- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
İlk başta benimkide sevmedi tadını ama zamanla alıştı şimdi güzel içiyor.Bende bugün verdim ama pek sevmedi. Benim oğlumda elinin tamamını yorganına kıyafetini hatta elimi zorla emmeye çalışıyo :-(
Atmadım atmayıda düşünmüyorum.ben nazara çok inanıyorum.benimkilerde öle ya elleri sürekli ağızda çok tatlı görünüolar ama tehlikeli kimseye elini öptürtmüorz ne bulurlarsa sokuolar ağızlarına battaniye dahil diş çıkarma dönemine girdiler bu böle bi kaç ay gidermiş sonunda da diş çıkarmış salyada cabası ... yakızlar face resim atıomusunuz çocuklarınızın ben daha atmadımm nazardan tırsıyoruz eşim hele ...
portakalın suyunu,elmanın suyunu,mandalin suyunu tattırıorum azar azar tadımlık sadece.doktorumuz bu ay baslatacak daha ek gıdaya...hangi meyvelerden ttatırıorsun canm doktorun mu dedi verebilirsin die
bizim artık gece uykularımız duzene gırdı.onceden 2 saatte bır kalkıodu.sımdı bır kez kalkıo sonra da sabah 9 10 arası uyanıo...aslıercan hoşgeldin aramızakızlarr acayip uykusuzum yaa aşklar 4 geecedir sürekli kıpır kıpırlar saat başı emzirmek zorunda kalıorm bi onu bi onu derken sabaha pestilim çıkmış vaziyette kalkıorm ya düzenleribozuldu cocuklarımın bi de dün kızkardeşim geldi gezdik falan acayip yoruldum iice sizinkilerin gece uykuları nasıl kaç kere kalkıosnzzzzzzzzzz...
bence 5 cc mama cok az. ben mamayla buyutuorum oglumu.mıktarını ayına gore yapıodum ama ona ragmen bnm oglum ıkı saatte bır kalkıodu.yınede doktoruna bır danış.yatmadan önce 5 cc mama veriorum pınar yaa iki saate uyanıolr alışkanlık oldu galiba bi de yanımda yatmayada alıştılar galiba umarım eski düzenlerine girerler hemenn poffff
aynen bnm oglum da oyle.ne bulsa sukuo agzına.ben şimdi bebedorun ilk dişliğim diye bir ürünü var emzik şeklinde onu aldım.alııştırmaya çalışıyorum.isterseniz bir bakın ürüne.Benim oğlum elide dahil olmak üzere herşeyi ağzına götürüyor sizinkilerde öylemi?korkuyorum valla kıl falan gidecek diye battaniyesini bile yalıyor ya
Atmadım atmayıda düşünmüyorum.ben nazara çok inanıyorum.
sen kaç cc yapıosun gece yatırmadan öncebence 5 cc mama cok az. ben mamayla buyutuorum oglumu.mıktarını ayına gore yapıodum ama ona ragmen bnm oglum ıkı saatte bır kalkıodu.yınede doktoruna bır danış.
Bende de var canım ama yinede başka şeyleri ağzına götürmesini engellemiyor.onu atıp yine alıyor.aynen bnm oglum da oyle.ne bulsa sukuo agzına.ben şimdi bebedorun ilk dişliğim diye bir ürünü var emzik şeklinde onu aldım.alııştırmaya çalışıyorum.isterseniz bir bakın ürüne.
ben 180 yapıorum canım ama benımkı sadece mamayla beslenıyor.anne sutu emmıyor.sen kaç cc yapıosun gece yatırmadan önce
sen kaç cc yapıosun gece yatırmadan önce
demekki bir işe yaramıyor.bende alıştırayım dıye ugrasıyorum dunden berıBende de var canım ama yinede başka şeyleri ağzına götürmesini engellemiyor.onu atıp yine alıyor.
Benimki anne sütüyle besleniyor canım ama yavaş yavaşda ek gıdalara geçiş yaptım.eymet yanlışlıkla 5 yazdı herhalde 50 yazacaktı 5 cc çok az
aynen banada cok az geldı.sen neler verıosun canım ek gıda olarak.doktorunuzun mu önerdi?
150 ye denk gelio yani benmki de 5 ölçek yapıorm arada çok fark yokmuş gece başka vermiosun herhalde maşallah ben emziriorum bi de gece ...ben 180 yapıorum canım ama benımkı sadece mamayla beslenıyor.anne sutu emmıyor.
Her çocuk aynı değilbdir belki seninki alışır.ben kendim başladım canım ek gıdalara çünkü benimki yiyeceklere banada ver diye atılıyor elimden bi kapışı var görmelisin maşallah.buda ek gıdalara hazır olduğunun göstergesi.ben kendi bebeğime baya bir şeyler yedirmeye başladım.burada yazardım ama her bebek farklıdır ve herkesin annesi ona uygun olanı daha iyi bilir.azdan başladım çoğaltıyorum.[/QUOTE
doğru söylüyorsun.maşşallah nazar değmesin.bende istiyorum vermek ama korkuyorum biraz da
anladım cnm gece yatmadan önce veriyorum birde 4-5 saat sonra kalkıyor bir de o zmn veriyorum.150 ye denk gelio yani benmki de 5 ölçek yapıorm arada çok fark yokmuş gece başka vermiosun herhalde maşallah ben emziriorum bi de gece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?