgün yatırıorm ben yan yatıorm ayaklarınn uçlarında bi de kollarını bi açıolar zaten kocaman yatakta bana yer kalmıo halbuki odalarındaki beşikleri de kocaman ama alıştı aşklarım napalım yoksa öle yanımda uyumuolar emzirrken sadece :) ıhlamur dün verdim 3 tane de elma kabuğu koydum eymen biraz öksürüyordu 30 cc verebilirsin demişti doktorum ıhlamur için elma suyu verdiğim için de elma kabuğu koymam da bi sakınca yoktur die düşünerek onu da ben ekledim öksürüğe ii geldiğini duymuştum

Benim oğlum elide dahil olmak üzere herşeyi ağzına götürüyor sizinkilerde öylemi?korkuyorum valla kıl falan gidecek diye battaniyesini bile yalıyor ya

Bende bugün verdim ama pek sevmedi. Benim oğlumda elinin tamamını yorganına kıyafetini hatta elimi zorla emmeye çalışıyo :-(

benimkilerde öle ya elleri sürekli ağızda çok tatlı görünüolar ama tehlikeli kimseye elini öptürtmüorz ne bulurlarsa sokuolar ağızlarına battaniye dahil diş çıkarma dönemine girdiler bu böle bi kaç ay gidermiş sonunda da diş çıkarmış salyada cabası ... yakızlar face resim atıomusunuz çocuklarınızın ben daha atmadımm nazardan tırsıyoruz eşim hele ...

Atmadım atmayıda düşünmüyorum.ben nazara çok inanıyorum.

bizim artık gece uykularımız duzene gırdı.onceden 2 saatte bır kalkıodu.sımdı bır kez kalkıo sonra da sabah 9 10 arası uyanıo...
1

yatmadan önce 5 cc mama veriorum pınar yaa iki saate uyanıolr alışkanlık oldu galiba bi de yanımda yatmayada alıştılar galiba umarım eski düzenlerine girerler hemenn poffff
bence 5 cc mama cok az. ben mamayla buyutuorum oglumu.mıktarını ayına gore yapıodum ama ona ragmen bnm oglum ıkı saatte bır kalkıodu.yınede doktoruna bır danış.

Benim oğlum elide dahil olmak üzere herşeyi ağzına götürüyor sizinkilerde öylemi?korkuyorum valla kıl falan gidecek diye battaniyesini bile yalıyor ya
aynen bnm oglum da oyle.ne bulsa sukuo agzına.ben şimdi bebedorun ilk dişliğim diye bir ürünü var emzik şeklinde onu aldım.alııştırmaya çalışıyorum.isterseniz bir bakın ürüne.

aynen bnm oglum da oyle.ne bulsa sukuo agzına.ben şimdi bebedorun ilk dişliğim diye bir ürünü var emzik şeklinde onu aldım.alııştırmaya çalışıyorum.isterseniz bir bakın ürüne.
Bende de var canım ama yinede başka şeyleri ağzına götürmesini engellemiyor.onu atıp yine alıyor.

Her çocuk aynı değilbdir belki seninki alışır.ben kendim başladım canım ek gıdalara çünkü benimki yiyeceklere banada ver diye atılıyor elimden bi kapışı var görmelisin maşallah.buda ek gıdalara hazır olduğunun göstergesi.ben kendi bebeğime baya bir şeyler yedirmeye başladım.burada yazardım ama her bebek farklıdır ve herkesin annesi ona uygun olanı daha iyi bilir.azdan başladım çoğaltıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…